Sant'Antonio Villa 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Ģimenes pārvaldītā Villa Santantonio atrodas pilsētas centrā, 200 metru attālumā no Džardini Naksas pludmales. Arheoloģijas muzejs, Taormina katedrāle un publiskais dārzs atrodas netālu no šīs privātās Santantonio villas. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар Evgeniya_Lamanova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Liels paldies brī niš ķ ī gajai villas ī paš niecei Alesandrai par sirsnī go attieksmi pret katru viesi un visu personā lu! ! ! Mē s palikā m Villa SainAntonio 2019.  gada oktobrī. Š o villu izvē lē jā mies tā pē c, ka tai bija ļ oti laba cenas un kvalitā tes attiecī ba, kā arī tā pē c, ka tā atrodas salī dzinoš i tuvu jū rai (apmē ram 5-7 minū š u gā jienā ). … Tomēr ▾ Liels paldies brī niš ķ ī gajai villas ī paš niecei Alesandrai par sirsnī go attieksmi pret katru viesi un visu personā lu! ! ! Mē s palikā m Villa SainAntonio 2019.  gada oktobrī.

Š o villu izvē lē jā mies tā pē c, ka tai bija ļ oti laba cenas un kvalitā tes attiecī ba, kā arī tā pē c, ka tā atrodas salī dzinoš i tuvu jū rai (apmē ram 5-7 minū š u gā jienā ).

Reģ istrē š anā s notika ā tri un uzreiz saņ ē mā m visas atbildes uz saviem jautā jumiem. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un izturas ar cieņ u pret katru viesi.

Mums bija jauks, tī rs un ē rts divvietī gs numurs ar visu nepiecieš amo jū su uzturē š anā s laikam. Tač u visnegaidī tā kais un nereā lā kais pā rsteigums š ajos dzī vokļ os bija satriecoš ais skats no balkona tieš i uz Etnas kalnu.
Cenā bija iekļ autas arī sā tī gas un garš ī gas brokastis, kas sastā vē ja no olu kultenes, daž u veidu š ķ iņ ķ a, svaigiem dā rzeņ iem, baklaž ā niem, kā arī neierobež oti daudzveidī gi deserti - daudz veidu svaigi cepti pī rā gi un kruasā ni, ogas, jogurts, ievā rī jumi, svaigi spiestas sulas, kafija un tē ja.

Par ē rtī bā m un tī rī bu. Viss ir ļ oti tī rs un kā rtī gs. Istabas tika iztī rī tas katru dienu. Dvieļ i tiek pastā vī gi mainī ti. Istabā ir viss nepiecieš amais - liela ē rta divguļ amā gulta, divi mazi dī vā ni, galds, spogulis, krē sli, naktsgaldiņ i, liels skapis. Duš as kabī ne un tualete. Uz balkona ir pat veļ as auklas. Wifi darbojas labi.

Numurā ir arī mini-seifs.

Atpū tnieku kategorijā villā galvenokā rt ir eiropieš i un itā ļ i, tač u ir arī krievvalodī gie.
Turklā t villā valda ī paš a autentiska sicī lieš u atmosfē ra, visur pie sienā m ir satriecoš as vietē jo mā kslinieku gleznas. Ir arī skaists zaļ š dā rzs, kurā jebkurā laikā varat vienkā rš i sē dē t un atpū sties, kā arī ieturē t brokastis un vakarā malkot vī nu satriecoš u tropu koku un augu ē nā.

Villa atrodas uz klusas ielas, otrajā lī nijā , blakus atrodas citi viesu nami un divas lieliskas kafejnī cas ar vasaras rotaļ u laukumiem par pieņ emamā m cenā m.

Pavisam netā lu atrodas Giardini Naxos pludmales, kur varat izvē lē ties jebkuru vietu atpū tai gan maksas, gan bezmaksas. Arī piekrastes joslā ir pā rtikas veikali, suvenī ru veikali un daudzas kafejnī cas un restorā ni.

Mums ļ oti patika š ī vieta un ceram š eit atgriezties vē l!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Семейный комплекс Villa Santantonio расположен в 200 метрах от пляжа Джардини-Наксос, в центре города. Археологический музей, Собор Таормины и Публичный сад находятся рядом с этой частной виллой Villa Santantonio. Отель отлично подходит для отдыха семьям с детьми.

Atrašanās vieta Комплекс расположен в 10 минутах езды от Таормины. Рядом с ним проходит автомагистраль А18. Вилла находится в 50 минутах езды от аэропорта «Катания».
Pludmales apraksts Изола Белла (Isola Bella) — посредственный пляж на востоке острова Сицилия в Италии. Вряд ли бы кто-то заинтересовался этим местом, если бы не известный старинный городок Таормина, находящийся рядом. Берег и дно: камни.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

По утрам для гостей сервируют итальянский завтрак «шведский стол». В ресторане подают фирменные блюда сицилийской кухни, в нем есть обеденная зона на свежем воздухе.

  • restorāns
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
Telpu apraksts

В отеле 17 номеров.

Istabās

Номера оформлены в итальянском стиле, из которых открывается вид на море. В номерах гостей ждет индивидуальный кондиционер, многоканальное телевидение, отдельный балкон, гардеробная и личный туалет. Вилла оборудована мраморной ванной комнатой с феном и бесплатными туалетными принадлежностями.

Adrese Via Filicudi 8, 98035 Джардини-Наксос, Италия
Tālruņi: 0942-51475
Tīmekļa vietne: Sant'Antonio Villa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.