Šausmas!!!

Rakstīts: 14 oktobris 2017
Ceļošanas laiks: 30 septembris — 7 oktobris 2017
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 2.0
Š AUSMAS UN MURGS!! !
Atgriezā mies pirms nedē ļ as, bet negatī vais no uzturē š anā s viesnī cā nepazū d. Kā teica viesnī cas darbinieki, ka viņ iem ir 3 * viesnī ca, nevis 4 *. Mē s nesaprotam, kā pē c tū roperators pā rdod ekskursijas uz š o viesnī cu par lielu naudu kā.4 *. Ar to mē s ar tiem tiksim galā .
Mē s (vī rs un mana mā sa un mans vī rs) ieradā mies viesnī cā.8:00. Kustī bā reģ istratū rā menedž eris lauzī tā krievu valodā pieprasī ja 20 dolā rus. par numuru. Norē ķ inu gaidī ja lī dz 14-30. Ik pa laikam jautā ja vai jau ir brī vas istabiņ as, mums atteica un atgā dinā ja par 20 dolā riem. par numuru. Viņ iem pat nebija ž ē l cilvē ku ar maziem bē rniem, kuri cieta gaidot. Cilvē ki, nedodiet 20 dolā rus. - Viņ i maldina cilvē kus. Visi numuri ir vē rsti uz jū ru. Atpū tnieki arī mū s brī dinā ja nedot naudu, jo. viņ iem ir visas vienā das istabas un piedā vā labā kus, bet par naudu, kas viņ iem nav.

Telpā ir vecas mē beles, kas pā rklā tas ar milzī gu putekļ u kā rtu. Jū s varat zī mē t uz š iem putekļ iem. Tī rī š ana ietver mopu palaiš anu telpas centrā un dvieļ u nomaiņ u. Sejas dvieļ i nobruž ā ti pelē cī gi dzeltenā krā sā lī dzī gi lupatā m. Viņ i iedeva dolā ru, bet tas nepalī dzē ja. Apkopē ja nevarē ja ierasties tī rī t 2 dienas, ž eleja un š ampū ns ar tilpumu 10 ml. tev jā lū dz dolā rs. Pie ieejas viņ i iedeva ziepju gabalu nedaudz vairā k par dzelzs grivnu. Istabā : galds (ar putekļ u kā rtiņ u) uz tā ir vecs mazs televizors (arī ar lielu putekļ u kā rtu), 2 vecas gultas ar veciem, veciem matrač iem (ja bū s problē mas ar mugurkaulu, saņ emsiet slims). Netā lu no gultas ir naktsskapī tis ķ ebļ a formā . Telpā nav krē slu. Ledusskapja nav. Pat ne brilles. Gulta netiks mainī ta, ja vien tas netiks pieprasī ts.
Pludmale un baseins. Baseinā ir smilš u kā rta, ū dens auksts. Ir maz sauļ oš anā s krē slu un viss ir jā aizņ emas no agra rī ta. Pludmalē visiem nepietiek sauļ oš anā s krē slu, smiltis nav tī rī tas, matrač i ir netī ri. Par pludmales dvieli jā dod 10 dolā ri. ķ ī la. Ū dens jū rā bija silts un dzidrs – un tas ļ oti iepriecinā ja. Bet peldē t nebija iespē jams – ļ oti augsti viļ ņ i, kas nogā za.
Restorā ns. Š is nav restorā ns — tā ir ē dnī ca. Ē diens vienmuļ š , ne pā rā k garš ī gs, bet izsalcis nepaliksi. Pē dē jā s 2 dienā s nebija ne gurķ u, ne tomā tu. Bija sausi sasmalcinā ti kā posti un daž ā di pā kš augi. Ļ oti liela problē ma ar traukiem. Nepietiek š ķ ī vju, jums jā gaida. Tā dā paš ā veidā jums "jā noķ er" bļ odas š ķ idrumam, karotes, dakš iņ as. Tē jkarotes ir plastmasas un visas ar defektiem. Krū zes tiek dotas tikai no rī ta. Pusdienā s un vakarā "ķ er" papī ra krū zes dzē rieniem. Vī nu lej pa 30 gramiem un arī papī ra glā zē , ja ir laiks "paķ ert". Augļ i bija ozola plū mes, sapuvuš as vī nogas, mī ksti arbū zi un sī ki ā boli. To deva ar starplaikiem, ne visus augļ us kopā . Galdauti ir netī ri un pē c tiem, kas jau ē duš i pie š ī galda, galdauti nemainā s. Bet galdauts nav galdauts, tie ir loksnes, kas sagrieztas š ķ ē lē s. Bē rniem nav pā rtikas.
Personā ls. Daudzi izskatā s dusmī gi un nedraudzī gi, it kā bū tu ļ oti noguruš i no tevis un traucē tu viņ iem. Slinks!! !

Animā cija. Uzlā de baseinā dienas laikā . Vakarā - bē rniem, ja sanā ks liels skaits, kopā ar viņ iem rī kos mini diskotē ku. Ja bē rnu ir maz, tad nekas nesanā ks. Pieauguš ajiem, vai dejoš ana pie baseina vai smacī gā pagrabā mini š ovs sveš valodā .
Tā bija mana vī ra dzimš anas diena, uzturoties š ajā viesnī cā . Tač u administrā cija uz to pat nereaģ ē ja. Tajā paš ā laikā dzimš anas diena bija arī citam vī rietim. Sieva atgā dinā ja administrā cijai, ka viņ u apsveica no viesnī cas. Viņ i viņ iem kā dā restorā nā kā apsveikumu atnesuš i kū ku, pē c tam no sievietes prasī juš i 20 dolā rus. par š o kū ku.
Kad devā mies atpakaļ uz lidostu, visi autobusā esoš ie cilvē ki izteica savu neapmierinā tī bu un teica, ka vairs š eit nebrauks un citiem neieteiks š o viesnī cu.
Mū su ģ imenes š o viesnī cu ir novē rtē juš as ar 2.
To visu izstā stī ju, lai citi zinā tu, kurp dodas un par ko maksā lielu naudu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu