Bamby Hotel 3*– Atsauksmes

24
Novērtējums 6.810
№9 viesnīcas reitingā Rimini
6.8 Numurs
7.5 apkalpošana
7.6 Tīrība
8.1 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas klusā Rimini Marina Centro dzīvojamajā rajonā, tikai 5 minūšu pastaigas attālumā no jūras. Viesnīca atrodas netālu no galvenās iepirkšanās ielas ar veikaliem, bāriem un restorāniem, kas ir arī Rimini naktsdzīves centrs. Viesnīca ir piemērota jauniešu brīvdienām, individuāliem braucieniem vai brīvdienām draugu lokā.Vairāk →
аватар kabanchik549
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca man patika pē c atsauksmē m un pē c informā cijas viesnī cas mā jaslapā . Pē c atpū tas esmu pā rliecinā ts, ka paš i krievvalodī gie viesnī cas ī paš nieki daž ā dā s vietnē s raksta pozitī vas atsauksmes par savu viesnī cu. … Tomēr ▾ Viesnī ca man patika pē c atsauksmē m un pē c informā cijas viesnī cas mā jaslapā . Pē c atpū tas esmu pā rliecinā ts, ka paš i krievvalodī gie viesnī cas ī paš nieki daž ā dā s vietnē s raksta pozitī vas atsauksmes par savu viesnī cu.
Ierodoties viesnī cā , konstatē jā m, ka istabiņ ā nav seifa, lai gan tas bija deklarē ts tū roperatora mā jaslapā , caur kuru tika veikta rezervā cija. Jautā ta par seifa pieejamī bu, saimniece vispirms atbildē ja, ka viņ ai nav laika ar mani runā t par š o jautā jumu, tad tika teikts, ka "vispā r jū s esat no aģ entū ras! " Nav ī sti skaidrs, kā tam vajadzē tu ietekmē t pakalpojumu. Tika arī teikts, ka, ja mums pē kš ņ i kaut kas nepatī k, tad vienmē r varam iziet no viesnī cas, jo viņ iem vajag telpas jauniem viesiem.
Istabai nepiecieš ams remonts, vannasistabā nebija slē dzenes, slē dzenes atvere bija aizklā ta ar papī ru; ā rē ji tualetes pods bija izmazgā ts, bet smaka bija nepatī kama; no griestiem krita apmetums. Duš a tecē ja uz visā m pusē m.
Ar jautā jumu par seifu vē rsā mies pie viesnī cas gides un mums tika solī ts, ka š o jautā jumu varē s atrisinā t, ka viesnī cas ī paš nieks nož ē lo mums teikto un izteica vē lmi nā kt klā t un atvainoties. Diemž ē l tas nenotika, bet istabā tika nomainī ta duš ā saplī suš ā lejkanna un izmazgā ta tualete.
Trī s dienas vē lā k mū s pā rcē la uz citu istabu. Pā rvā coties uz citu istabu, izrā dī jā s, ka arī tajā nav bijis seifa, arī duš a bija uzlauzta, vannasistabā arī slē dzene un viena rozete pie gultas nestrā dā ja.
Aizgā ju uz reģ istratū ru un jautā ju, kā pē c vajadzē ja pā rvietot cilvē kus uz citu istabu, ja tur arī nav seifa. Uz ko saimniece atbildē ja, ka neatceras, kurā s istabā s viņ ai ir seifs, kurā s nav. Mē ģ inā ju precizē t, vai arī š ajā istabā var remontē t duš u, bet atbildē dzirdē ju tikai kliedzieni, ka ar mantā m varu iziet no viesnī cas.
Š ī reakcija bija ļ oti nepatī kama, jo ī paš i tā pē c, ka tā notika citu viesnī cas viesu klā tbū tnē . Man bija jā zvana uz Maskavu, lai pastā stī tu par š o problē mu tū roperatoram. Tikai nā kamajā dienā mū su istabā uzstā dī ja seifu. Diemž ē l duš a un rozete joprojā m bija salū zuš as.
Brokastis viesnī cā ir ļ oti sliktas, kafija garš o š ausmī gi. Turklā t skudras jū tas ē rti uz galda, kur atrodas ē diena š ķ ī vji!
Manuprā t, š ī viesnī ca nav pelnī jusi pat 2 zvaigž ņ u vē rtē jumu.
