Bamboo House 3*– Atsauksmes

9
Novērtējums 7.710
№52 viesnīcas reitingā Puketa
7.8 Numurs
8.0 apkalpošana
7.9 Tīrība
7.2 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Konceptuāla viesnīca vieglai ceļošanai. Dekorēts modernā minimālisma stilā. Ideāli piemērots divām personām. Atvērts 2007. gada decembrī, pēdējā renovācija notika 2014.-2015. gadā. Tā ir 5 stāvu ēka ar bambusa dārzu. Depozīta nav. Viesnīca ir piemērota jauniešiem.Vairāk →
аватар anastasiarik
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Maza viesnī ca. Sastā v no vienas 5 stā vu ē kas bez lifta. Blakus ir neliels baseins ar bā ru. Baseina klā ja krē sli ir bezmaksas, bet veci koka krē sli. Nevis nogalinā ts, bet nobruž ā ts. Viesnī cas un numuru dizainā ir izmantots daudz bambusa. … Tomēr ▾ Maza viesnī ca. Sastā v no vienas 5 stā vu ē kas bez lifta. Blakus ir neliels baseins ar bā ru. Baseina klā ja krē sli ir bezmaksas, bet veci koka krē sli. Nevis nogalinā ts, bet nobruž ā ts. Viesnī cas un numuru dizainā ir izmantots daudz bambusa. Tas pieš ķ ir viesnī cai savu š armu. Diezgan labi pietiekami plaš i numuriņ i. Standartus labā k neņ emt. Š is ir pirmā stā va skats uz baseinu vai blakus esoš ā s ē kas sienu. Dzī vojā m luksusa istabiņ ā.5. stā vā , manuprā t labā kais variants, ja atpū š aties kopā . Reģ istrē joties nav nepiecieš ams depozī ts. Visjaukā kie cilvē ki reģ istratū rā . Personā ls ir smaidī gs un samē rā pieklā jī gs. Bet darbinieki nerunā krieviski. Tī rī ja katru dienu, dvieļ us mainī ja tā pat (trī s no cilvē ka), ir pludmales dvieļ i somā un lietussargi. Ar veļ as ž ā vē tā ju viss ir kā rtī bā . Š ampū ns, duš as ž eleja mazā s pudelī tē s, duš as vā ciņ i, vates tamponi, ziepes. Labs moderns TV. Ir tē jkanna, tē jas un kafijas komplekts. Gultas ir ē rtas, televizori aprī koti ar Mac OS, kas ļ auj piekļ ū t internetam. Bezmaksas seifs, fē ns, ledusskapis. Bezmaksas interneta pieslē gums visā viesnī cā , ieskaitot numurus. Ā trums bija pietiekami normā ls pat video saziņ ai. Istabas mī nuss ir tā ds, ka vannas istabu no telpas atdala stikla siena, lai gan ir aizkars. Tualetes durvis apakš ā nav cietas un augš ā nogriezti 10cm. Tā pat nav skaidrs, bet kā pē c tas tā darī ts. Brokastis ir nepretenciozas vienmuļ as vairā ku veidu augļ i, desas, bekons, dā rzeņ i. Garš ī gi kruasā ni. Grauzdiņ š , sviests. Ļ oti garš ī ga vietē jā zupa. Viesnī cas restorā nā ē diens ir viduvē js, tur ē da reti, neskatoties uz 20% atlaidi kā viesnī cas viesiem. Bet ē dinā š anas vietu ir daudz, viesnī ca ir ļ oti labā vietā ar attī stī tu infrastruktū ru, viss blakus viesnī cai. Un labs valū tas maiņ as punkts un aptieka, un pat neliela pastaiga un nakts tirgus, kas atvē rts divas dienas nedē ļ ā . Veikali un viss. Lī dz pludmalei 5 minū š u gā jiens. Ceļ š nav kaitinoš s, tikai š ķ ē rsojot noslogotu brauktuvi. Bet š eit jū s nevarat izvairī ties no tā , tikai daž as ļ oti dā rgas viesnī cas atrodas pirmajā rindā . Mē s meklē jā m viesnī cu, kas ir lē ta un ē rtā vietā , un tas ir ļ oti labs risinā jums. . Par viesnī cas izvē li sakā m paldies Dmitrijam Kukinam, izcilam tū res speciā listam, ļ oti ā tri paņ ē ma ekskursiju, pavadī ja 10 minū tes un samaksā ja ļ oti ē rti, viss tika darī ts tieš saistē . Vī rietis labi pā rzina viesnī cas bā zi. Iesakā m visiem. Viņ a lapu sociā lajā tī klā VKontakte var atrast pē c uzvā rda, tā mē s ar viņ u sazinā jā mies. Viesnī ca bija ļ oti apmierinā ta, neskatoties uz sī kumiem un niansē m.
аватар tamaracepp
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ē dieni viesnī cā ir tikai brokastis un vairā k nemaz nevajag. Laba infrastruktū ra netā lu no viesnī cas. Kafejnī cas, veikali utt. Var nopirkt jebko, sā kot no svaigiem augļ iem lī dz gatavam ē dienam, un viņ i to arī sasildī s. Grū ti kaut ko ieteikt kafejnī cā m. … Tomēr ▾ Ē dieni viesnī cā ir tikai brokastis un vairā k nemaz nevajag. Laba infrastruktū ra netā lu no viesnī cas. Kafejnī cas, veikali utt. Var nopirkt jebko, sā kot no svaigiem augļ iem lī dz gatavam ē dienam, un viņ i to arī sasildī s. Grū ti kaut ko ieteikt kafejnī cā m. Izslavē tā veranda mums nemaz nepatika, un daudzi par to raksta atsauksmē s. Nu vispā r gaumes lieta. Vispā r, ja ej pastaigā nevis uz pludmali, bet dziļ i, teiksim, treš ajā lī nijā , tad tur cenas ir zemā kas. Nu vispā r, kurš ē rtā k. Runā jot par brokastī m viesnī cā , tā s ir diezgan vienmuļ as, izvē les nav lielas. Kopumā viss ir labi pagatavots un viss ir ē dams. Brokastī s es teikš u, ka tas ir labs, bet ne super) Nu, kopumā cenas un kvalitā tes attiecī ba nav ko gaidī t. Viesnī ca nebū s ē rta tiem, kas atpū š as ar bē rniem pā riem labs risinā jums. Kā pē c ar bē rniem nav risinā jums. Pirmkā rt, istabas nav ī paš i lielas diviem, vairā k nekā pietiekami daudz vietas, bet ar bē rnu un vē l jo vairā k ar diviem tas bū s mazs. Otrkā rt, tualetes durvis nav cietas augš ā un apakš ā , un ir pienā cī ga sprauga, un viss, kas notiek, ir dzirdams, un stikla siena vannas istabā arī nebū s labā kais risinā jums, bet pā riem es domā ju, ka viss ir kā rtī bā . Pludmale ir tuvu trī ssimt metru mierī gi staigā t apmē ram piecas minū tes. Pludmales dvieļ us viesnī ca nodroš inā s bez maksas. Ja brauc ekskursijā s, tad pusdienu kastī te nav problē ma un normā li. Personā ls kopumā ir ļ oti draudzī gs un sabiedrisks. Nā kamajā ceļ ojumā , ja dosimies vieni bez draugiem, izvē lē simies š o viesnī cu ē rtī bas un izmaksu dē ļ . Kopumā viss ir kā rtī bā ! Iesaku viesnī cu!
аватар Angelinalihh
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c principa, lai pludmale ir tuvu un kur paē st, lai bū tu blakus. Teritorijas klā tbū tne nebija svarī ga kā principā , un viesnī cai ir baseins, bet tas ir mazs un mē s tajā nepeldē jā mies. Visa viesnī ca ir tī ra, viss ir dekorē ts ar bambusu. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c principa, lai pludmale ir tuvu un kur paē st, lai bū tu blakus. Teritorijas klā tbū tne nebija svarī ga kā principā , un viesnī cai ir baseins, bet tas ir mazs un mē s tajā nepeldē jā mies. Visa viesnī ca ir tī ra, viss ir dekorē ts ar bambusu. Bet pati viesnī ca ir maza. Bet pludmale atrodas labā vietā , piecu minū š u gā jiena attā lumā , ir daudz iespē ju kafejnī cā m, kur paē st, turklā t divas reizes nedē ļ ā darbojas nakts tirgus, un viesnī ca deva divdesmit procentu atlaidi restorā nam. Brokastis bija iekļ autas tū rē , un brokastis bija ļ oti labas. Brokastī s daž ā di ē dieni no olā m, nū deles ar vistu, sautē ti dā rzeņ i, grauzdiņ u ievā rī jumi, sagriezts š ķ iņ ķ is. Sā tī gā m brokastī m pietiek ar visu ē damo. Telpa ir diezgan plaš a, vienī gais, ko var teikt, ka istabā ir neē rti, ir vannas istaba aiz stikla un spē cī ga dzirdamī ba no tā s, bet labas mē beles tiek kvalitatī vi iztī rī tas katru dienu. Ikdienas ū dens un tē jas-kafijas komplekts un vannas komplekts tiek papildinā ti. Nekad nebija jā atgā dina. Personā ls atbilstoš s un draudzī gs. Vē l viens viesnī cas pluss ir tas, ka Wi-Fi ir bezmaksas un ļ oti labi uztver. . Tas, papildus cenai, droš i vien bija viens no svarī gā kajiem punktiem, un tā tā lā k Karon. Cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā viesnī cai var droš i likt pieci plus, bet kopumā ir laba C pakā pe. Ir arī labi, ka viņ i neņ em depozī tu, kad reģ istrē jaties. Un ž ē l, ka brokastī s vispā r nav siera. Bet laba augļ u izvē le. Ļ oti ē rti ir arī tas, ka pie viesnī cas ir tuk tuk autostā vvieta un var lē ti aizbraukt uz Patongu, noteikti kaulē jies par atlaidi lī dz 25%. Kopumā , ja plā nojat lē tas brī vdienas bez bē rniem, tad š ī viesnī ca jums bū s labs budž eta variants!
аватар sofiagavend
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labs variants atpū tai divatā vai ar draugiem. Lai gan tas ir iespē jams ar bē rniem. Bet vairā k piemē rots jaunieš u atpū tai. Pludmale atrodas aptuveni 300 metru attā lumā . Pludmalē varat ē rti iznomā t lietussargus un matrač us. Daudz ū dens aktivitā š u. … Tomēr ▾ Labs variants atpū tai divatā vai ar draugiem. Lai gan tas ir iespē jams ar bē rniem. Bet vairā k piemē rots jaunieš u atpū tai. Pludmale atrodas aptuveni 300 metru attā lumā . Pludmalē varat ē rti iznomā t lietussargus un matrač us. Daudz ū dens aktivitā š u. Diezgan tī ras smiltis, tā sakot, dzied) Nav jē gas sī kā k aprakstī t pludmali. Mē s braucā m uz viesnī cu 40-50 minū tes, mē s to precī zi nepamanī jā m. Patongas pludmale aizņ em piecpadsmit minū tes. Blakus tirgus un daudz vietu, kur ē st. Viesnī cā ir labas brokastis. Un, ja izmanto viesnī cas restorā nu, tad tajā dzī vojoš ajiem ir piecpadsmit procentu atlaide visiem ē dieniem, bet, ja ņ em tikai dzē rienus bez ē diena, tad atlaides nav. Gatavot garš ī gi! Viesnī cai ir neliela platī ba. Bet ir baseins, kaut arī neliels. Strā dā no deviņ iem lī dz seš iem vakarā . Sauļ oš anā s krē sli nav jauni, bet pieņ emami. Plus baseina bā rs, bet dzē rieni tur ir dā rgi. Baseins ir tī rs. Ū dens tiek mainī ts katru dienu viesnī cā visur ir tī rs. Vē l viens liels viesnī cas pluss ir bezmaksas Wi-Fi gan numurā , gan uz vietas. Un vē l viena viesnī cas atš ķ irī gā iezī me ir cenas zī me par dzī voš anu tajā . . Varu teikt, ka naktsmī tne ir ļ oti laba. Telpā var bū t nepiecieš ams neliels remonts, bet kopumā tas ir ļ oti labs. Viņ i atnesa bezmaksas ū deni. Normā la skaņ as izolā cija, kad logi aizvē rti, ielu nedzird. Labas mē beles, ē rta gulta. Tī rī š ana par č etriem punktiem, bet viss tiek papildinā ts bez kavē š anā s. Ir seifs. Kopumā viss ir tā , kā tam jā bū t. Manuprā t, viesnī ca ir labs un nedā rgs variants!
аватар r.shatuhina
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jū ra un pludmale. Tas ir piecu vai septiņ u minū š u gā jiena attā lumā no pludmales. Pludmale ir laba. Matrač a un lietussarga noma nav problē ma. Ū dens aktivitā tes ir pilnas katrai gaumei. Smiltis kraukš ķ zem kā jā m, un, starp citu, daudz ir rakstī ts par pludmali, tā pē c tas vairā k attiecas uz viesnī cu. … Tomēr ▾ Jū ra un pludmale. Tas ir piecu vai septiņ u minū š u gā jiena attā lumā no pludmales. Pludmale ir laba. Matrač a un lietussarga noma nav problē ma. Ū dens aktivitā tes ir pilnas katrai gaumei. Smiltis kraukš ķ zem kā jā m, un, starp citu, daudz ir rakstī ts par pludmali, tā pē c tas vairā k attiecas uz viesnī cu. Istaba laba un tī ra. Var bū t nepiecieš ams neliels kosmē tiskais remonts, bet ne nozī mī gs. Mē beles ir normā las. Liela divguļ amā gulta. Viņ i katru dienu ielej ū deni. Ir tē jkanna, pā ris bļ odas un pā ris glā zes. Papildiniet kafijas tē ju. Duš as komplekts duš ā . Papildus pludmales dvieļ iem piedā vā ju arī pludmales somu. Ir lietussargs. Droš s. Tī rī š ana katru otro dienu mitra. Gulta tika mainī ta ik pē c trim dienā m. Viesnī cai ir neliela platī ba. Bet ir neliels baseins. Internets ir labs visā . Brokastis ir sā tī gas un garš ī gas. Bufetes veidā . Pī le ar dā rzeņ iem, olu kulteni, kartupeļ iem, rī siem. Augļ i, pā ris ievā rī jumu veidi utt. Netā lu no viesnī cas ir daudz stendu, veikalu, kafejnī cu. Domā ju, ka viesnī cas izmaksas ir pamatotas attiecī bā pret komfortu. Viesnī cu iesaku visiem, pat ģ imenē m, pat jaunieš iem.
