Zagarella Club 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 2.010
pamatā
1 atsaukt
1.0 Numurs
3.0 apkalpošana
5.0 Tīrība
1.0 Uzturs
3.0 Infrastruktūra
Kluba viesnīca Tirēnu jūras krastā, 30 km no Palermo centra. To ieskauj grezns dārzs, kas nolaižas līdz jūrai. Viesnīcā ir 360 numuri. Akmeņaina pludmale.Vairāk →
аватар aliva71
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
2007. gada aprī ļ a beigā s Sicī lijas apskates ekskursijā man bija iespē ja padzī vot š ajā viesnī cā.4 dienas. Teritorija ir maza un terasē s nolaiž as lī dz jū rai, kur ir laba ieeja jū rā . Š eit beidzas š ī s viesnī cas pozitī vā s ī paš ī bas. … Tomēr ▾ 2007. gada aprī ļ a beigā s Sicī lijas apskates ekskursijā man bija iespē ja padzī vot š ajā viesnī cā.4 dienas. Teritorija ir maza un terasē s nolaiž as lī dz jū rai, kur ir laba ieeja jū rā . Š eit beidzas š ī s viesnī cas pozitī vā s ī paš ī bas.
Istabas ir š ausmī gas. Nē , tur ir viss - ledusskapis, televizors, fē ns, balkons utt. Bet tas viss ir nož ē lojami un lietots jau vairā k nekā duci gadu. Sienas klā tas ar tapetē m, kas vietā m nobiruš as, mē beles nobruž ā tas, slē dzenes atveras, kad grib, gultas pā rklā ji notraipī ti. Bet dvieļ i ir frotē .
Uzturs. Tas ir pi...(nu, jū s saprotat) !! ! ! Restorā ns 750 cilvē kiem un. . . 3 kafijas automā ti. Paldies Dievam, ka agri nokā pā m lejā un paspē jā m nopilinā t š o brū no stulbi. Starp citu, tajos (kafijas automā tos) ir arī verdoš s ū dens. Arī pie tē jas bija jā stā v rindā.15-20 minū tes. Viss ē diens tika nekavē joties izslaucī ts un atjauninā ts ā rkā rtī gi lē ni. Rezultā tā puse no grupas palika izsalkuš i. Autobuss negaidī s! Visu dienu no 8.30 lī dz 19.00 braucā m ekskursijā s, ieradā mies vakariņ ā s. Lai uzzinā tu atpirkš anu !!! ! ! Es iegā dā tos pā rtiku Palermo! Porcijas ir niecī gas, apkalpo viesmī ļ i un ļ oti lē ni. To, ko viņ i liek uz mū su š ķ ī vjiem, vienkā rš i nav iespē jams apē st. Iedomā jies karoti ar ū deni atš ķ aidī tu pelē ko kartupeļ u biezeni + divi gabaliņ i sasildī ta desu š ķ iņ ķ a + burkā ni no burkas ala Banduel arī uzsildī ja. Un nav kur iet ē st. Viesnī cas teritorijas atstā š ana ir dzī vī bas risks. Ietves nav, jā iet pa brauktuvi un nezin kur. Starp citu, Sicī lija ir liels ciems un satiksmes noteikumi no Eiropas viņ us nav sasnieguš i. Brauc kā Maskavā - gā jē jus pa retam laiž garā m un viņ i metā s uz sarkano!
Nevienam neieteiktu š o viesnī cu! ! ! Viens negatī vs!!! ! ! Turklā t, kad mū su grupa bija ekskursijā , pē dē jā uzturē š anā s dienā š ajā viesnī cā mē s "izstaigā jā m" lietas istabā s. Rezultā ts - vienam pā rim č emodā nam nolauzts rā vē jslē dzē js (slē dzene izrauta ar saknē m), vairā ku cilvē ku kosmē tikas somiņ as apgrieztas otrā di, meitenei pazudis zī da topiņ š ! Kā š is.

Varbū t mē s ieradā mies nepareizā laikā ? ! Neesam noguruš i un uzliesmojuš i tū risti, braucam uz daž ā dā m valstī m 2x gadā , izvē lamies viesnī cas 3-4 zvaigznes, bet nekur, atkā rtoju, NEKUR nav redzē ts tā ds dublis!! !
Esiet uzmanī gi ar š o viesnī cu! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Клубный отель на берегу Тирренского моря, в 30 км от центра Палермо. Окружен роскошным садом, спускающимся к морю. В отеле 360 номеров. Скалистый пляж.

Viesnīcā

  • бар
  • бассейн
  • детский клуб
  • дискотека
  • ресторан

    А также
  • водные виды спорта
  • кегельбан
  • развлекательные программы
  • спортивный зал
  • теннис

  • FAQ