Occidental Eden Beruwala 5*– Atsauksmes

34
Novērtējums 8.710
№2 viesnīcas reitingā Beruwala
8.5 Numurs
8.9 apkalpošana
8.9 Tīrība
9.1 Uzturs
8.9 Infrastruktūra
Viesnīca romantiskai atpūtai, pilnībā atbilst savai kategorijai. Atvērts 1995. gadā, pēdējo reizi renovēts 2013. gadā. Sastāv no vienas četrstāvu ēkas. Ērti numuri, uzmanīgs personāls, skaista zaļā zona un lielisks SPA centrs. Viesnīca atrodas upes un okeāna satekā, taču tas neietekmē jūras ūdens tīrību pludmales zonā. Blakus atrodas bruņurupuču aizsardzības un audzēšanas centrs, mini zoodārzs, masku fabrika, ūdens sporta centrs (tiek nodrošināts transfērs). Ir iespēja organizēt kāzu ceremonijas. Piemērots gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар Alina555212
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Visa klase! Ainava ir krā š ņ a, tā s bija debesis uz zemes. Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un uzreiz redzams, ka cilvē ki ir sirsnī gi. Viesnī ca atrodas tieš i pie okeā na. Numuri tika iztī rī ti katru dienu. Diemž ē l taizemieš u ē dieni man ne pā rā k garš oja, bet tas nav tikai viesnī cā , jo ē dā m kafejnī cā s. … Tomēr ▾ Visa klase! Ainava ir krā š ņ a, tā s bija debesis uz zemes. Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un uzreiz redzams, ka cilvē ki ir sirsnī gi. Viesnī ca atrodas tieš i pie okeā na. Numuri tika iztī rī ti katru dienu. Diemž ē l taizemieš u ē dieni man ne pā rā k garš oja, bet tas nav tikai viesnī cā , jo ē dā m kafejnī cā s. Viesnī cai ir ļ oti laba atraš anā s vieta, netā lu atrodas bruņ urupuč u ferma, vakarā var pastaigā ties pa Venturas pludmali. Š o viesnī cu varu ieteikt visiem.
аватар Natalija760939
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ar palmu dā rzu, pirmā lī nija no okeā na. Jauki plaš s numurs ar terasi. Apkalpoš ana un attieksme pret tū ristiem visaugstā kajā lī menī , patī kams, draudzī gs un profesionā ls personā ls. HB ē diens bija bagā tī gs – viss, ko sirds kā ro. … Tomēr ▾ Viesnī ca ar palmu dā rzu, pirmā lī nija no okeā na. Jauki plaš s numurs ar terasi. Apkalpoš ana un attieksme pret tū ristiem visaugstā kajā lī menī , patī kams, draudzī gs un profesionā ls personā ls. HB ē diens bija bagā tī gs – viss, ko sirds kā ro. Iesaku visiem, kas vē las lieliski pavadī t brī vdienas Š rilankā .
Вечером Закат
аватар Sofija885099
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izvē lē jos š o viesnī cu pē c atsauksmē m un man ļ oti patika tā s apraksts un informā cija. Un viss, ko es izlasī ju, bija patiesī ba. Norē ķ inā š anā s mū su valstī notika it kā ā tri. Pirmajā istabā mums nepatika, ka tā s, kurā m bija blakus durvis, pā riet uz citu istabu. … Tomēr ▾ Izvē lē jos š o viesnī cu pē c atsauksmē m un man ļ oti patika tā s apraksts un informā cija. Un viss, ko es izlasī ju, bija patiesī ba. Norē ķ inā š anā s mū su valstī notika it kā ā tri. Pirmajā istabā mums nepatika, ka tā s, kurā m bija blakus durvis, pā riet uz citu istabu. Tā nu numuru mainī jā m divu dienu laikā un pat bez problē mā m. Teritorija un pludmale ļ oti tī ra, viss tī rs, mums ļ oti patika. Mums arī ļ oti garš oja ē diens, viss bija garš ī gi un ē diens vienmē r bija svaigs. Kā di augļ i, kā das jū ras veltes arī bija. Varu ieteikt š o viesnī cu brī vdienā m.
аватар Alina.Tkach1986
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā ar draugu atpū tā mies 7 naktis pē c valsts apskates ekskursijas. Viesnī ca atstā ja tikai vispozitī vā kā s emocijas. Numurs ir plaš s un svaigs, uzkopts katru dienu. Š ī ir pirmā lī nija, tač u pludmalē nav sauļ oš anā s krē slu, jo pludmale ir paš valdī bas. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā ar draugu atpū tā mies 7 naktis pē c valsts apskates ekskursijas. Viesnī ca atstā ja tikai vispozitī vā kā s emocijas. Numurs ir plaš s un svaigs, uzkopts katru dienu. Š ī ir pirmā lī nija, tač u pludmalē nav sauļ oš anā s krē slu, jo pludmale ir paš valdī bas. Baseins man patika, okeā nā ī sti peldē t nevar, bet lē kt var tikai pa viļ ņ iem, tā pē c lielā ko daļ u laika peldē jā mies baseinā . Ī paš i varu uzslavē t virtuvi, gatavo ļ oti garš ī gi un kvalitatī vi, ē da jū ras veltes gadu uz priekš u. Varu droš i ieteikt viesnī cu.
аватар bilyk.a.a
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atvaļ inā jumā ar sievu. Iespaidi ir vispozitī vā kie. Cerī bas pilnī bā attaisnojā s. Pā rē jie bija ļ oti apmierinā ti. Viesnī ca atbilst savam statusam - 5*. Labi numuriņ i, teicama apkalpoš ana, lieliska virtuve, pietiekami liela un kopta teritorija. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar sievu. Iespaidi ir vispozitī vā kie. Cerī bas pilnī bā attaisnojā s. Pā rē jie bija ļ oti apmierinā ti. Viesnī ca atbilst savam statusam - 5*. Labi numuriņ i, teicama apkalpoš ana, lieliska virtuve, pietiekami liela un kopta teritorija. No komentā riem - ne visi istabu apkopē ji pret saviem pienā kumiem izturas vienā di (var spē lē t bez maksas uz š ampū nu, tē ju utt. ). Un vē l - pludmalē liels skaits kaitinoš u pludmalespuiku. Bet tas drī zā k neattiecas uz viesnī cu, jo. Pludmale ir valsts teritorija, nevis viesnī ca.
Территория отеля. Территория отеля. Пляж.
аватар HappyAyla
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tos kopā ar mā su viesnī cā no 2017. gada 17. lī dz 30. jū lijam. Viesnī ca tika izvē lē ta ilgi un mē rķ tiecī gi, jo. ceturto reizi lidoja uz š o brī niš ķ ī go un viesmī lī go valsti. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar viesnī cas izvē li! GRIBU PATEIKT LIELU CILVĒ KU PATEICĪ BU VISIEM VIESNĪ CAS PERSONĀ LAM, KAS MŪ SU SVĒ TKI PADARĪ JA NEPIEMĒ RTAUS, UN Ī PAŠ I PALDIES KAPILAI AJANTAI, INDIGO, NISSANKAI, SUDARSANI, CRYSTAL!! ! Kas man patika viesnī cā : 1) Ļ oti skaista, kopta, zaļ a, tī ra un pā rdomā ta teritorija. … Tomēr ▾ Atpū tos kopā ar mā su viesnī cā no 2017. gada 17. lī dz 30. jū lijam. Viesnī ca tika izvē lē ta ilgi un mē rķ tiecī gi, jo. ceturto reizi lidoja uz š o brī niš ķ ī go un viesmī lī go valsti.
Bijā m ļ oti apmierinā ti ar viesnī cas izvē li!
GRIBU PATEIKT LIELU CILVĒ KU PATEICĪ BU VISIEM VIESNĪ CAS PERSONĀ LAM, KAS MŪ SU SVĒ TKI PADARĪ JA NEPIEMĒ RTAUS, UN Ī PAŠ I PALDIES KAPILAI AJANTAI, INDIGO, NISSANKAI, SUDARSANI, CRYSTAL!! !
Kas man patika viesnī cā :
1) Ļ oti skaista, kopta, zaļ a, tī ra un pā rdomā ta teritorija.
2) Tī ras ē rtas telpas. Mū su istaba bija ļ oti jauka, plaš a un tī ra. Gulta laba, ē rta, gulta tī ra, mainī ta katru dienu. Baltie dvieļ i. Kondicionieris darbojā s ļ oti labi (3 rež ī mi, pieskā riena kontrole pie gultas!! ! ! Ē rtā kai atpū tai), seifs istabā un santehnika strā dā ja pareizi! ! ! Istabu uzkopš ana tika veikta katru dienu un ļ oti kvalitatī vi, par ko esmu ļ oti pateicī ga puiš iem, kuri uzkopa mū su istabu!! !
3) Bijā m ļ oti apmierinā ti ar viesmī ļ u darbu restorā nā un bā ros, kuri strā dā ā tri, skaidri un harmoniski. Puiš i ļ oti cenš as, jū tams, ka viņ i augstu vē rtē savu darba vietu, savu darbu dara kvalitatī vi un ā tri, ir vē rī gi pret viesu lū gumiem. Netī ri trauki uz galdiem nekad netiek sakrauti. Viesiem tiek pasniegta tē ja un kafija. Restorā ns, un visā teritorijā vienmē r ir ļ oti tī rs!!!!!!! !
Š efpavā ri, galvenie virtuves vadī tā ji ikdienā ir klā t no sā kuma lī dz beigā m brokastu un vakariņ u laikā , uzmanī gi vē ro, kas notiek zā lē , rū pē jas, lai ē diens vienmē r tiktu papildinā ts, trauki tī rī ti un, ja nepiecieš ams, nekavē joties pieslē dzas, lai novē rstu vienu vai otru problē mu. !! ! ! Un, pats galvenais, jū s vienmē r varat sazinā ties ar viņ iem! un noteikti tiksi uzklausī ts un tavas adekvā tas vē lmes tiks izpildī tas! !
4) Ē diens ir ļ oti, ļ oti garš ī gs! Viņ i paņ ē ma brokastis un vakariņ as. Lieliska ē dienu izvē le visā m gaumē m! Konditorejas izstrā dā jumi un saldē jums - LABĀ KIE!! !
5) Pirmdienā s vakariņ as notika ā rā ar dzī vo mū ziku.
6) Internets. Bezmaksas labas kvalitā tes WIFI internets visā viesnī cā .
7) Biju apmierinā ta arī ar vadī tā ju darbu reģ istratū rā . Diezgan taktisks un pieklā jī gs.
8) AURVEDA&SPA - Saņ ē mu 2 stundu ā jurvē das masā ž u pie mā sas 9 dienas un biju ļ oti apmierinā ta ar kvalitā ti, kvalificē tu pieeju un manā mi uzlaboto paš sajū tu no saņ emtā s ā rstē š anas.
SPA centrā augsti kvalificē ta ā rsta vadī bā Dr. Č andvani valda draudzī gs mikroklimats, kas piepildī ts ar mī lestī bu un rū pē m par viesiem. Ā rsts Č andvani veica kvalificē tu pulsa diagnostiku un sniedza ieteikumus veselī bas uzlaboš anai. Katru dienu viņ a jautā ja par veselī bas stā vokli un interesē jā s, vai esam apmierinā ti ar saņ emto pakalpojumu kvalitā ti. Ā rstē š anas gaitā , ja nepiecieš ams, mainī ja ā rstē š anu.
Š ī nav pirmā reize, kad saņ emu ā jurvē das ā rstē š anu gan Š rilankā , gan Indijā (Kerala), tā pē c man ir priekš stats par diagnostiku un ā rstē š anu.
Es saņ ē mu masā ž u no masā ž as terapeita Jeewanta, kurš vairā kus gadus strā dā ja Vā cijā . Es biju ļ oti apmierinā ts ar rezultā tu, jo saņ ē ma gan fizisku, gan psiholoģ isku ā rstē š anu, kā arī daudz pozitī vu un profesionā lu ieteikumu turpmā kai ā rstē š anai mā jā s Kazahstā nā .
Mā sa ā rstē jā s pie atbildī gā un draudzī gā Indrā na, pateicoties viņ as apzinī gajam darbam, pē c treš ā s nodarbī bas viņ as veselī ba bū tiski uzlabojā s. Mana mā sa ieradā s Š rilankā speciā li ā rstē ties.
Pabeidzot ā rstniecī bas kursu, izsakā m dziļ u pateicī bu par atjaunoto veselī bu, par sniegto komfortu, par sirsnī go un laipno SPA centra kolektī va attieksmi un vē lam visu to labā ko visiem darbiniekiem: Dr. Chandvani, Jeewanta, Indrani, Suraj, Deepa, Sumali, Jhilakshi!!!! !
Mī nusi: netī ra pludmale. Lī dz vienai meitenei - ciemiņ ai ar stiklu nesagrieza kā ju, nevienam nebija doma tī rī t pludmali!! !
Tač u tas nemazina paš as viesnī cas un personā la nopelnus! !
Rakstu atsauksmi un skaidri zinu, ka noteikti iegriezī š os š ajā viesnī cā vē l.
Uz drī zu tikš anos THE EDEN RESORT&SPA!!!! !
LABKLĀ JĪ BA UN LABKLĀ JĪ BA!!! !
Iesaku viesnī cu! ! !
аватар litvin21
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labdien, es gribu rakstī t tiem, kas plā no atvaļ inā jumu š ajā viesnī cā . Viesnī ca ir forš a, varu teikt, ka labā kā Beruvelā . Mē s bijā m trī s, mans vī rs un meita 9 gadus veci. Mums patika viss, apkalpoš ana visaugstā kajā lī menī , personā la attieksme pret tū ristiem, vā rdu sakot, tā bija paradī ze. … Tomēr ▾ Labdien, es gribu rakstī t tiem, kas plā no atvaļ inā jumu š ajā viesnī cā . Viesnī ca ir forš a, varu teikt, ka labā kā Beruvelā . Mē s bijā m trī s, mans vī rs un meita 9 gadus veci. Mums patika viss, apkalpoš ana visaugstā kajā lī menī , personā la attieksme pret tū ristiem, vā rdu sakot, tā bija paradī ze. Viesnī cas teritorija ir ļ oti skaista un zaļ a, viss ir tī rs un labi kopts, viss izkā pj istabā s, viss spī d. Biju pā rsteigta, ka divas reizes dienā maina gultas veļ u (viņ iem tā ir sniegbalta un ciete) un dvieļ us. Vienmē r pē c gultu uzkopš anas svaigi ziedi vai daž ā di rokdarbi sirsniņ u, gulbju, ziloņ u uc veidā . Mums bija iekļ autas brokastis un vakariņ as, restorā nā bija ļ oti liela visu veidu ē dienu izvē le katrai gaumei. Katru dienu restorā nā bija tematiska ē dienkarte no visas pasaules. Bija daudz desertu, konditorejas izstrā dā jumu, saldē juma, augļ u un dā rzeņ u svaigā s sulas, visu nevar uzskaitī t, viss bija garš ī gi pagatavots, un galvenais, svaigs. Mē s nekad nebijā m izsalkuš i. Viesnī cas personā ls ļ oti draudzī gs, vienmē r smaida un jautā , kā iet, varbū t kaut ko vajag. . Pusdienā s darbojā s baseina bā rs, ne reizi vien ņ ē mā m jū ras velš u asorti, porcijas ļ oti lielas un ē dā m trī s. Ja vē laties doties ekskursijā s, tad pie viesnī cas piekrastē notiek pludmales cī ņ a. Tā du jaunieti sauc Kumar, viņ š labi runā krieviski un var organizē t neaizmirstamas ekskursijas pa Š rilanku par pieņ emamā m cenā m. Kopā ar viņ u apceļ ojā m salu un redzē jā m visu, ko š eit var redzē t. Ž ē l, ka mū su atvaļ inā jums tik ā tri beidzā s Š rilankā . Ī sā k sakot, ja izvē lē sities š o viesnī cu, nenož ē losiet, viss ir visaugstā kajā lī menī , un galvenais, ar kā du noskaņ ojumu jū s tur dodaties, viss ir atkarī gs no jums. Lai jums labs ceļ ojums uz Š rilanku. Un ceru, ka nā kamgad noteikti atgriezī simies Š AJĀ PARADĪ ZĒ .
аватар t88qpefj
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
ē diens ir izcils. Uzdevums nebija iegū t pā rā k daudz. neizdevā s. viss bija pā rā k garš ī gs un daudz un ļ oti daudzveidī gs. vakariņ as - katru reizi jauni ē dieni, pasaules virtuves plus ļ oti pikanti vietē jie ē dieni. izklaides nav - kā dam mī nuss, man nav. … Tomēr ▾ ē diens ir izcils. Uzdevums nebija iegū t pā rā k daudz. neizdevā s. viss bija pā rā k garš ī gs un daudz un ļ oti daudzveidī gs. vakariņ as - katru reizi jauni ē dieni, pasaules virtuves plus ļ oti pikanti vietē jie ē dieni.
izklaides nav - kā dam mī nuss, man nav. mums bija daudz ekskursiju, brī vajā laikā gribē jā m vienkā rš i pabū t pie okeā na vai pasē dē t bā rā pie vī na glā zes.
valsts ir unikā la visā...viņ i cenš as vairoties ik uz soļ a, bet, zinot to iepriekš , jums vienkā rš i jā bū t uzmanī gam.
Nepē rciet neko no garš vielu dā rziem. Pirmkā rt, tas nav tā vē rts, jebkurā vietē jā aptiekā to var atrast daudzkā rt lē tā k, otrkā rt, tas viss ir vē rsts uz tū rismu, precī zā k, uz tū rista izkrā pš anu pē c naudas. Tie brī numainie lī dzekļ i patiesī bā nav tā di, lai arī kā di tie bū tu. Ja jū s patieš ā m vē laties kaut ko tur nopirkt kā piemiņ u, iegā dā jieties patieš ā m garš vielu komplektu, un viss. Eļ ļ as, matu produkti, pret matiem, svara zaudē š anai, potencei utt.
Ekskursijas jā veic no profesionā ļ iem. Vē l dā rgā k. Bet tas ir droš i un tulks vismaz kaut kā vairā k vai mazā k runā krieviski. Reiz mums radā s kā rdinā jums doties ekskursijā no vietē jā tiesu izpildī tā ja. Viņ š mū s paņ ē ma, visu parā dī ja, bet mē s nesapratā m ne vā rda no viņ a teiktā , un viņ š mū s veda galvenokā rt tur, kur viņ am bija izdevī gi saņ emt procentus.
Pē rciet akmeņ us tikai viesnī cas veikalos. Godī gi sakot, es arī tur nepirktu. Š rilankieš iem nav ī paš i labs izstrā dā juma dizains, un ir liela varbū tī ba tikt pie viltus vai vienkā rš i netī ru akmeni, kas ir ievē rojami zemā ka par deklarē to cenu. . .
No labā : Viesnī ca super. Tur viss ir brī niš ķ ī gi. Kluss, skaists, plaš s. Droš ī ba, tī rī š ana, ē dinā š ana. Es nerē ķ inā jos ar š ā du š rilankieš u pakalpojumu un biju patī kami pā rsteigts.
Valsts ir neaptverama un unikā la. Noteikti ir vē rts apmeklē t vairā kas ekskursijas, pat visnogurdinoš ā kā s. Atmiņ as uz mū ž u. Brī vo laiku labā k pavadī t atpū š oties pie okeā na. Okeā ns nav jū ra. Tam ir sava veida magnē tiskais spē ks un enerģ ija. Pie jū ras es to nejutu. Iesaku visiem
аватар ravildavletov
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Sveiki. Pirmo reizi devos ar draugu (mums ir 30). Es biju Tae. . . gaidī ju kaut ko tā du, bet. . . Viesnī ca ir paredzē ta "virs 60" un apmē ram 70% atpū tnieku ir. Krievvalodī go ir daudz un visbriesmī gā kais (kā man) ir krieviski tulkotā ē dienkarte vietē jā s "kafejnī cā s". … Tomēr ▾ Sveiki. Pirmo reizi devos ar draugu (mums ir 30). Es biju Tae. . . gaidī ju kaut ko tā du, bet. . .
Viesnī ca ir paredzē ta "virs 60" un apmē ram 70% atpū tnieku ir. Krievvalodī go ir daudz un visbriesmī gā kais (kā man) ir krieviski tulkotā ē dienkarte vietē jā s "kafejnī cā s".
1. reģ istrē š anā s - standarta: dzē riens, pases, atslē ga.
2. Man nepatika cipars, griež ot zobus viņ i to mainī ja, gandrī z vienā di)))
3. atpū ties uz HB - ē diens normā ls, vakariņ ā s dzē rieni par saviem lī dzekļ iem. 8. martā viņ i vakariņ oja krastā (maksā ja 6000 rū pijas) Mē s pusdienojā m brī niš ķ ī gajā Zilajā lagū nā ))) nu, puiš i) ja Š Ī S ir svaigas jū ras veltes, tad es jū s neapskauž u)
4. viss ir paredzē ts "več iem". Baseins lī dz ceļ iem (lai nenoslī ktu, acī mredzot), glā bē ji (tie ir baseina tī rī tā ji) ir trausli, prot tikai svilpot))) nu protams, ka več i okeā nā neiekā ps vairā k nekā metrs. Lē ni rā pojoš o viesmī ļ u Č aikovska eļ ļ ainie smaidi ir kā fons gaiteņ os. Vakarā ala klubā.60. gadu dzī vā mū zika vietē jo izpildī jumā . Un smarž a......naftalī na un bē ru smarž a.
5. viņ i pat mē ģ inā ja sarī kot pludmales ballī ti))) mē ģ inā ja. . .
Ī sā k sakot, neejiet tur, ja esat mazā k nekā.3 cilvē ki. Godī gi! Apsveriet citu viesnī cu, bet labā k Taizemē : )
закат, берег шезлонги, Eden местный варан на радость нафталина
аватар Cherkassi_2008
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atgriezā mies 2014. gada 7. februā rī , izvē lē jā mies viesnī cu pē c atsauksmē m un nekļ ū dī jā mies. Pati Š rilankas daba un Indijas okeā ns atstā s neizdzē š amus iespaidus atmiņ ā uz ilgu laiku. Laiks visu laiku bija saulains, pā ris dienas pē c vakariņ ā m lija neliels lietus, kas iespaidu nemaz nesabojā ja. … Tomēr ▾ Atgriezā mies 2014. gada 7. februā rī , izvē lē jā mies viesnī cu pē c atsauksmē m un nekļ ū dī jā mies. Pati Š rilankas daba un Indijas okeā ns atstā s neizdzē š amus iespaidus atmiņ ā uz ilgu laiku. Laiks visu laiku bija saulains, pā ris dienas pē c vakariņ ā m lija neliels lietus, kas iespaidu nemaz nesabojā ja. Tiem, kas meklē klusu, labu atpū tu, iesakā m š o viesnī cu. Viesnī cas personā ls ir atsaucī gs un draudzī gs, tā pat kā visi cilvē ki, ar kuriem esat saskā ruš ies Š rilankā . Teritorija, lai arī nav liela, bet ē rta un mā jī ga. Atseviš ķ s apbrī ns ir piekrastes lī nija ar plaš u balto smilš u pludmali, kas stiepjas vairā ku kilometru garumā , kur visiem atpū tniekiem patī k pastaigā ties neaizmirstamā saulrieta laikā . Ē dieni viesnī cā ir cieņ as vē rti ar ī paš u desertu izvē li. Pastā vī ga vietē jo svaigu augļ u un sulu pieejamī ba. Turklā t ir iespē ja izvē lē ties vietē jos ē dienus. Istaba nav ī paš i liela, bet ē rta, nav piebā zta ar mē belē m, mē beles ir jaunas, kopumā ir viss nepiecieš amais. Istabu tī rī ja divas reizes dienā . Mē s palikā m 3. stā vā ar labā ko skatu uz okeā nu. Visā s atsauksmē s atzī mē tā Blue Lagoon kafejnī ca patieš ā m ir pelnī jusi uzmanī bu, izņ emot svaigus omā rus un garneles, cena ir divas reizes lē tā ka nekā restorā nā . Piemē ram, svaigas sulas = 180-210 rū pijas, restorā nā.400 rubļ i + 20 piegā de. Tiem, kurus interesē kurss 1 dolā rs = 130 rū pijas. Aizpeldē jā m lī dz salai (100 rū pijas) - viļ ņ i un ainava bija iespaidī ga. Katru vakaru tū ristiem tika piedā vā ta neliela koncertprogramma ar nacionā lu piegarš u. No sporta izklaides - galda teniss, galda futbols. Pieejama trenaž ieru zā le. Mē s neņ ē mā m ekskursijas no gidiem, mē s nevē lē jā mies bū t atkarī gi no liela tū ristu skaita ar viņ u personī gajā m vajadzī bā m un pieprasī jumiem. Cenas par vienā m un tā m paš ā m ekskursijā m pludmales zē niem ir atš ķ irī gas, kā mē s personī gi esam redzē juš i. Mē s apstā jā mies pie Mohameda dievkalpojumiem. Iemesls ir š ī s personas pieklā jī ba, godī gums un atsaucī ba. Turklā t saprā tī gas cenas. Mē s ar viņ u devā mies ekskursijā s (Galle utt. ), uz tuvā kajā m pilsē tā m iepirkties, uz Templi.... ne reizi viņ a padomi izrā dī jā s bezjē dzī gi. Ieteicams. Tiem, kas klausā s, atstā jam viņ a tā lruņ u numurus (var zvanī t reģ istratū rā ): 0094-778-00000-8.094-723-62-2222 Mohameds Ifams, zina krievu valodu, stā sta ne sliktā k kā gids. Tie, kam patī k aktī va-alkoholiska trokš ņ aina atpū ta, nebū s apmierinā ti ar š o viesnī cu.
Ikvienam, kurš nolemj pavadī t brī vdienas ar labumu veselī bai un patieš ā m atpū sties, Š rilanka un š ī viesnī ca ir vislabā k piemē rota.
Parādīt vairāk »


iemiesojums ta21may
baltas smiltis
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums atroshenko1
Sakiet, lūdzu, tādas izklaides kā biljards, niršana, wi-fi u.c. ir maksas. Cik viesnīcā maksā dati un citi pakalpojumi un izklaide? Pateicos jau iepriekš.
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Aqva-marine
Mēs uztraucamies, ka priekšnieki atrodas pirmajā stāvā un paskatās uz baseinu, kur atrodas bārs, tāpēc var būt trokšņains.Vai tur ir ledusskapis?Un vai skudras nāk ciemos?Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums mai1978
Sakiet lūdzu, kurš lidoja no Doņeckas, it īpaši transfērs uz Dubaiju, vai bija kādas grūtības?
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
iemiesojums anna-gold
Dosimies uz šo viesnīcu marta vidū, laika prognozes nav iepriecinošas: viesuļvētras un pērkona negaiss.Ja kāds tur tagad atpūšas, pastāstiet kāds ir laiks?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas

Отель для романтического отдыха, полностью соответствующий своей категории. Открыт в 1995 году, последняя реновация прошла в 2013 году. Состоит из одного четырехэтажного здания. Комфортабельные номера, внимательный персонал, красивая зеленая территория и отличный SPA-центр. Отель находится у места слияния реки и океана, но это не влияет на чистоту морской воды в районе пляжа. Неподалеку расположены центр по защите и выращиванию черепах, мини-зоосад, фабрика масок, центр водных видов спорта (обеспечивается трансфер). Возможна организация свадебных церемоний. Подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в местечке Берувелла, в 56 км от Коломбо, в 96 км от аэропорта, в районе «Золотой мили». Трансфер из аэропорта: около 3 часов.
Pludmales apraksts Зонты, шезлонги, матрасы, полотенца — бесплатно на территории отеля.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, индивидуальная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги консьержа, экскурсионное бюро, услуги по глажке одежды (платно), room service (круглосуточно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi платно, конференц-зал и банкетный холл (на 40 и 260 чел.), 3 ресторана (2 a la carte): Garden of Eden — главный ресторан, шведский стол, Temptations — меню a la carte, коллекция вин, Beruwala Malu – морепродукты, открыт только в вечернее время, coffee shop, 3 бара: бар у бассейна, лаунж-бар и коктейльный бар, 1 кафе: Chameleon Cafe (24 часа), Sea Food Market (лавка морепродуктов у бассейна, с 12:00 до 22:00), магазины (сувенирный, ювелирный, бутик), 1 бассейн с джакузи, у бассейна шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Библиотека, аюрведический центр, игровая комната, сноркелинг (аренда снаряжения платно), прокат DVD-фильмов, водное поло, дартс, вечернее шоу, йога бесплатно (2 раза в неделю), центр водных видов спорта (в 3 км от отеля, 3 раза в день организуется бесплатный трансфер).
  • galda teniss
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 158 номеров (все с видом в сторону океана):

103 Superior Room (бывшие Eden Room, 38 м2, макс. 3 или 2+2 чел.). Однокомнатные номера, расположенные на всех этажах. В номерах на 1 этаже — терраса с выходом к бассейну, на остальных этажах — балкон; 62 номера с кроватями king-size, 8 номеров с кроватями queen-size и 33 номера с двумя кроватями twin. Номера с кроватями king-size и queen-size имеют ванную комнату с душем, номера с кроватями twin — с ванной. 18 номеров могут быть смежными (interconnecting).

23 Deluxe Room (бывшие Superior, 49 м2, макс. 3 или 2+2 чел.). Однокомнатные номера, расположенные на 1 этаже. Терраса с выходом к бассейну. 14 номеров с кроватями king-size, 5 номеров с кроватями twin и 4 с кроватями queen-size. Ванная комната с ванной и душем.

10 Super Deluxe Room (38 м2, макс. 3 или 2+2 чел.). Однокомнатные номера, расположенные на 2 этаже. Балкон с деревянным полом. 6 номеров с кроватями king-size, 4 номера с двумя кроватями twin. Ванная комната с ванной и душем.

16 Paradise Room (43 м2, макс. 2 чел.). Однокомнатные номера, расположенные на 3 этаже. Кровать king-size, ванная комната с ванной и душем, балкон. В этой категории не устанавливаются кроватки для детей (baby cot).

4 Paradise Suite (53 м2, макс. 2 чел.). Двухкомнатные номера, расположенные на 4 этаже: спальня с кроватью king-size и гостиная разделены дверью, ванная комната с джакузи и душем, просторный балкон.

2 Penthouse (49 м2, макс. 2 чел.). Двухкомнатные пентхаусы, спальня с кроватью king-size и гостиная разделены дверью, ванная комната с ванной и душем, просторный балкон с панорамным видом, душ на открытом воздухе.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Kaluwanmodara, Beruwela, 12070, Sri Lanka
Tālruņi: Tel: +94 342 276 075 Fax: +94 342 276 181
Tīmekļa vietne: Occidental Eden Beruwala
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.