Vannucci Hotel 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 4.010
pamatā
1 atsaukt
4.0 Numurs
2.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
3.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Adrijas jūras piekrastē, Rimini slavenākajā kūrorta zonā - Marina Centro, 200 metru attālumā no pludmales. Atvērts 1980. gadā, renovēts 2008. gadā. Tas sastāv no divām ēkām ar ērtu privāto autostāvvietu pie ieejas un gleznainu pagalmu ar nelielu baseinu un sauļošanās krēsliem.Vairāk →
аватар Irina_73
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca tika izvē lē ta no kategorijas, kas nav dā rga, un netā lu no jū ras. Tā bija pirmā reize Itā lijā . Varbū t pati Rimini pilsē ta pievī la. . . Daudzas vecas un mazas viesnī cas. Jū tos kā vietas taupī tā js. . … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta no kategorijas, kas nav dā rga, un netā lu no jū ras. Tā bija pirmā reize Itā lijā . Varbū t pati Rimini pilsē ta pievī la. . . Daudzas vecas un mazas viesnī cas. Jū tos kā vietas taupī tā js. . .
Ieradā s vē lu, reģ istrē š anā s bija vē lu vakarā , vakariņ as jau beiguš ā s. Mums iedeva istabiņ u un aukstas vakariņ as. Nu kā pē c sabojā t iespaidu par sevi un valsti kopumā . Tā saucamā deva sastā vē ja no aukstiem makaroniem (proti, nevis itā ļ u makaroniem), vistas kaulu komplekta ar minimā lu gaļ u uz tiem - kakla, un tikai kauliem. . . Vai tieš ā m Itā lijā ar pā rtiku viss ir tik slikti? Vai arī viesnī cas ī paš nieks ir ļ oti mantkā rī gs? Viens no diviem. Istaba bija pilnī bā smirdī ga pē c veciem cilvē kiem, iespē jams, viņ i nesen to bija atstā juš i. Istabā bija vecā s gultas, veca santehnika. Tā pē c, lai arī cik noguris biju, devos uz reģ istratū ru, lai nomainī tu numuru. Paskaidrojot, ka, pē rkot, es redzē ju daž as fotogrā fijas, un viņ i man cenš as iedot pavisam citu numuru. Mainī ts uz istabu 2 stā vā galvenajā ē kā - 107. Vannas istaba pē c remonta: duš a, tualete, bidē , izlietne, fē ns. Gultas: viena divvietī ga, otrā pusotra. Matracis ir ē rts. Noņ emts pieņ emams. Vienmē r bija ziepes un ž eleja. Dvieļ i tika mainī ti 1 reizi 3 dienā s. Ja jums vajag vairā k, jums ir jā runā . Balkons ir diezgan plaš s - varē ja sarī kot balkona ballī ti 2 personā m. Salī dzinot ar 2. korpusa telpu, izskatī jā s labā k, bet bez dalī tā gaisa kondicioniera (karstā kajos mē neš os tas nebū tu pieņ emams nomaiņ a), bija tikai kopī gs, un karstā kajā periodā tas neatdzisa. . Jū nijā tas vē l ir izturams. Teritorija neliela, bet glī ta, ir baseins - vienmē r var atsvaidzinā ties. Uzturs. Brokastis vienmē r vienmuļ as, bet gana labas. Kafijas automā ts ar daž ā diem kafijas izvē les rež ī miem, var pagatavot tē ju maisiņ os. Maizī tes, kruasā ni (ne tik daudz, ne vienmē r pietiekami). Viņ iem ievā rī jumi, š okolā de, sviests. Tikai cepumi un sausie grauzdiņ i – to visu var uzņ emt agrā s brokastī s, dodoties ekskursijā . Musli cienī tā jiem: 2 veidi, plus piens, krē jums. No konditorejas izstrā dā jumiem bija zebras tipa pī rā gi: balts biskvī ts ar š okolā di - daž ā das variā cijas par vienu un to paš u tē mu. Maizī tē m bija iespē ja izvē lē ties sagrieztu salami desu un š ķ iņ ķ i, 2 veidu cieto sieru.
Diemž ē l, pē rkot ekskursiju, viņ iem bija pienā kums nopirkt vakariņ as. Tas bija vissliktā kais. Gan organizē š anā , gan sagatavoš anā . Pā rtikas pastā vī gi trū kst. viņ i iztur ļ oti maz, cilvē ki to ā trā k sakā rto. Gandrī z visas vakariņ as ir rindā . 12 dienas reiz bija zivs, kamr oti ldzga atkaustai filejai. Visbiež ā k tur bija kauli ar gaļ u. Tieš i tā . Gaļ as ir maz. Reiz ar š ā dā m vakariņ ā m vā cieš i atvaļ inā jumā - notika skandā ls un viņ u pā rcelš ana uz citu viesnī cu. Jā , pret vā cieš iem ir ļ oti labvē lī ga un iepriecinoš a attieksme. To arī nav patī kami redzē t. Virdž ī nija, krieviski runā još a meitene reģ istratū rā . Man nebija ļ oti patī kami redzē t viņ as tik atš ķ irī gu uzvedī bu pret vā cieš iem un slā viem. Tā ir diskriminā cija! Varbū t mainī t savu attieksmi?
Pludmale ir ļ oti tuvu - 2 minū š u gā jiena attā lumā . Solā rija cena dienā ir 4 eiro. Lietussargu nevajadzē ja - visi sauļ oš anā s krē sli ar nojumē m, kas aizsedza seju no saules. Varē ja pā ris stundas pagulē t uz dvieļ a un smiltī m. Pludmale 79. Varu teikt, ka attieksme pret tā diem cilvē kiem nav ī paš i patī kama. Varē ja blakus izgā zt smilš u kaudzi ar gruž iem. Jā , to arī esmu novē rojis. Man ž ē l redzē t tā du Itā liju. . . (((
Patī kami traucē još as ekskursijas uz Romu, Venē ciju, Florenci. Sanmarī no man nepatika. Nav preč u ar 20% atlaidi. Romā viss ir tā pat un daudz lē tā k. )
Produktus ir izdevī gi iegā dā ties lielveikalos Coop vai Conad. Google kartes, kas jums palī dzē s. Tirdzniecī bas centrs Le Befane arī nav nekas. Uz to kursē bezmaksas autobuss.
Un, ja iespē jams - neņ emiet vakariņ as š ajā viesnī cā . Tie gan ir lē ti - 10 eiro, labā k ē st citur. Un Rimini tā du ir ļ oti daudz. Gids Anatolijs Kovtuns (viņ a numurs ir 3485104751) man ieteica vairā kus cienī gus un par pieņ emamu cenu.
Starp citu, ja interesē ekskursijas mazā s grupā s, tad zvaniet viņ am. Es biju kopā ar viņ u Florencē . Es atstā ju savu ceļ ojuma apskatu viņ a vietnē . Lū dzu lasi.
Расписание бесплатного автобуса в ТЦ Le Befane Пляж 76 - немного штормило Пляж 75 - понравился больше, белоснежный весь... Бассейн Гид Анатолий Ковтун и его знаменитый зонтик Бассейн отеля


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен на Адриатическом побережье, в самом известном курортном районе г. Римини — Марина-Чентро, в 200 м от пляжа. Открыт в 1980 году, обновлен в 2008 году. Состоит из двух корпусов с удобной частной парковкой у входа и живописным внутренним двориком с маленьким бассейном и шезлонгами.

Atrašanās vieta Отель расположен в 5,6 км от аэропорта г. Римини, в 124 км от аэропорта г. Болонья. Расстояние до автобусной остановки № 19 (автобуса № 11) — в 20 м, расстояние до ж/д вокзала — 2,5 км, магазины в 40-200 м. Расстояние до туристического центра: 2,5 км исторический центр (Римини); 24 км (Сан Марино); 42 км (Пезаро); 36 км Милано Мариттима; 207 км Лидо ди Езоло.
Pludmales apraksts Пляж № 76 в 200 метрах от отеля. Пляжное оборудование (1 зонтик и 2 лежака) включено в стоимость на базе пансиона HBA предоставляется на пляже №76 (номер пляжа может быть изменен отелем).
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа (бесплатно), Wi-Fi только в местах общего пользования — бесплатно, зал с телевизором и книгами, бар 24 часа, 1 ресторан, открытая веранда.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • sporta zāle
Telpu apraksts

В отеле 60 номеров: 1й корпус — 32 номера, 2й корпус — 28 номеров.

Istabās

Кондиционер (зимой-отопление), телевизор, телефон, сейф, мини-бар (по запросу, платно), ванная комната с душевой кабиной и феном, балкон или французский балкон. Ежедневная уборка, смена полотенец и постельного белья каждые 3 дня, услуга звонок-будильник.

Adrese Viale Gabriele D'Annunzio, 8, 47921 Rimini (RN), Italy
Tālruņi: Tel: +39 0541.380530 Fax: +39 0541.380045 Mobile: +39 349.6417328
Tīmekļa vietne: Vannucci Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.