Cinnamon Bey Beruwala 5*– Atsauksmes

20
Novērtējums 7.810
№4 viesnīcas reitingā Beruwala
7.8 Numurs
8.2 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.2 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas stundas brauciena attālumā no Kolombo, populārajā Beruwala rajonā. Atvērts 2012. gada oktobrī. Sastāv no vienas 3 stāvu ēkas. Ērti numuri ar turku stila interjeru, labu servisu, plašu sakoptu teritoriju rada lieliskus apstākļus atpūtai. Viesnīcā ir "Dine Around" ēdināšanas koncepcija - ir pieejamas maksas maltītes, no kurām izvēlēties vairākos restorānos (par noteiktu summu). Ir iespēja organizēt kāzu ceremonijas. Viesnīca ir piemērota ģimenes un romantiskām brīvdienām.Vairāk →
аватар lux-estate1811
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tā tad, mans pā rskats par atpū tu š ajā viesnī cā covid realitā tē . Bija daudz domu iet/neiet, kuru viesnī cu izvē lē ties, lai nemaldos, ņ emot vē rā , ka viss atvaļ inā jums aprobež osies tikai ar š o viesnī cu. … Tomēr ▾ Tā tad, mans pā rskats par atpū tu š ajā viesnī cā covid realitā tē . Bija daudz domu iet/neiet, kuru viesnī cu izvē lē ties, lai nemaldos, ņ emot vē rā , ka viss atvaļ inā jums aprobež osies tikai ar š o viesnī cu. Saskaņ ā ar Š rilankas apstā kļ iem š osezon tū risti atpū š as programmas Biobubble ietvaros. Pamatprincips ir tā ds, ka nav atļ auts atstā t viesnī cu un sazinā ties ar vietē jiem iedzī votā jiem.
Lidojums. Lidojā m ar UIA č arteru ar degvielas uzpildī š anu AAE (Dubaijā ar gaismā m neviena, pietura bija Al Ein). Degvielas uzpilde 1 stunda, š ajā laikā jū s nevarat piecelties no vietā m. Kopā ar degvielas uzpildi - 11 stundas. O jā . Turpceļ ā degvielas uzpildī š anas laikā sā kā s smilš u vē tra un vē l 2 stundas nosē dē jā m lidmaš ī nā un gaidī jā m kad beigsies un atļ ā va pacelties. Lidmaš ī nā tikai 2 pudeles ar 0.5 Morshinsky. Bez ē diena, tē jas, kafijas. Precī zā k, ē dienu varē ja iepriekš pasū tī t, bet tas bija nabadzī gs (kā lazanja, twix un sula) par 17 eiro. Turklā t viņ i to izsniedza tiem, kuri pasū tī ja š o papildu pakalpojumu vismaz dienu pirms izlidoš anas, gandrī z uzreiz pē c pacelš anā s. Sen nebiju redzē jis tik daudz bremž u ar sviestmaizē m un sē kliniekiem lidmaš ī nā . Covid.
Ieradā s Matala Rajapaksas lidostā Hambantotā . Tas ir salas paš os dienvidos. Savanna.
Ceļ š lī dz Beruwala bija apmē ram 3 stundas. Jū tieties brī vi gulē t. Maksas ceļ š , atgā dinā š u - savanna. Kas ierodas pirmo reizi, vispā r iesaku gulē t! Aiz loga nav okeā na, nekā das eksotikas! Sajū ta tā da, ka esi nokļ uvis Č erkasu reģ ionā . Lauki, dā rzi. Nu, jā , ir palmas, bet tas nesmarž o pē c eksotikas. Tieš ā m nesmird, tu esi autobusā ar gaisa kondicionē tā ju.
Viesnī ca.
Teritorija liela, zaļ a, daudz palmu, daudz burunduku, daudz sauļ oš anā s krē slu, baseins milzī gs, silts, nesmarž o pē c balinā tā ja, tomē r dziļ ums ir 1.2 m. otrs VIP baseins, tač u tas ir mazā ks. Uzreiz jā saka, ka izvē lē jos no 3 š obrī d pieejamajā m viesnī cā m š ajā rajonā (Beruwala un Bentota). Tie ir Taj, Tsentara un mū su Tsinammon (proti, BEY, tas ir liels tī kls). Par cenu tie bija vienā lī menī . Uzreiz jā saka, ka mū sē jais nebija jaunā kais, nekad hi-tech, visneglī tā kais no š ī trio. Bet! Ar labā ko pludmali.
Pludmale. Tā das ir 2. Pa kreisi ar rifu aizsargā ta lagū na, bez viļ ņ iem, droš a jebkuros laikapstā kļ os, maiga ieeja, tuvā k rifam jau dziļ ā k. Smiltis sajauktas ar koraļ ļ iem un gliemež vā kiem. Pa labi - pludmale ar nelieliem viļ ņ iem, maigā m smiltī m, spē ju "peldē t" pieklā jī gu distanci. Tiesa, dibens vietā m akmeņ ains, bet akmeņ i labi redzami cauri dzidrajam ū denim, 2dien jau zinā ja marš rutu, kā bez tiem iebraukt. No rī ta palmas sniedz ē nu pie ū dens malas.
Numurs. Visas istabas nav sliktas! Bet ir labā ks vai sliktā ks skats uz okeā nu. Mē s dzī vojā m 302 un 305, treš ajā stā vā , virs telš u rindas. Manuprā t, š o istabu atraš anā s vieta ir ideā la! 5 soļ i lī dz liftam uz pludmali, baseinu vai reģ istratū ru. Nav koridoru. Telpā ir viss nepiecieš amais: halā ts, č ī bas, zobu birstes, zobu pasta, fē ns, ledusskapis, odu atbaidī š anas lī dzeklis, gludeklis, gludinā mais dē lis. Balkonā ir sauļ oš anā s krē sls, galds ar krē sliem. Neparasts dizains, daudz gaismas, kondicionieris, ventilators, seifs, dā rglietu kastī te, daudz pakaramo. Jā , skaidrs, ka tas nav jauns, bet ļ oti labi! Ak jā )) Covid atkal! Tī rī š ana ik pē c 4 dienā m.
Uzturs. Tā ir tikai izgā ztuves galva! Ir 1 restorā ns un 1 bā rs. Mū su pionieru nometnes maiņ ai paveicā s, ka vispirms iekļ uvā m vienā , pē c tam mainī jā mies uz citu. Pirmais restorā ns ir atvē rts, ja nokā pjat no reģ istratū ras, tad kreisajā pusē . Pilnī ga bufete. Daž as dienas vē lā k ē diens tika pā rvietots uz slē gtu restorā nu, kas atrodas pretī lapenes galdiņ iem ar oranž ā m nojumē m. Interjers tur, protams, ir bagā tā ks) grī das ir mozaī kā , viss ir spilvenos. Bet koncepcija jau bija ar stikla starpsienu. Lai gan tas mani netraucē ja. Rā di ar pirkstu un viss kā rtī bā . Mums bija HB, ko nenož ē lojā m ne reizi! Pusdienas tieš ā m bija liekas, man nekad nav bijusi vē lme tā s pasū tī t!
VISU sistē ma kopumā radī ja daudz jautā jumu))) saskaņ ā ar to jums vajadzē ja pusdienot un dzert: fanta, kola, sprite, vietē jais alkohols (rums, vī ns), alus. Un kas tieš ā m bija ievē rī bas cienī gs: kokteiļ i (pinacolada un mohito ir lieliski! ), svaigi kokosrieksti, piena kokteiļ i (ļ oti slikts garš u sortiments), latte, importa alkohols, svaigas sulas - tas viss par papildus samaksu. Cenas: kokteilis $5-6, kokosrieksts, kola - $1, alus - $2.7, piena kokteilis - $2. Virtuve nav pikanta (izņ emot stū rī ti ar Š rilankas ē dieniem, bet tas ir loģ iski lielā kajai daļ ai karija veidu). Brokastis nav ī paš i mainī juš ā s, bet klā sts ir liels. Katru rī tu vairā kas svaigas sulas: augļ u maisī jums uz papaijas bā zes (vienmē r), arbū zs, ananā ss, koka ā bols, kokosriekstu sula (mainī ta). Augļ i: ananā si, papaija (vienmē r), arbū zs, gvajava, pasifloras augļ i, banā ni (daž ā di). Lieliski jogurti! Ī paš i ar mango. Vakariņ as - vienmē r jū ras veltes un zivis! Daž reiz krabji. Bija arī vista un gaļ a. Bet kam tas vajadzī gs, ja var ē st tunci. Burvī gi salā ti no naž a apakš as (mē rč u klā sts, pamatā jū ras veltes, tuncis, vistas izvē le). Deserti ir vienkā rš i dievī gi! Kū kas, panna cotta, braunijas, putas, uz chi sē klu bā zes! Visi un neuzskaita. Garš ī gs saldē jums! Vispā r piens Š rilankā ir ļ oti augstā lī menī ! Ī sā k sakot, viņ i izskrē ja no restorā na.
Izklaide. 0. Precī zā k, 0.5. 3 reizes 10 dienā s bija dzī vā mū zika, dziedā ja ļ oti talantī gs puisis (krieviski, ukraiņ u valodā , angliski! ). No animatoriem tikai burunduki. Paņ emiet lī dzi pā ris sē klu pakas, un viņ i, jū s un jū su bē rni bū s laimī gi. Ļ oti noderē ja no mā jā m atvestā piepū š amā bumbiņ a. Spē lē ja viesnī cas stā vu. Viesnī cā ir maz cilvē ku. Reā li mums pie mums ir kā di 40 cilvē ki. Ukraina, Kazahstā na, vairā ki eiropieš i un pā ris vietē jie. Visi))) visi viens otru pazina pē c redzes. Patiesī bā beigā s radā s sajū ta, ka esam DOM-2 projektā . Izpildes vieta - galdiņ i pie baseina pē c vakariņ ā m.
Ekskursijas. No pieejamajiem tika piedā vā ts: Kandijas botā niskais dā rzs + Pinavella ziloņ u audzē tava (110 USD), Yala safari (120 USD), bruņ urupuč u ferma (25 USD). Bē rniem lī dz 12 gadu vecumam 50% atlaide. Ja uz salas atrodaties pirmo reizi, protams, iesaku vismaz kaut ko apmeklē t.
"Bioburbulis". No viesnī cas nevar iziet, ieeju pludmalē apsargā policija, kā dreiz bija armija, bija vē l stingrā ka. Jums jā bū t gatavam š ā diem apstā kļ iem. Patiesī bā es klusē š u. Mā jiens - policija postenī ceļ as 7.00. Pa labi nav kur iet, tā lā k laukakmeņ i. Pa kreisi - aiz stū ra milzī ga pludmale ar viļ ņ iem vairā ku kilometru garumā (ilgs laiks lē kt, tas pats par sevi), kas beidzas ar Bentotas upi, kas ietek okeā nā ). Rokassprā dze ir viegli attaisā ma un aizdarā ma aizmugurē . Nu tu mani saprati.
Varbū t tas arī viss! Apmierinā ts ar atmosfē ru visam! Mē s zinā jā m, uz kurieni ejam un ko sagaidī t! Mē s noteikti atgriezī simies Š rilankā ! Ja interesē , varat izlasī t manu pagā juš ā gada apskatu. Tur pirms covidlas viss bija savā dā k.
Veiksmi visiem!
аватар dubenko5
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s lidojā m 11 stundas Sky up, izmantojot Compass. Borispilī pā rbaudī ja testus un vī zas, Sri linku neviens neskatī jā s, lidmaš ī nā iedeva veselī bas anketas ko aizpildī t, visi izkā pā m no lidmaš ī nas un tikā m aplieti ar dezinfekciju, bagā ž a pā ris reizes aplieta, braucā m uz viesnī cu lī dz kā diem č etriem, neapstā joties zem konvoja. … Tomēr ▾ Mē s lidojā m 11 stundas Sky up, izmantojot Compass. Borispilī pā rbaudī ja testus un vī zas, Sri linku neviens neskatī jā s, lidmaš ī nā iedeva veselī bas anketas ko aizpildī t, visi izkā pā m no lidmaš ī nas un tikā m aplieti ar dezinfekciju, bagā ž a pā ris reizes aplieta, braucā m uz viesnī cu lī dz kā diem č etriem, neapstā joties zem konvoja. Mū s atkal ielaida viesnī cā un nokā rtojā m testu, nosū tī ja uz numuriem.

Viesnī cā ir laba teritorija, viss zaļ š , vā veres skrien, uzrauga ķ irzakas. Pē rtiķ is neredzē ja. Superium numuriņ i, mazliet noguruš i. Vannas istabā š ampū ni, balzami, cepurī tes, skū š anā s komplekts, veļ as lupatiņ a. Peldmē telis, č ī bas. Ir vesela kaste ū dens. Tī rī ik pē c č etrā m dienā m, ja prasī si, tad bū s biež ā k. nā ca sakopt skafandros.
vietē jais alkohols - super rums (aciņ i). Izmitina visus ar skatu uz jū ru, ē kā tā lā k dzī vo apkalpojoš ais personā ls, cik saprotu, ā rā no viesnī cas arī nelaiž.
Piemaksa no HB uz VISIEM uz vietas $80 par diviem.
Ē dieni (skumji) gaidī ju labā ko, viena veida vista, zivis, piedevas, salā ti, deserti bez slavas garš ī gi un pasniegš ana (zobi), okeā ns vienā pusē aiz rifa mierī gs, man likā s ū dens bija sastinguš i un nedaudz smirdī gi, otrā pusē nedaudz viļ ņ i lieliski (smaidiņ š ).
Ekskursijas Kandija 75 dolā ri, Jalas parks 95. Ar gida starpniecī bu var kaut ko nopirkt. Viņ i man iedeva meitenes tā lruņ a numuru, no kuras jū s varat pasū tī t visu, ko vē laties. Veikalu cenas.
аватар vlpetr
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Tī ra viesnī ca ar labu, skaistu rajonu, ar labu pludmali. Draudzī gs personā ls. Istabas ir tī ras, bet ne 5 zvaigznes, maksimums 3 zvaigznes. Esiet uzmanī gi, viesnī ca maldina apmeklē tā jus. Uzreiz pē c reģ istrē š anā s mū s "attaukoja" par 210 USD. … Tomēr ▾ Tī ra viesnī ca ar labu, skaistu rajonu, ar labu pludmali. Draudzī gs personā ls. Istabas ir tī ras, bet ne 5 zvaigznes, maksimums 3 zvaigznes.
Esiet uzmanī gi, viesnī ca maldina apmeklē tā jus. Uzreiz pē c reģ istrē š anā s mū s "attaukoja" par 210 USD.
Viesnī ca paziņ oja par agrā s reģ istrē š anā s cenu 50 USD, un pē c ieraš anā s pieprasī ja 100 USD. Tā pat viesnī ca prasī ja piemaksā t 160$ par bē rnu, jo bē rnam ir 16 gadi.
Rezervē jot viesnī cu, norā dī ju visus viesus, kuri nakš ņ os viesnī cā - 2 pieauguš ie un bē rni 2 gadi un 16 gadi. Rezervē ts numurs 3 pieauguš ajiem un 2 bē rniem. Tā kā bijā m ar mazu bē rnu, mums bija jā iedod nauda, ​ ​ ko viņ i no mums prasī ja.
Turklā t viesnī cas restorā nos ē dienkartē vien ir norā dī ta cena ē dieniem, un, maksā jot, tiek iekasē ti aptuveni 30% par apkalpoš anu un kaut kā ds nodoklis. Jū s plā nojat ē st par 3 tū kstoš iem, maksā jat - 4 tū kstoš i.
аватар margohmstore
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tika izvē lē ta galvenokā rt dē ļ nosaukuma, kas viņ iem patika)) reģ istrē š anā s notika diezgan ā tri. Bija daž as problē mas ar viesnī cas tī rī bu un ne ideā lu pludmali. Istaba nebija liela, bet ē rta un ar lielisku skatu. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta galvenokā rt dē ļ nosaukuma, kas viņ iem patika)) reģ istrē š anā s notika diezgan ā tri.
Bija daž as problē mas ar viesnī cas tī rī bu un ne ideā lu pludmali.
Istaba nebija liela, bet ē rta un ar lielisku skatu.
Man patika personā ls, draudzī gs un ļ oti profesionā ls, ē diens ir ļ oti ē dams!
Kopumā svē tki bija izdevuš ies un viesnī ca atstā ja patī kamu iespaidu!
аватар lota1
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopā ar vī ru atpū tā mies Cinnamon Bay 5* no 14.03. 17 lī dz 26.03. 17. Braucā m tikai ar brokastī m, nenož ē lojā m. Ceļ ojums tika ņ emts no Join UP! Lidojums bija diezgan grū ts, pē c nosē š anā s gribē jā s pē c iespē jas ā trā k iziet visas vī zas un muitas procedū ras un beidzot tikt lī dz viesnī cai. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tā mies Cinnamon Bay 5* no 14.03. 17 lī dz 26.03. 17. Braucā m tikai ar brokastī m, nenož ē lojā m. Ceļ ojums tika ņ emts no Join UP!

Lidojums bija diezgan grū ts, pē c nosē š anā s gribē jā s pē c iespē jas ā trā k iziet visas vī zas un muitas procedū ras un beidzot tikt lī dz viesnī cai. Diemž ē l lidostā radā s neparedzē tas grū tī bas, kas ļ oti aizkavē ja visu atlaidi. Rezultā tā , ieraduš ies 22:35, formalitā š u kā rtoš anu pabeidzā m tikai lī dz 00:30 naktī . Viņ i lidostā samainī ja dolā rus pret rū pijā m, paturē ja č eku - atpakaļ ceļ ā apmainī ja to. Tū roperatora pā rstā vis iesē dinā ja mū s autobusā , ejam. Mū su viesnī ca bija pirmā no visā m, kur tika vesti tū risti. Attā lums lī dz tai no lidostas ir 88 km, tā pē c bijā m zinā mā neizpratnē , kad gids paziņ oja, ka ieradī simies pē c 2 stundā m. Bet pat tā dā laikā nebija iespē jams nokļ ū t lī dz viesnī cai, jo apstā jā mies degvielas uzpildes stacijā . Pirmā s 5-10 minū tes visi sē dē ja klusi un mierī gi, visi bija noguruš i.
Kad pē c piecpadsmit minū tē m kļ uva skaidrs, ka mē s vē l nebrauksim, cilvē ki sā ka kurnē t. Rezultā tā - autobuss uzpildā s 25 minū tes! kas pagarinā ja mū su ceļ ojumu.

Viesnī cas reģ istrā cija pagā ja ā tri – pa nakti, bijā m vienī gie jaunpienā cē ji. Laicī gi - nokā rtots 03:20.

Tagad konkrē ti par viesnī cu un atpū tu. Viesnī ca atstā ja dalī tas sajū tas.
Brokastis bija labas, katrs varē ja atrast kaut ko sev tī kamu. Ir diezgan daudz nacionā lo ē dienu, kurus grū ti pat izmē ģ inā t - no pipariem viss mutē sā k degt, esiet uzmanī gi ar š o. Bet var atrast arī daudzus ē dienus bez pipariem - olu kulteni/omleti, ceptu bekonu, grilē tas cū kgaļ as desiņ as, vafeles ar daž ā dā m mē rcē m/ievā rī jumiem, graudaugus ar pienu. Bija pat vistas buljons, tomē r nezinu, kas tas ir, nemē ģ inā jā m. Diezgan daudz augļ u, ļ oti garš ī gas papaijas, ananā si un mazi banā ni. Bija bulciņ as un kruasā ni. Viesmī ļ i pasniedz tē ju un kafiju.
Pusdienas un vakariņ as netika ņ emtas, par tā m neko neteikš u.

Istaba, ko mums iedeva, atradā s pirmajā stā vā . No vienas puses - ē rti - tū lī tē ja piekļ uve zā lienam, tuvu baseinam. No otras puses - ļ oti augsts mitrums un pā rā k daudz odu. Trī s dienas viņ i mē ģ inā ja pielā goties, pē c tam, vienojoties, pā rcē lā s uz treš o stā vu tā lā kajā spā rnā - un bija ļ oti apmierinā ti ar to. Daudz mazā k mitruma, odi tikai uz balkona un tad - ja pā rā k ilgi sē ž , skats uz okeā nu. Pē c pē dē jā teiktā , š ķ iet, ka no visā m istabā m paveras skats uz okeā nu, bet patiesī bā okeā nu no pirmā stā va nevar redzē t - palmas, krū mi un koki visu bloķ ē . Uz balkona bija vannas istaba, bet mē s to nekad neizmantojā m.

