Galina Villa 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Villa Galina atrodas Radoviči. Trīsstāvu villa, plaša. Atrodas uz neliela zemes gabala, ar citronu un apelsīnu kokiem, vīna dārzu, ziediem. Atrodas 700 metru attālumā no jūras. Villai ir terase, kas ieskauj villu, un lieli balkoni, kas ir atsevišķi katrai istabai.Vairāk →
аватар julii1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vē los padalī ties ar saviem lieliskajiem iespaidiem par atpū tu Melnkalnē , mē s jau sen plā nojā m atpū sties š ajā valstī , ir garlaicī gi un nav interesanti atpū sties viesnī cā kā lauku mā jā , mē s ilgi izvē lē jā mies vietu un nolē mā m izvē le, vieta ir burtiski 5 km no Tivat Radovichi Villa Galina, rezervē ju istabu, nopirku biļ etes, aizlidoju uz Tivat lidostu un mū s sagaidī ja ļ oti zaigojoš a un viesmī lī ga villas Gaļ ina saimniece, iekā rtojā s dzī voklī (ir viss jums ir nepiecieš ams, ieskaitot virtuvī tes). … Tomēr ▾ Vē los padalī ties ar saviem lieliskajiem iespaidiem par atpū tu Melnkalnē , mē s jau sen plā nojā m atpū sties š ajā valstī , ir garlaicī gi un nav interesanti atpū sties viesnī cā kā lauku mā jā , mē s ilgi izvē lē jā mies vietu un nolē mā m izvē le, vieta ir burtiski 5 km no Tivat Radovichi Villa Galina, rezervē ju istabu, nopirku biļ etes, aizlidoju uz Tivat lidostu un mū s sagaidī ja ļ oti zaigojoš a un viesmī lī ga villas Gaļ ina saimniece, iekā rtojā s dzī voklī (ir viss jums ir nepiecieš ams, ieskaitot virtuvī tes). Pludmale š ajā vietā ir eleganta smilš aina, kas Melnkalnei nav ī paš i raksturī ga. Lī dz pludmalei ir tikai 350 m, jū s nepamanā t, kā tur nokļ ū stat, pludmalē ir restorā ns, lai jū s varē tu bez problē mā m ieturē t brokastis, pusdienas un vakariņ as. Ar ē dinā š anu problē mu nav, blakus ē kā ir veikals, kā arī restorā ns, tur gatavo tikai "nolaizī si pirkstos" gan nacionā lo virtuvi, gan itā ļ u virtuvi un var pasū tī t arī atseviš ķ us ē dienus, bet iepriekš . Bet nemaz nav nepiecieš ams doties uz restorā nu, jū s varat gatavot š iki un gatavot pats, dzī vokļ a pagalmā ir bā rbekjū , tajā varat pagatavot daudz ē dienu. Vakarā jū s varat doties pastaigā pa Tivatu vai Kotoru vai Budvu ar taksometru vai autobusu. Bē rniem pagalmā ir zaļ ā zona un rotaļ u laukums. Bē rni tur labprā t pavada laiku. Atvaļ inā jums bija izdevies! Iesaku visiem apmeklē t š o dzī vokļ u mā jaslapu www. radovici. com, tur atradī sit atbildes uz visiem saviem jautā jumiem. Rakstiet man, lai iegū tu sī kā ku informā ciju par visiem jū su jautā jumiem.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Akvedukts Old Bar
Novērtējums 9.5
Melnkalne, Bārs
Arhitektūra, Stats
Ulcinjas vecpilsēta
Novērtējums 8.0
Melnkalne, Bārs
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Muzeji

Villa Galina находится в Радовичах. Вилла трехэтажная, просторная. Находится на небольшом участке, с лимонными и апельсиновыми деревьями, виноградником, цветами. Находится в 700-х метрах от моря. Вилла имеет террасу, опоясывающую виллу и большие балконы, отдельные для каждой комнаты.

Telpu apraksts
FAQ