XO Hotels Blue Square 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 8.510
№1 viesnīcas reitingā Amsterdama
8.5 Numurs
8.7 apkalpošana
8.7 Tīrība
7.2 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Trīszvaigžņu viesnīca, atvērta 2008. gada jūnijā. Viesnīca atrodas ļoti ērtā vietā Amsterdamas centrā un ir ideāli piemērota tūrisma braucieniem. Vēsturiskais pilsētas centrs, lidosta, konferenču centrs un Pasaules tirdzniecības centrs atrodas 10-20 minūšu attālumā no viesnīcas.Vairāk →
аватар Marina_T
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Maza, glī ta viesnī ca, kas atrodas Amsterdamas dzī vojamajā rajonā . Tuvumā atrodas daudzi veikali un kafejnī cas. Centru var sasniegt ar 14. tramvaju (brauc uz Dam laukumu), vai ar 21. autobusu (Victoria Hotel, Centrā lā stacija). Laika gaitā brauciens ilgst 30-40 minū tes. … Tomēr ▾ Maza, glī ta viesnī ca, kas atrodas Amsterdamas dzī vojamajā rajonā . Tuvumā atrodas daudzi veikali un kafejnī cas. Centru var sasniegt ar 14. tramvaju (brauc uz Dam laukumu), vai ar 21. autobusu (Victoria Hotel, Centrā lā stacija). Laika gaitā brauciens ilgst 30-40 minū tes.
Istabas mazas, bet kā rtī gas. Tajos ir: fē ns, tē jkanna, tē ja, kafija, cukurs. Centrā lais gaisa kondicionē tā js.
Brokastis bija ļ oti labas, plaš a ē dienu izvē le. Tiesa, š ajā viesnī cā ir ļ oti daudz tū ristu grupu, tā pē c, dodoties brokastī s, rindā var nostā vē t pat 20 minū tes. Neskatoties uz to, ka ir tukš as vietas, administrators nez kā pē c mā kslī gi izveido rindu pie restorā na un iedarbina cilvē kus nelielā s grupā s. Bet tas bija vienī gais negatī vais visā uzturē š anā s laikā .
аватар List.don
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien! Esam š eit apmetuš ies divas reizes un guvuš i tikai labu pieredzi! Nokļ ū š ana no lidostas ir ļ oti ē rta. Viesnī cas personā ls draudzī gs, numuriņ i tī ri un ē rti, ir viss nepiecieš amais, brokastis normā las, tuvumā veikali, pietura 10 metri, 15 min. … Tomēr ▾ Labdien! Esam š eit apmetuš ies divas reizes un guvuš i tikai labu pieredzi! Nokļ ū š ana no lidostas ir ļ oti ē rta. Viesnī cas personā ls draudzī gs, numuriņ i tī ri un ē rti, ir viss nepiecieš amais, brokastis normā las, tuvumā veikali, pietura 10 metri, 15 min. brauc un centrā , aiz viesnī cas ir dī ķ is ar soliņ iem, no rī ta dzird kaijas, tā da sajū ta kā uz jū ras)!
аватар gefiona
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti pieklā jī ga viesnī ca, kurā ir viss nepiecieš amais labai atpū tai. Ir bezmaksas internets, labas brokastis, numuriņ i ē rti, numuriņ os ir el. tē jkanna, tē ja, kafija, cukurs. Tiesa, neatrodas centrā , bet no centra 20-25 minū š u laikā var nokļ ū t ar tramvaju N 7 un N 14. … Tomēr ▾ Ļ oti pieklā jī ga viesnī ca, kurā ir viss nepiecieš amais labai atpū tai. Ir bezmaksas internets, labas brokastis, numuriņ i ē rti, numuriņ os ir el. tē jkanna, tē ja, kafija, cukurs. Tiesa, neatrodas centrā , bet no centra 20-25 minū š u laikā var nokļ ū t ar tramvaju N 7 un N 14. Blakus ir liels tirdzniecī bas centrs. No aizmugurē esoš ajiem numuriem paveras brī niš ķ ī gs skats uz Erasmus kanā lu.
Blue Square Hotel В номере Ванная комната Blue Square Hotel На рецепции Канал за отелем
аватар mamkaya
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Istaba skaista. Omulī gi. Patika, ka bija pat elektriskā tē jkanna un tē ja, kafija maisos. Vestibilā internets. … Tomēr ▾ Istaba skaista. Omulī gi. Patika, ka bija pat elektriskā tē jkanna un tē ja, kafija maisos. Vestibilā internets.
аватар Mary-V
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es gribu sā kt savu stā stu ar to, ka Amsterdama ir pā rsteidzoš a pilsē ta! ! ! Tas ir ā rprā tī gi skaisti un neparasti : )) Mani pā rsteidza nesavienojamo lietu kombinā cija - skaistā kā un senā kā arhitektū ra, daudzi pasaulslaveni muzeji, piemē ram, Van Goga muzejs, Rembranta muzejs un nepiedienī gas un rotaļ ī gas iestā des, piemē ram, kafejnī cas. … Tomēr ▾ Es gribu sā kt savu stā stu ar to, ka Amsterdama ir pā rsteidzoš a pilsē ta! ! ! Tas ir ā rprā tī gi skaisti un neparasti : )) Mani pā rsteidza nesavienojamo lietu kombinā cija - skaistā kā un senā kā arhitektū ra, daudzi pasaulslaveni muzeji, piemē ram, Van Goga muzejs, Rembranta muzejs un nepiedienī gas un rotaļ ī gas iestā des, piemē ram, kafejnī cas. un veikali pieauguš ajiem : ))) Emocijas, tieš ā m, bariņ š )))
Kas attiecas uz viesnī cu - cenas / kvalitā tes kombinā cija ir lieliska! Viesnī ca ir maza, atrodas dzī vojamajā rajonā , kur pā rsvarā dzī vo imigranti no arā bu valstī m, bet blakus viesnī cai ir tramvaju pieturas un 20 minū š u laikā nokļ ū stat paš ā Amsterdamas centrā! ! ! Bez transfē riem, pa ceļ am baudot skatus pa logu : ) Kā ds raksta, ka viesnī ca ir tā lu no centra, bet es tā nedomā ju - 20 minū tes nav attā lums (spriež ot pē c manas pilsē tas standartiem : ) ) . Istaba laba, par visā m 4 zvaigznē m, tī ra, vannasistaba liela un skaista. Mums tika pieš ķ irta viena liela divguļ amā gulta, lai gan sā kumā viņ i teica, ka š ā du istabu nav)) Mē s viesnī cā nepasū tī jā m ē dienu, tā pē c es par to neko nevaru pateikt. Bet kopumā viesnī ca ir veiksmī ga un domā ju, ka nav jē gas pā rmaksā t!! !
Lai visiem lieliskas brī vdienas! ! ! Amsterdama ir super pilsē ta : ))))
аватар motor_25
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bija š ajā viesnī cā daž as dienas, ceļ ojot pa Eiropu lielā ceļ ojumā . Viesnī ca atrodas labā vietā . Lī dz centram ar sabiedrisko transportu jā brauc 25 minū tes. Pati viesnī ca atrodas dzī vojamos rajonos tuvu centram. Transporta apmaiņ a ir laba. … Tomēr ▾ Bija š ajā viesnī cā daž as dienas, ceļ ojot pa Eiropu lielā ceļ ojumā .
Viesnī ca atrodas labā vietā . Lī dz centram ar sabiedrisko transportu jā brauc 25 minū tes. Pati viesnī ca atrodas dzī vojamos rajonos tuvu centram. Transporta apmaiņ a ir laba. Viesnī ca ir tī ra, sakopta...vairā k nevaru pateikt, jo. Izbraucu agri un atgriezos vē lu. . . ar saldiem rullī š iem un nezinot kur doties ; )
ES iesaku.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Van Goga muzejs
Novērtējums 9.3
Nīderlande, Amsterdama
Muzeji
Amsterdamas kanāli
Novērtējums 8.3
Nīderlande, Amsterdama
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Dimantu rūpnīcas Coster dimanti
Novērtējums 8.5
Nīderlande, Amsterdama
Muzeji, Ražošana

Трехзвездочный отель, открылся в июне 2008 года. Отель очень удобно расположен в центре Амстердама и идеально подходит для туристических поездок. Исторический центр города, аэропорт, конгресс-центр и Мировой торговый центр, находятся в 10-20 минутах от отеля.

Atrašanās vieta В западном районе Амстердама в 20 мин на общественном транспорте до центра города. Отель находится рядом с торговым центром в окружении магазинов.
Viesnīcā

Круглосуточный отдел регистрации и обслуживания гостей, Доставка прессы, Номера для некурящих, Семейные номера, Лифт, Сейф, Отопление, Камера хранения багажа, Курение на всей территории отеля и в номерах запрещено , Кондиционер.

Прачечная, Прокат велосипедов, Экскурсионное бюро.

Беспроводной доступ в Интернет предоставляется на территории всего отеля бесплатно.

Telpu apraksts

В отеле 173 номера, некоторые из них имеют прекрасный вид на канал.

Istabās

Все номера оснащены кондиционером, телевизором, телефоном, высокоскоростным интернетом. Есть возможность приготовить чай и кофе.

Adrese Slotermeerlaan 80, 1064 Amsterdam, Netherlands
Tīmekļa vietne: XO Hotels Blue Square
FAQ