Tī rī š ana notika katru dienu, nekā du sū dzī bu. Mē s apkopē jai atstā jā m dzeramnaudu 100 rū piju apmē rā . Kaut kā atstā ja kā das 140-150 rū pijas, apkopē ja bija tik priecī ga, ka izvilinā ja mums no dvieļ iem ziloni un pat acis no zā les gabaliņ iem uztaisī ja.
Dvieļ i tiek mainī ti tikai tad, ja tos izmet uz grī das, tā pē c, ja nepiecieš ama ikdienas dvieļ u maiņ a, neaizmirsti par to.
Istaba ir diezgan ē rta diviem. Bē rniem nebū tu tik ē rti. Mazliet nesaprotama palika ideja par tualeti un duš u aiz matē ta stikla, patiesī bā , gaitenī.

Baseins tī rs, ū dens silts, vakarā - kā vannasistabā . Lī dz 12 stundā m daļ a baseina aizsedz ē nu, tad var peldē ties tikai saulē.

Viesnī cas teritorija sakopta, tī ra, daudz zaļ umu un dzī vu radī bu - burunduki, iguā nas, visā di putni. Kā du dienu mē s ieraudzī jā m lielu melnu č ū sku, tā ļ ooooti ā tri š ķ ē rsoja taku mū su priekš ā . Š ķ iet nekaitī gi...Rotaļ u laukumus viņ i nepamanī ja, bet mē rķ tiecī gi arī nemeklē ja, gā ja kopā.
Personā ls ir ļ oti draudzī gs, visi runā angliski, bet, ja angļ u valoda ir vā ja, varat izmantot bezsaistes tulkotā jus, viņ i mums vairā kas reizes ļ oti palī dzē ja.
Kopumā viesnī ca atstā j labu iespaidu.

Kas atstā ja neizpratni - viesnī cas cenu politika. Viss ir tik dā rgs, ka restorā ni un bā ri gandrī z vienmē r ir tukš i, augstā kais kā ds sē ž pie kafijas tases vai alus skā rdenes. Piemē ram, ū dens pudele pilsē tā maksā.40 rū pijas, viesnī cā.350 rū pijas + 24% nodoklis. Alus skā rdene - pilsē tā.140 rū pijas, jebkurā restorā nā pludmalē.200 rū pijas, viesnī cā - 600 plus tā da pati nodeva...Ja cenas bū tu nedaudz augstā kas par pā ris soļ iem gar pludmali, tad viņ i labprā t izmantotu viesnī cu bā rus - restorā nus. Bet ar š ā du cenu politiku, protams, nauda gā ja jebkur, bet tikai kanē lī ...
11 dienu atvaļ inā jumam viņ i iztē rē ja apmē ram tū kstoti dolā ru, sev neko neliedzot. Tas ir, ņ emot vē rā ekskursijas, suvenī rus, tē jas, dā vanas. Pusdienas-vakariņ as gā ja (brauca ar tuk-tuk) uz restorā niem netā lu no viesnī cas.
Ja dodaties uz pludmali, tad burtiski 50-100 metru attā lumā ir trī s restorā ni (lai gan drī zā k tos sauktu par kafejnī cu), ja aiziet nedaudz tā lā k, ir vē l vairā kas iestā des. Ē dienu klā sts viņ iem ir aptuveni vienā ds, bet garš as / komunikā cijas / porciju lieluma ziņ ā man visvairā k patika "Saulespuķ e". Daž as reizes pasū tī jā m "jū ras plato" - "Saulespuķ ī " pati "plato" bija lielā ka (jū ras dzī vnieku lieluma un to skaita ziņ ā ) un no pavadoš ajiem ē dieniem bija ne tikai frī kartupeļ i un salā ti, bet arī rī su š ķ ī vis (ļ oti garš ī gi). Diviem viņ i ē da sā tī gi. Kas man vē l patika Sunflower - katru reizi, kad mums dā vanā no restorā na atnesa kā du desertu - vai nu augļ u salā tus, vai ananā sus mī klā , kaut kas cits - viss bija ļ oooti garš ī gi. Iestā des saimnieks ir diezgan labi izskaidrots krieviski, personā ls pā rsvarā ir angļ u valodā , bet ē dienkartes pamata "jē dzieni" saprotami arī krieviski.

Ekskursijā s.
Visi, iespē jams, jau ir lasī juš i, ka ir daudz pludmales "lipī go" pludmaļ u-cī ņ u ...mē s tiem nepievē rsā m ī paš u uzmanī bu. Vienā no vakariņ ā m Saulespuķ ī runā jā m ar vietē jo puisi Indiku, viņ š ir iestā des saimnieka brā ļ adē ls. Darbojas kā ceļ vedis. Jautā jā m viņ am par ekskursijā m, apskatī jā m fotogrā fijas, iegaumē jā m daž as pozī cijas, paņ ē mā m telefonu. Nā kamajā dienā viņ i pajautā ja pludmales puiš iem cenas, kas iekļ auts ekskursijā , salī dzinā ja - un izdarī ja secinā jumus. Rezultā tā mē s kopā ar Indicu devā mies safari uz Yalla, uz bruņ urupuč u fermu, laivu braucienā vē rot vaļ us, Gallē un laivā pa Bentotu. Visas ekskursijas bija ļ oti labas. Indica brī vi pā rvalda angļ u valodu, daļ ē ji zina krievu valodu, turpina to apgū t. Daž reiz tas uzkaras, meklē jot ī sto vā rdu, bet galu galā - sapratne tiek panā kta vienmē r. Viņ š arī palī dzē ja mums izbraucienos uz pilsē tu (savā tuk-tukā ), palī dzē ja ar augļ u atlasi un iegā di.
Mans vī rs kaulē jā s ar tirgotā jiem - ar kalkulatora palī dzī bu, un Indica daudz palī dzē ja kā tulks. Viņ am droš i vien bija daž i procenti no mū su pirkumiem, bet patiesī bā viņ š ietaupī ja mums tik daudz laika un pavadī ja tik daudz sava laika, ka mums nekas nav iebilstams pret to, ka viņ š nopelna papildu santī mus (ir vietē jie - lai neteiktu, ka) tas ir pā rtikusi). Tā tad - ja kā dam interesē ekskursijas, vai vienkā rš i - vest/atvest uz pilsē tu, uz viesnī cu, uz to paš u "Saulespuķ i", ja ā rā lī st lietus, varu droš i ieteikt Indicu. Mē s ar viņ u sazinā jā mies, izmantojot viber +94 (77.540 7274.

Uz okeā na ...peldē ties pie viesnī cas - mums nepatika vietā , ko aizsargā rifs, mē s devā mies uz Saulespuķ u zonu - jū s varat peldē ties š iki !! ! ! ! Bet jums jā bū t uzmanī giem, ir ļ oti plakans dibens, attiecī gi, plī suma strā va ir diezgan spē cī ga. Vienmē r ir viļ ņ i, labā k neiet tā lā k par vidukli / krū tī m.
Ja jū tat, ka izejoš ais vilnis ļ oti spē cī gi velkas uz okeā na pusi, labā k pavirzieties 20-50 metrus tā lā k uz sā niem. Nu neejiet dziļ i, tur ir daudz grū tā k pā rvarē t plī suma strā vu. Un esiet uzmanī gi ar sauli - mū su pirmajā dienā bija ļ oti apmā cies, bet 20 minū tē s okeā nā varē jā m izdegt.

Man ļ oti patika atvaļ inā jums Š rilankā , domā ju, ka atgriezī simies vē l ne reizi vien. Tomē r es neesmu pā rliecinā ts, ka kanē lī )))). Atpū tas gaitā izrā dī jā s, ka mums patī k tikai nakš ņ ot un ieturē t brokastis viesnī cā.

Vē l daž i vā rdi par Join UP! Mē s nekad neredzē jā m mū su viesnī cas gidu Olgu. Noskaņ ā s parā dī jā s pē c mū su jautā juma tū risma aģ entū rai, vai te nav kā ds tū roperatora pā rstā vis. Atstā ja galī gi nekompetenta cilvē ka iespaidu. Mums bija nakts lidojums atpakaļ , Oljai jautā ja, kā noorganizē t vē lo izrakstī š anos, viņ a ieteica man to noskaidrot reģ istratū rā . Tad izrā dī jā s, ka par izbraukš anu jā maksā par dienu vai divā m, pretē jā gadī jumā viņ i tiek izlikti kā paredzē ts 12:00.
Olja, protams, mums to nevarē ja pateikt, mums š ķ ita, ka viņ a vispā r neko nezina. Vē l viens interesants punkts par tū risma operatoru. Mū su izbraukš ana bija 01:05, autobuss pie mums ieradā s 16:30. ASTOŅ AS ar pusi stundas pirms izlidoš anas! Rezultā tā lidostā ieradā mies 19:00 - kaut kā dā mazā neē rtā busiņ ā un ļ oti ilgi gaidī jā m vismaz reģ istrā cijas sā kumu savam lidojumam. Bet Join UP pā rstā vji! varē tu bū t mierī gi savā s gultā s un nevest tū ristus uz lidostu pa nakti meklē t. Ļ oti nepatī kama pieredze no tū roperatora, un š ī ir mū su otrā pieredze, pē rkot ceļ ojumu no š ī uzņ ē muma. Visticamā k - pē dē jais, ir daudz tū risma operatoru, vienmē r ir iespē jas, kam ņ emt savu naudu)))).
аватар AlexOrlov
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika nokā rtota ļ oti ā tri, serviss labs, ē diens pieklā jī gs. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika nokā rtota ļ oti ā tri, serviss labs, ē diens pieklā jī gs.
аватар lotaas
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo gar pludmali 50 metru attā lumā no krasta stiepjas rifs, kas neļ auj viļ ņ iem ievilkt okeā nā . Bet nirš anas entuziastiem tas nav piemē rots. Mazs, bet droš s, ar bē rniem var droš i doties atvaļ inā jumā . … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo gar pludmali 50 metru attā lumā no krasta stiepjas rifs, kas neļ auj viļ ņ iem ievilkt okeā nā . Bet nirš anas entuziastiem tas nav piemē rots. Mazs, bet droš s, ar bē rniem var droš i doties atvaļ inā jumā . Ē diens ir normā ls (turcija noteikti ne, bet Eiropa arī ne). Ir produktu izvē le. Un piekrastē ir daudz kafejnī cu, kur jū s varat baudī t jū ras veltes jū su rokā s. Izlidojā m naktī , 22.00 mums atbrauca taksis (transfē rs ir iekļ auts ekskursijas cenā ), bet neviens no istabas nebrauca, atbrī vojā m istabu 15-20 minū tes pirms taksometra ieraš anā s. Kopumā ar pā rē jo viņ i bija apmierinā ti. Cena atbilda kvalitā tei. Veiksmi visiem
По территории бегает варашка-симпатяшка Номер в делюксе Коралловый риф Обалденные закаты
аватар lotaas
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi lidoju uz Š rilanku. Ekskursija bija no 21.11. 15 lī dz 30.11. 15 (ī stenī bā izrā dā s 7 naktis, 8 dienas) no Kijevas caur Š ardž u, Š ā rdž ā bija transfē rs 50 minū tes (laika pietika lī dz tualetei). , smē ķ ē t, staigā t pa teritoriju - lidosta ir maza). … Tomēr ▾ Pirmo reizi lidoju uz Š rilanku. Ekskursija bija no 21.11. 15 lī dz 30.11. 15 (ī stenī bā izrā dā s 7 naktis, 8 dienas) no Kijevas caur Š ardž u, Š ā rdž ā bija transfē rs 50 minū tes (laika pietika lī dz tualetei). , smē ķ ē t, staigā t pa teritoriju - lidosta ir maza). Kolombo ieradā s naktī . Laika starpī ba ir aptuveni 3.30 stundas. Bagā ž u saņ ē mā m bez problē mā m, turpat lidostas teritorijā nomainī ja kaut kā du valū tu pret savā m rū pijā m (kurss bija 139.25 rū pijas par 1 dolā ru) atkarī gs no banknoš u nominā lvē rtī bas - ja 100 dolā ri. tad likme ir augsta, ja 5 dolā ri. mazā k, bet ne daudz. Uzreiz mū s sagaidī ja gids Dumidu no "EXOTIC LEISURE TOURS", iesē dinā ja mikroautobusā ar kondicionieri un pē c pusotras stundas bijā m Cinnamon Bay Hotel. Uz autobā ņ a nonā cā m bez problē mā m. Mū s sagaidī ja ar slapjiem dvieļ iem, bet dzē rieni, kā atpū tnieki rakstī ja atsauksmē s, netika piedā vā ti. Nopirkā m ekskursiju ar vē lo izrakstī š anos, paņ ē mā m brokastis un vakariņ as. 22. datumā , kad ieradā mies, mums bija paredzē ts tikai vakariņ as, un 29. vakarā , pirms izbraukš anas no viesnī cas, mums vajadzē ja iedot brokastu devu, jo izlidojā m naktī uz 30. . Bet mū su drosmī gais gids Dumidu noorganizē ja mū s pabarot 22. datumā no rī ta, kas bija ļ oti noderī gi. Tā kā ieradā mies gandrī z 8 no rī ta, bet norē ķ inā š anā s bija 12, tad, protams, istabu nebija. Pabrokastojā m, izstaigā jā m teritoriju un devā mies izzinā t istabu. Reģ istratū rā visi runā angliski, bet ar mū su zinā š anu lī meni viņ us bija grū ti saprast, bet attapī gs personā ls datorā raksta angļ u valodā un tulko krieviski. Tā pē c komunikā cijā problē mu nebija. Pē c 10 minū š u diskusijā m un “padomiem” divvietī gā vietā ieguvā m skaistā ko luksusa numuru un mierī gi iekā rtojā mies. Bija peldmē teļ i (bez č ī bā m), fē ns, tualetes piederumi (ziepes, duš as ž eleja, š ampū ns, ķ ermeņ a losjons), bezmaksas seifs, maksas minibā rs, tē jkanna (ū dens, tē ja, kafija, cukura maisiņ i - bez maksas), gludeklis, svari, milzī ga duš a ar vannu, kas atrodas uz balkona, norobež ota ar sienu. Divvietī gajos numuros vannas istaba atrodas tikai uz atvē rta balkona. Ē diens pā rsvarā ir ok, var atrast ne pā rā k piparotu ē dienu. No rī ta parasti olu kultenis, olu kultenis, uzreiz pagatavots, speķ is, desiņ as, 4-5 veidu piedevas - kartupeļ i, rī si, nū deles, pupiņ as vai sautē ti dā rzeņ i, vairā ku veidu musli, jogurts, salā ti, 2 veidu desas , 2-3 veidu sieri, 5 veidu sulas. Ielejiet tē ju, kafiju, pienu. Augļ i bija banā ni, papaijas, ananā si, arbū zs. Labi. Vakariņ ā s bija vē l piedevas, 2 veidu zupas, vista, zivs, cū kgaļ a, vē l nedaudz salā ti, augļ i, bija 2 veidu saldē jums, kurts ir mū su skā bais (forš s). Dzē rieni vakarā ir apmaksā ti. Ū dens ir vienkā rš s 150 rū pijas, pudele viņ u Leo alus maksā.512 rū pijas, bet ir nodoklis par alkoholu - vē l 113 rū pijas, tas ir, alus izrā dī jā s 625 rū pijas (4.5 dolā ri), veikalā maksā.200 rū pijas. . Jū s parakstā t č eku un pē c tam maksā jat reģ istratū rā . Attiecī bā uz pludmali: š ajā laikā varat droš i doties š eit kopā ar bē rniem. Sakarā ar to, ka 20-30 metru attā lumā no krasta paralē li pludmalei iet rifs, kas aiztur viļ ņ us no okeā na, un no rī tiem joprojā m ir bē gums, dziļ ā kā vieta ir aptuveni 1-1.2. m, pē cpusdienā - paisums un jau 1.3-1.6m dziļ ums. Paņ emiet lī dzi pludmales dvieļ us un lietussargu. Viss atrodas viesnī cas teritorijā , un neviens neguļ (publiskajā ) pludmalē . Pastaigā joties gar piekrasti, vietē jos restorā nos var nogarš ot svaigi pagatavotas jū ras veltes (garneļ u, omā ru, zivju steiku, kalmā ru, krabju) un salā tus, rī sus, frī kartupeļ us, 2200-4200 rū piju robež ā s, t. i. , kaut kur ap 15 -30 USD. Atkarī bā no satura un restorā na. Netā lu no viesnī cas (pie ieejas) ir trikotā ž as veikals, bet pludmalē ir daudz parero un suvenī ru tirdzniecī bas. Pē c pā rtikas (alkohola, augļ iem utt. ) ir jā iet (lai tiktu tā lu). Turpat pludmalē ir daudz pludmales zē nu, kuri diezgan pacieš ami runā krieviski, piedā vā jot ekskursijas un tuk-tuk (trī sriteņ u forš a bibika) par 100 rū pijā m, lai aizbrauktu uz tuvā kajiem veikaliem. Mē s devā mies privā tā dienas braucienā no mū su operatoriem uz Kandi pilsē tu (nedaudz dā rgā k nekā beachboys). Izbraucā m 4.30, piestā jā m ziloņ u audzē tavā (bet ar ziloņ iem nejā jā m), apskatī jā m garš vielu dā rzu (interesanti klausī ties, bet tur tikai neko nepē rc, vietē jā s aptiekā s visi tie paš i produkti lē tā ki par 4.5 dolā ri. ), apmeklē ja privā to tē jas fabriku, nopirka tur tē ju (tē ju cenas gandrī z vienā das visur), apmeklē ja akmens muzeju, gribē ja nopirkt safī ru, bet tie ir slikti sagriezti un ir nedaudz dā rgi, bet var kaulē ties; akmeņ us labā k pirkt rū pnī cā , tur ir lē tā k; pē c tam nedaudz vairā k kā stundu pastaigā jā mies pa botā nisko dā rzu, bet ar to pietika, lai mē s redzē tu un uzzinā tu daudz interesanta (paldies mū su gidam Dumidam, kurš visu mū su ceļ ojuma laikā diezgan skaidri izstā stī ja). Pē rtiķ us neredzē ja. Pē dē jais sarakstā bija Zobu relikvijas templis. Klausī jā mies aizraujoš u stā stu par budismu, redzē jā m tempļ a krā š ņ umu (ir dress code - necaurspī dī gs tops; š ortiem, svā rkiem utt. jā sedz ceļ i, jā iet basā m kā jā m). Atceļ ā apstā jā mies netā lu no augļ u tirgiem. Cenas Kandi apkā rtnē augļ iem ir 2 reizes lē tā kas nekā Beruvalā . Mango pirkā m Kandi apkaimē par 200 rū pijā m kg, ananā sus par 100 rū pijā m. , rabutā ns par 800 rū pijā m. (ā rpus sezonas rabutanam), un netā lu no viesnī cas - 400 rū pijas katrs. mango; 200 rū pijas par ananā siem (kaulē ties par 180). Sarkanais rums ir aptuveni vienā da cena visā s jomā s - no 1930. lī dz 1980. rū pijā m par 0.75l pudeli. Viņ iem ir neparasta limonā de ar ingveru. Mū su tū roperators mums uzdā vinā ja negaidī tu dā vanu par godu mū su kopdzī ves 30. gadadienai. Ceturtajā atpū tas dienā mums teica, ka jā savā c mantas un jā atlaiž luksusa numurs, jo tū roperators mums maksā ja tikai par pirmajā m 3 dienā m š ajā viesnī cā , tad uz dienu jā brauc uz citu. Blu ū dens viesnī ca, tad atgriezī simies š eit vē lreiz, bet citā istabā . Domā jams, lai mums nebū tu garlaicī gi. Paņ emt koferi (paš i darbinieki to izņ ē ma no istabas un nodeva viesnī cas noliktavas telpā ), atbrī vot istabu, paņ emt lī dzi daž as lietas, braukt gandrī z stundu uz citu viesnī cu - garastā voklis kritā s maz. Bet sirsnī ga sagaidī š ana (smaidī gs personā ls, atkal slapji dvieļ i un jau 2 veidu bezalkoholiskie dzē rieni, ā trā reģ istrē š anā s, lieliska istabiņ a, š ika teritorija, kompliments par godu jubilejai augļ u, š okolā des un č upa veidā baloni) uzmundrinā ja. Mē s nenož ē lojā m, ka ieradā mies š eit. Pa teritoriju staigā gandrī z pieradinā ti gā rņ i, skraida burunduki. Ir arī mī nusi: atklā ts okeā ns - dodoties uz pludmali, karā jas sarkanais karogs, kas nozī mē , ka peldē ties ir aizliegts, bet var peldē t netā lu no krasta, tikai tad sā p mugura; ē diens š ajā viesnī cā ir sliktā ks nekā Cinnamon Bay; balkoniem nav jumta, kad lī st (gandrī z katru vakaru), uz balkona neizkā psi. Teritorija ir apstā dī ta ar palmā m, uz kurā m vakaros saplū st vā rnas, nedaudz kaitina to skaits un kurkstē š ana, un vē l vairā k viņ us satrauc tas, ka ar petardes palī dzī bu tā s cenš as atbaidī t. Izrakstoties no viesnī cā m, ne Cinnamon Bay, ne Blu ū denī , tika pā rbaudī ti mū su minibā ri, lai gan daudzi raksta, ka ar to bija problē mas. Un neviens mū s nedzina no istabas aiz kakla, mē s paš i atbrī vojā m istabu 20 minū tes pirms maš ī nas ieraš anā s lidostā . Viņ i domā ja iztē rē t atlikuš ā s rū pijas beznodokļ u maksā jumos, bet viņ i tā s neņ ē ma, viņ i teica, ka pieņ em tikai dolā rus, tā pē c mē s noteikti atgriezī simies Š rilankā vē lreiz. Veiksmi visiem!
аватар Tatiana_P
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas 2.5 stundu brauciena attā lumā no Kolombo. Ierodoties viesnī cā , mū s sagaidī ja smaidī gs personā ls ļ oti draudzī gs, ar aukstā m svaigā m sulā m, tē ju un mitriem dvieļ iem. Gandrī z uzreiz mū s aizveda uz savu istabu. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas 2.5 stundu brauciena attā lumā no Kolombo.
Ierodoties viesnī cā , mū s sagaidī ja smaidī gs personā ls ļ oti draudzī gs, ar aukstā m svaigā m sulā m, tē ju un mitriem dvieļ iem. Gandrī z uzreiz mū s aizveda uz savu istabu.
Mums bija "superior" klases numurs ar skatu uz okeā nu. Š ā da veida numurā nav vannas, ir tikai duš a. Istaba ir plaš a un gaiš a. Mē beles jaunas, plazmas televizors ar TV kanā lu krievu valodā (sliktu laikapstā kļ u gadī jumā ; ) ) Diemž ē l lietus Š rilankā ir biež a parā dī ba. . .
Viesnī ca vienkā rš i super, atbilst tā s piecā m zvaigznē m!! ! )) Ļ oti pozitī vs personā ls, apkalpoš ana visaugstā kajā lī menī .
Telpu uzkopš ana - katru dienu. Vannas piederumi (duš as ž eleja, losjons, š ampū ns), tē ja, kafija, krē ms tiek atjauninā ti katru dienu. . . Vienī gais, istabā s nav č ī bu un halā tu.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta – lī dz tirgum un veikaliem var aiziet kā jā m. Iesaku nedaudz pastaigā ties, var redzē t daudz interesantu lietu. Mē s pat gā jā m kā jā m lī dz Bentotas pilsē tai)) Un, ja jums ir nogurums vai nepatī k daudz staigā t, tad vietē jie iedzī votā ji visur un visur piedā vā jū s vest ar savu Tuk-tuk. Vienkā rš i tirgojieties ar viņ iem. . . ))
Vienī gais milzī gais mī nuss viesnī cai ir pludmale.
Es rakstu tiem, kuri nebija detalizē ti informē ti pirms doš anā s uz Š rilanku. Pludmales tur ir daž ā das. . . Beruvelā , tajā skaitā pie viesnī cas Cinnamon Bay, ir pludmale ar maziem gliemež vā ku klints un akmeņ iem. . . Jā , koraļ ļ u rifa klā tbū tne piekrastes tuvumā veido nelielu lagū nu, jo. visus milzī gos viļ ņ us aptur rifs. . . Bet tas, manuprā t, nav nekā ds pluss. . . Tieš i otrā di. . . Iebraucā m okeā nā ar piesardzī bu, nemitī gi baidoties uzkā pt uz kā da akmens vai rifa gabala...Mē s, mans vī rs, nedaudz pabraucā m gar Š rilankas dienvidu krastu)) Tā pē c es varu droš i ieteikt Hikkaduwa pilsē tas pludmali...Vieglas, mī kstas smiltis, plaš a piekraste. Mē s bijā m tikai sajū smā . Š ī , iespē jams, ir labā kā pludmale Š rilankā ))
Atvainojos, nedaudz novirzī jos no tē mas. . .
Ē diens – ē dā m tikai brokastis. Un mē s to ī paš i nenož ē lojā m...Pā rsvarā pusdienojā m restorā nā "Saulespuķ es". Atrodas pie okeā na, apmē ram 5 minū š u gā jienā no viesnī cas pa kreisi gar krastu. Cenas tur ir saprā tī gas un ļ oti garš ī gas! ! ! Omā ri, karaliskā s garneles, zivis. . . Viss ļ oti garš ī gi un milzī gas porcijas)))
Iepazinā mies ar vietē jo iedzī votā ju, ar kuru daudz ceļ ojā m ar Tuk-tuk. Viņ š ir krieviski runā još s, ļ oti laipns un pozitī vs cilvē ks)) Viņ š mums daudz ko rā dī ja un stā stī ja. Viņ u sauc Ranga. Viņ š vada ekskursijas un var vienkā rš i braukt pa pilsē tu, parā dī t, kur un ko var nopirkt par normā lā m cenā m. Viņ a kontakttā lrunis Š rilankā ir 009.77 6308748. Varbū t kā dam noder : ))
P. S. Es nevienam neuzspiež u. Viss augstā k minē tais ir tikai mans personī gais viedoklis!
Š rilanka ir debesis uz zemes! ! !
Ресторан Ресторан Ресторан
аватар Businka_
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir stabili 4 plus. Visi apraksti ir patiesi. Viesnī ca ir diezgan jauna, atrodas tieš i pie okeā na. Mū s sagaidī ja ar slapjiem dvieļ iem un aukstu sulu, kas pē c garā lidojuma un pā rsē š anā s nemaz nebija lieki. Viss par pā rsē š anos arī ir taisnī ba - 69 km nobraucā m 2. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir stabili 4 plus.
Visi apraksti ir patiesi. Viesnī ca ir diezgan jauna, atrodas tieš i pie okeā na.
Mū s sagaidī ja ar slapjiem dvieļ iem un aukstu sulu, kas pē c garā lidojuma un pā rsē š anā s nemaz nebija lieki. Viss par pā rsē š anos arī ir taisnī ba - 69 km nobraucā m 2.5 stundā s. . .
Viņ i apmetā s uzreiz, negaidī ja 14 stundas un nedeva mā jienu par dzeramnaudu. Turklā t, kamē r menedž eris kā rtoja dokumentus, mū s aizsū tī ja uz brokastī m, lī dz kuru beigā m bija atlikuš as 20 minū tes.
Numurs ir plaš s un ē rts. Vienī gais negatī vais ir tas, ka telpā ir tikai viena Eiropas kontaktligzda. Wifi darbojā s nevainojami visā viesnī cā . Jo tā lā k telpa atrodas no reģ istratū ras, jo klusā ks tas ir. Viesnī ca ir veidota tā , lai jū s varē tu redzē t un dzirdē t okeā nu no katra numura.
Pietiekami gultas un dvieļ i
Paņ ē mā m tikai brokastis, izvē le bija pietiekama, tika pasniegta gan Eiropas, gan vietē jā virtuve. Augļ i – ananā si, banā ni, arbū zs, papaija un marakujas katru dienu.
Ja pā rvietojaties gar okeā nu pa kreisi no viesnī cas, varat lieliski ieturē t maltī ti vietē jos restorā nos - "Catamaran", "Sunflower", pavisam netā lu no viesnī cas atrodas neliels kafijas bā rs, bet tajos tiek pasniegti arī ļ oti garš ī gi ē dieni. . Ļ oti iesaku pamē ģ inā t koraļ ļ u zivis un zivis, ko vietē jie dē vē par parakudu. Svaigi spiestas sulas katrai gaumei, ī paš i laima sula, pasniegta ar sā li. Cena ir trī s reizes zemā ka nekā viesnī cas restorā nā .
Okeā nā viesnī cas priekš ā atrodas rifs, kas ļ auj peldē ties tā veidotajā lagū nā vienmē r, pat ja apkā rt ir izlikts sarkans karogs. Un pa to var pastaigā ties arī bē guma laikā , un, ja tomē r izmantosiet kā du vietē jo pakalpojumu, jū s iegū sit pā rsteidzoš u ekskursiju: ​ ​ jū ras ež i, krabji, koraļ ļ u zivis, mazie murē nas.
Kopumā es iesaku jums atrast Auchan pludmalē . Viņ š diezgan labi runā krieviski, gandrī z visi runā angliski. Ar viņ a tuktuku vairā kas reizes devā mies uz pilsē tu pē c augļ iem un alkohola (labas kvalitā tes un garš as vietē jais alus un dž ins), tas ir lē tā k nekā braukt ar tuktuku viesnī cas stā vvietā . Viņ š mums papildus pastaigai gar rifu organizē ja arī Bentotas upes apskati un bā kas apskati.
Вид из номера. Территория отеля Рядом с бассейном Постоянные жильцы отеля Варан перебрался на задний двор отеля
Parādīt vairāk »


iemiesojums Tutushka
Kā to izdarīt labāk? Ja jums ir nepieciešams reģistrēties pirms 12, un transfērs uz lidostu būs tikai vakarā. Es nevēlos maksāt papildus par dienu. Kurš to pagarināja?
9 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums Le02112001na
Mani interesē šī viesnīca un vēlos par to uzzināt vairāk!
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas

Отель расположен в часе езды от Коломбо в популярном районе Берувелла. Открыт в октябре 2012 года. Состоит из одного 3-х этажного здания. Комфортабельные номера с интерьером в турецком стиле, хороший сервис, большая ухоженная территория создают отличные условия для отдыха. В отеле действует концепция питания «Dine Around» — оплаченное питание предоставляется на выбор в нескольких ресторанах (на определенную сумму). Возможна организация свадебных церемоний. Отель подходит для семейного и романтического отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в местечке Берувела, в 56 км от Коломбо, в 88 км от международного аэропорта. Трансфер из аэропорта: около 3,5 часов.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги консьержа, room service: круглосуточно, Wi-Fi в общественных местах (бесплатно), 3 бассейна (общий, отдельный только для гостей в Deluxe Wing: Deluxe Room и Suite), у бассейна шезлонги, матрасы и полотенца: бесплатно.

Рестораны и бары:

Bufe — шведский стол.

800 Degrees (меню а la сarte) — пицца и сэндвичи, большой выбор салатов.

Fire (меню а la сarte) — лучшие стейки, бургеры, морепродукты и гриль.

Rock Salt (меню а la сarte) — приготовление блюд на горячих камнях .

Raw (меню а la сarte) — морепродукты, суши, сашими.

Tranquility (меню а la сarte, ресторан здоровой кухни) — вегетарианские салаты и легкие блюда, приготовленные на пару и на гриле, рыбы и птицы (10:30–17:00).

Grain Bar & Lounge — обширная коллекция вин и водки со всего мира.

I.C.E (Ice Cream Emporium) — большой выбор мороженого, сорбетов и замороженных йогуртов.

Mezz2 (меню а la сarte) — беседка в арабском стиле, гриль, напитки, кальян.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, настольные игры, снорклинг (оборудование платно), стрельба из лука, библиотека, массаж (платно).
  • biljards
  • volejbols
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 200 номеров:

170 Superior Room (39 м2, макс. 3 или 2+2 чел.). Расположены в левом крыле здания, с видом на сад и океан. Ванная комната с душем.

28 Deluxe Room (49 м2, макс. 3 или 2+2 чел.). Расположены в отдельном крыле здания (Deluxe Wing), ванная комната с ванной. Гости данной категории могут пользоваться отдельным бассейном, находящимся на территории Deluxe Wing.

2 Suite (134 м2, макс. 3 или 2+2 чел.). Расположены на верхнем этаже в крыле Deluxe Wing. Зоны столовой и гостиной, ванная комната с ванной, собственный бассейн с видом на океан. Гости данной категории могут пользоваться отдельным бассейном, находящимся на территории Deluxe Wing.

Istabās

Кондиционер, потолочный вентилятор, телевизор (спутниковое ТВ), CD/DVD-проигрыватель (только в Suite), Wi-Fi (платно), сейф, телефон, мини-бар (платно), набор для приготовления чая/кофе, душ, ванна (в Deluxe Room и Suite), фен, халат и тапочки (только в Deluxe Room, Suite), выбор подушек, балкон или терраса, бассейн (только в Suite). Уборка номера: ежедневно, room service: круглосуточно.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese 117, Sir Chittampalam A. Gardiner Mawatha, Colombo 02, Sri Lanka.
Tālruņi: Tel: +94 11 2306600, + 94 34 229 70 00
Fax: +94 11 2472115, + 94 34 229 70 10
Tīmekļa vietne: Cinnamon Bey Beruwala
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, волейбол. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.