Seabel Rym Beach Hotel apskats 4*

Rakstīts: 14 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 1 — 11 augusts 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Labu dienas laiku visiem, nolē mā m pastā stī t par mū su atpū tu š ajā viesnī cā , lai Jū s bū tu lietas kursā un apgū tu zinā š anas, lai labi sagatavotos atpū tai!
Mē s ar vī ru esam pirmie, kas dodas uz Ā friku. Pirms tam viņ i atpū tuš ies Turcijā , Spā nijā un Grieķ ijā . Pē c ilgiem meklē jumiem apmetā mies Tunisijas pilsē tā Dž erbā , viesnī cā Rym Beach.
Transfē rs no lidostas uz viesnī cu notiek ā tri un bez kavē š anā s. 20 minū tes nav pagā juš as, bet te esam reģ istratū rā .

ieradā mies agri no rī ta, un kā jau ierasts, reģ istrē š anā s viesnī cā sā ksies 14:00, tā pē c, lai nesasprindzinā tos, devā mies brokastī s un tad izstaigā jā m teritoriju, lai iepazī tos ar viesnī cu.
Brokastis vienkā rš as. . . ļ oti vienkā rš as..... vē l vieglā k nekur, domā jā m, ka ar pusdienā m un vakariņ ā m bū s tā , bet nebija! pusdienas un vakariņ as vī riš ķ ī gi sauc par karaļ u svē tkiem. pusdienā s un vakariņ ā s ir katru dienu: daudz daž ā du veidu vai nu ar makaroniem, vai rī siem, bet ir arī vienkā rš i un mū sē jiem pazī stami),
kaut kā di dī vaini grilē ti dā rzeņ i, ir arī atseviš ķ s stū rī tis ar itā ļ u virtuvi - 4 veidu daž ā di makaroni. Gaļ a - liellopu gaļ a, bez cū kgaļ as, bet tā nav katastrofa. Tī tars bija 3 reizes nedē ļ ā daž ā dā s versijā s. Bija pat ceptas karaliskā s garneles. Ņ em, cik vē lies. Visiem garš o jū ras veltes, tā pē c tev tieš ā m ir jā stā v kā jā s, bet tas ir tā vē rts. Tā tad, ir tā ds galds ar nacionā lo virtuvi (pirmo reizi pamē ģ inā ju kuskusu un lē cas - vienkā rš i SUPER! ). liela desertu izvē le! ! daudz veidu augļ i!
Par istabiņ u varu teikt, ka laba. Negaidī jā m superdeluxe, bet vienkā rš i parastu standarta istabiņ u, kur var mierī gi izgulē ties un atpū sties pē c peldē š anā s, dejā m un sporta ar animatoriem, un daudz Ē dienu!! ! tur ir visas ē rtī bas, tehnika strā dā par 5, pat nekur nebija jā zvana! Tī rī š ana istabā ir praktiska katru dienu, nokavē ta tikai vienu reizi, bet tas ir labi!

Dž erbai nav daudz ekskursiju, ko piedā vā t. Mē s domā jā m, ka salā ir daudz vietē jo tū risma aģ entū ru, bet nekā , tikai internetā var atrast labus piedā vā jumus no vietē jiem krievvalodī gajiem ceļ ojumu aģ entiem. . mē s atradā m vietni un atstā jā m pieteikumu un saņ ē mā m tū lī tē ju atbildi! brauciens ar pirā tu kuģ i. . tikai par $20+ par vienu dienu tuksnesī tas bija kaut kas! ! Mē s atradā m labā kos piedā vā jumus vietē jā aģ enta vietnē Tunistrip. com…
Cienī jamie tū risti! JŪ RA ir vienkā rš i burvī ga! ! ! Ū dens no rī ta bija lī dz ceļ iem, bet pē c pā ris minū tē m ā rā negribē jā s. Pludmale tī ra. Daudz sauļ oš anā s krē slu. Jums nav jā meklē vietas vai jā pasū ta! !
Animā cija . ļ oti Aktī vi notiek daudz sacensī bu + daž ā da veida dejas + sports + sacensī bas + diskotē kas utt. ī si sakot, tā s neļ auj garlaikoties ! !
Ekskursijas Dž erba neko daudz nevar piedā vā t.
Varu teikt, ka par nelielo naudu ļ oti patī kami atpū tā mies Ā frikā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар