Gregovic Apartments 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.010
7.0 Numurs
8.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Infrastruktūra
Dzīvokļi atrodas klusā Petrovacas rajonā, zināmā attālumā no rosīgām ielām un kafejnīcām, bet ļoti tuvu piekrastei un pilsētas centram. Apkārtnē varat apmeklēt Romas impērijas arheoloģisko izrakumu vietu. Tenisa korts un futbola laukums atrodas 800 metru attālumā no naktsmītnes Apartments Gregović, savukārt galvenā autoosta ir 1 km attālumā.Vairāk →
аватар yarikson
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ir WiFi, lai arī vā jš , bet ar to pietiek, lai vismaz kaut kā sarunā tos Skype... Ekskursija tika veikta bez ē š anas, bet villā tas nav pieejams, brokastis tiek organizē tas, manuprā t, tuvē jā Podlozas kafejnī cā . ļ oti svarī ga piezī me, villai Gregovic, kas ir googlē , nav nekā da sakara ar vietu, kur tu dzī vosi!! ! Satiku saimnieci, iedeva istabiņ u 3 stā vā ar divguļ amo gultu un vienu vienvietī gu gultu konfekš u papī ram (lai gan man likā s parasts trī svietī gs) - protams ar ratiem nebija ī paš i ē rti, priekš tam mū su rī cī bā bija terase. … Tomēr ▾ Ir WiFi, lai arī vā jš , bet ar to pietiek, lai vismaz kaut kā sarunā tos Skype...
Ekskursija tika veikta bez ē š anas, bet villā tas nav pieejams, brokastis tiek organizē tas, manuprā t, tuvē jā Podlozas kafejnī cā .
ļ oti svarī ga piezī me, villai Gregovic, kas ir googlē , nav nekā da sakara ar vietu, kur tu dzī vosi!! !
Satiku saimnieci, iedeva istabiņ u 3 stā vā ar divguļ amo gultu un vienu vienvietī gu gultu konfekš u papī ram (lai gan man likā s parasts trī svietī gs) - protams ar ratiem nebija ī paš i ē rti, priekš tam mū su rī cī bā bija terase.
VILLA NUMURS
Nobildē ju istabu, uz tā m var redzē t visu, protams, ne 5 zvaigznes, bet! Viss ir tī rs, viss darbojas, mē beles nejū k un tarakā ni neskraida, ir visi piederumi visiem nepiecieš amajiem gadī jumiem. Gultas veļ a tika mainī ta 1 reizi 10 dienā s, dvieļ i (kas, starp citu, visā s 5 nav tik sniegbalti) tika mainī ti divas reizes trī s dienā s, pati istaba arī tika tī rī ta dienā vai katru otro dienu.
Villa noteikti atrodas ideā lā vietā :
- Wally (tagad Petrovacā ir divi no tiem! ! ), un otra atrodas 100 metrus no villas, skaistums un nekas vairā k,
- Luč ices pludmale, kas atrodas 10 minū š u gā jiena attā lumā , ja izgriež at taku caur skolas teritoriju,
- Tirgus - 10 minū š u gā jiena attā lumā ,
- Promenā de - 10 minū š u gā jiena attā lumā ,
Principā pastaigu prioritā tes noteikš ana prasī s ne vairā k kā.2 dienas, tad viss ir refleksu lī menī...
Ap villu dienu un nakti pilnī gs klusums, ceļ š tā lu, cilvē ki netrokš ņ o, vecā kiem ar bē rniem tas ir vienkā rš i super…
телик с кучей каналов, правда его смотреть некогда было, Россия показывает.. на заднем плане ванная.. миникухня собственная терраса с растущим киви..
аватар wooolfs_night
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas 7-10 minū š u attā lumā no pilsē tas pludmales un 10-15 minū š u attā lumā no Lū ses (lē ns solis). 5-7 minū š u laikā ir tirgus un lielveikals, netā lu ir arī vairā kas maiznī cas un aptiekas. Ļ oti klusa un ē rta villa. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas 7-10 minū š u attā lumā no pilsē tas pludmales un 10-15 minū š u attā lumā no Lū ses (lē ns solis). 5-7 minū š u laikā ir tirgus un lielveikals, netā lu ir arī vairā kas maiznī cas un aptiekas.
Ļ oti klusa un ē rta villa. Priecē telpu tī rī ba, svaigi dvieļ i un veļ a. Virtuve ir maza, bet plī ts, darba virsma, tē jkanna, ledusskapis un izlietne bija + trauki (4 dziļ i š ķ ī vji, 8 parastie š ķ ī vji, apakš tasī tes, krū zes, glā zes, kafijas krū zes, š otu glā zes, 2 katli, panna, kauss). Mums uz terases bija skats uz kalnu, terasi dalī jā mies ar citu pā ri. Bet mē s nebijā m pā rpildī ti)
Ieteicams klusā m ģ imenes brī vdienā m.


iemiesojums natashadv
6 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums gregovic
‹ Viesnīca Gregovic Apartments 3*
Atrakcijas
Petrovacas pludmale
Novērtējums 8.6
Melnkalne, Petrovac
Daba, Pludmales
Lūsisas pludmale
Novērtējums 9.0
Melnkalne, Petrovac
Daba, Pludmales

Апартаменты расположены в тихой части Петроваца, в некотором отдалении от оживлённых улиц и кафе, но очень близко к берегу и центру города. В окрестностях можно посетить место археологических раскопок эпохи Римской империи. Расстояние от апартаментов Gregović до теннисного корта и футбольного поля составляет 800 метров, а до главного автовокзала – 1 км.

Atrašanās vieta Аэропорт Тиват находится в 28 км, а аэропорт Подгорица в 31 км.
Pludmales apraksts Пляж в 250 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • makšķerēšana
Telpu apraksts

Двух- и четырёхместные апартаменты. Размеры апартаментов варьируются от 22 м/кв. до 60 м/кв.

Istabās

Балкон с видом на море, кухня с холодильником, ванная комната, кондиционер, кабельное телевидение, беспроводной интернет.

Adrese Apartmani Gregović, Mirišta XIX/4, Petrovac na moru, 85 300, Crna Gora
Tālruņi: 00382 67 287 103
Tīmekļa vietne: Gregovic Apartments
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли.