Ibis Amsterdam Centre 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca Ibis Amsterdam Centre 3 * (Hotel Ibis Amsterdam Centre 3 *) atrodas unikālā vietā, pretī Centrālajai stacijai. No numura paveras skats uz Amsterdamas vecpilsētu. Daudzas populāras apskates vietas atrodas netālu no viesnīcas, piemēram, slavenais Dam laukums vai rosīgā iepirkšanās iela Leidseplein.Vairāk →
аватар Anuta2
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki visiem! Joprojā m nesanā ca uzrakstī t atsauksmi, laikam tā pē c, ka nebija pretenziju par viesnī cu. Vē los tikai padalī ties ar jums). Viesnī ca diezgan pieklā jī ga, tī ra, tī ra istabā s, sniegbalta gulta , uzkopju katru dienu Bet istabiņ as ļ oti niecī gas . … Tomēr ▾ Sveiki visiem! Joprojā m nesanā ca uzrakstī t atsauksmi, laikam tā pē c, ka nebija pretenziju par viesnī cu. Vē los tikai padalī ties ar jums). Viesnī ca diezgan pieklā jī ga, tī ra, tī ra istabā s, sniegbalta gulta , uzkopju katru dienu Bet istabiņ as ļ oti niecī gas . Principā vairā k nevajadzē ja, jo. atbrauca tikai nakš ņ ot un tā visu dienu staigā ja pa pilsē tu un brauca ekskursijā s. Ē dienu viesnī cā neņ ē mā m, bet pā ris reizes paē dā m, atveda kaut kā du zupu, tas ir ļ oti lī dzī gi kā instant Mivina, tā pē c iesaku tomē r ē st pilsē tā , lē tā k un daudzveidī gā k.
Neskatoties uz to, ka viesnī ca atrodas tieš i blakus dzelzceļ a stacijai, mē s nedzirdē jā m nekā du troksni vai diskomfortu no vilcieniem, varbū t tā pē c, ka logi bija vē rsti uz otru pusi.
Vē l viens pluss ir bezmaksas Wi-Fi un galds, kas pā rdod ekskursijas, kur vien vē laties)).
Viesnī cai ir ļ oti laba atraš anā s vieta, tuvumā kafejnī cas, bā ri, kafejnī cas, muzeji, daudzi slaveni apskates objekti. Dam laukums, Karaļ a pils, Tiso kundze, sarkano lukturu rajons (interesē tajiem), iepirkš anā s zona atrodas robež ā s. pastaigas attā lumā .
Kopumā es iesaku š o viesnī cu ī slaicī gi palikt))
Bet pilsē tu ir vē rts redzē t kaut reizi mū ž ā . Un es jau klusē ju par tulpju laukiem!!! ! To nevar izteikt vā rdos!! ! Labā k vienreiz redzē t, nekā.100 reizes dzirdē t.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Van Goga muzejs
Novērtējums 9.3
Nīderlande, Amsterdama
Muzeji
Amsterdamas kanāli
Novērtējums 8.3
Nīderlande, Amsterdama
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Dimantu rūpnīcas Coster dimanti
Novērtējums 8.5
Nīderlande, Amsterdama
Muzeji, Ražošana

Hotel Ibis Amsterdam Centre 3* (Отель Ибис Амстердам Центр 3*) расположен в уникальном месте, напротив Центрального железнодорожного вокзала. Из него открывается вид на Старый город Амстердама. Многие популярные достопримечательности находятся рядом с отелем, например знаменитая площадь дам или оживленная торговая улица leidseplein.

Atrašanās vieta Hotel Ibis Amsterdam Centre расположен в уникальном месте, напротив Центрального железнодорожного вокзала.
Viesnīcā

бары, рестораны, интернет, факс, парковка, кам.хран., лифт, обмен валют, прачечная, сейф, химчистка

Telpu apraksts

Все номера отеля прекрасно меблированы, полностью оборудованы в соответствии с мировыми стандартами. В отеле имеется 3 номера для лиц с ограниченными физическими возможностями.

Istabās

ванная/душ, туал.принадл, туалет, умывальник, ТВ - спутник, ТВ - телевизор, будильник, кондиционер, радио, сейф, телефон, утюг, доска

Adrese Stationsplein 49 - 1012 AB - AMSTERDAM - NETHERLANDS
Tālruņi: (+31)20/6389999
Tīmekļa vietne: Ibis Amsterdam Centre
FAQ