аватар laraotradnova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bez preambulas un kā rtī bā ) Un es sā kš u ar ē dienu) Lieliskas bufetes brokastis. Olas, kartupeļ i, rī si, ļ oti labi pagatavota pī les fileja, dā rzeņ i, jogurti, ievā rī jumi, piens, vafeles, pankū kas. Jā , ir pareizi ē st sā tī gas brokastis vairā k nekā mā jā s) Bija maz augļ u. … Tomēr ▾ Bez preambulas un kā rtī bā ) Un es sā kš u ar ē dienu) Lieliskas bufetes brokastis. Olas, kartupeļ i, rī si, ļ oti labi pagatavota pī les fileja, dā rzeņ i, jogurti, ievā rī jumi, piens, vafeles, pankū kas. Jā , ir pareizi ē st sā tī gas brokastis vairā k nekā mā jā s) Bija maz augļ u. Papaija, ananā ss, arbū zs. Bet pa ceļ am uz jū ru vienmē r var nopirkt vē l augļ us. Ir daudz kafejnī cu, kur paē st cena principā daudz neatš ķ iras. No rī tiem viesnī cā man ļ oti garš oja vē sā pupiņ u kafija. Nevienai tuvumā esoš ajai kafejnī cai neklā jā s labā k. Masā ž as cienī tā jiem tuvumā ir daudz salonu. Daudz mazu veikalu. Pirmajā s dienā s ejot jebkur, viņ i baidī jā s no savā m kustī bā m, bet treš ajā dienā pieraduš i pie nekā ī paš i briesmī ga. Uz pludmali, rā pojot no apmē ram septiņ u minū š u spē ka. Pludmale ir tī ra, smiltis patī kamas un interesanti gurkst zem kā jā m. Bija viļ ņ i, bet mazie peldē tā ji netraucē . Pludmalē braucā m ar ū densmotocikliem. Pludmale ir plaš a ar daž iem cilvē kiem, labi, tā š ķ iet, jo vietas ir pietiekami daudz) Mē s noī rē jā m lietussargu tieš i pludmalē . Tā pē c bijā m apmierinā ti ar pludmali. Kopumā pā rē jais izdevā s un cena izrā dī jā s ļ oti laba. Kas attiecas uz ekskursijā m, tad arī pa ceļ am uz pludmali paņ ē ma no vietē jā uzņ ē muma un par pieņ emamu cenu un patika serviss, bet te neiesaku lielu izvē li, lai katrs izlemj paš am) Tagad par izmitinā š anu , nu man patika istabiņ a, viss parasti nekas tā ds, kas nepatika. Mē beles kā mē beļ u tī rī š ana ir ok. Viss ir ļ oti kā rtī gs un tī rs. Kaimiņ us nedzird. Jā , un pavadī ja laiku istabā ļ oti maz, patiesī bā tikai naktis. Pa dienu tā tad ir ko darī t un kur apmeklē t. Viesnī cu vē rtē ju kā izcilu un, starp citu, arī visu mū su atvaļ inā jumu!
аватар alex_tanya87
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izcila viesnī ca! ! Atpū tos kopā ar vī ru un pā ri (24.25, 28.38 gadi) Es vispā r liktu 5! Puketā š ī nav pirmā reize un ir ar ko salī dzinā t. Viss ir kā rtī bā . Viesnī ca atrodas Karonas centrā lajā ielā , netā lu no apļ a. … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca! !
Atpū tos kopā ar vī ru un pā ri (24.25, 28.38 gadi)
Es vispā r liktu 5! Puketā š ī nav pirmā reize un ir ar ko salī dzinā t.
Viss ir kā rtī bā .
Viesnī ca atrodas Karonas centrā lajā ielā , netā lu no apļ a. Lē nā m ejiet lī dz jū rai 5 minū tes.
Visas kafejnī cas, masā ž as saloni, tirgus - blakus!
Viesnī ca ir jauna, numuriņ i tī ri un ļ oti ē rti.
Visur ir kameras (kas ir ļ oti svarī gi ē rtai atpū tai, ir rū gta pieredze ar zā dzī bā m viesnī cā Karon Princess)
Personā ls ir ļ oti smaidī gs un draudzī gs.
Numurā ir (! ) bezmaksas Wi-Fi. Liels plazmas televizors. Zemas gultas, ļ oti neparasti))
Ē diens ir tā ds pats kā visur citur. Omlete, augļ i, graudaugi. . . utt.
Kā mī nusus var minē t nelielu baseinu un teritorijas trū kumu, tač u tas nemaz nebojā kopē jo iespaidu.
Trijotnei tas ir lieliski!
Es noteikti atgriezī š os š ajā viesnī cā vē lreiz un ieteikš u to visiem saviem draugiem.
аватар meri-popkins
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Dodoties atvaļ inā jumā ar diviem maziem bē rniem, rakņ ā jos pa visu internetu, meklē jot padomu, bet diemž ē l neko prā tī gu neatradu. Tā pē c pē c atgrieš anā s no ceļ ojuma nolē mu padalī ties pieredzē par atpū tu ar bē rniem. … Tomēr ▾ Dodoties atvaļ inā jumā ar diviem maziem bē rniem, rakņ ā jos pa visu internetu, meklē jot padomu, bet diemž ē l neko prā tī gu neatradu. Tā pē c pē c atgrieš anā s no ceļ ojuma nolē mu padalī ties pieredzē par atpū tu ar bē rniem. Mums ir divi puikas - Andrejs, 5 gadi, un Dima, 2.5 gadi.
Puketa (3.04. 2011. -16.04. 2011. )
Nedē ļ u pirms svē tkiem virs Taizemes lidinā jā s ciklons un valsts dienvidos nolija aprī lim neraksturī gas spē cī gas lietusgā zes. "Izskaloja" Koh Samui salu, un saskaņ ā ar laika prognozē m stihija devā s uz Puketas salu. Man bija š ausmī ga panika. Sarunas ar tū risma operatoru (Pegas Tourist) par kū rorta vai izbraukš anas datuma maiņ u ne pie kā nav noveduš as. Neraugoties uz Tū risma ministrijas oficiā lajiem brī dinā jumiem atturē ties no ceļ oš anas uz Taizemi, tū roperators piedā vā ja tikai pilnī gu ceļ ojumu paketes nomaiņ u ar 100% naudas sodu. Draugi teica: "Atstā jiet bē rnus mā jā s un vediet lejā , kur vien vē laties. " Medijos un forumos smarž oja panika. Bet prā tī gi sapratuš i, ka laiks ciklonam izklī st, devā mies ceļ ā ar visu ģ imeni: es, vī ru un diviem bē rniem. Raugoties uz priekš u, es teikš u, ka visu mū su atvaļ inā jumu laiks bija brī niš ķ ī gs, lija 2-3 reizes un pē c tam vē lu vakarā .
Plā nojot atvaļ inā jumu un skatoties pa internetu, domā ju, kuras vietas Puketā apmeklē t ar maziem bē rniem? Tas ir vismaz ū dens parks, zoodā rzs, akvā rijs, pludmale. Un š eit ir maksimums. . .
Pirmā diena. (03.04. 11. )
Pegazs strā dā ja (satikā s) godī gi, neskatoties uz to, ka pirmā tikš anā s ar viņ a pā rstā vi notika Taizemes lidostā (rezervē jot un apmaksā jot tū ri caur internetu). Pie izejas no lidostas labi redzama Pegasus lete, aiz kuras tā s darbinieki ā tri sadala iebraucē jus autobusiem. Š eit lidostā bez maksas var paņ emt SIM karti, kas nav dā rga sarunā ties ar dzimteni, kā arī samainī t valū tu (kurss ir neizdevī gs). Stā vlaukumā mū s jau gaidī ja vairā ki autobusi. Vietē jos ceļ vež us pā rsteidz ziņ as no medijiem, kas raksta par plū diem: “Kā di plū di? Mums bija lietus. "
Mū su Bamboo House viesnī ca atrodas Karonas pludmalē . Viesnī cā mū s sagaidī ja ar ledus dzē rieniem. Viesnī cas ē ka ir 4 stā vi, maza, kopta. Teritorijas praktiski nav, tā ir nostiprinā ta pie baseina. Bijā m iekā rtojuš ies pirmajā stā vā , divā s blakus divvietī gā s istabiņ ā s (tū roperators budž eta č etrvietī gos piedā vā jumus neatrada). Pirmais stā vs ir liels pluss viesnī cā bez lifta. No logiem paveras skats uz blakus esoš o viesnī cu Centara. Istabā ir televizors, televizoram pieslē gts Mac. Sniegbalti palagi un dvieļ i (dvieļ i tika mainī ti katru dienu, gultas veļ a katru otro vai divas), pludmales dvieļ i ē rtā somā (mainī t vismaz katru dienu, netī ros dvieļ us somā izlika koridorā , tī rus paņ ē ma prom), š ampū ns, duš as ž eleja, matu kondicionieris , viss kā nā kas, tikai nav ierasto ķ emmī š u un zobu aksesuā ru. Skapī ir seifs un neliela kumode. Patī kami pā rsteidza divi lietussargi, kas ne reizi nebija vajadzī gi. Katru dienu papildinā ts: 2 pudeles ū dens, tē ja, kafija, cukurs, krē jums. Ja vajadzē s kaut ko izgludinā t, uz istabu tiks atnests gludeklis un neliels gludinā mais dē lis. Bezmaksas internets istabā ! Bija iespē ja Dimam noī rē t ratiņ us, bet viņ š pie mums ir patstā vī gs puisis - visur gā ja kā jā m. Mī nusi: neē rti zemas gultas un atzveltnes krē slu trū kums ar galdu (tie tika galā ar pufu); balkonu trū kums (lietas tika ž ā vē tas uz š ķ ē rsstieņ iem aiz loga).
