Da Peppe 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 6.010
pamatā
1 atsaukt
7.0 Numurs
7.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca Da Peppe atrodas Letojanni, Itālijā, Sicīlijas reģionā un Lipari/Eolu salās. Viesnīca atrodas tikai 80 metru attālumā no jūras un skaistām pludmalēm.Vairāk →
аватар svetlahok66
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s tikko atgriezā mies no atvaļ inā juma Letojani, viesnī cā Da Peppa 3 * un nekavē joties vē lamies uzrakstī t atsauksmi. Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz tū ristu atsauksmē m, kas apmeklē ja š o viesnī cu, tač u to nebija daudz. … Tomēr ▾ Mē s tikko atgriezā mies no atvaļ inā juma Letojani, viesnī cā Da Peppa 3 * un nekavē joties vē lamies uzrakstī t atsauksmi. Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz tū ristu atsauksmē m, kas apmeklē ja š o viesnī cu, tač u to nebija daudz. Bet atsauksmes, kuras atradu, bija pozitī vas, un tā pē c izvē le tika izdarī ta. Tagad gribu uzrakstī t savus iespaidus par viesnī cu un par pā rē jo. Pati Letojani pilsē ta ir ciems, kas sastā v no divā m paralē lā m ielā m un tā s var apbraukt nesteidzī gā tempā.20-25 minū tē s. Pilsē tā ir divi mini tirgi, vairā ki restorā ni krastmalā un viena aptieka nomalē . Turklā t viss strā dā stingri no 9 lī dz 21, bet ar siesta pā rtraukumu no 12 lī dz 16. Un itā ļ u siesta ir atseviš ķ a dziesma! Tagad par viesnī cu. Viesnī cas ī paš nieks ir 77 gadus vecs mā kslinieks Dž uzepe. Visa viesnī ca ir izkarinā ta ar viņ a ī paš ajā m gleznā m un iekā rtota antī kā muzeja stilā . Rezervē jā m istabu ar balkonu, bet tā kā ir visas istabas ar balkoniem, tad dabū jā m franč u, uz kuru var iet tikai dvieļ us pakā rt. Citā m istabā m bija lieli balkoni ar galdiem un krē sliem (tā pē c nav jē gas maksā t papildus par istabu ar balkonu). Visas istabas ir daž ā da izmē ra, mums bija maza ar skatu uz pagalmu. Istabas tī ras, uzkoptas katru dienu. Vannas istabas ir lielas, bet ir liels, bet! Duš as kabī nes ir tik mazas, ka lielam cilvē kam tur grū ti ietilpt, turklā t aizveras ar aizkaru, kas visu laiku pielī p pie slapja ķ ermeņ a. Tagad par pā rtiku. Brokastis vienmuļ as, kruasā ni, kafija un tē ja no automā ta, sula, jupi, jogurts, sviests, ievā rī jums. Ja gribē si apē st olu, tev to pagatavos par 2 eiro. Tā das vakariņ as vē l nebiju redzē jis. Neviens tev nejautā , kam tu dod priekš roku, visi tiek pabaroti tā pat kā ē damistabā . Pirmais ir makaroni, salā ti, otrais ir gaļ a vai zivis (alternatī vi). Visi dzē rieni ir apmaksā ti. Kopumā mums radā s iespaids, ka Dž uzepe ir ļ oti ekonomisks draugs un viņ š patur viesnī cu, lai kaut kā izdzī votu. Viņ a personā ls ir ļ oti mazs, un visu laiku strā dā vieni un tie paš i cilvē ki. Nu viss ir tik pieticī gi. Š ā dā viesnī cā bijā m pirmo reizi, ietaupī jā m uz visu. Ir pozitī vas lietas - tā ir bezmaksas pludmale un netā lu no autobusu pieturas, no kuras varat doties uz Taormī nu, kur var pastaigā ties un iepirkties. Turklā t netā lu atrodas dzelzceļ a stacija, no kuras jū s dosieties uz Katā niju vai Mesī nu. Paņ ē mā m maš ī nu uz 3 dienā m (160 eiro) un paš i apceļ ojā m salu. Labā kais iespaids, ko atstā jis Etnas vulkā na, un visnegatī vā kais no siestas. Kopumā iespaids par Sicī liju ir divē jā ds, bet es tur negribu atgriezties.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Da Peppe находится в Италии, в городе Летоянни в области Сицилия & Липарийские / Эолийские oстрова. Отель находится всего в 80 метрах от берега моря и прекрасных пляжей.

Atrašanās vieta Таормина находится в 15 минутах езды от отеля. До аэропорта Катании Фонтанаросса - 66 км.
Viesnīcā

В ресторане сервируют завтрак "шведский стол". В летнее время позавтракать можно во внутреннем дворе под диким жасмином. Ресторан отеля Da Peppe специализируется на типичной сицилийской кухне. Во всех зонах общественного пользования предоставляется Wi-Fi. Персонал отеля может организовать услуги трансфера от/до аэропорта. Гостям предоставляются скидки в школе-партнере дайвинга.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • transfērs uz/no lidostas
Telpu apraksts

Номеров в отеле: 49.

Istabās

Все номера оформлены в классическом стиле и имеют кафельные полы. В каждом номере к услугам гостей спутниковое телевидение. Ванная комната, туалет, биде, балкон. Номера оснащены кондиционерами.

Adrese Via Vittorio Emanuele, 345 Letojanni Italy 98037
FAQ