Riu Ahungalla 5*– Atsauksmes

6
Novērtējums 8.410
№1 viesnīcas reitingā Ahungalli
10.0 Numurs
9.9 apkalpošana
10.0 Tīrība
7.7 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2016. gadā. Sastāv no 5 stāvu ēkas. Atrodas Indijas okeāna krastā, 1,5 km attālumā no Ahungalla pilsētas. Lieliski piemērots aktīviem tūristiem, ģimenēm ar bērniem un jauniešiem.Vairāk →
аватар chmilalena
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī bija mana treš ā vizī te Š rilankā un š ajā viesnī cā . Ir daudz ko stā stī t. Mē s bijā m 5 pieauguš ie un 7 gadus vecs bē rns. 1. Transfē rs - neattiecas uz viesnī cu, bet, lai izvairī tos no neē rtī bā m, varu ieteikt veikt individuā lu transfē ru, jo gaidī jā m 2 tū ristus 2 stundas, bet tajā paš ā laikā viņ i neieradā s. … Tomēr ▾ Š ī bija mana treš ā vizī te Š rilankā un š ajā viesnī cā .
Ir daudz ko stā stī t.
Mē s bijā m 5 pieauguš ie un 7 gadus vecs bē rns.
1. Transfē rs - neattiecas uz viesnī cu, bet, lai izvairī tos no neē rtī bā m, varu ieteikt veikt individuā lu transfē ru, jo gaidī jā m 2 tū ristus 2 stundas, bet tajā paš ā laikā viņ i neieradā s. Tikai pē c 2 stundu gaidī š anas varē jā m izbraukt no lidostas. Paturiet to prā tā , it ī paš i, ja esat kopā ar bē rniem.
2. Reģ istrē š anā s: ieradā mies ap 14-30 un vē l gaidī jā m savas istabiņ as.
Tā kā esam pastā vī gie klienti, mums teica, ka numuriņ a kategorija ir uzlabota, bet viesnī cā vienkā rš i nav numuriņ u bez skata uz jū ru, nu vismaz es tā dus neesmu redzē jis. Tā pē c tas ir tikai izrā dī š anai. Tā kā bijā m trī s pieauguš ie vienā istabā , tad piemaksā jā m un paņ ē mā m ģ imenes istabu.
Istabas labas, tī ru labi, minibā rs tiek papildinā ts ik pē c divā m dienā m (sulas, ū dens, tē ja, kafija).
Ir č ī bas un halā ti, nu, vajag paprasī t - zvanī ju uz reģ istratū ru un mums visu atveda.
Paņ ē mā m arī gludekli, ko mums teica, ka iedeva pusstundu, bet neviens no istabas neņ ē ma.
Kopumā - numuriem un apkalpoš anai numurā - 5!
3. Laikam pats svarī gā kais ir uzturs.
Š eit mē s bijā m nedaudz vī luš ies. Ē diens, kā jau man, nav mē rķ ē ts uz Eiropas tū ristu.
Brokastis: bē rnam nav daudz ē diena. vienmē r ir dā rzeņ i, olu kultenis, bekons, piemē ram, jogurts, bet jā pievieno putra, piemē ram, kaut vai tā pati auzu pā rslu vai kā da veida piena putra. Tā s vienkā rš i neeksistē , un bē rns 9 dienas nebrokastos ar omleti vien.
Bijā m gandarī ti par augļ iem - vienmē r ir arbū zs, ananā si, papaija, pasifloras augļ i, mango, gvajava, carom, vī nogas, olu augļ i (pat tas notika). Tas ir, vienai ē dienreizei 9 brokastis, pusdienas vai vakariņ as) parasti 5 veidu augļ i. par š o milzī go +
Deserti - parasti 5-6 veidi. Ne vairā k. Un ne viss ir garš ī gs (nu, š eit garš a un krā sa).
Brokastī s bija arī sulas - divu veidu svaigā s sulas - visbiež ā k mikslis un arbū zs, vienu vai divas reizes bija no koka ā bola, no rī tiem ir arī detox ū dens (ū dens ar laimu un piparmē tru).
Pusdienā m nepietika normā las zupas, tieš ā m bija par maz. bija zupas, kuras tu pats savā c - tas ir, izvē laties, ko nolikt - liellopu gaļ u vai jū ras veltes, un buljonu un arī viena zupa atseviš ķ i, parasti kaut kā da biezzupa. Bet mē s tos ē dā m reti, jo biež i tie bija uz piena un saldi.
Jū s noteikti nebū sit izsalcis, bet jū s nesaņ emsit lielu baudu no ē diena)))))
Vakariņ ā s bija lielā ka izvē le - bija zivis, cū kgaļ a biež i, salā tus taisī ja paš i - dā rzeņ i tika izvē lē ti vienkā rš i un mē rce, jo to salā ti tika gatavoti pē c veida - ā bols majonē zē , nū deles ar pupiņ ā m utt. ne pā rā k garš ī gi.
Pusdienā s un vakariņ ā s nebija slikts saldē jums, reizi 9 dienā s bija š okolā des strū klaka.
Tur bija jū ras veltes: liela garnele, skaista, bet nemaz nav ē dama, auksta, cieš i un gumijota un č ī kstē ja uz zobiem. Viņ i to tikko nopirka, iespē jams, sasaldē tā veidā , atkausē ja un nolika rhinestones uz galda. Bija krabji, kas noslī ka savā s mē rcē s, tā pē c es tos neē du. 3+
Deserti 3+.
Dzē rieni: pat brokastī s iedeva š ampanieti)))) restorā nā atveda alu, vī nu, š ampanieti no alkohola. Sulas, tē ja, kafija, ū dens. Š im dzē rienam 5-.
Apkalpoš ana restorā nos ir laba. Visu uzreiz tev atnesī s, noņ ems un prasī s: "kā iet? ". Jauni puiš i. 5+
Ap restorā nu lido muš as, no tā nevar atrauties, bet nav patī kami, kad muš a iekrī t glā zē s un š ķ ī vjos (((((
Vē l viens milzī gs ieteikums viesnī cai ir uztaisī t kā du saldumu batoniņ u, varbū t vismaz stū rī ti pie reģ istratū ras, kur ir bā rs, lai visu dienu tur varē tu ē st saldumus pie kafijas. Tikko bijā m citā s š ī ķ ē des viesnī cā s - tur ir daudz labā k un ir daž ā das š ā das iestā des.
Bā ri ap viesnī cu – tā di, manuprā t, ir trī s. Baseina bā rs, reģ istratū ra un vakara bā rs pie skatuves.
Š oreiz viesnī cā bija jauninā jums, kas mū s pā rsteidza un pievī la - lielajā baseinā , kur ir bā rs, ir aizliegts peldē ties ar bē rniem. Iepriekš tas bija iespē jams. Ne tagad. Glā bē ji viņ us nemitī gi dzenā .
Nezinu, vai tas ir viesnī cas jauninā jums vai, kā teica viesnī cā , tā s ir jaunas prasī bas valstī .
Kokteiļ i uz 4, nekas ī paš s, neskatoties uz to, ka augļ u ir daudz un varē tu izdomā t ko citu, citā di Ē ģ iptē viss standarts. Labs alus un pat dod riekstus, tekila nav slikta.
Animā cija. Godī gi sakot, mana lielā kā vilš anā s. Mē s bijā m 2017. , 2020. gadā un tagad 22, tā pē c programma vispā r nav mainī jusies. Ne grama.
Dienas animā cija vispā r nav skaidra - š ķ iet, ka kaut kas sā kas 10-00, bet patiesī bā , piemē ram, ū dens aerobika 12-00. Ā ra baseinā zem karstā kā s saules. Labprā t iet uz tā diem pasā kumiem - bet pulksten 12 mums tas ir bī stami. Saule ir ļ oti karsta. Manuprā t, animatori bija tā lā k bē rnu istabā . Bet mē s tur negā jā m.
Otrs nesaprotamais jautā jums ir minidiskotē ka pulksten 17-30, kad daudzi bē rni vē l peld. Mū su mazajai ļ oti patī k mini diskotē ka, bet nekad nav tajā bijusi. Kā pē c to nevar izdarī t pulksten 20-00 vai 19-30 pē c vakariņ ā m? Ļ oti dī vaini.
Ļ oti maza saskarsme ar viesiem.
Atliek ieteikt Rio vadī bai Š rilankā pā rskatī t animā cijas laiku un programmu. Manuprā t, 5 gadu laikā kaut kas varē ja mainī ties.
Sakarā ar to, ko viņ i dodas uz Š rilanku - okeā nu. Viņ š š eit ir ļ oti bī stams. visā m trim reizē m - š ogad bija sliktā kais. Pludmale izskalota slī pi, ļ oti spē cī gi viļ ņ i un ū dens velk uzreiz.
Mums bija divas lietas tieš i uz robež as. biedē još a alva. Tu pat lī dz ceļ iem nepakā psi
Pludmalē notiek pludmales cī ņ as, katru reizi, kad tur devā mies, atradā m Babu pludmalē (uzsvars uz otro noliktavu), viņ š runā krieviski. Mē s ar viņ u devā mies ar tuk tuku uz pilsē tu un safari ar dž ipiem. Ekskursijas ir lē tā kas nekā jebkur citur.
Ko vē l pastā stī t. . . katru reizi, kad kļ ū st sliktā k vai ar katru reizi kļ ū stam prasī gā ki. ES nezinu, varbū t.
Bet tas ir mans subjektī vais viedoklis.
Viesnī ca nav slikta, bet ja ņ em, ka tas ir vispasaules tī kls Rio - tad 4-.
аватар Igor16470
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī ir lieliska viesnī ca, un mē s š eit neesam pirmo reizi, ne pirmo gadu. Ar reģ istrē š anos viss bija kā rtī bā , ar istabu problē mu nebija. Laba viesnī cas atraš anā s vieta. Viss ir pietiekami labi. … Tomēr ▾ Š ī ir lieliska viesnī ca, un mē s š eit neesam pirmo reizi, ne pirmo gadu. Ar reģ istrē š anos viss bija kā rtī bā , ar istabu problē mu nebija. Laba viesnī cas atraš anā s vieta. Viss ir pietiekami labi.
аватар sverchkova1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Visiem patika! Pat negaidī ja. Viss iekļ auts ķ ē des viesnī ca. Vienī gais mī nuss ir tur nokļ ū t. Braucā m no Odesas, ceļ š aizņ ē ma dienu. Ē diens normā ls, alkohols pā rsvarā vietē jais, bet diezgan pieklā jī gs. … Tomēr ▾ Visiem patika! Pat negaidī ja. Viss iekļ auts ķ ē des viesnī ca. Vienī gais mī nuss ir tur nokļ ū t. Braucā m no Odesas, ceļ š aizņ ē ma dienu. Ē diens normā ls, alkohols pā rsvarā vietē jais, bet diezgan pieklā jī gs. Serviss ir visaugstā kajā lī menī . Paš i š rilankieš i ir ļ oti pieklā jī gi un neuzkrī toš i. Visas ekskursijas tika pasū tī tas pludmalē no vietē jā gida, vā rdā Baba. Ļ oti iesaku. Runā krieviski un angliski. Kopumā viss ir ok, izņ emot ceļ u.
PS Es daudz ceļ oju un biež i vien ir ar ko salī dzinā t.
аватар Lu-la-la
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca, kas orientē ta uz Eiropas tū ristiem, ar minimā lu vietē jo krā su. Mē s vē lē jā mies komfortablu uzturē š anos bez pā rsteigumiem, tostarp gastronomiskiem, tā pē c izvē lē jā mies Rui. Ja jums nepiecieš ama eksotika ar pilnī gu iedziļ inā š anos - jū s š eit neesat. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, kas orientē ta uz Eiropas tū ristiem, ar minimā lu vietē jo krā su. Mē s vē lē jā mies komfortablu uzturē š anos bez pā rsteigumiem, tostarp gastronomiskiem, tā pē c izvē lē jā mies Rui. Ja jums nepiecieš ama eksotika ar pilnī gu iedziļ inā š anos - jū s š eit neesat.
No galvenajā m priekš rocī bā m: jaunas, plaš as telpas, Viss iekļ auts itā ļ u š efpavā ra nodroš inā tā lī menī , kvalitatī vs alkohols (vī ns - Itā lija, Č ī le), mega draudzī gs personā ls. Okeā ns aprī lī ir nemierī gs un vakaros lietains, bet mums izdevā s iedegties un nopeldē ties.
Uz dienu paņ ē mā m maš ī nu ar gidu no tū roperatora, aizbraucā m, tai skaitā uz Gala, tikai 50 dolā ri. Ar tuku aizbraucā m uz Baia Garden, bruņ urupuč u fermu, devā mies pē c suvenī riem un augļ iem.
аватар yurii_777
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesu vidē jais vecums viesnī cā no 35 gadiem, ē dieni katrai gaumei, numuriņ i atbilst aprakstam - lieli, personā ls un apkalpoš ana augstumā , trī s baseini, no kuriem viens ir ar sā lsū deni, ir mazi ne- kritiski trū kumi, bet tie nav jū tami uz kopē jā fona - priekš piecinieka istabā s nav peldmē teļ u un č ī bu un duš as ž eleja ar š ampū nu ir kā divi vienā , iesaku izmē rī tas atpū tas cienī tā jiem viss vienkā rš i super , viesnī ca ir a la Turcija, tur ir animā cija, gabaliņ š paradī zes. … Tomēr ▾ Viesu vidē jais vecums viesnī cā no 35 gadiem, ē dieni katrai gaumei, numuriņ i atbilst aprakstam - lieli, personā ls un apkalpoš ana augstumā , trī s baseini, no kuriem viens ir ar sā lsū deni, ir mazi ne- kritiski trū kumi, bet tie nav jū tami uz kopē jā fona - priekš piecinieka istabā s nav peldmē teļ u un č ī bu un duš as ž eleja ar š ampū nu ir kā divi vienā , iesaku izmē rī tas atpū tas cienī tā jiem viss vienkā rš i super , viesnī ca ir a la Turcija, tur ir animā cija, gabaliņ š paradī zes. Rakstī ju atsauksmi tī ri par viesnī cu, jo domā ju, ka garš lidojums un apsē stie š rilankieš i jau ir atsauksme par ko citu))))
аватар mistyukov
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ties no 11.08. 2017 lī dz 23.08. 2017. . . Esam jau diezgan pieredzē juš i tū risti, 15 reizes esam bijuš i daž ā dā s pasaules malā s. . Viesnī ca atrodas nedaudz tā lā k no lidostas. . . pā rsē š anā s tur bija 3 stundas, atpakaļ. … Tomēr ▾ Atpū ties no 11.08. 2017 lī dz 23.08. 2017. . . Esam jau diezgan pieredzē juš i tū risti, 15 reizes esam bijuš i daž ā dā s pasaules malā s. . Viesnī ca atrodas nedaudz tā lā k no lidostas. . . pā rsē š anā s tur bija 3 stundas, atpakaļ.2. . . Viesnī ca ir praktiski jauna, tā atrodas tieš i pie okeā na, tā pē c okeā na brī ze ir pastā vī ga! Viļ ņ i bija katru dienu, bet mums bija paredzē ts, ka tajā nepeldē si, bet tikai lec pa viļ ņ iem. . . Smiltis ir sarkanā krā sā , bet tā s ir tī ras! Divas dienas lija lietus, bet tie ir TROPI, pā rgā ja un gandrī z uzreiz SAULE vai mā koņ ainas debesis)) Droš i varat iegā dā ties ekskursijas no vietē jā krievvalodī gā dzimtā SASHA, pie viņ a ir par 40 dolā riem lē tā k nekā no ierē dņ a vadī t. . . Tā kā pludmale ir municipā la, tad š rilankieš i nemitī gi piedā vā vai nu gultas pā rklā jus, vai saris, vai saronus u. tml. , kas parastas kaulē š anā s laikā ar viņ iem ir par tā du paš u cenu kā veikalos tuvē jā s pilsē tā s. . . Istabas ir jaunas un man ļ oti patī k. . . par 5 dolā riem istabenei katru dienu uz gultā m bija ziloņ i un pā vi no dvieļ iem: ) Virtuve vispā r bez jautā jumiem! ! ! Katru rī tu svaigi spiestas sulas, gandrī z katru dienu mango, papaija utt. . , gandrī z katru dienu un cū kgaļ u un liellopu gaļ u un vistu un pat jē ru. . . katru dienu vai krabji vai garneles vai mī dijas. . . zivis vispā r visu laiku, bet par tunci neko neteikš u. . . Es tos ē du tikai pirmā s 3 dienas))). . . cepš anai ATSEVIŠ Ķ A MAKSĀ! ! ! Ļ oti interesanti uztaisī ti baseini ar skatu uz okeā nu, respekts par ideju! ! ! Tuk-tuk braucieni uz pilsē tiņ ā m ir mazliet bī stami, kā jau viss vietē jo aborigē nu braukš anas stils))) redzē jā m kā vietē jo vecmā miņ u izvilka no apgrieztā tuk-tuka, kas bija asinī s (Principā viesnī ca ir tikai priekš ģ imenes brī vdienas, kā daudzi te rakstī ja. . Katru vakaru viens un tas pats tips, bet normā las vakara programmas. . . Naktsklubā viss interjers forš s, bet spē lē tikai savu mū ziku, tā pē c tikai š rilankieš i tusē jā s kas brauca baros uz nedē ļ as nogali. . . Principā viss derē ja, bet Naktī no piektdienas uz sestdienu, tikko iebraucot š iem vietē jiem no kaut kā dā m tur tē jas plantā cijā m, naktī , kamē r mē s gulē jā m, viņ i nozaga trī s telefonus. (kopā.1500 dolā ri), naudu nevarē ja, jo. tie bija seifā , un telefoni, protams, bija uzlā dē ti! ! ! Š ie ******** iekļ uva pa balkonu, kas nebija aizvē rts. . . Tajā paš ā naktī mū su kaimiņ iem no Saū da Arā bijas tika nozagti divi tā lruņ i. . . pē c tam brauciens uz policiju, iesnieguma iesniegš ana utt. , utt. . Ļ OTI SLIMI š ajā stā stā uzvedā s nosū tī tā ja operatore NATALIE-TOUR ! ! ! Uz saviem jautā jumiem par jebkā dā m kompensā cijā m dzirdē ju, ka DROŠ Ī BAS JAUTĀ JUMI IR MANA PROBLĒ MA! ! ! Es vienkā rš i biju traka par viņ iem un secinā ju, KA Š IS OPERATORS MAN IR AIZMIRSTI MŪ Ž IEM (pirms tam nopirku no viņ a atvaļ inā juma biļ etes uz 50 procentiem)!!!! ! ! NEPĒ RCĒ JIET TŪ RES NO NATALIE-TOUR!! ! ! Ī PAŠ S PALDIES Khanam (Ceylon Roots), saimniekam! ! ! Viņ š palī dzē ja dabū t ā rā no viesnī cas kompensā ciju - talonu uz 5 naktī m trī s RIU viesnī cā s pē c mū su izvē les, tiesa gan, ar daž iem ierobež ojumiem. . . Tas, kurš palī dzē ja, viņ š palī dzē ja! UN TĀ VISPĀ R VIESNĪ CA Č ETRIEM AR LIELU PLUSU, BET TIEM, KAS PAR. . . ; )))


iemiesojums MarinaKiev2019
Tāpat interesē, vai viesnīcā ir galda teniss un kur tuvumā var snorkelēt.
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums Balash
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель был открыт в 2016 году. Состоит из 5-этажного здания. Расположен на берегу Индийского океана, в 1,5 км от города Ахунгалла. Отлично подойдет активным туристам, семьям с детьми и молодежи.

Atrašanās vieta Отель в юго западной части страны, на побережье Ахунгалла, в районе Галле. Расстояние до центра г. Ахунгалла — 500 м. До г. Коломбо 95 км, международного аэропорта Коломбо — 130 км.
Pludmales apraksts Отель расположен на первой береговой линии песчаного пляжа. Волны различаются в разные периоды, в сезон с ноября по апрель спокойные, можно плавать. Шезлонги — бесплатно. Пляжные полотенца не предоставляются.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, бесплатный Wi-Fi на всей территории отеля, бутик и киоск, студия RiuArt: занятия в студии RiuArt (6 раз в неделю), 3 открытых бассейна — площадью 690, 610 и 250 м2, шезлонги, зонтики и полотенца у бассейна: бесплатно. Курение на территории отеля: только снаружи.

Основной ресторан Riti Panna;

Основной ресторан Ceylon;

Итальянский ресторан La Forchetta (A la Carte);

Ресторан азиатской кухни Kaori (A la Carte);

Пляжный ресторан Saute/ BBQ (A la Carte).

Лобби-бар Nuwara;

Лаунж-бар The Purple Lounge с открытой террасой;

Бар After Hours;

Бар у бассейна Flamingos c водным баром.

Местные и импортные безалкогольные напитки, круглосуточно (алкогольные напитки до 2 часов ночи).

В соответствии с законодательством Шри-Ланки в барах и ресторанах отеля в день месячного праздника «Poya» (пойа) не подаются алкогольные напитки.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Клуб для детей RiuLand с бассейном, детский бассейн с горками: площадью 75 м2, дневные развлечения для детей от 4 до 7 и от 8 до 12 лет в клубе RiuLand (ежедневно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно — спортивная программа RiuFit — оздоровление спины, аквафитнес, растяжка, упражнения для ягодиц, ног и живота и т. д. (ежедневно), анимация, вечернее шоу, живая музыка, диско-клуб с караоке Vision (вход и напитки — бесплатно, 18+). Платно — спа-центр Renova с различными процедурами, аюрведа, массаж, занятия в студии RiuArt (6 раз в неделю), водные виды спорта (за территорией).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 500 номеров.

Istabās

Кондиционер, потолочный вентилятор, ЖК-телевизор со спутниковыми каналами, Wi-Fi (бесплатно), сейф, телефон, мини-бар (вода и прохладительные напитки), чайник, ванная комната, фен, туалетные принадлежности, балкон или терраса.

Adrese Galle Road, Ahungalla, 80562 Sri Lanka
Tālruņi: Tel: +94 (0) 91 5220000 Booking: +34 871 966296
Tīmekļa vietne: Riu Ahungalla
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).