Iereģ istrē jā mies viesnī cā un devā mies ē st. Pusdienojā m tuvē jā ē stuvē (daž as kafejnī cas pa dienu slē gtas) vistas nū deļ u zupa, spageti, sviestmaizes ar frī kartupeļ iem, sula, tē ja - tikai 480 bati.
Uzreiz devā mies uz jū ru, bē rni ar sajū smu skrē ja no pirmo reizi redzē tajiem viļ ņ iem, peldē jā s. Smiltis tieš ā m dzied.
Vakarā tikš anā s ar Pegasus gidu. Valentī nai ļ oti veiksmī gi izdevā s pā rdot ekskursijas iesā cē jiem par cenā m, kas 2-3 reizes pā rsniedz vietē jā tirgus piedā vā jumu. Tā kā iepriekš mā jā s izpē tī jā m ekskursiju tirgu, tad jau zinā jā m aptuvenā s cenas un nekritā m uz viņ as priekš likumiem, ko nemaz nenož ē lojā m. Tā tad Pegasus piedā vā vienas dienas ekskursiju uz Phi Phi par 3300 batiem vienam pieauguš ajam. Mē s bez lielas kaulē š anā s iedevā m 3500 batus vietē jā ekskursiju veikalā diviem pieauguš ajiem un vienam bē rnam (divgadī gajam Dimam visas ekskursijas bija bez maksas).
аватар ekisner
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
2010. gada decembrī.17 dienas atpū tā s kopā ar sievu. Taizemē jau 4. reizi, tajā skaitā salā.2. reizi. Es ļ oti mī lu š o valsti. Pā rskats ir objektī vs. Pozitī vā s lietas š ajā viesnī cā ir: 1. Laba teritoriā lā atraš anā s vieta (attiecī bā uz veikaliem un ballī tē m). … Tomēr ▾ 2010. gada decembrī.17 dienas atpū tā s kopā ar sievu. Taizemē jau 4. reizi, tajā skaitā salā.2. reizi. Es ļ oti mī lu š o valsti. Pā rskats ir objektī vs.
Pozitī vā s lietas š ajā viesnī cā ir:
1. Laba teritoriā lā atraš anā s vieta (attiecī bā uz veikaliem un ballī tē m).
2. Jauki plaš i numuriņ i ar koka grī dā m.
3. Lielisks serviss. Draudzī gs personā ls.
4. Datora klā tbū tne telpā ar internetu un VI-FI jū su netbook.
Tagad trū kumi:
1. Gultas ir zemas, piecelieties vai nu tupus, vai nometoties ceļ os. Tas ir ļ oti neē rti gados vecā kiem cilvē kiem.
2. Ar lielu istabu, nav galda un krē slu, tikai viens pufs. Kamē r sieva ir pie spoguļ a, jū s nezinā t, kur sē dē t (zemu uz gultas).
3. Savas teritorijas vispā r nav. Vienkā rš i nav kur pasē dē t ar draugiem (spē lē t kā rtis vai iedzert kaut ko savu).
4. Telpas ir mitras (vismaz 1. stā vā )
5. Ja no istabas paveras skats uz baseinu, kur pā rplū st ū dens (cilvē ki teica), vienmē r gribas iet uz tualeti, jo nav skaņ as izolā cijas no trokš ņ a.
6. No mū su istabas pavē rā s skats uz nelielu dā rziņ u 3 metru platumā un pē c tam augstu ž ogu, par laimi no boombox, pretē jā gadī jumā tas bū tu pilnī gi drū ms.
7. Gaisa kondicionieris rada lielu troksni. Mē ģ inā jā m gulē t bez viņ a ar atvē rtu logu, bet, kad parā dī jā s kaimiņ i un ieslē dza savē jos (tā daļ a, kas karā jas uz ielas rū c vē l skaļ ā k), man nā cā s izvē lē ties mazā ko no diviem ļ aunumiem.
Brokastis bija pā rsteidzoš i ierobež otas. 4 veidu olu kultenis ar speķ i vai desiņ ā m un viss. Protams, augļ i. Bet tas joprojā m ir slikti.
Viesnī cā var palikt 1-3 dienas, ne vairā k.
аватар ford1968
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
tikko atgriezos no puketas, atpū tos š ajā viesnī cā . Teicama viesnī ca, viss kas nepiecieš ams ir: kondicionieris, telsis, internets. 300m no pludmales, paņ ē mu riteni un izbraucu pa salu. Atbilst cenai un kvalitā tei. Turcija un Ē ģ ipte sū cas , tikai uz Taizemi. … Tomēr ▾ tikko atgriezos no puketas, atpū tos š ajā viesnī cā . Teicama viesnī ca, viss kas nepiecieš ams ir: kondicionieris, telsis, internets. 300m no pludmales, paņ ē mu riteni un izbraucu pa salu. Atbilst cenai un kvalitā tei. Turcija un Ē ģ ipte sū cas , tikai uz Taizemi.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Phang Nga līcis un nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas
Similānas salu nacionālais parks
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Puketa
Atpūta, Daba, Ekskursijas

Концептуальный отель для путешествующих налегке. Оформлен в стиле современного минимализма. Идеально подходит для двухместного размещения. Открыт в декабре 2007 года, последняя реновация прошла в 2014-2015 году. Представляет собой 5-этажное здание с бамбуковым садом. Депозита нет. Отель подходит для молодежи.

Atrašanās vieta Расположен в центре пляжа Карон, в 300 м от моря (4 мин ходьбы), в 9 км от центра ночных развлечений пляжа Патонг (10 мин езды), в 50 км от аэропорта Пхукета (50 мин езды).
Pludmales apraksts Пляж Карон в 300 метрах от отеля (4 мин. ходьбы).
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги по продаже билетов, экскурсионное бюро, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, бизнес-услуги, Wi-Fi в лобби (бесплатно), room service (18:00–22:00), 1 ресторан (интернациональная и тайская кухня, морепродукты), 1 бар, 1 открытый бассейн 6 х 13 м, у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Тайский массаж (платно), библиотека.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 49 номеров:

11 Deluxe Room (5 этаж, макс. 2 чел., 28 м2 с балконом);

29 Superior (2–4 этажи, макс. 2 чел., 24 м2);

9 Standard (вид на соседнее здание или бассейн, цокольный этаж, макс. 2 чел., 24 м2).

Istabās

Кондиционер, телевизор, телефон, интернет LAN / Wi-Fi (бесплатно), компьютер (Apple mini Mac), сейф (бесплатно), мини-бар, холодильник, 2 бут.воды ежедневно бесплатно, набор для приготовления чая/кофе, душ, фен, халат и тапочки, room service (18:00–22:00).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • kabeļa internets  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese 492/1 Patak Rd., Karon Beach Muang, Phuket. 83100 Thailand
Tālruņi: Tel: +66 (0) 76 398 264
Fax: +66 (0) 76 398 267
Tīmekļa vietne: Bamboo House
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).