Cinnamon Hakuraa Huraa Maldives 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 9.710
9.8 Numurs
9.8 apkalpošana
9.8 Tīrība
9.9 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas uz nelielas salas Mimu atolā. Sala atrodas atola austrumu pusē, un tajā ir liela un skaista lagūna ar koraļļu rifu. Atvērts 1997. gadā, pēdējo reizi renovēts 2019. gadā. Viesnīcas mājīgā atmosfēra, kvalitatīvs serviss, mūsdienīgas ērtības nodrošina tūristiem patīkamu uzturēšanos.Vairāk →
аватар ilchenko_irinka
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tā bija pirmā reize ar manu vī ru Maldī vu salā s. Biju ļ oti noraizē jusies par savu izvē li (tā bija dā vana vī ram kā zu gadadienā ). Lidojā m ar hidroplā nu, piestā jā m divā s viesnī cā s priekš ā , vī lā mies, daudz aļ ģ u, skats uz bungalo nebija iespaidī gs, koks aptumš ojā s, kļ uva tumš s uz debeszila fona, ne pā rā k. … Tomēr ▾ Tā bija pirmā reize ar manu vī ru Maldī vu salā s. Biju ļ oti noraizē jusies par savu izvē li (tā bija dā vana vī ram kā zu gadadienā ). Lidojā m ar hidroplā nu, piestā jā m divā s viesnī cā s priekš ā , vī lā mies, daudz aļ ģ u, skats uz bungalo nebija iespaidī gs, koks aptumš ojā s, kļ uva tumš s uz debeszila fona, ne pā rā k. daudz un "salmu" jumts bija tik tik, tā pē c mē s negaidī jā m pasaku...
Bet, ierodoties Cinnamon, viņ i bija ofigeli, satikā s ar bungu, uzlika lapotnes kaklarotu, okeā ns ir tikai bumba uz sniegbaltu bungalo un balto smilš u fona. Pē c lidojumiem svaigs arbū zs kļ uva par debesu dzē rienu. Ļ oti mī ļ a un gaiš a meitene Dž esilla iekaroja manu sirdi ar savu kautrī bu un maigumu. Viņ a palī dzē ja, cik varē ja ar tulku, lai ar mums komunicē tu : )
Tad nu istabiņ a mū s sagaidī ja ar savu tī rī bu, svaigumu un neticamiem skatiem (mums bija bungalo uz ū dens), lū gums rezervē jot tika izpildī ts par 100% ar skatu uz saulrietu 324. . Tā kā katrai dienai bija savs š ovs, lai atrastu haizivis, un katru vakaru un beigā s pat no rī ta skatī jā mies vairā kas haizivis, stintes un pat murē nas tika redzē tas daž ā das zivis. Vispā r, joprojā m zem iespaida, okeā na skaņ a nekad netiks aizmirsta, š is spē ks un ū dens stihija paliks dvē selē un sirdī mū ž ī gi, tā ir MĪ LESTĪ BA.
Restorā na ē dienkarte un ē dieni dievī gi (neesam izvē lī gi, lai gan Ē ģ iptē esam bijuš i 6 reizes, Turcijā.3 reizes), bet te ir kaut kas ar to garš vielā m, tikai laiza pirkstus. Viņ i pā rbaudī ja, vai manam vī ram nav grē mas, tas nekad nav noticis. Nekas ī paš s, nevajag 10.000 ē dienus kā Turcijā , bet ē st nav ko, ne visu daudz, bet to, ko vajag un, galvenais, GARDĪ GI. Liels sauciens Sobah viesmī lim, vienmē r bija augš ā ar dzē rieniem pie galda.
Bijā m Lobster vakarā , Crabs restorā nā . Galds pludmalē , gaismas, 4 veidu trauki un laizī si pirkstus, PALDIES.
Ko es teikš u beigā s, atradu paradī zi un pasaku sev, noteikti atgriezī š os, ļ oti centī š os.
аватар seleznevaj
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tā tad kā rtī bā . Lidojā m ar Qatar Airlines ar maiņ u Dohā . Esmu sajū smā ! Airbusi jauni, viss strā dā , stjuartes ar smaidiem no auss lī dz ausij(runā tikai angliski), ē diens garš ī gs(pat bulciņ as uzsildī tas, un ne dota tieš i no ledusskapja, piemē ram, mū su). … Tomēr ▾ Tā tad kā rtī bā . Lidojā m ar Qatar Airlines ar maiņ u Dohā . Esmu sajū smā ! Airbusi jauni, viss strā dā , stjuartes ar smaidiem no auss lī dz ausij(runā tikai angliski), ē diens garš ī gs(pat bulciņ as uzsildī tas, un ne dota tieš i no ledusskapja, piemē ram, mū su). Ielej!! ! Viskijs, dž ins, vī ns. Sulas, ū dens, nu tas saprotams. Tualete tī ra. Ziepes, roku krē ms! Visi kas iznā k ir smarž ī gi ar izcili patī kamā m smarž ā m! Ja gribi skatī ties filmu, ja gribi klausī ties mū ziku ir pat datorspē les (tajā s pusē s kur ekrā ns ir uz sē dekļ a priekš ā Tas viss ir ekonomiskā klase, lai nevienam nebū tu š aubu Tā bija! Transfē rs Dohā notiek momentā -iekā pa autobusā -tranzī ta terminā lī -rokas bagā ž as pā rbaude-buss-lidmaš ī na. Visas 30min. Transfē ru var traktē t daž ā di-kā dam tā ir neliela iesildī š anā s garā lidojuma laikā , kā dam tas ir lieki un neprasa 2 stundas. Izvē lies pats. Transaero lido tieš i.
Kungi! Alkohola ieveš ana Maldivu salā s ir stingri aizliegta! Jū s nekad neielaidī s ar jebkura alkohola pudelē m vai skā rdenē m!
Males lidostā arī viss ir diezgan skaidrs - mani sagaidī ja TEZ pā rstā vis - aizsū tī ju uz gaisa taksometru letes - paņ ē mā m bagā ž u - iekā pā m autobusā - tikā m lī dz lidmaš ī nas piestā tnei - mē s dabū ja iekā pš anas karti - apsē dā mies gaidī t savu reisu, kura numurs ir redzams tablo. Gaidī jā m tač u 2 stundas, kamē r cilvē ki panā ks citus lidojumus. Ir kafejnī ca ar dzē rieniem un bulciņ ā m ($ 4 ū dens, 6$ kafija, precī zi neatceros, bet kaut kas tā ds). Tualete diezgan pieklā jī ga. Ē rti krē sli gaidī š anai, kā jas var likt uz speciā la skapja.
Lidojums ar hidroplā nu ilgst 45 minū tes, un tā ir iespē ja redzē t izkaisī tā s salu lodī tes plaš ajā okeā nā .
Mū s sagaidī ja gandrī z viss viesnī cas vadoš ais personā ls! Visi plati smaidī ja, paspieda visiem roku. Reģ istratū rā iedeva slapjus aukstos dvieļ us, kas ļ oti noderē ja, iedeva sulu. -visur tev nes.
Salas izmē rs ir 150x500m. Viesnī ca ir 4*, nevis 5, kā te rakstī ts. 70 ū dens bungalo, 10 pludmales. Dzī vojā m ū dens vienā . Ļ oti liela istaba, milzī ga gulta, tualetes galdiņ š , TV, DVD, neliels stikla grī das gabals , kurā ir divi dī vā ni un galds, seifs, kondicionieris (mū su bungalo darbojā s kā traki un bija nevaldā ms! Naktī s sals un periodiski slē dza un izslē dza. Aizbraucot atstā jā m vē lmes, ceru, ka pakā rtos it). Ir tē jkanna, krū zes, ū dens, kafijas maisiņ i, tē jas maisiņ i, cukurs, krē jums. Uz verandas, kas nož ogota no ziņ kā rī go acī m, ir divi sauļ oš anā s krē sli un nolaiš anā s ū denī . Tī rī š ana divas reizes dienā (manuprā t, tas ir lieki! ). Ja neesat vienaldzī gs pret apkā rtē jo vidi, kas nozī mē , ka domā jat par ierobež otu svaiga ū dens krā jumu uz zemes, pirms izieš anas no istabas varat uzlikt ī paš u zī mi uz gultas, kurā teikts, ka jums nav jā maina gultas veļ a. pakariet dvieļ us un nemetiet tos, tas arī nozī mē , ka š odien iztiksiet bez jauniem dvieļ iem.
Ū dens bungalo ir ļ oti forš s, BET gļ ē vulī giem un iespaidī giem cilvē kiem, kā man, ir rū pī gi jā padomā pirms to izvē les. Š ie bungalo atrodas apmē ram 150 metrus no vietas, kur beidzas salas seklums un sā kas dziļ ums un spē ks. Tur ripo diezgan pieklā jī gi viļ ņ i ar troksni Dienā nekā , bet naktī , kad neko nevar redzē t, sajū ta tā da, ka š ie viļ ņ i jau krī t uz tavu bungalo. Un nakts lietus, kas nav nekas neparasts no aprī ļ a lī dz oktobrim, saasina š ī s š ausmas ar neticams spē ks, atsitoties pret brezenta jumtu! Tač u ir arī otra puse – tieš i no verandas var redzē t plaš o okeā na plaš umu, peld zivis un citi jū ras iemī tnieki.
Par pā rtiku. Sistē ma "viss iekļ auts" -zviedru galds. Brokastis, pusdienas, vakariņ as, divas uzkodas(kuras nekad nelietojā m). Viss ir garš ī gi. Bija daudz dā rzeņ u (bija pat bietes ar redī siem! ) Cū kgaļ a (lai gan paš i neē d), liellopu gaļ a, jē ra gaļ a, vistas gaļ a. Gaļ u neprot gatavot, ja vien tā s nav cietas kotletes. Es domā ju, ka tas ir tā pē c, ka viņ i paš i neē d tik daudz kā mē s (tas ir mans nepā rbaudī ts pieņ ē mums). Neraugoties uz milzī go jū ras dzī vī bas daudzumu apkā rt, uz galda to neredzē siet. . Daž as zivis (ne vienmē r garš ī gas) un pā ris reizes daž as mazas garneles un kalmā ri rī sos. Bijā m ļ oti gandarī ti par viņ u spē ju diezgan talantī gi apstrā dā t iepriekš ē jā dienā atstā to ē dienu. Nav noslē pums, ka ir palicis daudz neapē stu ē dienu, kurus, protams, neviens neizmet. Bet pagatavot tos tā , lai ne tikai nebū tu pretī gi ē st (kā tas biež i notiek viesnī cā s Turcijā un Ē ģ ipte), bet arī garš ī gi - tā ir prasme, ko vietē jie š efpavā ri pilnī bā pā rzina.
Augļ i vienmē r ir ananā si (brī niš ķ ī gi!! ! ), ā boli; biež i apelsī ni, banā ni, papaija, arbū zs. Passiflora pā ris reizes. Deserti ir garš ī gi!
Vakariņ u laikā pavā rs periodiski gatavo š iks karaliskā s garneles (50g - 5 USD). 15 gabali mums maksā ja 75 USD, frī kartupeļ i kā piedeva. Ar alu diviem š ī s ir diezgan sā tī gas vakariņ as, ja neesi pā rē š anā s cienī tā js. Ļ oti garš ī gi.
Uz salas ir restorā ns, kas piedā vā "a la carte", t. i. ē dienkartē . Tā piedā vā pasaules tautu virtuvi pē c jū su vē lmē m. Protams, tas ir par papildu samaksu.
Var pasū tī t arī vakariņ as sveč u gaismā nomaļ ā vietā , vakariņ as ar omā ru. Tas maksā s 200-250 dolā rus par pā ri.
Bezmaksas dzē rieni - alus, viskijs, dž ins, rums, baltvī ns, sarkanvī ns, ū dens, bezalkoholiskie dzē rieni, tē ja, kafija, daž i kokteiļ i. Kapuč ī no, š ampanietis, piemē ram, par naudu. Jū s varat dzert tikai restorā nā vai bā rā . Ja uz istabu paņ em alus skā rdeni, tad jau par naudu. Bezmaksas ū dens un kola mini bā rā .
Š is ir atvaļ inā jums diviem. Pā rvest bē rnus uz otru pasaules malu, manā dziļ ā pā rliecī bā ir stulbi. Dedzinoš a saule, neparasts ē diens, pielā goš anā s. Jū s pats nevarē siet izbaudī t atpū tu un bē rni nodarī s vairā k ļ auna nekā laba. Jā , un padomā jiet arī par citiem - uz Maldivu salā m brauc mī ļ otā ji, jaunlaulā tie, pā ri ar pieredzi un viņ i dodas tur baudī t viens otru un dabas skaistumu rā mā , mierpilnā atmosfē rā bez bē rniš ķ ī ga kņ adas un kliegš anas. Ja š obrī d nav neviena, kam atstā t savu atvasi, pagaidiet, lī dz radī sies tā da iespē ja. Tiesa, vai ir vē rts maksā t lielu naudu, lai tā vietā , lai apcerē tu skaistā ko, neatkā rtojamā ko dabu un mī lē tos, rū pē tos par to, lai jū su bē rns neapdegtu, nesaindē tos, neuzkā ptu uz asiem koraļ ļ iem utt.
Viesnī ca piedā vā vairā kas ekskursijas. Delfī nu safari - 50$/pers. Tivi aizved ar kuģ ī ti uz vietu kur satiekas delfī ni -ļ oti patī kams skats. Delfī ni it kā zina, ka ir atnā kuš i tos apskatī t, sā k taisī t visā dus kū leņ us!
Makš ķ erē š ana (saullē ktā , naktī , dziļ jū rā ) - cena ir tā da pati. Protams, neviens jums negarantē nozveju, tač u jū s joprojā m izbaudī sit š o procesu.
Papildus ikdienas bezmaksas snorkelē š anas braucieniem ir arī maksas braucieni - 35 dolā ri / persona. Atš ķ irī ba ir tā da, ka pirmajā gadī jumā stundu peldi pie viena rifa, otrajā stundu pie trī s daž ā diem. Maskas un snorkeles tiek nodroš inā tas bez maksas. Starp citu, ar masku var peldē t nekur neejot. No ū dens bungalo puses ir ko redzē t. Problē ma ir tā da, ka nav pietiekami daudz ū dens. . Tu praktiski staigā pa koraļ ļ iem bē guma laikā , un paisuma laikā situā cija nav ī paš i labā ka. Esiet piesardzī gs - te ir daudz murē nu, ež u un citu dzī vu radī bu, kurā m diez vai kā ds vē las ar vē deru izrā pties cauri!
Ā dama un Ievas paradī ze-210dol diviem. Ar ziediem rotā tu laivu jū s aizved uz tuksneš ainu salu ar dzē rieniem un uzkodā m un atstā j uz vairā kā m stundā m vienatnē ar salu un viens otru. Uz salas ir divi sauļ oš anā s krē sli, pludmalē lietussargs. Krū mos ir nojume ar galdu un diviem krē sliem. Ja ne atkritumu pā rpilnī ba, viss bū tu lieliski. Ja to darā t, paņ emiet lī dzi pludmales dvieļ us.
Ir paredzē ta ekskursija uz salu vietē jiem iedzī votā jiem.
SPA ir labs.
Vispā rī gi ieteikumi:
VIENMĒ R lieto krē mu ar koeficientu vismaz 30!! ! Saule ir ļ oti karsta, pat ja tā ir aiz mā koņ iem! Tici man, tu iedegsi ar koeficientu 40 vai pat 50! Peldot ar masku, uzvelc T-kreklu, jo. krē ms tiek ā tri nomazgā ts un tu uzreiz apdegsi. Nebojā savu atvaļ inā jumu!
Speciā lie gumijas apavi ļ oti noder - koraļ ļ i ir asi, ir jū ras ež i un visā das dzī vas radī bas, kurā m labā k vispā r nekā pt un vē l jo vairā k basā m kā jā m.
Augsts mitrums, viss ilgi ž ū st, to paturiet prā tā , vā cot drē bes.
Visas cenas norā dī tas ekskursijā m, mini bā rā un tā tā lā k. neietver nodokļ us un pakalpojumu maksas. Precī zus skaitļ us nezinu, no 1000 dolā riem, ko iztē rē jā m, apmē ram 70 bija nodokļ i.
Maldivu salā s nav ko pirkt. Kā suvenī ri - magnē ti, tē ja, garš vielas. To visu var nopirkt Males lidostā . Un cenas ir vē l zemā kas nekā viesnī cas veikalā .
Maldī vija ir diezgan dā rgs kū rorts, cenas visam ir pā rā k augstas, biež i vien nepamatoti, esiet tam gatavi!
Lai jaukas brī vdienas!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель располагается на маленьком острове в атолле Миму. Остров расположен на восточной стороне атолла и имеет большую и красивую лагуну с коралловым рифом. Открыт в 1997 году, последняя реновация проведена в 2019 году. Уютная атмосфера отеля, качественный сервис, современные удобства обеспечивают туристам приятный отдых.

Atrašanās vieta Отель расположен на острове в Мииму Атолле, в 145 км от международного аэропорта Хулуле (г. Мале). Трансфер на гидросамолёте занимает 45 минут (организуется в период с 06.15 до 16.00).
Pludmales apraksts Домашний коралловый риф. Пляжные полотенца — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги консьержа, факс/ксерокопирование, услуги по глажке одежды (платно), room service, Wi Fi в лобби (платно), интернет кафе (платно), сувенирный магазин, 2 ресторана, 1 бар, кафе.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Библиотека. Каноэ, сноркелинг платно, катамаран платно, массаж платно, бадминтон бесплатно, дартс бесплатно, пляжный волейбол бесплатно, развлекательные программы бесплатно, дискотека, караоке.
  • biljards
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 80 отдельно стоящих 1-этажных бунгало.

Istabās

Спутниковое ТВ, телевизор, DVD плеер, Wi Fi (платно), кондиционер-сплит, мини-бар (платно), набор для приготовления чая и кофе, телефон, сейф (бесплатно), душ, фен, халаты и тапочки (по запросу), утюг и гладильная доска (по запросу), балкон или терраса, room service.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Meemu Atoll, Republic of Maldives
Tālruņi: +960 672-6000
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, футбол. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).