Душ в первом номере Душ в первом номере Душ в первом номере
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bamby Hotel ir izdevī ga viesnī ca. Patiesī bā es saņ ē mu visu, ko gaidī ju un cerē ju. Jā , paš ā viesnī cas iekā rtā un numuriņ os ir lietas, kuras pē dē jais laiks nomainī t pret jaunā m un labā kā m, tač u tas man absolū ti netraucē ja izbaudī t atvaļ inā jumu. … Tomēr ▾ Bamby Hotel ir izdevī ga viesnī ca. Patiesī bā es saņ ē mu visu, ko gaidī ju un cerē ju. Jā , paš ā viesnī cas iekā rtā un numuriņ os ir lietas, kuras pē dē jais laiks nomainī t pret jaunā m un labā kā m, tač u tas man absolū ti netraucē ja izbaudī t atvaļ inā jumu. Personā ls ir pieklā jī gs un pieklā jī gs, tač u ļ oti slikti orientē jas angļ u valodā , tas radī ja zinā mu diskomfortu. Par pā rē jo biju apmierinā ts. Ē diens bija ļ oti garš ī gs, visa pietika. Teritorija sakopta.
аватар Euroru
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bija 2018. gada jū nijā . Atraš anā s vieta super. Tuvu jū ra, blakus dzelzceļ a stacija, vecpilsē ta. Istaba jauka, tī ra, uzkopj katru dienu. Ē diens ir lielisks, ī paš i vakariņ as. Standarta brokastis: pā rslas, konditorejas izstrā dā jumi (ļ oti garš ī gi), desa, siers, auzu pā rslas. … Tomēr ▾ Bija 2018. gada jū nijā . Atraš anā s vieta super. Tuvu jū ra, blakus dzelzceļ a stacija, vecpilsē ta. Istaba jauka, tī ra, uzkopj katru dienu. Ē diens ir lielisks, ī paš i vakariņ as. Standarta brokastis: pā rslas, konditorejas izstrā dā jumi (ļ oti garš ī gi), desa, siers, auzu pā rslas. Ar to pietika. Vakariņ as, protams, ir greznas. Daudzveidī ga bufete. Un pirmā un otrā ē diena izvē le. Katru dienu bija cita zupa. Un visas mū su uzturē š anā s laikā neviens ē diens neatkā rtojā s. Vakariņ ā s bija arī jū ras veltes. Desertā katru dienu vienmē r bija saldē jums, arbū zs un kā da cita kū ka. Personā ls ļ oti draudzī gs, ī paš i saimnieki un viesmī le Simonetta, vienmē r labprā t palī dz. Wifi ir lielisks. Zinot, ka Eiropā ar to ir problē mas, š eit tas bija milzī gs pluss. Varē ja arī ņ emt lī dzi velosipē dus un braukt, tač u bija jā atstā j 50 eiro depozī ts. Ja Rimini, tad tikai Bambi! ! !
аватар fadimir
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca piedā vā ja tū risma operatoru. Mani apmierinā ja negatī vā s atsauksmes internetā un devos ceļ ojumā . Viens. Bez valodas zinā š anā m. Par laimi, nekļ ū dī jos. Viesnī ca sanā ca pieticī ga, tipiska, un viss pā rē jais ir cilvē ku radī ts. … Tomēr ▾ Viesnī ca piedā vā ja tū risma operatoru. Mani apmierinā ja negatī vā s atsauksmes internetā un devos ceļ ojumā . Viens. Bez valodas zinā š anā m. Par laimi, nekļ ū dī jos. Viesnī ca sanā ca pieticī ga, tipiska, un viss pā rē jais ir cilvē ku radī ts. Draudzī gums, tī rī ba, gā dī ba (sen nebiju sastapusi tā du attieksmi), izcila virtuve. Baidos, ka virtuvei tie var vairot zvaigzni. Manuprā t, nejauš u viesu nav. Š ī viesnī ca ir paredzē ta tiem, kas vē las redzē t Itā liju lē nā m. Blakus stacija, jū ra, vecpilsē ta - viss, kas nepiecieš ams dvē selei.
Skaitlis ir normā ls. Tualetes un duš as bija labā stā voklī , bez problē mā m.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ja braucam uz Rimini, tad tikai š ajā viesnī cā ! Tagad pie lietas. Atraš anā s vieta. Lieliski! 11. pieturā , kas atrodas tuvu vē sturiskajam centram, divu minū š u gā jiena attā lumā no vietē jā "brodveja", un tajā paš ā laikā uz klusas ielas. … Tomēr ▾ Ja braucam uz Rimini, tad tikai š ajā viesnī cā ! Tagad pie lietas. Atraš anā s vieta. Lieliski! 11. pieturā , kas atrodas tuvu vē sturiskajam centram, divu minū š u gā jiena attā lumā no vietē jā "brodveja", un tajā paš ā laikā uz klusas ielas. 15 minū š u gā jiens lī dz mež onī gai pludmalei, kas arī ir bū tiski - negribē jā s maksā t 10 eiro par estakā des gultu un lietussargu, un mež onī ga pludmale nav sliktā ka par civilizē tu - tas pats krasts, tas pats jū ra, duš as un tornis ar glā bē ju. Vienī gais, ka nav estakā des gultu un lietussargu. Istabas. Mazs, bet tī rs. Uzturs. Š eit ir pozitī vu emociju jū ra! Vatikā ns nobā lē ja, salī dzinot ar vakariņ ā m Bambi's! )) Konkrē ti - divdesmit uzkodas un salā ti bufetē , karstā s uzkodas cepta laš a un makaronu veidā ar jū ras veltē m, zupa un nevis Eiropas kartupeļ u biezeni, bet mū su borš č a un kā postu zupa. Otrais tika pasū tī ts dienu iepriekš . Mans vī rs gaļ u ņ ē ma daž ā dā s formā s (cū kas kā ju, grilē tu liellopu gaļ u utt. ), bet es izmē ģ inā ju visus zivju ē dienus, arī zobenzivis. Nedē ļ as laikā , ko uzturē jā mies viesnī cā - neviens ē diens neatkā rtojā s. Bijā m patī kami pā rsteigti par ē dieniem, ī paš i pē c Itā lijas tū res, kuras laikā tikā m pabaroti ar makaroniem. Desertā - kū kas, saldē juma vai augļ u izvē le. Es paņ ē mu kū kas - nedē ļ u nebija tā da paš a garduma. Kas attiecas uz brokastī m - jā , tā s ir vienmuļ as - siers, garš ī gs biezpiens, desa, olas, vairā ku veidu kū kas. . . Viņ u kruasā ni ar š okolā des pildī jumu nevar iegū t pietiekami daudz! Personā ls. Krievu saimniece un viņ as vī rs ir jauki un draudzī gi cilvē ki, kuri personī gi pieskata viesus tā , it kā mē s bū tu viesi vakariņ ā s. Kopumā viss personā ls ir draudzī gs. Mū s pakļ ā va fakts, ka pirms izbraukš anas - un mums bija izbraukš ana septiņ os no rī ta - prasī jā m sausā s devas, un devas vietā mums atvē ra restorā nu, kurā viss bija sagatavots pilnī gā m brokastī m. Š eit ir pakalpojums! Kopumā esam apmierinā ti un iesakā m visiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā.2012. gada jū lijā pē c Itā lijas ceļ ojuma tū res pa Itā lijas mozaī ku. Viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m un nekļ ū dī jos, personā ls bija draudzī gs un uzkopa normā li. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā.2012. gada jū lijā pē c Itā lijas ceļ ojuma tū res pa Itā lijas mozaī ku. Viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m un nekļ ū dī jos, personā ls bija draudzī gs un uzkopa normā li. Ē dieni tika ņ emti puspansijā . Ē dieni vienmē r bija garš ī gi, it ī paš i vakarā , mī dijas bija ļ oti labi pagatavotas. Vakarā ū dens bija iekļ auts vakariņ u cenā salī dzinā jumā ar Spā niju. Mē s devā mies 2 reizes uz pludmali 23 no Bambi viesnī cas, un tad devā mies uz bezmaksas 1, tas ir apmē ram 15 minū tes ar kā jā m. Amerigo Vesputchi ielā pieturā.14 ir liels lielveikals, tur viss ir lē tā ks un visa kā pie viesnī cas ir daudz nekā veikals. Istabā kaut kā vannasistaba nav vietā pie balkona.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
No 20.08. 2011-03.09. 2011 Mē s ar vī ru atpū tā mies Rimini viesnī cā Bamby 3*. Tā kā mē s vairs neesam jaunieš i, gribē jā m atpū sties no steigas un burzmas, un š ī viesnī ca atrodas klusā rajonā . Ļ oti ē rti ir arī tas, ka pludmale ir tikai 5-7 minū tes. … Tomēr ▾ No 20.08. 2011-03.09. 2011 Mē s ar vī ru atpū tā mies Rimini viesnī cā Bamby 3*. Tā kā mē s vairs neesam jaunieš i, gribē jā m atpū sties no steigas un burzmas, un š ī viesnī ca atrodas klusā rajonā . Ļ oti ē rti ir arī tas, ka pludmale ir tikai 5-7 minū tes. kā jā m, netā lu autobusu pieturas, vecpilsē ta, slavenais akvā rijs. Mū su istaba bija diezgan liela, veidota minimā lisma stilā – viss nepiecieš amais ir pa rokai un nekas vairā k. Darbinieki ir pieklā jī gi un labi pā rzina savu darbu. Bet mū su mī ļ ā kā vieta viesnī cā ir skaista terase ar klavieru bā ru, kur biež i piesē dā mies ar vī ru. Ē diens nav slikts, brokastī s bufete, vakariņ as var pasū tī t viesnī cā , vai arī doties uz pilsē tu uz kā du no smalkajiem restorā niem. Viesnī ca noteikti ir lē tā ka. Rimini noteikti bija ko redzē t, bet vī rs piepildī ja manu seno sapni – apmeklē t Venē ciju. Tā kā man vispā r ir ļ oti grū ti ceļ ot, gribē ju nokļ ū t Venē cijā komfortabli, turklā t bez milzī gas tū ristu grupas. Skrienot pa apskates objektiem, lai gids ieķ eksē ekskursijā , nevis mums. Man arī nepatī k vilcieni, tā pē c izvē lē jā mies privā tu braucienu ar mikroautobusu. Mē s izvē lē jā mies jaunu vī rieti, vā rdā Viktors, jo viņ a mikroautobuss mums patika visvairā k no tiem, kas mums piedā vā ja lī dzī gu braucienu. Grupa pulcē jā s ne visai liela - 9 cilvē ki, visu ceļ u darbojā s kondicionieris, un viņ i rā dī ja dokumentā lo filmu par Itā lijas pilsē tā m un apskates vietā m. Tā tad tie, kas gribē ja tikt apgaismoti, un tie, kas ne, apbrī noja skaistumus no mikroautobusa loga. Brauciens mums izmaksā ja 60 eiro no cilvē ka, ne ī paš i dā rgi. Un lū k, tā ir ilgi gaidī tā Venē cija. Tū ristu jū ra, skaistas mā jas, kas izaug no ū dens, peldoš as gondolas, jautrī ba, troksnis un smiekli no visā m pusē m. . . Izbraucot ar gondolu (ļ oti dā rgs prieks 80 ero) pa Lielo kanā lu, kas iet cauri visa pilsē ta, mē s nokļ uvā m Venē cijas centrā lajā laukumā , Piazza San-Marco, š eit atrodas Basilica di San Marco un slavenā Palazzo Ducale. Apskatī jā m š ā dus senatnes pieminekļ us: Orolodgio torni, Rialto Zelta tiltu, Ponte dei Sospiri Nopū tu tiltu. . Mē s apmeklē jā m San Pietro di Castello, San Zaccaria un Santa Maria dei Miracoli baznī cas, kā arī apmeklē jā m Santa Croce Starptautisko modernā s mā kslas galeriju un Modernā s mā kslas muzeju Ca' Pesaro pilī . Diezgan izsalkuš i devā mies meklē t, kur paē st vakariņ as. Tā kā tobrī d nebija ar ko konsultē ties, tad devā mies uz pirmo restorā nu, kur sastapā mies - Antico Martini. Ē dieni tajā ir klasiski, nekas ī paš s, bet cenas ir š ikas. Vakariņ as diviem mums izmaksā ja 270 eiro. Tā pē c tū ristiem iesaku pā rtiku pirkt lielveikalos un ņ emt lī dzi ceļ ojumā . Protams, Venē cijā joprojā m ir skaistas vietas, kur mums nebija laika nokļ ū t, bet bija pienā cis laiks atgriezties Rimini uz mū su viesnī cu. Un mē s turpinā sim savu iepazī š anos ar Venē ciju nā kamgad.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Golga68
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Apmetā mies š ajā viesnī cā augusta sā kumā un bijā m ļ oti apmierinā ti. Laipni angliski runā još i darbinieki, bez problē mā m. Dzī vojā m otrajā stā vā , istabiņ a maza, bet par š auru nosaukt nevaru. … Tomēr ▾ Apmetā mies š ajā viesnī cā augusta sā kumā un bijā m ļ oti apmierinā ti. Laipni angliski runā još i darbinieki, bez problē mā m. Dzī vojā m otrajā stā vā , istabiņ a maza, bet par š auru nosaukt nevaru. Istabā bija kondicionieris, vannasistabā bija moderna duš a, reģ istratū rā jā lū dz fē ns (tas ir bez maksas, bet reizē m prasa depozī tu 5 eiro, ko atdod aizbraucot). Lī dz vē sturiskajam centram 15 minū š u gā jiens. Viesnī cas maksas pludmale ir 5 minū š u gā jiena attā lumā , bezmaksas ir diezgan tā lu, bet mē s uz turieni negā jā m, gribē jā m komfortu. Iesaku ieturē t vakariņ as š ajā viesnī cā . Katru dienu 3 pirmie un 3 otrie ē dieni, kā arī liela uzkodu bufete, ko varat aizpildī t bez pamatē dieniem. Ī paš i priecē svaigas mī dijas katru dienu neierobež otā daudzumā . Nedē ļ as ē dienkarte nekad nav atkā rtojusies. Mums nebija problē mu ar agrā m brokastī m un vē lajā m vakariņ ā m, kas nav pieejamas visā s viesnī cā s. Viesnī cas saimniece ir krieviete, viņ a ar prieku atbildē ja uz visiem jautā jumiem. Labprā t atgrieztos š ajā viesnī cā
аватар Elena_Kh
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pirmais pozitī vais: 1. Ē rti atrodas (tuvu jū rai un no dzelzceļ a stacijas, kas vē las braukt ar vilcieniem Itā lijā ). 2. Pā rsteidzoš i labas vakariņ as. Negatī vs: 1. Sovkova numurs. Es dzī voju ceturtajā stā vā . Istaba liela, bet bez gaisa kondicionē š anas, kas š ajā karstumā ir absolū ti nepieņ emami. … Tomēr ▾ Pirmais pozitī vais:
1. Ē rti atrodas (tuvu jū rai un no dzelzceļ a stacijas, kas vē las braukt ar vilcieniem Itā lijā ).
2. Pā rsteidzoš i labas vakariņ as.
Negatī vs:
1. Sovkova numurs. Es dzī voju ceturtajā stā vā . Istaba liela, bet bez gaisa kondicionē š anas, kas š ajā karstumā ir absolū ti nepieņ emami. Vannasistabā nav fē na, duš a ir caurums grī dā , atdalī ts ar plastmasas starpsienu. Izeja no istabas uz kopē jo jumtu.
Pē c informā cijas no citiem nelaimē nonā kuš iem kaimiņ iem - otrā un treš ā stā va istabas ir mazas, pilnī gi nav kur apgriezties, skapis balstā s uz gultas, bet ar fē nu un kondicionieri. Tikai nav skaidrs, kurš ir labā ks.
2. Personā ls ir nedraudzī gs. Palū dzu krieviski runā još ai apkopē jai palī dzē t sakā rtot ž alū zijas un saņ ē mu atbildi, rī t tī rī š u - redzē s, lai gan viņ a bija akmens metiena attā lumā no durvī m uz manu istabu.
3. Reģ istratū rā cilvē ki ir pilnī gi neadekvā ti. Atslē gas netiek ievē rotas. Manā istabā trī s dienas (izrā dī jā s, ka tā ir divvietī ga) dzī voja kā ds nepiederoš s cilvē ks, tā pē c neviens viņ u nemaz neievē roja. Tur vismaz ej uz galvas - nevienam tas nerū p.
4. Saimniece Ņ ina - pievī la mani divreiz. Vispirms es pasū tī ju sev agrā s brokastis; tā pē c viņ a pierakstī ja, teica, ka viss tiek kontrolē ts, un tad no rī ta viņ i burtiski kliedza uz mani, kā pē c es atnā cu tik agri.
Citu dienu es pasū tī ju vē lā s vakariņ as - viss ir pa vecam, viņ a to pierakstī ja, es nenā ku vakariņ ā s. Un tad es pati gā ju uztaisī t traci reģ istratū rā , kā da tā viesnī ca ir tik viduvē ja.
Labi ir tas, ka es tajā pavadī ju tikai trī s dienas. Neiesaku nevienam!
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pirmais pozitī vais: 1. Ē rti atrodas (tuvu jū rai un no dzelzceļ a stacijas, kas vē las braukt ar vilcieniem Itā lijā ). 2. Pā rsteidzoš i labas vakariņ as. Negatī vs: 1. Padomju numurs. Es dzī voju ceturtajā stā vā . Istaba liela, bet bez gaisa kondicionē š anas, kas š ajā karstumā ir absolū ti nepieņ emami. … Tomēr ▾ Pirmais pozitī vais: 1. Ē rti atrodas (tuvu jū rai un no dzelzceļ a stacijas, kas vē las braukt ar vilcieniem Itā lijā ). 2. Pā rsteidzoš i labas vakariņ as. Negatī vs: 1. Padomju numurs. Es dzī voju ceturtajā stā vā . Istaba liela, bet bez gaisa kondicionē š anas, kas š ajā karstumā ir absolū ti nepieņ emami. Vannasistabā nav fē na, duš a ir caurums grī dā , atdalī ts ar plastmasas starpsienu. Izeja no istabas uz kopē jo jumtu. Pē c informā cijas no citiem nelaimē nonā kuš iem kaimiņ iem - otrā un treš ā stā va istabas ir mazas, pilnī gi nav kur apgriezties, skapis balstā s uz gultas, bet ar fē nu un kondicionieri. Tikai nav skaidrs, kurš ir labā ks. 2. Personā ls ir nedraudzī gs. Palū dzu krieviski runā još ai apkopē jai palī dzē t sakā rtot ž alū zijas un saņ ē mu atbildi, rī t tī rī š u - redzē s, lai gan viņ a bija akmens metiena attā lumā no durvī m uz manu istabu. 3. Reģ istratū rā cilvē ki ir pilnī gi neadekvā ti. Atslē gas netiek ievē rotas. Manā istabā trī s dienas (izrā dī jā s, ka tā ir divvietī ga) dzī voja kā ds nepiederoš s cilvē ks, tā pē c neviens viņ u nemaz neievē roja. Tur vismaz ej uz galvas - nevienam tas nerū p. 4. Saimniece Ņ ina - pievī la mani divreiz. Vispirms es pasū tī ju sev agrā s brokastis; tā pē c viņ a pierakstī ja, teica, ka viss tiek kontrolē ts, un tad no rī ta viņ i burtiski kliedza uz mani, kā pē c es atnā cu tik agri. Citu dienu es pasū tī ju vē lā s vakariņ as - viss ir pa vecam, viņ a to pierakstī ja, es nenā ku vakariņ ā s. Un tad es pati gā ju uztaisī t traci reģ istratū rā , kā da tā viesnī ca ir tik viduvē ja. Labi ir tas, ka es tajā pavadī ju tikai trī s dienas. Neiesaku nevienam!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в тихом жилом районе Марина Чентро города Римини, всего в 5 минутах ходьбы от морского берега. Гостиница находится недалеко от главной торговой улицы с её магазинами, барами и ресторанами, которая также является самым центром ночной жизни Римини. Отель подойдет для молодежного отдыха, индивидуальной поездки или отдыха с друзьями.

Atrašanās vieta Международный аэропорт имени Федерико Феллини расположен в 8 км от отеля.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Размещение с животными разрешается по предварительному запросу. Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа. По запросу еда и напитки доставляются в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • velosipēdu noma
Telpu apraksts

Отель предлагает 38 комфортабельных номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Viale Vittorio Veneto 18, 47921 Rimini, Marina Centro (Rn), Italy
Tālruņi: Tel: +39 0541 2 78 78 Fax: +39 0541 5 05 02
Tīmekļa vietne: Bamby Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).