Ceļojums uz Koh Samui :)

Rakstīts: 16 februāris 2012
Ceļošanas laiks: 15 — 26 augusts 2011
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Ilgu laiku neesmu bijusi atvaļ inā jumā (ā rzemē s), tā pē c puiš a piedā vā jums mani ļ oti iepriecinā ja par doš anos atvaļ inā jumā . Braucā m ar tū roperatoru Pegasus (no Habarovskas), š is prieks mums izmaksā ja 115 tr. diviem (jo ilgi domā ja - visas lē tā kā s vietas jau bija izpā rdotas).
Tā tad, patiesī bā par viesnī cu:
1. Dzī vojā m standartā , otrajā stā vā , logi pavē rā s uz dā rzu (ir balkons). Kopumā viesnī ca sastā v no vairā kā m ē kā m, vislē tā kajā m, kur standarti ir paš i pirmie no ceļ a (patiesī bā tā atrodas netā lu no ceļ a), tač u š im apstā klim nevajadzē tu jū s biedē t. Ceļ š nav lielceļ š , bet josla ar iepirkš anā s pasā ž ā m, paš ā Lamai centrā . Vē lā k mū s pā rcē la uz priekš nieku, tas bija citā ē kā netā lu no viesnī cas : ) Viesnī ca, manuprā t, ir visē rtā kā atraš anā s vietas ziņ ā . Pie mums pludmalē viesojā s meitenes no citā m viesnī cā m. viņ iem vai nu nav ī paš i labas vietas peldē š anai, vai arī vienkā rš i ejiet tā lu no viesnī cas lī dz jū rai.

Viesnī ca ir pirmajā lī nijā , teritorija beidzas ar lielu baseinu un uzreiz jū ra : ) skaistums. Restorā ns arī atrodas netā lu no krasta - ir tik jauki brokastot un apbrī not jū ru, sauli....
2. Brokastis laikam labas, tā pat kā visur citur. Kartupeļ i / rī si / makaroni, daž ā di dā rzeņ i, mē rces (starp citu, ļ oti garš ī gas); ļ oti garš ī gs jogurts (puisis uzķ ē rā s, piens tur tieš ā m garš ī gs), augļ i; omletes ar daž ā dā m piedevā m; maizes ceptuve; kafija / tē ja / sula (sulas patieš ā m ir kā UPI, godī gi). Vispā r pā rē sties var! Mē s arī vakaros gā jā m uz veikalu Family March un tur nemitī gi pirkā m vā cu pienu, tas ir tik forš i! Mmm...lai gan es parasti nedzeru pienu tī rā veidā , bet š eit...
3. Jū ra vē sa - bijā m augustā , ne gluž i sezona, bet lietus tikpat kā nebija (tuvā k septembrim tie jau sā kā s, atvaļ inā juma beigā s). Un tie, kas bija - pā ries naktī un atkal saule. Laiks bija - ā rā +33, jū ra 29, vienkā rš i pasaka! ! ! Tā da mitruma nav, tā pē c, lai arī ir karsts, tas nav nā vē još s, kā Habarā . Pa dienu vienalga gulē jā m, bet no rī ta un pē c vakariņ ā m visur peldē jā mies un klaiņ ojā m.
4. Noteikti nogarš ojiet vietē jos augļ us, es tikko iemī lē jos durianā! ! ! Sā kumā nesapratu, bet tad ē dot vairā kas reizes, pierod pie neparastā s garš as - un tad, biedri..... es laikam kļ uvu atkarī gs no tā , brauksim uz Taizemi, es ē dī š u katru dienu : ) : ) : ) viss gaidot! ! ! Un nav tik baigā smaka, biju gatava uz ļ aunā ko : )

5. Dzirdot pietiekami daudz briesmī gu pasaku no Pegaza par mopē diem un braukš anu, bija bail ņ emt. Bet mē s ī rē jā m no savas viesnī cas, un pē c brauciena neviens uz to pat nepaskatī jā s. Izbraucā m pa salu, aizbraucā m uz Chaweng - tur, protams, ir skaļ š , pludmalē ir daudz cilvē ku, netī rs (pat suņ i staigā . . ). Kopumā es biju gandarī ts, ka mē s dzī vojā m uz Lamai!
Tas arī viss, esmu jau tik daudz uzrakstī jis, visiem apnicis lasī t : )
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu