Talay Karon Beach Resort 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 4.010
2.0 Numurs
3.0 apkalpošana
2.0 Tīrība
3.0 Uzturs
3.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pāri ielai no Karonas pludmales, kas ir pazīstama kā viena no plašākajām Puketas pludmalēm.Vairāk →
аватар kisi1979
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Uzreiz jā saka, ka pā rē jais izrā dī jā s izcils, lai vai kā . Mū su pirmā vizī te Taizemē sā kā s no Bangkokas – tur mums bija lieliska viesnī ca ar izcilu apkalpoš anu un brī niš ķ ī giem skatiem no 32. stā va. … Tomēr ▾ Uzreiz jā saka, ka pā rē jais izrā dī jā s izcils, lai vai kā . Mū su pirmā vizī te Taizemē sā kā s no Bangkokas – tur mums bija lieliska viesnī ca ar izcilu apkalpoš anu un brī niš ķ ī giem skatiem no 32. stā va. Cerī bu un iespaidu pilni, mans vī rs ar gandrī z divus gadus veco meitu lidoja uz Puketu. Pē c divu stundu brauciena no lidostas taksometrs apstā jā s pie viesnī cas. Ļ aujiet man tagad jums pastā stī t, ka internetā lietas ir atš ķ irī gas. Apskatī jusi krā sainā s bē rnu kluba un baseina ar slidkalniņ u fotogrā fijas, es pierunā ju savu vī ru uz š o viesnī cu. Neliels vestibils un ī gnā dā ma pie letes iemeta mums atslē gas. Izrā dī jā s, ka luksusa numuru, kuru es rezervē ju, mums iedeva piektajā stā vā bez lifta. Kad paskaidroju, ka netaisos 3 nedē ļ as nest bē rnu un ratus pa trepē m, meitene teica, ka tā nu ir. Zvanī ju menedž erim. Pē c pusstundu ilgā m sarunā m nonā cā m pie vienoš anā s, ka 2 naktis pavadī sim standarta istabiņ ā pirmajā stā vā un tad iegū sim suite ar izeju uz baseinu. Pirmā s divas naktis bijā m istabā ar skatu uz viesnī cas ieeju un ceļ u. Noņ emts normā li. Tad mū s pā rcē la uz istabu ar piekļ uvi baseinam - divguļ amā s gultas vietā.2 atseviš ķ as gultas, mē beles ir vecas, un (vispā r nogalinā tas) bez vannas istabas. Godī gi sakot, man nebija spē ka strī dē ties un mainī t istabu, mē s palikā m tur. Viens prieks - tieš i no istabas mana meita un tē tis devā s uz baseinu, tas ir ļ oti ē rti, un vakarā ir, kur pasē dē t, un jū s varat peldē ties. Meita tika mazgā ta izlietnē zem duš as. Brokastis bija rā pojoš as - speķ is un desiņ as, kas pilē ja no taukiem, pā ris konditorejas izstrā dā jumi un daž i augļ i. Dzert kafiju ir nereā li - nekur neesmu mē ģ inā jis tā du swill. Ī sā k sakot, pē c pā ris dienā m mē s tur pā rstā jā m ē st brokastis. Pa diezgan noslogotu ceļ u un aizdomī gā m laipā m (pā ris dē ļ u) pā ri notekcaurulei jā dodas uz pludmali aptuveni 7 minū tes. Pati pludmale ir lieliska - tī rā kā s smiltis, lielisks serviss un pilnī ga viļ ņ u neesamī ba. Bē rns bija septī tajā s debesī s! Blakus ir restorā ni, veikali utt. , tā pē c bija vietas, kur paē st. Iesaku Mali restorā nu - ļ oti garš ī gi (un viss svaigs).
Starp citu, bē rnu klubā , kas tik reklamē ts internetā , pat nav gaisa kondicionē š anas - tas vienkā rš i ir atvē rts. Personā ls gandrī z nesaprot angļ u valodu, viņ i nesaprot angļ u valodu bē rnu klubā , bet, ja jū su mazulis nejauš i neizturē s (kā tas bija mū su draugiem), viņ i nekavē joties mē ģ inā s lauzt sodu 3000 batu apmē rā . (apmē ram $ 100) no jums. Vienī gais, kas bija labs Š ajā viesnī cā ir bē rnu baseins ar ū dens slidkalniņ u.
Godī gi sakot, viesnī ca mū su brī vdienas nesabojā ja - mē s tajā tikpat kā neuzturē jā mies, ekskursijas, pastaigas utt.
Jebkurā gadī jumā mē s tur neatgriezī simies.
аватар VikiK
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Objektī vi, viesnī ca ir slikta. Vecas, vecas istabas. Izstrā dā ts tā , lai gandrī z visas telpas bū tu vē rstas vai nu uz trokš ņ ainu ceļ u (it kā uz okeā nu), vai garā ž u, vai saimniecī bas telpu. Un ar skatu uz baseinu nepietiek, bet tie nav savā labā kajā lī menī . … Tomēr ▾ Objektī vi, viesnī ca ir slikta. Vecas, vecas istabas. Izstrā dā ts tā , lai gandrī z visas telpas bū tu vē rstas vai nu uz trokš ņ ainu ceļ u (it kā uz okeā nu), vai garā ž u, vai saimniecī bas telpu. Un ar skatu uz baseinu nepietiek, bet tie nav savā labā kajā lī menī . Istabā s ir skudras un mū ž veci putekļ i, ļ oti veci, brokastis niecī gas un negarš ī gas (pat speķ is likā s kremē ts), ē dā m tikai jogurtu, augļ us (un tos atnesa pē c izš ķ iroš anas, tikai pē c 30 minū tes), bulciņ as (maizī tes nav sliktas, bet pirmā s dienas bija svaigas, bet vē lā k arī š is sabojā jā s), daž reiz olas. Bija arī rī si, nū deles, kartupeļ i, desiņ as, bet ē diens nebija garš ī gs. No bada gan neviens nenomira : ) No vienas puses, neesam kaprī zi, bet tas viss liecina par viesnī cas lī meni kopumā . Viņ i paņ em š ķ ī vi tieš i no deguna, pat ja jū s vē l neesat ē dis. Vai jū s baidā ties, ka ē dī sit pā rā k daudz? Lai gan nav nekā ī paš a : )) Skudru pū ļ i istabā s un uz balkoniem. Viņ i pat prasī ja mums atstā t mums aerosolu un paš i to apstrā dā ja, jo. skudras parā dī jā s pē c izsmidzinā š anas dienā . Puketā tā nebija pirmā reize (vienmē r dzī vojā m viesnī cā s Karonā ) un uz Talay devā mies piedā vā juma dē ļ par diezgan zemu cenu, zinā jā m, ka vā jš , bet izrā dī jā s vē l sliktā k. Turklā t viesnī cas ar cenu starpī bu 230–280 USD par 14 naktī m ir par vienu vai divā m augstā kas!
Bet tā kā neesam garlaicī gi un aktī vi cilvē ki, tad nolē mā m netraucē t un izbaudī t Taizemi. Papildus nirš anai un ekskursijā m mē s noī rē jā m motociklu (200 bati dienā ) un paš i braucā m pa salu. Bet es nevaru ieteikt, tikai tad, ja jū taties ļ oti pā rliecinā ts. Mē s redzē jā m daudz ievainoto un kreisā s puses satiksmi.
Viesnī ca, protams, nav galvenā , bet svarī ga. Protams, ikviens ir priecī gs atgriezties mā jī gā , skaistā viesnī cā , un "Talay" par to noteikti nevar saukt.
Un paš i svē tki bija izdevuš ies! Viņ i ieradā s viesnī cā tikai, lai nomazgā tos, pā rģ ē rbtos un ietu gulē t, jo Taizemē ir tik daudz interesantu lietu!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Отель расположен через дорогу от пляжа Карон, который известен тем, что является одним из самых широких пляжей Пхукета.

Atrašanās vieta Отель находится в 20 км от города Пхукет, 10 минутах езды от известнейшего курорта Патонг, в 50 минутах от аэропорта, в северной части бухты Карон
Pludmale
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports
  • sporta zāle
Telpu apraksts

В 4-х этажных зданиях отеля 121 номер

21 Superior rooms (макс 2+1 чел., 32 кв.м.)

11 Deluxe Pool rooms (макс 2+1 чел., 40 кв.м.)

8 Deluxe Pool Acсess (макс 2+1 чел., 40 кв.м.);

63 Deluxe Ocean rooms (макс 2+1 чел., 40 кв.м.);

10 Adventure rooms (комнаты для детей, макс.2 +1 чел., 32 кв.м.)

4 Duplex Adventure rooms (семейные комнаты, макс 2+2 чел., 64 кв.м.)

3 Junior Suite (макс 2+2 чел., 58 кв.м.)

1 Presidential 2 BR Suite (гостиная, 2 спальни с дверьми, макс 4+1 чел., 80 кв.м.)

Istabās

* индивидуальный кондиционер

* 25” телевизор со спутниковыми каналами

* IDD телефон

* детский мини бар (Adventure rooms)

* набор для чая/кофе

* room service – 06.30 – 23.30

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese 568 Patak Road, Tambon Karon, Amphur Muang Phuket 83100 Thailand
Tālruņi: +66 (0) 7639 6666
FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.