lieliska villa, bet internets tikai vestibilā

Rakstīts: 18 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 2 — 16 septembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Septembra pirmajā pusē atpū tā mies. Villas apraksts pilnī bā atbilst, lai gan rakstī ts, ka ir fē ns, tā nebija. Koridorā istabas priekš ā bija gludinā mais dē lis ar gludekli - ļ oti ē rti - izgā ja gludinā t, ja vajadzē ja. Palasī ju atsauksmē s par kopē jo balkonu, pieņ emu, ka tam jau ir uztaisī tas starpsienas, tā pē c balkoni ir individuā li, citā di nebū tu ī paš i ē rti.
Vienī gais villas trū kums ir sliktais internets. Mū su istabā tas darbojā s ar mainī giem panā kumiem un ne visā s ierī cē s. Jautā jā m saimniecei - izrā dā s, ka internets ir tikai villas pirmajā stā vā un istabā tam nevajadzē tu bū t. Tas ir ļ oti neē rti - jū s tur nesē dē sit visu laiku, it ī paš i nekur.
Vispā r par Melnkalni un Budvu.

Visa pludmale bija klā ta ar izsmē ķ iem, visi smē ķ ē visur (ne tikai pludmalei). Arī lielā ki gruveš i pludmalē praktiski netiek izvesti. Pludmales josla nav ī paš i liela, un man nav skaidrs, kā vasarā visi tur var apmesties, jo septembrī ne vienmē r pietika vietas visiem. Bet uz pludmali daudzi dodas tuvā k pulksten 11 un vispā r nav problē mu izmitinā t 8...8-30, bet tad var sā kt gulē t gandrī z uz galvas, ī paš i Mogrenas pludmalē . . Kad Slovē nijas pludmalē bija netī rs ū dens un mazi viļ ņ i, gribē jā m doties uz Mogren pludmali (tur vajadzē ja bū t tī rā kam), bet tā tika slē gta, jo bija ļ oti lieli viļ ņ i. devos uz pludmali netā lu - izrā dī jā s privā ta (pilsē tas robež ā s !! ! ) un no turienes mums lū dza doties prom, uz jautā jumu, kur - viņ i atbildē ja, ka varot uz Mogrenu, ka pludmale slē gta, viņ i darī ja vienalga.
Pilsē tā ir ļ oti š auras ietves, cilvē ki ne vienmē r var izklī st, ja tur stā v auto, tad jā iet pa brauktuvi. Tas ir uz gaiš ā m ielā m, uz intensī vā m ielā m, ietves ir tikpat š auras, bet brauktuves ir tikpat š auras un lielie autobusi vai kravas maš ī nas piebrauc ļ oti tuvu, kad tie brauc garā m 20 centimetrus no manis - man vienkā rš i ir bail. Arī ceļ a š ķ ē rsoš ana man bija grū ta. Tur, kurš pirmais - gā ja vai gā ja, esmu pieradis, ka maš ī nas laiž cauri gā jē jus.
Ē st patika iet uz mesaru. Š is ir gaļ as veikals, kurā uzreiz uzgrilē si sev tī kamo gaļ u un pē c 15 minū tē m varē si paņ emt lī dzi. Gaļ a ir tā da pati kā restorā nos, tikai maksā s ievē rojami mazā k. Ē dā m istabā uz balkona - ir ē rts galds un divi krē sli.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu