Dodieties tikai uz pludmali un baseiniem

Rakstīts: 25 oktobris 2013
Ceļošanas laiks: 29 septembris — 8 oktobris 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 7.0
Viesnī ca ilgu laiku netika izvē lē ta. Mani piesaistī ja cena : ) un, protams, savas pludmales un baseinu ar minerā lū deni klā tbū tne.
Tagad vairā k. Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska! Lieliski skati! Attā lums lī dz ostai un vispā r lī dz dzī vī gā kā m ielā m mū s nebiedē ja. Lī dz Aragonieš u pilij 15 minū tes ar kā jā m, lī dz ostai 25 minū tes. Viesnī cas teritorija ir sakopta. Pastā vī gi visu dienu strā dā dā rznieks (arī baseinu apkopē js, arī uztur kā rtī bu). Personī ba nav ī paš i draudzī ga. Gluž i kā ē na. Bet viņ š savu darbu paveica labi. Tā lā k par personā lu. Restorā nā strā dā ja 2 meitenes. Ļ oti draudzī gs, bet ne vā rda angliski (tas attiecas uz visu salu kopumā ). Kalpones atstā ja nepatī kamu pē cgarš u. Par tī rī š anu sū dzī bu nav, tač u viņ i acī mredzot ar pastiprinā tu interesi izturē jā s pret mū su personī gajā m mantā m. Bija ā rkā rtī gi nepatī kami atrast smarž u pudelī ti ar saplī suš u izsmidzinā š anas mehā nismu. Istabene vai nu ļ oti gribē ja tā s noš ņ aukt. . . vai kā pē c. . . bet viņ a ļ oti gribē ja noņ emt smarž ā m vā ciņ u, kura tur nav. Bū tu jauki, ja tie atrastos redzamā vietā . Un tā viņ i atradā s naktsgaldiņ a atvilktnē . Tagad par villas ī paš niekiem. Precī zā k, ī paš nieks. Tā s ir tikai tī rā s š ausmas. Ļ AUNUMS UN MANTKARĪ GS! Es personī gi vakariņ ā s saliku ē diena porcijas uz š ķ ī vjiem. Bija smieklī gi skatī ties. kā viņ š nost no š ķ ī vja, papildus, viņ aprā t, pā ris karotes ē diena : ). Bija sajū ta. it kā mē s pastā vī gi bū tu viņ a uzraudzī bā . Viņ a alkatī ba ir visur! Pat dvieļ i (starp citu, atzī mē ju, ka tie tika mainī ti katru dienu) tika uzš ū ti))) balinā tie tirkī za dvieļ i tika uzš ū ti ar tumš i zaļ u pavedienu. Vakariņ ā s restorā nā nebija mū zikas. Nē . Pat gaiš s fons. Mē s sē dē jā m kā nomodā . Visi, it kā č ukstus baidoties, reizē m pā rmij daž us vā rdus, un tad atskan instrumentu skaņ as. Un jā , viss ir saimnieka uzraudzī bā . Mums ar viņ u nebija tieš u konfliktu. Atš ķ irī bā no citiem atpū tniekiem. Izrā dā s, viņ š nolē ma slē gt pludmali. Vienkā rš i bloķ ē jiet piekļ uvi. Neskatoties uz to, ka tas ir VIENĪ GAIS arguments, kā pē c cilvē ki izvē las tieš i š o viesnī cu. Detaļ ā s NEIEdziļ inā š os. . . bet pat pē c skandā liem viņ š pludmalē izvilka tikai 6 sauļ oš anā s krē slus. Vē l gribu atzī mē t, ka tad, kad ieradā s itā ļ i, ē diens kļ uva garš ī gā ks, sula mazā k atš ķ aidī ta, un viņ i pat piedā vā ja kā du piedevu. Tagad par pā rtiku. Vienmuļ i, bet garš ī gi. Es domā ju, makaroni. . . makaroni. . . makaroni. . . risoto. . . zivis. Gaļ a vienmē r ir cieta, mums neparasti garš ota. Brokastī s nemitī gs karš ar lapsenē m. Ir tikai to mā koņ i. visi lidoja uz š ķ iņ ķ i. Man bija jā izvē las. Vai klusas, bet mazā k apmierinoš as brokastis bez š ķ iņ ķ a, vai ar š ķ iņ ķ i un nervozu roku vicinā š anu. Tas ir, ja uz terases. Jū s varē tu ieturē t brokastis iekš ā . Bet kā? ? ? Kad no terases paveras tik skaisti skati.
Iesaku uzmanī gi pieiet skaitļ u izvē lei. Labā k pā rmaksā t un neskatī ties uz parku. tā kā parks ir gan siena, kuru var aizsniegt ar roku no balkona, gan sū kņ i, kas paslē pti aiz brezenta, lai piepildī tu baseinus ar ū deni (tie joprojā m pastā vī gi trokš ņ o). Daž iem numuriem nav balkonu. bet vienkā rš i durvis veras uz teritoriju, nu, tā tad ne uz tā s gleznainā ko daļ u. Un vē lams ņ emt galveno korpusu. No ē kas, kas atrodas augš ā , neē rts ceļ š . Kaut kas lī dzī gs ugunsdzē sī bas kā pnē m, uz kurā m lietū ar lietussargu ir maz vietas, kur kā pt. Bet tad atkal))) jo augstā k, jo skaistā ki skati. Mē s dzī vojā m 109. istabā . Tas atrodas tieš i restorā na priekš ā . Sā kumā viņ i, protams, bija apbē dinā ti. . . bet tad ieraudzī ja citus skaitļ us. Sapratu, mums paveicā s. Saimnieki dzī voja aiz sienas : )

Tieš i pie viesnī cas ir autobusu pietura. Autobusi kursē reti, un jū s varat gaidī t stundu.
Rezultā ts. Vai es atkal doš os uz š o viesnī cu - es ieš u.
Atraš anā s vieta, teritorija - bez sū dzī bā m.
Personā ls - nekā dā veidā negatī vi neietekmē ja mū su atvaļ inā jumu (vienī gi istabene sabojā ja garastā vokli uz pusstundu)
Pā rtika ir normā la. Ir iespē jams. Garš ī gs. vienmuļ i, bet ko darī t. Itā ļ iem ir makaronu kults : )
Saimnieki ir mantkā rī gs liellopu gaļ a.
Mans viedoklis ir subjektī vs. Un jā , atceries. Galvenais noskaņ ojums! Un ne jau viesnī cas dē ļ doties atpū sties!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар