Ļoti slikti

Rakstīts: 14 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 5 — 12 oktobris 2019
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 2.0
Vē los padalī ties iespaidos par "atpū tu" jaunajā Iberostar viesnī cā Tunisijā : Iberostar Selection Kuriat Palace.

1. Esmu bijis daudzā s viesnī cā s Eiropā un Iberostar viesnī cā s Spā nijā un Krē tā . Tā tad ir ar ko salī dzinā t. Š ajā viesnī cā dzī voju istabiņ ā.360. Uzreiz jā saka - nevienam neieteikš u!

2. Viesnī cas teritorijā joprojā m ir vairā k nekā puse no uzartajā m neapstrā dā tajā m zemē m un atkritumu izgā ztuves. Bū vniecī ba prasī s ilgu laiku.


3. Viesnī cas ē ka ar pretenziju uz greznī bu, bet bū vniecī bas kvalitā te atstā j daudz ko vē lē ties: logi un durvis ir slikti noslē gti, kad vē jš pū š pa logu tā , ka biezie aizkari vienkā rš i š ū pojas vē jā no plkst. plaisas; pilnas sienas logi, š ķ iet, ka ir labi, bet logi ir vieni (kaut arī biezi) un tā pē c nav redzama skaņ as izolā cija. Ar vairā k vai mazā k stipru vē ju vienkā rš i nav iespē jams gulē t, jo ir briesmī gs troksnis no gaudojoš ā vē ja.
Arī odu baru dē ļ istabā nav iespē jams gulē t un neviens neko nedara. Aizvakar atgriezos no š ī s viesnī cas, un kā jas un rokas joprojā m niez no odu kodumiem. Mū su istabā vannas istabā s nebija ā ķ u, ar kuriem pakā rt peldmē teļ us vai dvieļ us, un uz balkona nebija pakaramā peldkostī mu un pludmales dvieļ u ž ā vē š anai.

4. Vestibils ir skaists, bet nav iespē jams ne atpū sties, ne strā dā t ar datoru (jo biež i vien telpā s vienkā rš i nav savienojuma) daudzo muš u un odu dē ļ.

5. Uzturs. Jū s tieš ā m nenomirsit no bada, bet gandrī z viss ē diens ir kaut kā bezgarš ī gs. Ī paš i tas, kas pagatavots uz grila. Zivi vai gaļ u vai aknas vienkā rš i uzmet uz plī ts un viss, biež i vien tas viss sadeg. Ne par kā du marinā di viņ i neko nezina.

6. Dzē rieni. Vī ns Tunisijā ir labs, tač u š ī viesnī ca piedā vā vī nu par viszemā ko cenu. Veikalā pie ostas Monastirā š ā da vī na pudele maksā.8 dinā rus, tas ir, aptuveni 200 rubļ u.
Mohito ir normā li tikai vienā bā rā pludmalē . Citos bā ros to nesā ka dzert ne sieva, ne meita! Dž ins ar toniku biež i tiek pildī ts ar spritu, nevis toniku, kas ir sū dī gi.


7. Acī mredzot reģ istratū rā strā dā diezgan negodī gi cilvē ki. Ieraš anā s dienā mums netika nodroš inā ts manis pasū tī tais "junior suite" numurs. Viņ i pā rliecinā ja mani pavadī t vienu nakti citā istabā un rī t pā rcelties uz citu vietu, kur nepiecieš ams. Bet nā kamajā dienā viņ i sā ka rā dī t pavisam citas istabas, kas viņ u mā jaslapā ir pozicionē tas kā junior suite numuri, un uz maniem iebildumiem menedž eris Aladins teica, ka Iberostar mā jaslapā š ī ir tikai reklā ma, bet viņ iem tā du nav. . Par dvieļ iem ir jā iemaksā depozī ts 20 TND apmē rā.

Reģ istratū rā viņ i labprā t apmaina dolā rus vai eiro pret dinā riem. Bet, kad jū s aizbraucat, viņ i atdod depozī tu dinā ros un atsakā s to apmainī t pret valū tu, jo viņ iem tas esot aizliegts!
Nodomā ju, ka tur nav nekā slikta un es tos izmantoš u lidostā beznodokļ u rež ī mā . Bet tā tur nebija! Š ī valsts tik ļ oti "ciena" savu valū tu, ka beznodokļ u rež ī mā vienkā rš i nepieņ em par samaksu, tikai ā rvalstu valū tu!!!

8. Un visbeidzot jū ra. Netī rā ku jū ru un piekrasti savā mū ž ā neesmu redzē jis!! ! Kā Iberostar varē ja izvē lē ties š ā du vietu, ir vienkā rš i nesaprotami. Tā tad, ja jū s dodaties uz jū ru (nevis uz baseinu), tad jū s noteikti š eit neesat.

9. Nav nekā du pretenziju, tikai, iespē jams, pret galveno baseinu: tas ir stilī gs un tī rs un nesmird pē c balinā tā ja!

10. Secinā jums. Iberostar tī kls mani ļ oti pievī la š ajā viesnī cā , agrā k uzskatī ju to par cienī jamu uzņ ē mumu un pilnī bā uzticē jos. Vismaz š ī viesnī ca nav absolū ti ieteicama!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu