Viesnīca ir parasta, atrodas tālu no Tunisas-Kartāgas lidostas

Rakstīts: 17 oktobris 2017
Ceļošanas laiks: 8 — 15 oktobris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 3.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo bijā m apmierinā ti ar datumiem un cena bija atbilstoš a.
Pirmā lieta, kas jums jā pievē rš uzmanī ba, izvē loties ceļ ojumu aģ entū rā , ir uz kuru lidostu lidojat, jo mū su tū re bija no Tunisas-Kartā gas lidostas, brauciens uz viesnī cu ilga apmē ram 4 stundas (ar visu piegā di uz viesnī cā m), tas bija ļ oti nogurdinoš i, ieradā s vē lu vakarā , atpū tas diena ir zaudē ta. Patiesī bā , tad var kļ ū t par problē mu, ja izvē laties tā das ekskursijas kā Sahā ra, Kartā ga, tā s arī dodas labas 4 stundas.
Otra nianse viesnī cā nebija bezmaksas Wi-Fi, un tas ir 2017. gadā !

Istabas ir bez glamū ra un spī duma, vecas mē beles un santehnika, bet ē rta gulta ar matraci, tī ra, katru dienu tī rī ta un skaists skats no balkona uz jū ru un dā rzu, ar ko, kā man, atvaļ inā jumā pietiek. .
Pats iespaids par tunisieš iem un personā lu ir slikts, diez vai atkal gribē sim š eit atpū sties, visur mē ģ ina krā pties, izspiest vairā k naudas, tas ir kaitinoš i.
Virtuve ir daudzveidī ga. katrs atradī s ko ē damu, tī ru, garš ī gu. Viņ i organizē vakarus sveč u gaismā , un nedē ļ as nogalē s viņ i veido ekskluzī vas ē dienkartes ar jū ras veltē m, dorblu, saldē jumu utt.
Bā rs, kā jau ierasts ar vietē jiem dzē rieniem, vienī gais, kas baseina bā ra klā sts nav ī paš i plaš s, ir ū dens, alus, limonā de, tā pē c, ja vē lies kā du kokteili, vī nu vai ko stiprā ku, pā rģ ē rbies peldkostī mā un dodies pā ri teritorija lī dz galvenajam bā ram.
Dzē rienu trauki bija ļ oti kaitinoš i, es, protams, neesmu alus cienī tā js, bet ar kafiju glā zē ir jā prot ieliet putojoš u alu)))

Kopumā tikai jū ra atstā ja neizdzē š amu iespaidu. kas atradā s neticamā tuvumā viesnī cai un baseinam, labiekā rtota zona, uz katriem diviem sauļ oš anā s krē sliem ir saulessargi. Sauļ oš anā s krē sli, matrač i un saulessargi ir bez maksas, pludmales dvieļ i tiek ņ emti lī dzi pret droš ī bas naudu, bet arī bez maksas. Laiks oktobra vidū bija ļ oti patī kams, 23-25 ​ ​ grā di, ū dens arī nedaudz vē trains, jū ra skaidra, daž as aļ ģ es izskalotas viļ ņ os, ja ienirst ar maskā m, ir pā ris zivju veidi . Animā cija ir neuzbā zī ga, interesanta. cilvē kiem patika. Izvē loties ekskursijas, ja iespē jams, par ekskursiju cenu un informā ciju jautā jiet citiem gidiem vai uz informā cijas stenda viesnī cā . Apmeklē jā m Tunisu-Kartā gu-Sidi Bou Saidu, mums tas ļ oti nepatika, un tad uzzinā jā m, ka citam gidam bija interesantā ka programma uz tā m paš ā m vietā m un tas bija par 10 USD lē tā ks.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu