Studija nevis skats uz jūru- šausmas!!!!

Rakstīts: 9 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 2 — 13 septembris 2017
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 2.0
Infrastruktūra: 7.0
Tagad š ajā villā kopā ar manu meitu. Mē s esam pieredzē juš i ceļ otā ji un daudz ceļ ojam, tač u nekad nerakstā m atsauksmi. Jo viņ i vienmē r bija laimī gi. Š im vilcienam ir daž as nianses, par kurā m vē los brī dinā t, lai cilvē ki nenonā ktu tā dā paš ā situā cijā kā mē s.
Tā nu nopirkā m studiju 02. Izpē tī jā m informā ciju un apskatus un rakstī jā m ļ oti labas atsauksmes par studio 02. Tā nu mē s ielidojā m un turpat lidostā mums pateica, ka rī t tiksim pā rcelti. Uz jautā jumu, kā pē c, viņ i atbildē ja, ka mums nav skats uz jū ru. Ierodoties villā , saimnieks Luka paskatī jā s uz mū su vauč eru un teica, ka nesaprot, kā pē c mū s vajadzē tu pā rcelt. Galu galā mums ir studija 02. Bet viņ š neko nelemj, un vakarā bū s pā rstā vis no Pilonas un lems ar viņ u.
Vakarā ieradā s pā rstā vis vā rdā Katja un uzreiz paceltā balsī sā ka stā stī t, ka tik un tā mū s pā rcels. Tā kā mē s dzī vojam ar skatu uz jū ru, nevis skats uz jū ru tika izpirkts. Galu galā mē s neko nevarē jā m pierā dī t. Un nā kamajā dienā mē s pā rvā cā mies uz studiju 1. Tas ir briesmī gi!! ! ! Mums nekad nav bijusi sliktā ka istaba. Tas, ka viņ š ir ļ oti mī ļ š (daudz mazā ks par 2. studiju), tad š is ir....Bet! Sliktā kā daļ a ir skats. Pareizā k sakot, tas neeksistē . Par balkonu paveras skats uz daž ā m kaimiņ u mucā m.... Bet tas ir labi....Smaka vannas istabā ir briesmī ga. Tu vispā r nevari ieiet. Smird pē c sū diem. . . Ļ oti smird!

Kā di vē l momenti - telpas ir sliktā k aprī kotas ar sliktā kā m mē belē m, dvieļ iem, traukiem utt.
Kopumā , pē rkot istabu š ajā villā , esiet uzmanī gi. Skats tikai uz jū ru! ! Pretē jā gadī jumā jū s jutī sities kā miskastē...
Studija 02 ar skatu uz jū ru ir ļ oti forš a istaba! ! Viss ir kā fotoattē lā ar villas aprakstu daž ā dā s vietnē s.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар