Heritance Ahungalla 5*– Atsauksmes

12
Novērtējums 7.010
№2 viesnīcas reitingā Ahungalli
7.8 Numurs
8.8 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.4 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas vienā no skaistākajām Šrilankas pludmalēm. Atvērts 1981. gadā. Pēdējā renovācija notika 2016. gadā. Viesnīcu projektējis pasaulslavenais arhitekts Džefrijs Bava, kurš izmanto pārklājošos ārējo un iekšējo telpu efektus, lai savienotu ēku ar apkārtējo dabu. Gleznaina un sakopta teritorija, komfortabli numuriņi un labs serviss. Piemērots ģimenes un romantiskām brīvdienām.Vairāk →
аватар oooakiba
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba un daudzveidī ga virtuve, tī ra, laba veļ a, dvieļ i pastā vī gi tiek mainī ti. Baseini ir tī ri. Personā ls ir uzmanī gs un draudzī gs. Mī nuss - augstas cenas visiem dzē rieniem, ieskaitot tē ju. Un tomē r pludmales zē nu ir daudz, nav iespē jams pietuvoties okeā nam, viņ iem nesaskrienot. … Tomēr ▾ Laba un daudzveidī ga virtuve, tī ra, laba veļ a, dvieļ i pastā vī gi tiek mainī ti. Baseini ir tī ri. Personā ls ir uzmanī gs un draudzī gs. Mī nuss - augstas cenas visiem dzē rieniem, ieskaitot tē ju.
Un tomē r pludmales zē nu ir daudz, nav iespē jams pietuvoties okeā nam, viņ iem nesaskrienot. Padoms - pieklā jī gi, bet stingri atsakieties no viņ u pakalpojumiem.
Sola lē ti ņ emt lī dzi ekskursijā , uz tirgu, uz veikaliem utt.
muļ ķ ī bas, ja izmanto krieviski runā još u beachboy vai tuk-tukeru pakalpojumus, vari bū t droš s, ka maksā si pusotru lī dz divas reizes vairā k, jo aizvedī s uz "savu" veikalu, kas viņ iem samaksā s atbilst klientam. Par saviem lī dzekļ iem.
Neļ aujiet viņ iem jū s pavadī t. Brauciet ar tuk tuk vienā virzienā . Veikalos parasti runā krieviski, lai gan slikti. Un nevā c muļ ķ ī bas "garš vielu dā rzā ".
аватар Shahintatyana
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s devā mies medusmē nesī uz Š rilanku. Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz tū ristu atsauksmē m un tū res vadī tā ja ieteikumiem. aģ entū rā m. Mē s lidojā m no Kijevas uz Š ā rdž u, tad uz Kolombo. … Tomēr ▾ Mē s devā mies medusmē nesī uz Š rilanku. Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz tū ristu atsauksmē m un tū res vadī tā ja ieteikumiem. aģ entū rā m.
Mē s lidojā m no Kijevas uz Š ā rdž u, tad uz Kolombo. Pā rsū tī š ana noritē ja ā tri un nekā du problē mu nebija. Mē s paņ ē mā m individuā lu transfē ru, tā pē c mū s sagaidī ja un ā tri un ar vē smu aizveda uz viesnī cu ar Toyota.
Mū s sagaidī ja vestibilā ar dzē rienu un kaut kā du vietē jo uzkodu, nokā rtojā mies 10 minū tē s. Viesnī ca plaš a, tī ra, numuriņ i lieli, ir mini bā rs, bezmaksas ū dens, tē ja, kafija. Balkons ar skatu uz okeā ns.
Ē diens.
Viesnī cā ir vairā ki restorā ni, divi bā ri (uzkodu un baseina bā rs) un galvenais restorā ns, kurā tiek pasniegtas brokastis, pusdienas un vakariņ as.
Parastā zviedru lī nija, kā visur citur: omletes, olu kultenis, karstā s un aukstā s uzkodas, piens, augļ i, sulas un karstie dzē rieni. Paņ ē mā m tikai brokastis, bet š odien gā jā m un nopirkā m vakariņ as, jo sapratā m, ka bez viesnī cas nav kur paē st. Vietē jā s kafejnī cas ir tā lu, un tajā s nav iespē jams ē st, netī ras, muš as, vispā r grausti. Un pastā vī gi ē st pē c Ala carte ē dienkartes viesnī cā ir dā rgi. Trī s dienas pusdienas ir 8-10 tū kstoš i rū piju, vakariņ as 10-13 tū kstoš i diviem, 13 tū kstoš i ir 100 ? .
Par ē dienu un apkalpoš anas kvalitā ti sū dzī bu nav, gatavo ļ oti garš ī gi, pasniedz labi, pieklā jī gi un neuzkrī toš i.
Vakar pē c vakariņ ā m š efpavā rs noskaidroja, kā mums klā jas vakariņ ā s un piedā vā ja ekskursiju uz virtuvi un vietē jo š okolā des š edevru muzeju.
Izklaide.
Animators nodarbojas ar bē rniem (krā sojamā s grā matas, spē les pludmalē , pie baseina)
Slaucami pieauguš ie, vestibilā vakaros spē lē muzikanti, ir N. klubs, strā dā sestdienā s, vē l neesam bijuš i.
Angļ u valodā runā još s personā ls, vē los izcelt meiteni no uzņ emš anas un izmitinā š anas nodaļ as, viņ a zvana un nā k pie mums katru dienu, visi jautā , kā klā jas, vai viss ir istabā , kā das ir jū su vē lmes.
Kopumā un, salī dzinot iepriekš ē jā s atsauksmes, es gribu teikt, ka nevajadzē tu salī dzinā t viesnī cu ar viesnī cā m Turcijā un Taizemē , tā s ir daž ā das valstis, kultū ras un mentalitā tes. Daž ā das valstis, daž ā das cerī bas....
Par postu cī ņ ā m neko nevaru teikt, ar tiem nesazinā mies, no 15 lī dz 17 Dili uz Kandit, iepriekš nopirkā m ekskursiju tū ri, tā pē c pirms ieraš anā s viesnī cā apskatī jā m plantā cijas un tempļ us ar parkiem, tagad baudā m sauli un okeā nu.
Vienī gais, kas kaitina, vietē jā s tantes ar sariem kā maniaki lū r ā rā aiz palmā m....
Iesaku visiem atpū tniekiem iegā dā ties ekskursiju ar ē dienu. Jauku atpū tu!
аватар gellagellina
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pielikumā detalizē ts apskats: Pulcē jā s uz pludmales brī vdienā m novembrī (1-15.11. 14). Mē s izvē lē jā mies Š rilanku. Izbraukš ana no Samaras. Ekskursija tika veikta uz Veditour, izmantojot Toljati uzņ ē mumu Makhaon-tour. Lidojums ar Airarabia. … Tomēr ▾ Pielikumā detalizē ts apskats:
Pulcē jā s uz pludmales brī vdienā m novembrī (1-15.11. 14). Mē s izvē lē jā mies Š rilanku. Izbraukš ana no Samaras. Ekskursija tika veikta uz Veditour, izmantojot Toljati uzņ ē mumu Makhaon-tour. Lidojums ar Airarabia. Samara-Š ā rdž a-Kolombo. No Kolombo transfē rs uz krastu.

Lidojums bija nogurdinoš s. Lidmaš ī na A320-214 izrā dī jā s ļ oti kompakta, attā lums starp sē dekļ iem ir ļ oti mazs. Kopumā bija cieš i. Paē duš i nebijā m, lai gan ceļ ojumu aģ ents mums atsū tī ja vē stuli, ka tū roperators noorganizē jis ē dinā š anu uz kuģ a. Stjuartes gā ja un deva ē st, stingri ievē rojot sarakstu. Mē s nebijā m sarakstā . Ē dienu pirkā m paš i. Vē lā k sazinā jā mies ar aģ enti – viņ a atbildē ja, ka acī mredzot piekrita, bet nepiekrita.
Laicī gi izbrauca no Samaras. Lai gan reģ istrē joties bija nelielas datora problē mas, kuras tika atrisinā tas 30 minū š u laikā . Lidojā m un nolaidā mies Š ā rdž ā normā li. Viņ i mums teica, kur doties tranzī tā.
Viņ i savā ca visus braucienā esoš os pasaž ierus un apmē ram pē c stundas iesē dinā ja lidmaš ī nā , kas lidoja uz Kolombo. Kolombo mū s sagaidī tais gids iesē dinā ja autobusā (divi un meitene no citas viesnī cas) un aizveda uz krastu, uz Ahungalla ciematu. Mē s gandrī z gulē jā m visu ceļ u, jo ieradā mies naktī , un bija tumš s, mē s neko daudz nevarē jā m redzē t.

Mū s sirsnī gi sagaidī ja Heritans Ahungalla Hotel. Pē c dokumentu pā rbaudes mū s sū tī ja brokastī s. Pē c brokastī m, nesagaidot reģ istrē š anā s laiku, mū s uzreiz iekā rtoja 249. istabā . Ko mainī jā m gandrī z uzreiz, jo gribē jā m divguļ amo gultu (king-size gulta), un tur bija divas savstarpē ji savienotas gultas (twin-bed). Mū s pā rcē la uz 202. istabu. Skats uz okeā nu, liels baseins, liela terase, visapkā rt veģ etā cija, kopumā mums viss patika.

Reģ istratū ra:
Visi puiš i labi runā angliski, problē mas risina gandrī z acumirklī , ļ oti draudzī gi, pieklā jī gi.
Istabu, restorā nu un bā ru interjers nebija iespaidī gs. Vecas mē beles, tumš s polsterē jums - neē rti. Viss ir nobruž ā ts un blā vs. Aizkari, mē beles, spilveni, saplē stas lustras. Netī ra vannas istaba un vā jš apgaismojums. Tas bija nedaudz neē rti. Uz 3 dienā m no mū su istabas tika iznestas sī kas skudriņ as. Bet tomē r lī dz svē tku beigā m tie periodiski parā dī jā s vai nu uz rakstā mgalda, vai vannas istabā . Viņ i ierā pā s manā kosmē tikas somā (pirms aizbraukš anas nā cā s nokratī t visas lietas, noslaucī t maisiņ us ar dezinfekcijas lī dzekli, tī rī tā ji man atnesa lielu pudeli). Mums piedā vā ja mainī t istabu, mums deva iespē ju izvē lē ties no 6 numuriem, tač u mums nepatika š o istabu atraš anā s vieta un mē s palikā m savā . Starp citu, ir vē rts atzī mē t, ka viņ i tī rī ja mū su istabu un mainī ja gultas veļ u un dvieļ us 3 reizes dienā . Dzeramnaudu iedeva pā ris reizes, un tad beigā s.
Sē tnieks ir palaidnis, ļ oti smaidī gs un patī kams, sā kumā nolika puķ es uz gultas, bet es palū dzu nelikt, jo bija aizdomas, ka skudras rā po lī dzi, tā pē c izrotā ja gultu ar manu naktskreklu))). Ī paš s paldies viņ am par tī rī bu!

Uzturs:
Viesnī cas š efpavā ri ir daudzu balvu un balvu ieguvē ji. Restorā na iekš ienē redzē ju daudz daž ā du sertifikā tu, kausu un fotogrā fiju no č empionā tiem, kad devos ekskursijā uz š okolā des fabriku. Rū pnī ca, protams, skaļ i teica. Maza istabiņ a, ar vecā m š okolā des gleznā m un paneļ iem, daž ā m lielā m saldē tā m kū kā m, š okolā des figū riņ ā m un viss. Es jautā ju mani pavadoš ajam š efpavā ram, kā pē c ar tik daudzā m regā lijā m jums ir viduvē js ē diens? ! Viņ š bija ļ oti pā rsteigts, jautā ja, kas tieš i viņ am nepatī k. Es saku, ka man tas nepatī k. Gumijas vafeles, pankū kas, bezgarš ī gas desiņ as. Olu piltuves ar neizprotamu garš u. Viņ š pierakstī ja istabas numuru un apsolī ja to sakā rtot.
Un nā kamajā rī tā es iedzeru tē ju muš u (vairā k par to nedaudz vē lā k).

Paņ ē mā m tikai brokastis, bet pā rē jā laikā arī ē dā m viesnī cā , jo neko labā ku tuvumā neatradā m. Viesnī cas labajā pusē (izeja uz pludmali) atrodas divas iestā des. Restorā ns White Villa, tur pavakariņ oja, cenas gandrī z tā das paš as kā viesnī cā un ē dieni pē c garš as ī paš i neatš ķ iras. Ē damiņ a "Sunshine", tieš ā m - š ķ ū nis! Cenas arī nepā rprotami pā rspī lē tas, bet tas bija garš ī gā ks par White Villa. Vienreiz gā jā m tur un tur un nolē mā m paē st viesnī cā . Braucienā uz Bentotu reiz ē dā m Kulmis Kulmitā - bezgarš ī gi un Amal restorā nā - patika. Bet visur, kur pasū tī jā m gaļ u, tā bija bezgarš ī ga. Vai nu viņ i neprot gatavot, vai arī pē c viņ u domā m tam vajadzē tu garš ot, mē s nesapratā m. Mē s esam kazahi, pirmie gaļ as patē rē tā ji (otrie pē c mums ir vilki), mē s zinā m, par ko mē s runā jam))).
No visa, ko ē dā m, mums patika vakariņ as (gā jā m par saviem lī dzekļ iem un par viesnī cas lī dzekļ iem) viesnī cas restorā nā “Upper Room”. Garš ī gi laš a salā ti, jū ras velš u zupa, tikai milzī ga porcija omā ru un garneļ u, deserts. Ē dā m arī viesnī cas bā rā "Mustard Coffee shop", ē diens tikpat viduvē js kā galvenajā restorā nā "Jute". Kopumā ē diens viesnī cā nav garš ī gs.
Uz viesnī cas rē ķ ina devos vakariņ ā s, jo muš a tē jā (skat. augstā k). Pē c tam, kad es pasū dzē jos š efpavā ram par bezgarš ī go ē dienu, nā kamajā rī tā es dabū ju č aumalas olā s un muš u tē jā . Nofotografē ju muš u un piezvanī ju restorā nā senioram un izteicu savas pretenzijas. Viņ a teica, ka es ielikš u foto un uzrakstī š u ierakstu Facebook un vispā r internetā . Kā ds negods, utt, utt. Viņ i man uzlē ja svaigu tē ju, atvainojā s un, lai nogludinā tu savu vainu, piedā vā ja vakariņ as viesnī cas restorā nā pē c manas izvē les. Es izvē lē jos Appe Room un Donut, un tajā vakarā man bija jaukas vakariņ as.

Turklā t Donut dzimš anas dienā bija kū ka ar svecē m no viesnī cas.
Bez maksas)). paldies viņ iem.

Animā cija:
Viesnī cā var teikt, ka tā nav. 14:00 - trio dziedā š ana, 13:00 - Š rilankas dejas, 14:00 - saksofonists, 15:00 - flauta. Naktsklubs ir atvē rts tikai sestdienā s. Nekad nenonā cā m, pirmajā sestdienā devā mies ekskursijā , otrajā devā mies prom. Stundas pulksten 11 - ū dens aerobika. Kā ds spē lē ja pludmales volejbolu.
Š rilanka, jū s esat tā lu no Turcijas, es jums saku (paldies Turcijai par visu! ).

Okeā ns un pludmale:
Pludmale ir smilš aina un tī ra. Siltas, patī kamas smiltis. Okeā ns kū sā , nav mierī gs, bet bija lieliski braukt pa viļ ņ iem un plunč ā ties ū denī (kaut arī dziļ i smiltī s). Sauļ oš anā s krē slus var izmantot tikai ap baseiniem. Un, starp citu, viņ u ļ oti pietrū ka. Man bija jā gaida pusstunda, lī dz viņ i atradī s un saritina jums klā ja krē slu.
Katru dienu viņ i izkā ra sarkano karogu, tač u tas nevienam netraucē ja plunč ā ties viļ ņ os. Vienī gais, ka glā bē ji norā dī ja, kurā s vietā s virszemes straumes dē ļ peldē ties nav droš i.

Ekskursijas:
Garš vielu dā rzs Bentotā , brauc ar pludmales puiku. Visi stā stī ja, veica roku un galvas masā ž u. Viņ i man par to iedeva naudu. Bet viņ i neko nepirka.

Takā devā mies ar viesnī cas gidu.
Bruņ urupuč u audzē tava Kosgodā . Visi rā dī ja un stā stī ja, bet bruņ urupuč us nedrī kstē ja laist okeā nā . Nekavē joties apspriediet to ar savu ceļ vedi. Vē lā k mums teica, ka to var izdarī t. Ziloņ u audzē tava - ar š o, manuprā t, mē s tikā m maldinā ti. Tikko atveda uz fermu, izjā ja ar trim ziloņ iem un viss. To, ka izrā dā s tur ir bē rnistaba ar lieliem un maziem ziloņ iem un tur ir daudz interesantā k - mē s nezinā jā m. Mē s devā mies tur, kur mū s aizveda. Norā diet, pē rkot ekskursiju.

Man patika upes safari, redzē jā m monitoru ķ irzakas, pē rtiķ us, jū raskraukkļ us, kas spā rnos jocī gi ž ū st zivis, niedru vai niedru aizgaldus garneļ u ķ erš anai, zivju manikī ru, mazu krokodilu. Piestā jā m krastā , lai paskatī tos, kā top kanē lis.
Upes brauciens bija tikai atsvaidzinoš s pats par sevi. Jū s varat iet, vispā r.

Fort Galle - redzē jā m cietoksni, holandieš u baznī cu, paē dā m. Atceļ ā nopeldē jā mies okeā nā Hikaduvā.

Kandija, senā Š rilankas galvaspilsē ta. Pati pilsē ta ir tā da pati kā visas pā rē jā s. Netī rs, skaļ š . Budas Zoba templis visai nepatika, tikai zā le, kur bildē s stā sta zoba vē sture. Zobu nevienam nerā da. Viņ i tikai par to runā . Noteikti paņ emiet zeķ es, kuras vē lā k izmetī siet. Tur visi staigā basā m kā jā m, kas nav ī paš i patī kami. Nodevā m apavus apavu "ģ ē rbtuvē " un visi gā ja basā m kā jā m. Labi, ka mums bija lī dzi mitrā s salvetes, varē jā m noslaucī t papē ž us un uzvilkt š ī feri vē lā k.

Tē jas plantā cija - viņ i parā dī ja tikai to, kā tē ja aug. Rū pnī cu neredzē jā m. Viņ i to atnesa uz veikalu, nopirka tur tē ju par 2.000 rū piju. Mā jā s jau esam pagarš ojuš i - vā ji brū vē ts.

Botā niskais dā rzs "Peradenija".
Iesakā m apmeklē t - skaisti, milzī gi, krā saini, koš i un interesanti.

Mē s devā mies uz sari veikalu. Nomē rī jā m, nobildē jā mies un aizgā jā m. Dā rgi ...par ļ oti apš aubā mas kvalitā tes preci.

Ceļ ojums uz Kolombo. Pasū tī jā m taksi viesnī cā , sarunā jam par 85$. Palū dzu darbiniecei reģ istratū rā (Dinuš ), lai uzraksta, ko redzē t, kur paē st. Apskatī jā m Nacionā lo muzeju (akmens elki, gleznas, trauki, panorā ma uz lauka arš anu ar govī m un droveru) - ā tri skrē jā m un aizgā jā m. Nepatika. Braucā m garā m Nelum Pokuna teā trim, negā jā m iekš ā , izbraucā m cauri modī gajam Galle Face rajonam (parastas elites mā jas, kā pie mums), Pettah tirgum (netī ras, pretī gas, lē tas, smirdī gas preces) - viņ i neko neņ ē ma. Neatkarī bas laukums, Pasā ž a - veikalu un restorā nu galerija, pagalmā strū klaka ar stikla pamatni, iekš ā krā sainas zivis. Stikls ir duļ ķ ains, un saule atspī d, tā pē c zivis ir grū ti saskatī t.
Temple Gangaramaya - neiegā ja, fotografē ts no tā lienes. Bet š ī , izrā dā s, bija viena no tempļ a ē kā m (filiā lē m). Galvenais templis (interesanti) atradā s citā vietā , š oferis nezinā ja, uzzinā ja ierodoties. Ž ē l gan. Tā pē c, ja braucat ar taksometru no viesnī cas, pā rliecinieties, vai vadī tā js zina, kur viss atrodas.

Vispā r ceļ oš ana pa valsti ir nogurdinoš a. Automaš ī nu kustī ba - gā ze-bremze-gā ze-bremze. Mums bija slikta dū š a, viens bē rns pat atraugas tieš i autobusā.

Rezumē jot, teikš u, ka mums patika - okeā ns, Botā niskais dā rzs, cepts ar karija lapā m, Indijas rieksti, mangostā ns (jā pamē ģ ina), draudzī gi, mierī gi cilvē ki. Tikai viens liels BET ar vietē jiem. Tū rists vietē jam ir liels naudas maiss, viņ i no zila gaisa atritinā s un burtiski par velti. Salī dzinā jā m cenas rotā m, mū sē jā s ir vairā kas reizes lē tā kas un vismaz kvalitā te garantē ta. Un jū s nezinā t, kas notiek. Vispā r cenas visur ir kosmiskas.
Neko lē tu tur neatradī si. Izņ emot lielveikalos. Alkohols ir ļ oti dā rgs, viss ir dā rgs. Cenas svā rstā s daž ā dos veidos. Bentotā kilograms mangostā na maksā ja par 1800, bet Kalutarā par 500. Ja paņ em, kaulē jies par nā vi vai aizej.

Daudzi raksta, ka pludmales puikas un citi iemī tnieki ir uzmā cī gi - paš i to nejutā m, vai nu virtulis izskatī jā s draudī gi, vai es tik dedzī gi kaulē jos un nolaidu cenu, viņ i mū s neapmā nī ja, un, ja viņ i nomā ca, tad uzreiz atpalika. ))).

Izlemiet paš i, iet vai neiet. Kā ds var aizbraukt un bū t vī lies kā mē s, un kā ds iemī lē s š o valsti un dosies uz Š rilanku vairā k nekā vienu reizi. Personī gi ar š o naudu mē s atkal dotos uz Taizemi.
вид из номера 202
аватар Hemmy
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir patieš ā m laba, luksusa numurs ir plaš s, dizains ir oriģ inā ls koloniā lā stilā . Ē DIENS: Brokastis ir standarta, mums ī paš i patika gardā s svaigā s sulas. Vakariņ as nav sliktas, bet beigā s nekļ uva garlaicī gas, ē diens nav ī paš i pikants, viss garš ī gs, bet deserti ir neslavē jami! Labi padarī ts! Vakariņ ā s lej tikai ū deni, viss pā rē jais par papildus samaksu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir patieš ā m laba, luksusa numurs ir plaš s, dizains ir oriģ inā ls koloniā lā stilā .
Ē DIENS: Brokastis ir standarta, mums ī paš i patika gardā s svaigā s sulas. Vakariņ as nav sliktas, bet beigā s nekļ uva garlaicī gas, ē diens nav ī paš i pikants, viss garš ī gs, bet deserti ir neslavē jami! Labi padarī ts! Vakariņ ā s lej tikai ū deni, viss pā rē jais par papildus samaksu. Citur vispā r nav kur ē st, kafejnī ca pludmalē pā rliecī bu nevieš . Restorā ns viesnī cā ir dā rgs, tā pē c jā ņ em HB un viss bū s ok.
PERSONĀ LS: viesmī ļ i ļ oti biež i piedā vā kaut ko iedzert, pie baseina, restorā nā , š ķ iet, ka viņ i cenš as no jums izspiest naudu. Tikai izrakstī š anā s, bet ar vienu oficiantu pie baseina vienojā mies, ka maksā sim viņ am skaidrā naudā , tā izvairī jā mies no 20% nodokļ a.
Kopumā viesnī cu var ieteikt, jums bū s lieliska atpū ta!
аватар kvyatkovskaya
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti laba viesnī ca. Patika burtiski viss. Pieklā jī gs un patī kams personā ls. Klusa, mierī ga vieta. Ir bezmaksas Wi-Fi. Ļ oti skaista daba. Ī paš i patika ekskursijas ar Eš u un viņ a brā li. Jauki un jauki puiš i. Iesaku tos visiem. Daudz patī kamu iespaidu un atmiņ u!!!! ! Man tieš ā m. … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca. Patika burtiski viss. Pieklā jī gs un patī kams personā ls. Klusa, mierī ga vieta. Ir bezmaksas Wi-Fi. Ļ oti skaista daba. Ī paš i patika ekskursijas ar Eš u un viņ a brā li. Jauki un jauki puiš i. Iesaku tos visiem. Daudz patī kamu iespaidu un atmiņ u!!!! ! Man tieš ā m. . . viss patika. Noteikti š urp braukš u vē l. paziņ as. Ļ oti priecā jos, ka apmeklē ju š o viesnī cu! ! !
Это наши экскурсоводы(гиды).Веселые и милые.
аватар bellcapitan
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
? ? Š ajā viesnī cā atpū tā mies 4 cilvē ku ģ imenē , pie mums bija meita 1 gadu veca. Viesnī ca kopumā laba. Viesnī cā ir mī nusi, bet tie ir labojami un personā ls cenš as? tos likvidē t? . Liels paldies viesnī cas personā lam. … Tomēr ▾ ? ? Š ajā viesnī cā atpū tā mies 4 cilvē ku ģ imenē , pie mums bija meita 1 gadu veca.
Viesnī ca kopumā laba. Viesnī cā ir mī nusi, bet tie ir labojami un personā ls cenš as? tos likvidē t? .
Liels paldies viesnī cas personā lam. draudzī gs un labi koordinē ts kolektī vs, smaidī gs un lī dzjū tī gs. Vienmē r ī stajā laikā ī stajā vietā . Viesnī cas virtuve ir pelnī jusi ī paš u uzslavu, daudzveidī ga un ļ oti garš ī ga.
Viesnī cā dzī vo pē rtiķ i, jaguā nas un daž i nelieli smieklī gi dzī vnieki, kas pieš ķ ir viesnī cai ī paš u maigumu.
Personā lam ir ī paš a attieksme pret maziem bē rniem, mū su gadu vecā meita netika atstā ta bez uzraudzī bas ne minū ti.
Paldies visai viesnī cai par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m Š rilankā .
Ī paš s paldies Kamalam, kuru satikā m pie viesnī cas izejas, no viņ a nopirkā m dž ipu safari tū ri par mū su ģ imenei pieņ emamu cenu. Kamals visu organizē ja, minivenu personī gi nogā dā ja viesnī cā noteiktajā laikā , viņ š pats un š oferis pavadī ja ekskursiju. ? Ceļ ojums bija spilgti krā sains un neaizmirstams. Kamals mums ierā dī ja vietas, kas nav paredzē tas tū ristiem, visa brauciena laikā apturē ja minivenu, kur prasī jā m, palī dzē ja izvē lē ties augļ us, ieteica ē st vietē jos veikalos, rā dī ja rī su plantā cijas, mango, banā nu birzis, savvaļ as kraukļ us, zvejnieku ciematus.
. ? Mū su auklei Š rilankā bija dzimš anas diena, Kamals mums ī stus svē tkus uzdā vinā ja nevis naudas dē ļ , bet no sirds, pasū tī ja pie sevis ziedu puš ķ i, restorā nā mū s gaidī ja rezervē ts galdiņ š , aukles krē sls bija mī ļ š izrotā ta ar baloniem, un mū ziķ i dziedā ja viņ as laimī gā s dzimš anas dienas dziesmu. Kamal laipni palika š ū pot mū su guļ oš o meitu ratos, kamē r mē s vakariņ ojā m. Pie ieejas restorā nā izvē lē jā mies omā rus, kurus restorā na š efpavā ri mums laipni pagatavoja, laizī siet pirkstus. Svē tki izvē rtā s neaizmirstami.
Kamals arī mū s iepazī stinā ja ar savu ģ imeni ar sievu un divā m meitā m. Ja satiec š o vī rieti, milzī gs lū gums viņ u neaizvaino, viņ š ir ļ oti labs cilvē ks. Pievienotajā fotoattē lā tiem, kas vē las, pievienoju viņ a vizī tkarti, ar š o personu tā ir uzticama un mū su pā rbaudī ta. )
Vā rdi nevar izteikt cilvē kus, kuri dzī vo Š rilankā , laipni, smaidī gi, neparasti pozitī vi. Neskatoties uz cunami, ko viņ i piedzī voja, zaudē juma rū gtums, ko tas viņ iem atnesa, mā jas, ģ imenes, draugu zaudē š ana ir biedē još a, viņ i paliek cilvē ki, kuri priecā jas par katru dienu, kurā viņ i dzī vo, un sniedz siltumu un smaidu apkā rtē jai pasaulei.
визитка Камаля наша доченька с персоналом отеля фрукты Камаль Лобстеры Бассейн нашего отеля Камаль и наша крошка Эмили Сафари на джипах
аватар NeriireN
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmajā reizē mē s izlē mā m par garu lidojumu, bet ceļ ojums bija tā vē rts, un lidojums nebija tik briesmī gs. Lidojā m Airarabia, bez piezī mē m, aizkavē š anā s, kravas zuduma. (tū risti, kas lidoja ar Flydubai, piedzī voja iepriekš minē to punktu klā tbū tni) Sē dekļ a augstums ir ļ oti pieklā jī gs, kas ir svarī gi gariem cilvē kiem. … Tomēr ▾ Pirmajā reizē mē s izlē mā m par garu lidojumu, bet ceļ ojums bija tā vē rts, un lidojums nebija tik briesmī gs. Lidojā m Airarabia, bez piezī mē m, aizkavē š anā s, kravas zuduma. (tū risti, kas lidoja ar Flydubai, piedzī voja iepriekš minē to punktu klā tbū tni) Sē dekļ a augstums ir ļ oti pieklā jī gs, kas ir svarī gi gariem cilvē kiem. Padoms. Lidmaš ī nas var bū t pustukš as un kustī gas pē c pacelš anā s var ē rti apgulties. Ē dienu izmaksas nav iekļ autas biļ etes cenā . Alkohols ir stingri aizliegts, bet : ). Vī zu pieteikuma veidlapas izsniedz stjuartes, labā k aizpildī t uzreiz, lai netē rē tu laiku lidostā . Lidostā labā k samainī t naudu (viesnī cā tarifs zemā ks) un nopirkt telefona karti - nopirkā m par 1000 rū pijā m, pietika vietē jiem zvaniem un pā ris zvaniem uz Ukrainu. Pā reja ir nogurdinoš a. Viesnī ca ir laba, bet ne jauna, š o trū kumu vairā k nekā kompensē okeā ns un sulī gā veģ etā cija. Istabu, pē c mū su lū guma, iedeva treš ajā stā vā , brī niš ķ ī gs skats! Paņ ē mā m brokastu un vakariņ u maltī tes, ko nenož ē lojā m, virtuve vienkā rš i brī niš ķ ī ga. Brokastis ir parastas (kafija ir acī mredzama burda, tē ja ir laba), vakariņ as nav slavē jamas. Vietē jie un Eiropas ē dieni. Jū ras veltes, zivis, gaļ a. Ja pē kš ņ i pieļ ā vā t kļ ū du, uguns mutē brī numainā kā rtā nodzē š kokosriekstu skaidiņ as. Pakalpojums ir ļ oti labs, visi cenš as, tik ļ oti, ka ž ē l neiedot nedaudz naudas. Salī dzinā jumam pā ris reizes bijā m uz restorā nu pludmalē , sortiments pieticī gā ks, un izskats. . . Lai gan viss ir arī diezgan garš ī gs. Ekskursijā s devā mies ar vietē jo gidu Č ā rliju, puisis noteikti ir pieklā jī gs un izpildvaras. (visticamā k viņ u var satikt pludmalē ) Pie vā rtiem dež urē pā ris tuk-tukeri, arī labi puiš i.
Вид из окна гид Чарли и его машинка.
аватар banddrei
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies ar draugiem 2013. gada martā . Braucā m gar krastu lī dz Jalas parkam un apskatī jā m daudzas viesnī cas, tā pē c š ī ir viena no labā kajā m piekrastē . Viesnī ca ir piemē rota relaksē još ā m un ģ imenes brī vdienā m, personā ls draudzī gs, numuriņ i labi, uzkopš ana notiek 2 reizes dienā , okeā ns lielisks, viļ ņ i iespaidī gi, plaš ā piekrastes zona tuvumā vairs nav viesnī cu. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies ar draugiem 2013. gada martā . Braucā m gar krastu lī dz Jalas parkam un apskatī jā m daudzas viesnī cas, tā pē c š ī ir viena no labā kajā m piekrastē . Viesnī ca ir piemē rota relaksē još ā m un ģ imenes brī vdienā m, personā ls draudzī gs, numuriņ i labi, uzkopš ana notiek 2 reizes dienā , okeā ns lielisks, viļ ņ i iespaidī gi, plaš ā piekrastes zona tuvumā vairs nav viesnī cu. divi lieliski baseini dizainera teritorijā.10 punkti. pa dienu animā cija ū dens aerobika, volejbols, vakarā mū zika brī vdienā s, piemē ram, diskotē ka. arvien vairā k cilvē ku sē ž pie paaugstinā juma galdiem. Virtuvē mums bija garš ī gas brokastis, barojoš i daudz augļ u, svaigas sulas, viņ iem patī k gatavot pikantu gaļ u ar garš vielā m. pusdienas un vakariņ as maksā.24-25 USD, ā rā ir karsts, tā pē c pusdienot negribas. Vakariņ ā s devā mies uz restorā nu piekrastē pa labi no viesnī cas, liela cieņ a gan pret iestā di, gan saimnieku Badi. Restorns zivis liela izvle garneles, zivis. izmē ģ inā ju visu, visvairā k patika jū ras zivis un sardī nes. Vietē jais labas kvalitā tes alus LAUVA, Calirso patika rums, garš ī gs un balts un sarkans, ī stas svaigas sulas un ļ oti budž eta. vakariņ as ar alu un alkoholu bija ne vairā k kā.20 USD vienai personai. Atpū tai iesaku aizbraukt lī dz upei par 10$ no cilvē ka, nav tā lu un interesanti, piedā vā s aizbraukt uz Bentotu iepirkties, ja brauc ar tuk-tuk 1-1.5 USD. 20 km, Hikkaduwa ir sē rfotā ju pulcē š anā s vieta, ir daudz restorā nu, kafejnī cu. Ir valsts veikals. Jū s varat nokļ ū t ar autobusu 0.3 USD vienā virzienā pusstundu. Tā lā k Galles pilsē ta vē l 20 km atrodas bā ka, tirgus, vecas mā jas angļ u un holandieš u stilā . 5 km no tā ir unawatuna lī cis ar mierī gu ū deni, tad Weligama, Merissa, bet labā k ar automaš ī nu. Es iesaku doties uz Yala Park safari ļ oti interesanti. Labā k doties prom divos naktī , lai bū tu klā t agri no rī ta un redzē tu vairā k dzī vnieku. Braucā m makš ķ erē t okeā nā un maksā.200-250 USD atkarī bā no cilvē ku skaita. Labā k ir sazinā ties ar puiš iem restorā nā , kur viņ i vakarā gatavos nozvejotā s zivis. Masā ž ai labā k griezties uz pludmales cī ņ ā m pa kreisi no viesnī cas, 200-400 metri pludmalē , maksā.10 USD, viņ i to dara ļ oti labi, salī dzinā jumam viesnī ca maksā.30 USD. Vispā r valsts ir interesanta, ir ko redzē t. Lai visiem lieliskas brī vdienas! ! !
аватар sistematour
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jauka klusa viesnī ca 5.1. krasta lī nijā . Nav dā rgi par 5 * Plaš a smilš aina ieeja, laba maiga ieeja jū rā . No viesnī cas nav kur atstā t. Teritorija liela, zaļ a, mā jī ga, divi lieli peldbaseini, bezmaksas ā ra dž akuzi. Nav lielas animā cijas izklaides - ū dens aerobika, volejbols. … Tomēr ▾ Jauka klusa viesnī ca 5.1. krasta lī nijā . Nav dā rgi par 5 * Plaš a smilš aina ieeja, laba maiga ieeja jū rā . No viesnī cas nav kur atstā t. Teritorija liela, zaļ a, mā jī ga, divi lieli peldbaseini, bezmaksas ā ra dž akuzi. Nav lielas animā cijas izklaides - ū dens aerobika, volejbols. Cietie cipari izgatavoti no koka. Ļ oti draudzī gs personā ls. Visiem.
аватар gennadii1
Heritance Ahungalla pā rsniedza visas manas cerī bas uz pirmā s klases brī vdienā m, un man bija daudz š o cerī bu. Ilgi gaidī tais atvaļ inā jums ar draudzeni, vasaras sā kums (2012. gada jū nijs) viss ir tikai labā kais, un kā saka mans mī ļ otais "Visam jā bū t ideā li! ")) Pirms ceļ ojuma, protams, izpē tī ju interneta atsauksmes, ka sniedza pozitī vu ieteikumu par viesnī cu, kas nā k pē c remonta viesnī cā )) tos apstiprinā ja vadī tā js, kas pā rdod ekskursiju. … Tomēr ▾ Heritance Ahungalla pā rsniedza visas manas cerī bas uz pirmā s klases brī vdienā m, un man bija daudz š o cerī bu. Ilgi gaidī tais atvaļ inā jums ar draudzeni, vasaras sā kums (2012. gada jū nijs) viss ir tikai labā kais, un kā saka mans mī ļ otais "Visam jā bū t ideā li! ")) Pirms ceļ ojuma, protams, izpē tī ju interneta atsauksmes, ka sniedza pozitī vu ieteikumu par viesnī cu, kas nā k pē c remonta viesnī cā )) tos apstiprinā ja vadī tā js, kas pā rdod ekskursiju. Ierodoties viesnī cā , manā m pozitī vajā m emocijā m nebija robež u. Romantika...Jū s dzī vojat paš ā Indijas okeā na krastā , no istabas paveras skats uz okeā nu, jū s peldaties baseinā un klausā ties okeā na viļ ņ u troksni, un daž reiz jū s nesaprotat, vai jū s peldamies baseinā vai okeā nā , tieš i tas, kas mums bija vajadzī gs! Viesnī cas darbinieki nav aizvietojoš i pieklā jī gi, un pats galvenais, kad viņ i ir vajadzī gi - viņ i ir turpat, kad nav), tad viņ i "dabū ja pē das", kopumā mums š ī pieeja ļ oti patika) Istabas, kā jau teicu , ar skaistu skatu, un vē l ar lielu un ē rtu gultu, koka grī du, kā mā jā s, ī paš i atceros vannasistabu, ar neparastu dizainu, kā jau man - sienas nav flī zē s, kā esam pieraduš i , bet ģ ipsis))
Un visbeidzot par garš ī gu ē dienu, mums bija HB ē diens, viņ i to baroja garš ī gi, daudzveidī gi un lielā s porcijā s, es vienmē r tā ē stu))
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен на одном из самых красивых пляжей Шри-Ланки. Открыт в 1981 году. Последняя реновация прошла в 2016 году. Отель был спроектирован всемирно известным архитектором Джеффри Бава, который в дизайне использует эффекты наложения друг на друга внешних и внутренних пространств, связывающих здание с окружающей природой. Живописная и ухоженная территория, комфортабельные номера и хороший сервис. Подходит для семейного и романтического отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в г. Ахунгалла, в 75 км от Коломбо, в 115 км от международного аэропорта. Трансфер из аэропорта: около 3 часов.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, экскурсионное бюро, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно, магазины (сувенирный, ювелирный), 2 конференц-зала (150 чел. и 75 чел.), 3 ресторана, кафе Mustard (круглосуточно), 5 баров: бар у бассейна; бар Baсchus, бар Orpheus, бар Apollo, бар Wall, 2 открытых бассейна (1 с джакузи), у бассейна шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дискотека в ночном клубе (1 раз в неделю), караоке (в ночном клубе), вечернее шоу, библиотека, дартс, настольные игры, бадминтон, водное поло. Отель предоставляет трансферы в Бентоту (около 20 км), где есть огромный спектр водных видов спорта (водные лыжи, банан, виндсерфинг и каякинг).
  • džakuzi
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • golfs
  • volejbols
  • sporta zāle
  • jogas nodarbības
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В трехэтажном здании отеля 152 номера.

Istabās

Потолочный вентилятор, кондиционер, сейф, телефон, Wi-Fi (бесплатно), телевизор, мини-бар (платно), набор для приготовления чая/кофе, утюг и гладильная доска: по запросу, душ, ванна (в Luxury Room и категориях Suite), джакузи (только в Luxury Suite), фен, халат и тапочки (только в Luxury Room и категориях Suite), балкон или терраса, room service: круглосуточно, уборка номера: ежедневно.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
Adrese Galle Road, Ahungalla, Sri Lanka
Tālruņi: Tel: +94 91 5555000
Tīmekļa vietne: Heritance Ahungalla
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, гольф (платно), волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, йогой. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.