Taizemes rapsodija. Ceturtā dziesma. garlaicīgi

26 Novembris 2019 Ceļošanas laiks: no 04 Novembris 2019 ieslēgts 15 Novembris 2019
Reputācija: +15097.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Sā ciet š eit >>>

No rī ta, ņ emot vē rā jaunatklā tos apstā kļ us, es nolē mu paņ emt laiku un noorganizē t "gavē ņ a dienu". Atpū tieties, es domā ju. Un arī laiks nebija ī paš i labs. Viņ a piedā vā ja doties uz Centara viesnī cas pludmali, kas atrodas ap stū ri no Aonangas. Vadiks teica, ka atnā ks vē lā k – baidī jā s iet tā lu no tualetes. Verka tač u uzstā ja uz iepirkš anos pludmales vietā , bet es negribē ju. Iepirkš anā s var pagaidī t.

Mē s sasniedzā m pludmales kreiso galu, š ķ ē rsojā m smirdī go upi uz tilta un sā kā m kā pt pa koka kā pnē m, ko tautā dē vē par “Pē rtiķ u taku”.


Tiesa, neviens pē rtiķ is tur netika novē rots. Izņ emot mū s, varbū t. Pie ieejas Centara pludmalē apsargs lū dza pierakstī ties ž urnā lā (pasū tī š anai). Turpat karā jā s zī me, no kuras bija skaidrs, ka par kaut kā diem neveiksmī giem 350 batiem vienai personai var izmantot viesnī cas piedā vā tos niš tjakus - sauļ oš anā s krē slu, dvieli, baseinu, duš u, tualeti un pat daž us dzē rienus. . Paldies!

Verka atrada vietu zem koka, baidoties no karstā s saules. Un es, noķ ē ris centrā lo wi-fi, piezvanī ju Vadikam pa viber. Viņ š teica, ka viņ am ir labā k un viņ š jau dodas prom. Pastaigā jā s pa pludmali. Atradu kajaku nomu. Par 2 stundā m viņ i prasī ja 400 batus. Un stundu, es jautā ju, vai tas ir iespē jams? Vai esat viesnī cas viesis? Nē . Nu tad 400 bati un bez naglā m!

Un laikapstā kļ i kļ uva sliktā ki! Vē tras fronte iespiedā s no jū ras, bloķ ē jot salas no redzamī bas.

Kaut mē s varē tu š odien izlemt kuģ ot uz Koh Podu! Ū dens bija silts, siltā ks par gaisu, un es nezinā ju, kas ir labā k: izkļ ū t vislabā k vai gaidī t vē tru, sē ž ot ū denī - joprojā m slapjam. Vadiks ir ieradies. Mē s apspriedā mies un galu galā nolē mā m pazeminā t – ja nu tas ir uz ilgu laiku? Un mē s devā mies, pirms tas sā kā s. Bet takā tas jau ir sā cies. Uz kajaka tagad bū tu jautri! Verka kurnē ja, ka labā k iepirktos. Nu kā da jē ga? Tomē r jums ir jā skrien no veikala uz veikalu.

Mē s gribē jā m pusdienot mū su kafejnī cā , bet kaut kā du iemeslu dē ļ tas neizdevā s. Piepildī ja cepeš krā sni, vai kā ? Tad nopirkā m sev ceptus spā rnus un tī ru Verkes gaļ u (viņ iem zem jumta bija cepeš krā sns) un alu bodē . Spā rni nez kā pē c bija dā rgā ki nekā tikai vistas gaļ a - attiecī gi 50 un 40 bati.

Mē s atnā cā m mā jā s slapji lī dz ā dai. Toreiz es priecā jos, ka duš ā ir karsts ū dens!

Pē c pusdienā m, ko Dievs sū tī ja, nogulē ja stundu un tad devā s iepirkties.

Š odien Dievs mums sū tī ja spā rnus un alu

Mē s katru dienu gā jā m garā m š im veikalam vairā kas reizes:

Sā kumā es domā ju, ka tas ir rotaļ lietu veikals — logā bija daž i plastmasas banā ni un mango. Tad es ieraudzī ju starp banā niem daudzkrā sainas vī rieš u personī gā s mantas un nolē mu, ka š is ir seksa veikals. Rotaļ lietas pieauguš ajiem.


Un vē l vē lā k, apnikdams pacelt galvu un izlasī t nosaukumu, es uzzinā ju, ka š is ir vannas piederumu veikals. Tad mē s nolē mā m doties uz turieni. OOOO! Jā , tur vienkā rš i bija mā rketinga ideju valstī ba! Es gribē ju nopirkt pusi veikala!

Daž ā du krā su un smarž u ziepes tika pā rdotas par 100 batiem par trim vienī bā m. Bet viltī ba bija tā da, ka par 100 varē ja nopirkt tikai trī s identiskas lietas. Bet tu gribē ji visu! Un kā to visu nest? Vadiks izkrita no nesē ju rindā m, un man tas viss bū s jā nes! Tomē r viņ i grā ba mango-banā nu, ziedu ziepes. Un es arī nopirku biedrus, lai izjokotu savas draudzenes.

Es ilgu laiku pavadī ju drē bju veikalā . Verkai nebija izmē ra, un viņ š ar Vadiku sē dē ja un gaidī ja, kad es visu pielaikoš u. Mē ģ inā ju un mē ģ inā ju, bet beigā s nopirku tikai nobruž ā tus š ortus, it kā Levi's. Nopirku š ī s firmas bikses. Tač u uz tā m bija nogrieztas visas etiķ etes un to izcelsmi varē ja uzminē t tikai pē c pogas. Un š iem š ortiem viss bija savā s vietā s. Un kokvilna ir tikpat blī va kā agrā k, bez stiepš anā s. Tomē r es domā ju, ka tie ir paš taisī ti, tā pat kā viss pā rē jais š eit. Š orti maksā ne mazā k kā.450 batus.

Pā rē jā s drē bes, lai arī man der ideā li (viss piestā v nelieš iem, kā pareizi atzī mē ja Verka), es atraidī ju, par lielu sarū gtinā jumu pā rdevē jai. Paņ emiet vismaz skaistu, garu sarafī tu ar atkailinā tiem pleciem. Verka, ieraugot mani tajā , jautā ja: “Vai tu š o vilksi? ”. Padomā jot par to, es nolē mu, ka tā ir taisnī ba, es to nedarī š u! Š orti – jā , tie ir manē jie. Un saulains? "Strā dā t - nepieklā jī gi, uz teā tri - izaicinoš i" (c). Jā , un tas bija nedaudz dā rgi.

Citā veikalā viņ i nopirka vī rieš u t-kreklu pā ri par 200 batiem un man klaunu hebeš u puķ u kombinezonu. Es valkā š u to š eit, ja ne mā jā s. Par 350 batiem. Es nezinu, kā kaulē ties, bet tad es sapratu, kā to izdarī t pareizi. Tiklī dz jū s apgriež aties, lai dotos prom, viņ i nekavē joties iedod jums kalkulatoru un piedā vā iekasē t savu cenu. Bet tikai sā kt kaulē ties ar skaidru nodomu pirkt nav tā vē rts. Pā rdevē ji uzreiz redz jū su interesi un izmet tikai santī mus.


Un mē s atradā m arī lielu lielveikalu Mather Marche (turpmā k es to saukš u par Mama Masha).

Tā pat kā ziepju un snuķ u veikalam, mē s nemanot pabraucā m tam garā m vienpadsmit reizes. Es, skatoties uz nosaukumu, nevarē ju iedomā ties, ka š is ir lielveikals. Man likā s, ka tas ir kā ds grezns apģ ē rbu veikals. Bet Verka reizē m noder. Kā viņ a to redzē ja ar savā m hipertuvredzī gajā m acī m, es nezinu. Bet mē s devā mies uz turieni. OOO! Nu pirmkā rt, tur bija rums pa 0.7 par 295 batiem, kas ir izdevī gā k par 0.3 par 155 un pat par 1 litru par 430. Otrkā rt, mango tur maksā ja 89 batus kilogramā , tolaik , kā aiz stū ra, uz paplā te kur pirkā m visu laiku bija pa 100. Te pē rk, bet aiz stū ra pā rdod, pieņ emu! Un tad bija durians! Es gribē ju to izmē ģ inā t, bet tas bija tik milzī gs! Un tas nebija lē ts.

Š is, iespē jams, pievilks kā du lietu. Verka, protams, ir "tas" kategoriski atteicā s. Un kopā ar Vadiku mē s to neapgū sim. Labi, bū sim veselī gā ki. Veikalā smarž oja pē c sapuvuš iem sī poliem. Loks bija tur, un sā kumā es pret viņ u grē koju. Tad es vienkā rš i sapratu, ka veltī gi.

Pē c daž ā m dienā m es uzzinā ju, ka "Mama Masha" alkohols tiek pā rdots bez laika ierobež ojumiem. Un ir arī bezmaksas tualete (kā dreiz noderē ja)! Kā ds maģ isks veikals! Tiesa, viņ š strā dā ja no 11 lī dz 24, lai gan zī me vē sta, ka visu diennakti.

Savas neuzmanī bas dē ļ arī es uzreiz nepamanī ju 11.  septembri veikalus. Pā ris dienas skrē ju uz veikalu kvartā lu tā lā k no mū su ielas, un tikai tad blakus atradu veselus divus veikalus, vienu iepretim, pā ri ceļ am, bet otru – vispā r uz stū ra aiz mū su ielas. p>


Pē c lietus bija mitrs. Iepriekš ē jā dienā izkā rtais peldkostī ms kļ uva vē l slapjā ks. Es pagarinā ju mū su uzturē š anos š eit vē l uz 4 dienā m, pē c tam nomainī jā m palagus un dvieļ us. Bet Verke nez kā pē c netika mainī ta. Viņ a devā s izmeklē t. Viņ š atgriež as un jautā : "Kas ir spē ks? " Enerģ ija, es saku. — Un tornis? Tornis. "Kā bū tu ar dvieli? " Tornis. "BET! Š ķ iet, ka esmu viņ ai prasī jis jaunu torni. Bet Verka tomē r saņ ē ma dvieli. Saimniece ir atjautī ga.

Nakts pagā ja mierī gi. Es neizslē dzu MFP ventilatora priekš ā , un tas apzinī gi pildī ja pat trī s funkcijas: dzenā ja gaisu, izklī dinā ja odus un ar savu vienmuļ o grabē š anu noslī cinā ja gan gaiļ us, gan moš eju. Vadiks tika atļ auts. Atcerē jā mies arī to, ka, cita starpā , viņ š no maisiņ a izdzē ra pusglā zi kokosriekstu piena. Nevis dzidrs ū dens no kokosriekstu dzerš anas, bet nobriedis trekns balts piens. Iespē jams, pā rnē sā š anas iemesls bija tieš i viņ ā .

Nā kamajā rī tā es nolē mu doties uz citu pludmali — Nopparat Thara. Vadiks likā s mazliet sastindzis. Sē ž ot uz lieveņ a, gaidot Verku, redzē ju, ka reģ istratū rā lietiš ķ i iekļ uvusi monitoru ķ irzaka. Es esmu par fotik un viņ am. Viņ š nobijā s un, š ņ ā kodams uz mani, mē ģ inā ja ielauzties durvī s, kas atvē rā s uz iekš u.

Tas nedarbojā s. Tad viņ š steidzā s man garā m krū mos. Un viņ š skrien ā tri, infekcija!

Mē s pabraucā m garā m krastmalai un nogriezā mies uz ielu, kas ir paralē la galvenajai Ao Nang ielai. Tur bija arī ziepju veikals. Un tur biedri bija nopietnā ki!

Un mē s neielaidā m vā rtus! Par rubļ u bariņ u. Un bata likme š ajā ielā bija augstā ka nekā pie mums. Tā tas ir vienmē r!

Es redzē ju Durian saldē jumu kā dā sludinā jumā . Ak, es gribu! Jebkurā gadī jumā es to izmē ģ inā š u. Februā rī es atradu to, ko meklē ju. Pats ē du, neļ ā vu nejaukajai Verkai iekost - nopē rc sev un izmē ģ ini, cik gribi! Tad pusi dienas atraugas sapuvuš os sī polus.

Paisums jau bija sā cies, tač u vē l bija iespē ja peldē t, ko arī izdarī jā m.

Tad mē s devā mies tā lā k. Pludmalē tika atrasti daudzi interesanti gliemež vā ki. Aonangā to ir mazā k.

Acī mredzot tā bija milzu gliemene!

Atstā jot Verku Ziemassvē tku eglī tē s, devā mies izpē tī t ragu, kas noslē dz upes gultni, no kurienes kursē prā mji uz Puketu un citā m vietā m. Š eit bija diezgan gleznaini. Bet bē gums. . . Pat spē cī gā ks nekā uz Ao Nang, kā man likā s. Un ū dens ir vē l tumš ā ks.


Brī dinā jums par medū zā m. Vē l neesmu viņ us satikusi.

Mē s apskatī jā m prā mju piestā tni, paņ ē mā m Verku un devā mies atpakaļ . Otrā ielas pusē ieraudzī ju zī mi, ka ir nacionā lais parks.

Kartē š ī vieta izskatī jā s kā balts plankums. Mē s gā jā m, gā jā m. Autostā vvieta, vairā kas mā jas. Varbū t nacionā lais parks sniedzas tā lu iekš zemē - man nav ne jausmas! Informā cija ir nulle. Dosimies mā jā s.

Skolē nus atveda uz jū ru. Viņ i tika baroti ar ž ā vē tā m zivī m uz kociņ iem.

Es domā ju, ka tas ir templis. Izrā dī jā s, ka tā ir viesnī ca.

Uz krastmalas tika atrasts cits veikals, kurā pā rdod alkoholu. Droš i vien bez pā rtraukumiem, bet cenas š eit bija augstā kas!

Mē s pusdienojā m kafejnī cā . Viņ iem bija akcija: vairā ki pad thai veidi par 50 batiem un arī cepti rī si ar daž ā dā m piedevā m. Tomē r viņ iem š ī akcija bija katru dienu.

Nedaudz atpū tuš ies pē c pusdienā m, mē s ar Vadiku devā mies skatī ties kā rtē jo saulrietu. Bet atkal sā ka lī t.

Man bija plā ns uzkā pt citā kalnā - Dragon Cross, kas atrodas netā lu no Tub Kaek pludmales. Un vienī gais veids, kā tur nokļ ū t, ir ar taksometru. Vai tuk tuk. Protams, tas nav lē ts. Bet, tā kā Vadika veselī ba pasliktinā jā s, es nolē mu, tā bija, izsvī trot š o rindkopu. Un tad es domā ju, kas pie velna? Teicu, ka brauksim uz turieni, bet viņ i dosies ar Verku uz pludmali un tur pagaidī s, kamē r es ieš u augš ā un lejā . Un devā s meklē t transportu rī tdienai. Vienā vietā pajautā ju taksistiem - salauza 600, iesakot vē rsties pie tuk-tukeriem. Tukers nebija oriģ inā ls un prasī ja arī.600. Bet man tomē r izdevā s vienoties ar citu taksistu par 500. Viņ am vajadzē ja mū s sagaidī t 7 no rī ta.

Turpinā jums š eit >>>

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Сегодня бог нам послал крылышки и пивасик
Видимо, это была гигантская мидия!
Бывают яйца белые, бывают бурые, а еще и красные! И вовсе не пасхальные.
Līdzīgi stāsti
komentāri (40) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums