Marhaba Royal Salem 4*– Atsauksmes

44
Novērtējums 6.010
№13 viesnīcas reitingā Sousse
7.0 Numurs
6.6 apkalpošana
7.3 Tīrība
7.6 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 3 km attālumā no Susas centra. Teritorijas kopējā platība 70 000 m2. Viesnīca pirmo reizi durvis viesiem vēra 1996. gadā, bet pēdējā renovācija tika veikta 2013. gadā. Tā ir daļa no Marhaba Hotels ķēdes. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenes vai jauniešu brīvdienām.Vairāk →
аватар kasandr2006
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Nezinu, kas bija par iemeslu - sezonas beigas vai nevē lē š anā s maksā t "uz priekš u", bet darbinieki mani vienkā rš i nogalinā ja ar savu neuzmanī bu. Ierodoties (vienos naktī ) apkalpoja autobusu, kurā nedarbojā s kondicionieris! Man ir vairā k kā. … Tomēr ▾ Nezinu, kas bija par iemeslu - sezonas beigas vai nevē lē š anā s maksā t "uz priekš u", bet darbinieki mani vienkā rš i nogalinā ja ar savu neuzmanī bu. Ierodoties (vienos naktī ) apkalpoja autobusu, kurā nedarbojā s kondicionieris! Man ir vairā k kā.30 gadu braukš anas pieredze, bet nezinā ju, ka vē jstikls tiek noslaucī ts ar plaukstu no aizsvī š anas. Viesnī cā bijā m ap 1 naktī , pusotru stundu gaidī jā m, kamē r jauni paviā ni "atradī s" atslē gas, acī mredzot gribē ja ķ epu. Bez ū dens, bez sviestmaizē m. 2 nedē ļ as viesmī ļ i 1 (vienu) reizi prasī ja "dzert"? skrienot garā m. Teritorija nav slikta...tas bija pirms pieciem gadiem: akmens celiņ i nav domā ti bē rniem un ratiem! Minigolfs pamests, trenaž ieru zā lē (tā dē ļ izvē lē ta viesnī ca) puse automā tu salū zuš i, izlauzties var tikai no rī ta. Ē diens normā ls, uz 4, jū ra 2 dienas bija caurspī dī ga, pilna ar zā li un kamieļ u kakā m. Istabas ir lieliski uzkoptas, pateicoties apkopē jai Sonyai.
аватар v.a.zakrevskiy
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies Tunisijā Marhaba Salem viesnī cā ar diviem bē rniem (9 gadi un 2 gadi) no 09.06 lī dz 26.06. Patika viesnī ca. Nakš ņ oš ana, istabiņ a, ē dinā š ana (arī bē rniem), jū ra laba, atseviš ķ i plus liela zaļ a ē naina zona - pat pusdienlaikā bija ē rti staigā t. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Tunisijā Marhaba Salem viesnī cā ar diviem bē rniem (9 gadi un 2 gadi) no 09.06 lī dz 26.06. Patika viesnī ca. Nakš ņ oš ana, istabiņ a, ē dinā š ana (arī bē rniem), jū ra laba, atseviš ķ i plus liela zaļ a ē naina zona - pat pusdienlaikā bija ē rti staigā t. Arī animā cija darbojā s lieliski. Uz sauļ oš anā s krē sliem pludmalē ir zī mī te. Ir maz lietussargu/ē nu, ir uzraksti “nerezervē sauļ oš anā s krē slus”, bet tajā paš ā laikā paš i viesnī cas darbinieki pludmalē no rī tiem ieņ em vietas par naudu, tad dodas vā kt nodevas. Lī dz ar to arī atpū tnieki pulksten 6 no rī ta skrien ņ emt sauļ oš anā s krē slus. Esmu pā rliecinā ts, ka viesnī cas vadī ba to var atrisinā t, strā dā jot ar personā lu + pā ris reizes savā cot dvieļ us no "aizņ emtajā m vietā m".

Tagad par gidu un tū risma operatoru. Jū nija beigā s valdī ja haoss ar lidojumiem no Tunisijas uz Ukrainu. Mē s to nejutā m. Dienu pirms izlidoš anas viesnī cas gids TUI Aziz mū s brī dinā ja, ka mū su lidojums ir pā rcelts uz nenoteiktu laiku. Uz jautā jumu “Mū su rī cī ba?
"Atbilde bija nepā rprotama: " Tū risma operators pagarina jums numuru, neuztraucieties. Viss bū s LABI. ” Un tā arī notika, mē s palikā m viesnī cā vē l 4 dienas (uz 100% TUI kontu) ar tā diem paš iem nosacī jumiem (mū s nepā rvietoja no istabiņ as, nebija ierobež ots ar all inclusive).

29. jū nija rī tā gide teica, ka š odien mums ir regulā rs reiss. 6 stundas pirms izbraukš anas viņ š no viesnī cas piezvanī ja precī zu izbraukš anas laiku. “LABI! » Transfē rs laicī gi, ā tra reģ istrē š anā s, laicī gi izbraukš ana. Runā jot par problē mā m ar č arteriem - es nezinu, kā viņ iem tas izdevā s.

P. S. Paldies TUI par lieliskajā m brī vdienā m un bezrū pī go laiku, gaidot lidojumu atpakaļ uz mā jā m.

Ī paš s paldies mū su viesnī cas gidam Aziz par diennakts atbalstu un visas mums nepiecieš amā s informā cijas sniegš anu.
аватар Gavrilinajulya
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atpū tā s "Royal Seilemā no 2012. gada 05. jū lija lī dz 15. jū lijam no Coral ar diviem bē rniem. Nekad agrā k nebiju tik kaislī gi vē lē jusies, lai mans atvaļ inā jums beigtos pē c iespē jas ā trā k. Visas 10 dienas tas atgā dinā ja zvē rī gu š ķ ē rš ļ u trasi, kas tika uzbū vē ta mums "viesmī lī gie" tunisieš i. … Tomēr ▾ Atpū tā s "Royal Seilemā no 2012. gada 05. jū lija lī dz 15. jū lijam no Coral ar diviem bē rniem. Nekad agrā k nebiju tik kaislī gi vē lē jusies, lai mans atvaļ inā jums beigtos pē c iespē jas ā trā k. Visas 10 dienas tas atgā dinā ja zvē rī gu š ķ ē rš ļ u trasi, kas tika uzbū vē ta mums "viesmī lī gie" tunisieš i. Divas stundas mē s nebijā m iekā rtojuš ies istabā un ieradā mies 14:00, ti, dienas karstumā Istabas vietā mū s sū tī ja peldē ties pludmalē , tieš i dž insos, kas bija jau pielipusi pie ķ ermeņ a, vai pā rģ ē rbties tualetē blakus reģ istratū rā un atstā t koferus uz grī das. Divus gadus vecs bē rns, gaudams kā beluga, ne uz mirkli nepaā trinā ja mū su reģ istrē š anos. Beigā s mū s iekā rtoja renovē tā.3* viesnī cas ē kā ierasto 4* vietā . Mū s ilgi veda pa aizsmakuš iem kazemā tiem ar baltu krā su pā rkrā sotiem logiem. Tieš i tur sienas krā soja gleznotā ji. , smirdoņ a bija š ausmī ga. No tā brī ž a beidzot pā rliecinā jos, ka krievu tū risti š ajā viesnī cā pieder pie kukaiņ u klases. Kļ uva ļ oti pretī gi. Istabā nedarbojā s kondicionieris, televizors arī . Istaba smirdē ja pē c krā sas . Mē s atradā m ā trā ku ry ceļ š uz mū su istabu - pa sarū sē juš u spirā lveida ugunsdzē sē ju kā pnē m uz 4. stā vu. Desmit reizes man nā cā s kā pt š urpu turpu ar 2 gadus vecu bē rnu, kopā ar mums pa kā pnē m kā pa krievu meitene ar cerebrā lo trieku, kura ieradā s reizē ar mums š ajā brī niš ķ ī gajā viesnī cā un arī apmetā s Krievijas geto. Kad ē ka tiks pabeigta, tur bū s vairā kas ieejas, arī lifti tur paredzē ti, bet pagaidā m krievi var tā dzī vot, "tā ds skaistums" nepazudī s. Man joprojā m radā s jautā jums: "Kuru numuru es rezervē ju 2 nedē ļ as pirms ceļ ojuma, vai tas tieš ā m ir š is? Un kā pē c viņ i uzreiz apstiprinā ja rezervā ciju, ja viņ iem nebija mums normā las istabas? " Visas dienas mē s reģ istratū rā redzē jā m krievu tū ristus, kuri lū dza viņ us izmitinā t istabā , bet pē c tam lū dza dot viņ iem istabu citā ē kā . Tajā paš ā laikā tū risti, kas nebija krievi, vienmē r apmetā s uzreiz un priecī gi. Nā kamajā dienā mū s pā rcē la.
Restorā nā , kas izskatī jā s kā liels skudru pū znis, nekad nebija brī vi galdi, š ķ ī vji, karotes. Bija gara rinda pē c ē diena. Un reiz vakariņ u vidū pie restorā na slē gtajā m durvī m pie ieejas bija rinda. Vakariņ ā s tajā vakarā negā jā m. Vairā kas reizes man radā s vē lme, stā vot rindā pē c š ķ ī vjiem un ē diena un neatrodot brī vu galdiņ u, apsē sties un pusdienot uz grī das.
Istaba tika iztī rī ta 2 reizes no 10 dienā m, neskatoties uz pienā cī giem padomiem, kas hawala ar prieku. Nez kā pē c regulā ri no rī tiem tika izņ emti dvieļ i no istabas un pat vakarā aizmirsa tos atnest. Pirmo reizi mū ž ā ž ā vē jā mies ar palagu. Gultas veļ u varē ja noņ emt no rī ta un vairs netaisī t 6 stundas. Jū s nā kat pē cpusdienā no jū ras, un jums ir tikai pliki matrač i un raudoš s bē rns, kurš vē las gulē t. Bū tu labā k vispā r neko neaiztikt.
Pretī gā kā s atmiņ as par Royal Salem saistā s ar pludmali. Visiem nebija pietiekami daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu, ī paš i zem lietussargiem. Matrač i uz sauļ oš anā s krē sliem ir biedē još i. No rī ta ne visi dabū ja, bet vakarā.5os, kad vē l gribas sauļ oties, izvilka tieš i no guļ oš o cilvē ku apakš as, jo darbiniekiem pē c iespē jas ā trā k bija jā dodas mā jā s. Š eit skaidri izpaudā s arī nacionā lais jautā jums. Darbinieki pludmalē un pie baseina nekļ ū dī gi kopē ja mū su tautieš us un tieš i no viņ iem tika atsavinā ti sauļ oš anā s krē sli par labu citiem atpū tniekiem. Reiz, kad viņ i nozaga mums sauļ oš anā s krē slu tieš i mū su acu priekš ā , kopā ar mū su dvieli, mē s atkā pā mies tikai soli. Viņ i paņ ē ma viņ u tieš i un vilka mums pretē jā virzienā , lai noliktu arā bu vē dervē deru zemnieku. Tas bija viņ š , neskatoties uz to, ka ieradā s ar savu arā bu sievu, ietī ts melnā segā . Beigā s viņ u nosē dinā ja, lai gan ne uz mū su solā rija, mē s to uzvarē jā m kaujā , bet nabaga sieviete ilgi stā vē ja kā datuma palma Sahā rā , kamē r viņ as vī rs bija traks ē nā un lasī ja avī zi. .
Es gribu kliegt par jū ru. Neko zvē rī gā ku un pretī gā ku savā mū ž ā neesmu redzē jis. Mū su pludmalē nerimstoš ā straumē tika pienaglota smirdī ga virca no aļ ģ ē m un sadzī ves atkritumiem pudeļ u, glā ž u, maisiņ u, arbū zu mizu un pat blī vju veidā . Tas viss bija jā mī ca ar kā jā m, lai iekļ ū tu š ajā , tā teikt, jū rā . Peldē jā mies citā s pludmalē s, mū sē jā s sā kā s vemš anas lē kme.
Joprojā m nesaprotu, kas tas viss bija un par ko mē s samaksā jā m vispā r pieklā jī gu naudas summu. Man nepatī k meklē t trū kumus, es runā ju angliski un protu arī smaidī t, bet š ajā gadī jumā nekas nelī dzē ja. Viss vienkā rš i plī sa pa vī lē m, un viņ i vispā r nevarē ja tikt galā ar neko. Š ķ iroties reģ istratū rā , man teica: "Jā , kundze, laikam viss bija briesmī gi, bet jū s vienkā rš i izvē lē jā ties nepareizu laiku. Jums jā ierodas uz mū su viesnī cu no oktobra lī dz maijam, un tad viss bū s brī niš ķ ī gi. " Interesanti, vai mū su tū roperatori par to zina?
P. S. Lidojums ar Transaero, transfē rs, ekskursijas bija nevainojams. Viesnī cas gids paveica lielisku darbu. Kad bē rns saslima, nā cā s izmantot apdroš inā š anu un izsaukt ā rstu. Arī š eit viss bija skaidrs un profesionā li. Viss pā rē jais ir vienkā rš i JĀ DĀ!!!!!!! ! !
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Tunisijā atpū tā s pirmo reizi. Es izvē lē jos Marhaba Salem 3 * viesnī cu. Burtiski 2-3 dienas pirms brauciena viņ i zvanī ja no aģ entū ras un teica, ka ir daž as neatbilstī bas ar viesnī cu, bet es varu doties uz Marhaba Royal Salem 4 * viesnī cu par to paš u naudu. … Tomēr ▾ Tunisijā atpū tā s pirmo reizi. Es izvē lē jos Marhaba Salem 3 * viesnī cu. Burtiski 2-3 dienas pirms brauciena viņ i zvanī ja no aģ entū ras un teica, ka ir daž as neatbilstī bas ar viesnī cu, bet es varu doties uz Marhaba Royal Salem 4 * viesnī cu par to paš u naudu. Tā kā bija atbilstoš a attieksme, es piekritu, lai gan atsauksmes par Royal Salem bija sliktā kas. Lidojums pagā ja labi, lidostā mū s sagaidī ja normā li. Autobusā uzzinā ju, ka no visas lidmaš ī nas uz š o viesnī cu braucu viena. Viņ i man iedeva vienu numuru (es biju viens). Numurs bija vienkā rš s, bet bez balkona. Viņ a lū dza pā rģ ē rbties. Viņ i apsolī ja to izdarī t nā kamajā dienā , jautā jot, kā da bū s atlī dzī ba. Uzzinot, ka balvā bū s tikai š okolā de, viņ i bija satraukti, tač u numurs tika mainī ts. Apmetā s galvenajā ē kā.2 1 2 istabā ar skatu uz ieeju un strū klaku. Istaba ir normā la ar balkonu Kad ieejot istabā vannas istabā , tur bija 2 vienreizē jā s lietoš anas š ampū na paciņ as. Visas savas uzturē š anā s laikā es neesmu redzē jis vairā k. Viņ a pati paņ ē ma no kalpones ratiem ziepju gabalu. Kad atklā ju, ka nedarbojas kondicionieris, vē rsos reģ istratū rā . Meistars ilgi negaidī ja un ā tri novē rsa problē mu. Istaba gandrī z nekad netika iztī rī ta, lai gan katru dienu atstā ju pa dinā ru. Seifa istabā nebija, piedā vā ja paņ emt seifu blakus reģ istratū rā par 2 dinā riem dienā . Man par lielu nož ē lu, es to neizmantoju. Lai gan es lasī ju, ka š ajā viesnī cā ir nikns zā dzī ba, nebiju domā jusi, ka tas mani ietekmē s. Nekad nekas nav pazudis nevienā valstī , nevienā viesnī cā . Pase, krievu naudu un dolā rus atstā ju koferī zem oderes. Č emodā ns bija aizvē rts ar piekaramo atslē gu (simboliski). Par trū kstoš o naudu pastā stī š u vē lā k. Kas attiecas uz bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem pie baseina un jū ras, vienmē r atradu vietu, m. b. jo atrast bezmaksas sauļ oš anā s krē slu vienam cilvē kam ir vieglā k. Kas attiecas uz pā rtiku, varu teikt, ka viņ i barojā s bez volā niem, bet ē st var, jo ī paš i tā pē c, ka š ajā jautā jumā neesmu izvē lī gs. Man neprasī ja dzeramnaudu par apkalpoš anu. Viss iekļ auts cenā ir iekļ auts ū dens pudelē s. Vietē jais alkohols, var dzert visā dus alkoholiskos kokteiļ us. Vienmē r pusdienā s un vakariņ ā s bija 4 veidu garš ī gs saldē jums. No augļ iem bija: apelsī ni, nektarī ni, arbū zi, melones, daž reiz aprikozes. Atseviš ķ i tas jā saka par jū ru. Jū ra ļ oti netī ra, aļ ģ es gan krastā , gan ū denī , un bez aļ ģ ē m ir arī sadzī ves atkritumi. Lai gan komunicē jot ar tū ristiem no citā m viesnī cā m, dzirdē ju, ka ar jū ras tī rī bu viss esot kā rtī bā . Un tagad par man nepatī kamā ko brī di. Reiz, nolē mis saskaitī t skaidru naudu, es neatradu nevienu no 315 dolā riem koferī . Arī koferis bija aizslē gts. Maisā bija palikuš i 11 dolā ri un 30 dinā ri. Viss bija savā s vietā s. Reģ istratū rā , uzzinā juš i par notikuš o, viņ i lū dza ierasties no rī ta. Izlasī jis manu paziņ ojumu, ģ en. vadī tā js solī ja sniegt atbildi pirms aizbraukš anas. Uz manā m baž ā m par dā rgu apģ ē rbu atstā š anu savā istabā , viņ š man apliecinā ja, ka varu bū t mierī ga. Lai gan daž ā s atsauksmē s lasī ju, ka pazuduš as daž as drē bes, kā arī daļ a naudas no seifa. Es arī redzē ju, kā kalpone atver manas smarž as. Lai man pateiktu, ka viņ š nevar noķ ert zagli, ģ en. vadī tā js aizņ ē ma divas dienas. Citu atbildi es negaidī ju. Protams, viņ š man tic, ka man bija nauda, ​ ​ bet viņ š man nekā di nevar palī dzē t. Viņ š var dot tikai savu naudu. Tagad nož ē loju, ka nepateicu: nā c, ja nevari iztī rī t viesnī cu. Cilvē ki, ja esat jau iegā dā juš ies ekskursijas uz š o viesnī cu, glabā jiet savu naudu krā jkasē , tas ir, seifā . Varbū t tas paglā bs vismaz no naudas zagš anas. Nā kamreiz, ja doš os uz Tunisiju, tad noteikti ne uz š o viesnī cu. Mierī gi iziet no istabas un nedomā t par to, vai skaitī si savas mantas vai nē . Š ī ir mana pirmā reize, kad rakstu atsauksmi, tā pē c atvainojiet, ja tas ir netī rs.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар svirli
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Tunisijā atpū tos pirmo reizi, pirms ceļ ojuma daudz lasī ju par valsti un viesnī cā m. Es devos uz CLUB SUNSHINE ROSA RIVAGE 4 * viesnī cu, bet tikai nedē ļ u pirms brauciena nejauš i uzzinā ju, ka viesnī cā ir beigusies sezona un mans ceļ ojums tiek segts. … Tomēr ▾ Tunisijā atpū tos pirmo reizi, pirms ceļ ojuma daudz lasī ju par valsti un viesnī cā m. Es devos uz CLUB SUNSHINE ROSA RIVAGE 4 * viesnī cu, bet tikai nedē ļ u pirms brauciena nejauš i uzzinā ju, ka viesnī cā ir beigusies sezona un mans ceļ ojums tiek segts. Pegazs, kā vienmē r, ir viņ a repertuā rā - ne tikai tas notika ar viesnī cu, bet viena no 7 dienā m tika atņ emta. Ar kaudzē m apstiprinā jumiem un zvaniem ceļ ojumu aģ entū rai, man bija jā ved Royal Salem, nekā cita vienkā rš i nebija.
Lidojums pagā ja labi, mū s sagaidī ja, aizveda uz viesnī cu - viss kā parasti.
Reģ istratū rā divi labi biedri mē ģ inā ja paņ emt istabu ar skatu uz jū ru par 5 USD dienā . Es atteicos, gandrī z nekad neeju uz istabu, tikai duš as un izlietnes, pā rē jais laiks - jū ra, pilsē ta, ekskursijas. Puiš iem uzreiz palika garlaicī gi, viņ i piedā vā ja istabiņ u 1. stā vā.106. No balkona paveras skats uz ieeju viesnī cā , uz strū klaku. Istaba ir kā istaba, man nevajag ī paš us volā nus, tā ir tī ra un labi. Pat nesamulsina tunisieš u bē rnu uzkrā š anā s - viņ iem ir atvaļ inā jums un viņ i arī atpū tā s š ajā viesnī cā tajā paš ā stā vā .
Ē diens viesnī cā normā ls, bez volā niem, augļ u maz - plū mes un ā boli, pā ris reizes bija granā tā boli un bumbieri, saldē jums ļ oti garš ī gs, viss pā rē jais praktiski tā pat kā visur citur.
Pakalpojums Tunisijā nav sastopams kā parā dī ba, viņ i sū dzas par nabadzī bu, ņ em dzeramnaudu, bet viņ i nemaz nevē las strā dā t.
Viesmī ļ i smagi strā dā un visur: bā rā pie jū ras, uzkodu bā rā , galvenajā restorā nā . Viņ i ir draudzī gi, smaida, sveicina, bet tiklī dz kaut kas jā dara, uzreiz izliekas, ka neko nesaprot vai ir ļ oti aizņ emti. Un attieksme ir pret jebkuras tautī bas tū ristiem. Sē dē jā m ar francū zieti vakarā bā rā , kundze daudz smē ķ ē ja, uz galda jau krita izsmē ķ i, un viesmī lis vienkā rš i skrē ja cauri un savā ca tukš us traukus, uz kundzes izteikumiem nereaģ ē ja. Darbinieki – sievietes ļ oti atš ķ iras no vī rieš iem. Viņ i ir ne tikai draudzī gi un smaidī gi, bet tieš ā m strā dā , uzkopa istabu, izlika gulbju ziedus. Ž ē l, ka tā du ir ļ oti maz.
Zā dzī ba š ajā viesnī cā ir nikns. Viņ i piedā vā rezervē t seifu par 2 dinā riem, jū s neņ emat seifu - 70% garantija, ka viņ i noteikti iekļ ū s istabā un izvilks naudu. Es nerakstu nepamatoti, pats esmu nonā cis situā cijā .
Atgriezos no pastaigas uz istabiņ u - durvis vaļ ā , koferis vaļ ā , visas mantas izkratī tas. . Aizgā ju uz reģ istratū ru, izstā stī ju situā ciju - stenē ja un teica, ka vajag rezervē t seifu. Durvis piedā vā ts salabot tikai no rī ta. Man bija jā paskaidro, ka tas nedarbosies. Pē c aptuveni 20 minū tē m atnā ca viņ u atslē dznieks un uztaisī ja durvis. Nauda istabā bija tikai krievu, viņ ai lī dzi bija telefons, fotoaparā ts un dinā ri, tā pē c puiš i atrā vā s. Kā dai manai draudzenei paveicā s mazā k, galu galā no viņ as maka, kas atradā s aizslē gtā č emodā nā viņ as istabā , tika izvilkti 50 eiro. Un atkal bē rni tikai vaidē ja un piedā vā ja izmantot seifu. No reģ istratū ras darbinieku reakcijas liecina secinā jums – tas ir visur un viens no veidiem, kā uzlabot viesnī cas darbinieku paš sajū tu.
Ieraudzī ju savā istabā tā du tarakā nu - skaistums (2.5 - 3 centimetrus garš , ruds, resns), citas dzī vas radī bas nebija. Kaķ i staigā pa viesnī cu ne tikai teritorijā , bet arī vestibilā un kā pnē s.
Pludmale ir netī ra, jū ra ir netī ra, aļ ģ es guļ biezā slā nī uz smiltī m.
Mana ceļ ojuma laikā viņ i vienu reizi izņ ē ma aļ ģ es, č etras kravas automaš ī nas tika piekrautas, noguruš as un atstā tas turpinā t darbu, tā pē c puse pludmales palika melna.
Ja nebū tu ekskursiju, tad vispā r bū tu palikuš i nejauki nogulumi. Un Tunisijā ir ko redzē t. Bet vairā k par to vē lā k.
территория номер вид из номера тараканчик
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Tunisijā atpū tos pirmo reizi, pirms ceļ ojuma daudz lasī ju par valsti un viesnī cā m. Viesnī cu izvē lē jos detalizē ti, ekskursiju rezervē ju iepriekš , divus mē neš us iepriekš . Paņ ē mu CLUB SUNSHINE ROSA RIVAGE 4 *, bet burtiski nedē ļ u pirms brauciena, pā rbaudot savu pieteikumu, uzzinu, ka viesnī ca nesaņ ē ma vajadzī go tū ristu skaitu un beidzā s sezona, un mans ceļ ojums ir segts. … Tomēr ▾ Tunisijā atpū tos pirmo reizi, pirms ceļ ojuma daudz lasī ju par valsti un viesnī cā m. Viesnī cu izvē lē jos detalizē ti, ekskursiju rezervē ju iepriekš , divus mē neš us iepriekš . Paņ ē mu CLUB SUNSHINE ROSA RIVAGE 4 *, bet burtiski nedē ļ u pirms brauciena, pā rbaudot savu pieteikumu, uzzinu, ka viesnī ca nesaņ ē ma vajadzī go tū ristu skaitu un beidzā s sezona, un mans ceļ ojums ir segts. Man bija steidzami jā meklē kaut kas cits. Pegasus piedā vā ja lē tā kas viesnī cas bez cenu starpī bas kompensā cijas. Ar kaudzē m apstiprinā jumiem un zvaniem ceļ ojumu aģ entū rai, man bija jā ved Royal Salem, nekā cita vienkā rš i nebija. Pegazs ceļ ojuma beigā s sagā dā ja vē l vienu nepatī kamu pā rsteigumu - viņ š paņ ē ma vienu no 7 dienā m - viņ iem vajadzē ja izlidot 11. novembrī plkst. 21-00, reiss tika pā rcelts uz 11.11 plkst. 6 no rī ta. Lidojums pagā ja labi, mū s sagaidī ja, aizveda uz viesnī cu - viss kā parasti. Reģ istratū rā divi labi biedri mē ģ inā ja paņ emt istabu ar skatu uz jū ru par 5 USD dienā . Es atteicos, gandrī z nekad neeju uz istabu, tikai duš as un izlietnes, pā rē jais laiks - jū ra, pilsē ta, ekskursijas. Puiš iem uzreiz palika garlaicī gi, viņ i piedā vā ja istabiņ u 1. stā vā.106. No balkona paveras skats uz ieeju viesnī cā , strū klaku. Istaba ir kā istaba, man nevajag ī paš us volā nus, tā ir tī ra un labi. Pat nesamulsina tunisieš u bē rnu uzkrā š anā s - viņ iem ir atvaļ inā jums un viņ i arī atpū tā s š ajā viesnī cā tajā paš ā stā vā . Ē diens viesnī cā normā ls, bez volā niem, augļ u maz - plū mes un ā boli, pā ris reizes bija granā tā boli un bumbieri, saldē jums ļ oti garš ī gs, viss pā rē jais praktiski tā pat kā visur citur. Viesmī ļ i smagi strā dā un visur: bā rā pie jū ras, uzkodu bā rā , galvenajā restorā nā . Viņ i ir draudzī gi, smaida, sveicina, bet tiklī dz kaut kas jā dara, uzreiz izliekas, ka neko nesaprot, vai ir ļ oti aizņ emti. Un attieksme ir pret jebkuras tautī bas tū ristiem. Sē dē jā m ar francū zieti vakarā bā rā , kundze daudz smē ķ ē ja, uz galda jau krita izsmē ķ i, un viesmī lis vienkā rš i skrē ja cauri un savā ca tukš us traukus, uz kundzes izteikumiem nereaģ ē ja. Darbinieki – sievietes ļ oti atš ķ iras no vī rieš iem. Viņ i ir ne tikai draudzī gi un smaidī gi, bet tieš ā m strā dā , uzkopa istabu, izlika gulbju ziedus. Ž ē l, ka tā du nav daudz. Zā dzī ba š ajā viesnī cā ir nikns. Viņ i piedā vā rezervē t seifu par 2 dinā riem, jū s neņ emat seifu - 70% garantija, ka viņ i uzkā ps istabā un izvilks naudu. Es nerakstu nepamatoti, pats esmu nonā cis situā cijā . Atgriež os no pastaigas uz istabu - durvis vaļ ā , slē dzene izsista, aizgā ju uz reģ istratū ru, izstā stī ju situā ciju - stenē ja un teica, ka vajagot rezervē t seifu. Durvis piedā vā ts salabot tikai no rī ta. Man bija jā paskaidro, ka tas nedarbosies. Pē c aptuveni 20 minū tē m atnā ca viņ u atslē dznieks un uztaisī ja durvis. Nauda istabā bija tikai krievu, viņ ai lī dzi bija telefons, fotoaparā ts un dinā ri, tā pē c puiš i atrā vā s. Kā dai paziņ ai paveicā s mazā k, viņ as istabā no maka izvilka 50 eiro. Un atkal bē rni tikai vaidē ja un piedā vā ja izmantot seifu. No reģ istratū ras darbinieku reakcijas liecina secinā jums – tas ir visur un viens no veidiem, kā uzlabot viesnī cas darbinieku paš sajū tu. Ieraudzī ju savā istabā tā du tarakā nu - skaistums (2.5 - 3 centimetrus garš , ruds, resns), citas dzī vas radī bas nebija. Kaķ i staigā pa viesnī cu ne tikai pa teritoriju, bet arī vestibilā un kā pnē s. Pludmale ir netī ra, jū ra ir netī ra, aļ ģ es guļ biezā slā nī uz smiltī m. Mana brauciena laikā viņ i vienu reizi izņ ē ma aļ ģ es, č etras kravas automaš ī nas tika piekrautas, noguruš as un atstā tas, lai turpinā tu darbu, tā pē c puse pludmales palika melna. Ja nebū tu ekskursiju, tad vispā r bū tu palikuš i nejauki nogulumi. Un Tunisijā ir ko redzē t. Ekskursija uz berberu ciematu, lā zerš ovs. Man ļ oti patika, neskatoties uz nelieliem trū kumiem (kad viņ i skatī jā s Tunisijas vē sturi, ne vienmē r skanē ja tulkojums krievu valodā ), bet joprojā m ir ko redzē t: pie ieejas viņ us sagaidī ja ar dejā m, braucē ji rā dī ja savas prasmes, viņ i noskatī jos skaistu priekš nesumu - Tunisijas kā zas. Ceļ ojums Kartā ga - Sidi Bou Said - Tunisija. Ceļ ojumu aģ entū ras TTV gids ir ž urnā lists pē c profesijas Ā bels (lū dza, lai viņ u nejauc ar Ā beli). Viņ š runā ja ļ oti interesanti, detalizē ti, atbildē ja uz visiem jautā jumiem no ž urnā lista viedokļ a. Mē s redzē jā m Kartā gas drupas, skaistu zili baltu mā kslinieku pilsē tu. Kā di tur skati uz jū ru - š ū posies, forš i bildē ji, klejojies pa galvaspilsē tu. Ja ī paš i nepievē rš uzmanī bu ceļ malas netī rumiem (pie mums vietā m tas nav tī rā ks), tad paskatoties pa autobusa logu uz olī vu audzē m, kaktusu brikš ņ iem, skaistā m villā m ir patiess prieks. Iepirkties - iepirkties Tunisijā ir vislabā k to izdarī t tirdzniecī bas centros. Susā ir tū risma zona – osta, liels skaits veikalu un veikalu, daž ā das kafejnī cas un restorā ni. Jū s varat braukt ar braucieniem, doties uz botā nisko dā rzu. Tur var arī iegā dā ties daž ā dus suvenī rus. Man nepatika Susas medī na - tā ļ oti atgā dina krā mu tirgu, jo daudzo vietē jo cilvē ku dē ļ jū s jū taties neē rti.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mums bija brī niš ķ ī ga uzturē š anā s š ajā viesnī cā.14. oktobrī . Reģ istrē joties iedeva administratorei 50 dolā rus par 2 istabā m, iedeva dzeramnaudu š veicaram, viesmī ļ iem un istabenei par dinā ru (23 rubļ i) Nauda ir maza, bet mums vispā r nebija nekā du problē mu. … Tomēr ▾ Mums bija brī niš ķ ī ga uzturē š anā s š ajā viesnī cā.14. oktobrī . Reģ istrē joties iedeva administratorei 50 dolā rus par 2 istabā m, iedeva dzeramnaudu š veicaram, viesmī ļ iem un istabenei par dinā ru (23 rubļ i) Nauda ir maza, bet mums vispā r nebija nekā du problē mu. telpas bija lieliskas, viesmī ļ i bija izpalī dzī gi, istaba tika pastā vī gi uzkopta. Smaidiet biež ā k un negaidiet super dzī vokļ us no 4 zvaigznē m. Ē diens bija labs, teritorija zaļ a un kopta, krievu tikpat kā nebija, jū rā nebija problē mu ar sauļ oš anā s krē sliem (galu galā bija jau sezonas beigas) Vakarā dziedā ja ļ oti impozants onkulis dzī vot vestibila bā rā , patī kama nepiespiesta atmosfē ra, interesanta publika. Vispā r cilvē ki, ejiet, atpū tieties, smaidiet biež ā k, nemeklē jiet visur negatī vismu, izbaudiet atvaļ inā jumu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Sveta2501
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sā kš u pē c kā rtas – ilgi vajadzē ja izvē lē ties vietu medusmē neš a ceļ ojumam un apstā jos pie š ī s viesnī cas. Tikai 2 dienas pirms izlidoš anas tika atvē rts internets, un viņ i sā ka lasī t atsauksmes, kas mū s š ausminā ja, es jau biju gatavs atdot biļ etes, bet viņ i to nedarī ja vienā di. … Tomēr ▾ Sā kš u pē c kā rtas – ilgi vajadzē ja izvē lē ties vietu medusmē neš a ceļ ojumam un apstā jos pie š ī s viesnī cas. Tikai 2 dienas pirms izlidoš anas tika atvē rts internets, un viņ i sā ka lasī t atsauksmes, kas mū s š ausminā ja, es jau biju gatavs atdot biļ etes, bet viņ i to nedarī ja vienā di.
Un tikai ierodoties Tunisijā sapratā m, ka visi tie sū di, kas tika rakstī ti recenzijā s, ir absolū ti meli! Acī mredzot to raksta konkurenti, š auras domā š anas cilvē ki vai dzī ves aizvainoti cilvē ki!
Tā tad atpū tā mies no 25. septembra lī dz 6. oktobrim. Tā bija ā trā kā pasu kontrole manā mū ž ā , Tunisas lidostā bijā m ne vairā k kā.10 minū tes. Rindas nebija, darbojā s 6-7 terminā ļ i, tā pē c pē c kartes aizpildī š anas katram ienā cē jam uzreiz izgā jā m cauri pasu kontrolei un bez problē mā m paņ ē mā m bagā ž u. Lidostā bija gaisa kondicionieri. Jā zina, ka š ī valsts ir nabadzī ga, tā pē c iedzī votā ji visos iespē jamos veidos cenš as nopelnī t, principā tā pat kā mū sē jā . Tā pē c pieskrien puikas, piedā vā jot paņ emt bagā ž u. Ieradā mies savā viesnī cā , apstā joties citā s viesnī cā s un jau apsverot pilsē tu.
Arī reģ istrē š anā s pie mums bija vienkā rš a un ā tra, nerunā jā m krieviski. Tomē r jā saprot, ka tā nav Krievija, un š eit ir maz cilvē ku, kas runā mū su krieviski, citos aspektos, tā pat kā citā s valstī s. Viņ i runā ja angliski un nedaudz tunisiski (Salamalikum - sveiki, shukran - paldies). Viņ iem patī k, ja viņ i kaut ko pasaka savā valodā , tač u tā pat kā jebkuram citam cilvē kam. Bū tu jauki, ja ar tevi runā tu valodā , kuru tu saproti, piemē ram, angliski un daž us vā rdus krieviski, nevis tikai savā Tungun. Tie ir tie paš i cilvē ki tā pē c izturieties pret viņ iem normā li un viņ i izturē sies pret jums vē l labā k! ! ! Tā pē c bez JEBKĀ DA PIEPILDĪ BA viņ i mums iedeva ļ oti jauku istabiņ u viesnī cas galvenajā ē kā . Staigā jot pa viesnī cu, mē ģ inā ju sameklē t istabas ar skatu uz poligoniem vai vistu kū tī m, kā visā di traki raksta atsauksmē s, protams, neko tā du es nekad neredzē ju. Teritorija ļ oti zaļ a, glī ta, liela. Pē c iekā rtoš anā s, protams, uzreiz gribas uz jū ru, tā pē c devā mies. Biju gaidī jis, ka pludmalē nebū s sauļ oš anā s krē slu un matrač u, kā rakstī ja tie paš i slimie. Ha ha, izvē lies jebkuru sauļ oš anā s krē slu, lietussargu, kur vien sirds kā ro. Nekad par visu atpū tu necē lā s 6-7 no rī ta, lai paņ emtu sauļ oš anā s krē slu, kā tie paš i idioti rakstī ja, viņ i pē c brokastī m devā s uz jū ru un mierī gi apgū lā s sauļ oš anā s krē slos zem lietussargiem. Gulē t, protams, nav interesanti, devā mies peldē ties, uzreiz teikš u, ka savā viesnī cā nepeldē jā mies, bet kaimiņ os 5* kaut kā tī rā ks. Bet tas mū s nemaz netraucē ja, nogā jā m burtiski 10 soļ us un peldē jā m, kur gribē jā m. Mans vī rs pludmalē spē lē ja volejbolu, es neesmu fane, tā pē c es toreiz sauļ ojos. Padoms: izmantojiet sauļ oš anā s lī dzekli ar augstu aizsardzī bas lī meni 25 vai vairā k, saule ir ļ oti karsta pat rudenī . Mē s ē dā m savā restorā nā , kur mū s lieliski apkalpoja, un mums nekad nedeva dzeramnaudu. Absolū ti meli par to, ka nekalpos, ja nedos dzeramnaudu! ! ! Apmeklē jā m arī citu restorā nu, neviens mū s no turienes neizdzina un arī apkalpoš ana bija lieliska. Bet tomē r ē st vajag savā restorā nā , bet ar viesmī ļ iem labi sapratā mies) Ē diens visur lī dzī gs, tikai interjers savā dā ks, un tas darī ts, lai nebū tu drū zmē š anā s vienā restorā nā un tukš ums citā . Mē s bijā m aizrā vuš ies ar tenisu, spē lē jā m to katru dienu. Tā tad viesnī ca skaista, atpū ta un visu to labā ko!
аватар anna817
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Biju ar vī ru un bē rnu 3 gadi. Viesnī ca ļ oti mā jī ga, piemē rotā ka, manuprā t, ģ imenes atpū tai. Reģ istratū rā samaksā ja 60$ un tikā m iekā rtojuš ies skandinā vu ē kā marhaba royal salem istabiņ ā ar skatu uz baseiniem, jū ru. … Tomēr ▾ Biju ar vī ru un bē rnu 3 gadi. Viesnī ca ļ oti mā jī ga, piemē rotā ka, manuprā t, ģ imenes atpū tai. Reģ istratū rā samaksā ja 60$ un tikā m iekā rtojuš ies skandinā vu ē kā marhaba royal salem istabiņ ā ar skatu uz baseiniem, jū ru. Istaba ļ oti ē rta, katru dienu uzkopta!! ! ! Pabaroja lieliski! ! ! Turcijā bijā m 5 zvaigznē s, bet ē diens tur bija daudz sliktā ks nekā pie mums. Arī dzē rieni ir ļ oti garš ī gi, ī paš i kakao š ķ idrums. Jū ra ir netī ra, bet tas nekā di netraucē . Ļ oti laba ieeja jū rā un maigas patī kamas smiltis. Ļ oti skaista apkā rtne un zaļ a!! ! ! Pirms ceļ ojuma lasī ju pretī gas atsauksmes par š o viesnī cu, bet pati tur bijusi, pā rliecinā jos, ka tā nav taisnī ba. Viesnī ca ir ļ oti laba, dodieties uz turieni un jums bū s brī niš ķ ī gas brī vdienas!!!! ! ! Restorā ns atrodas ē kas pirmajā stā vā un 3 minū tes lī dz jū rai.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca izskatā s labi, bet nevelk uz 4 *. Ē diens nav ī paš i labs, visi ieliek pa druskai, un kad ej paņ emt, tad uz tevi tā skatā s, vienkā rš i š ausmī gi, ka ē damistabā neatradī si karoti, bet arī dakš iņ as. … Tomēr ▾ Viesnī ca izskatā s labi, bet nevelk uz 4 *. Ē diens nav ī paš i labs, visi ieliek pa druskai, un kad ej paņ emt, tad uz tevi tā skatā s, vienkā rš i š ausmī gi, ka ē damistabā neatradī si karoti, bet arī dakš iņ as. Viesmī ļ i jā meklē visā zā lē un jā gaida, kamē r viņ i ieradī sies pusdienā s un vakariņ ā s, ē damistabā tē jas nav vispā r. Apkopē ja tī ra istabu vairā k kā.2h, jū ra ļ oti netī ra, jū rā pat nav patī kami peldē ties, bet jū rā vispā r nevar iekā pt, ir tikai jū raszā les, kas nemaz netī ra un vē l joprojā m pē c tā smird, var teikt, ka viņ i tur sapū t. Visas pā rē jā s pludmales ir daudz tī rā kas par visu š o strā dnieku klase ir ļ oti slinka neko nedarī t, ko negrib. Pilsē ta ir ļ oti netī ra, un arā bi ir vienkā rš i š ausmī gi. Mans viedoklis ir, ka Tunisija vairs nav kā ja! ! ! Arā bi pastā vī gi pludmalē un tirgo cigaretes š ausmī gi kaitinoš i!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums izvini
Kādus alkoholiskos dzērienus es varu lietot viesnīcā, vai ir kādi ierobežojumi
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Medina Soussa
Novērtējums 8.7
Tunisija, Sousse
Arhitektūra, Stats
Lielā Susas mošeja
Tunisija, Sousse
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен в 3 км от центра г. Сусс. Общая площадь территории составляет 70 000 м2. Гостиница впервые распахнула свои двери гостям в 1996 году, а последняя реновация проведена в 2013 г. Входит в сеть Marhaba Hotels. Отель прекрасно подойдет для семейного или молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 40 км от международного аэропорта г. Энфида, в 21 км от аэропорта г. Монастир и в 148 км от аэропорта г. Тунис.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская анимация.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Стрельба из лука, дартс, шахматы, мини-гольф, парашют, катамаран.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Отель предлагает своим гостям 316 комфортабельных номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Boulevard 14 Janvier 4039 Sousse Tunisie
Tālruņi: +216 73 271 588
+216 73 271 595
Tīmekļa vietne: Marhaba Royal Salem
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).