Oāze pie Nāves jūras

Rakstīts: 10 septembris 2013
Ceļošanas laiks: 23 — 25 jūlijā 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
2013. gada jū lijā es viesojos Izraē lā otro reizi mū ž ā . Un arī Nā ves jū ru apmeklē ju otro reizi, turklā t vairā kā s viesnī cā s! Vislielā ko iespaidu uz mani atstā ja viesnī ca Oasis Dead Sea. No pā rē jiem diviem – Lota un Tsela Harima – nekā dus ī paš us pā rsteigumus negaidī ju. Pats tos redzē ju, tū risti stā stī ja par tiem. . . Bet par Oā zi zinā ju maz. Pat nebiju domā jusi, ka ieteikš u to tū ristiem kā.3* ar plusu!
Uzņ emš ana Oasis Dead Sea 3+* un Spa Club 4* viesnī cā s ir kopī ga. Vestibils ir liels ar pastā vī gu gaisa kondicionē tā ju un aukstu ū deni ar ledu. Es nekad neesmu satikusi krieviski runā još us darbiniekus reģ istratū rā , bet vestibilā ir lete ar kosmē tiku un rotaslietā m. Tur pā rdevē jas runā krieviski, tā pē c problē mu nebū s. Tā pat ikviens viesnī cas darbinieks ir gatavs palī dzē t atrisinā t jebkuru problē mu. Jo ilgā k biju Izraē lā , jo vairā k izpalī dzī gu cilvē ku satiku! Tas ir fakts.
Wi-Fi viesnī cā ir bezmaksas, bet tikai 1 stundu dienā . Lai piekļ ū tu, jums jā iet uz reģ istratū ru un jā pieprasa kvī ts, kurā ir norā dī ts lietotā jvā rds un parole. Katru reizi, kad lietotā jvā rds un parole atš ķ iras, jū s vairs nevarē sit pieteikties : (

Teritorija neliela, zā liens, pā ris š ū puļ tī kli. . . Viss ļ oti kompakti. Baseins arī mazs. Virs tā s ir nojume, lai karstumā varē tu nedaudz atvē sinā ties. Dvieļ i baseinam un SPA jā ņ em lī dzi pie letes SPA kompleksā vai reģ istratū rā paš ā SPA. Reģ istrē joties viesnī cā , katram tū ristam tiek izsniegta karte š iem dvieļ iem. Tas ir jā maina uz viņ iem. Atgriež ot dvieļ us, jū s paņ emat karti atpakaļ . Sistē ma ir vienkā rš a un ē rta.
Oasis viesnī cas pludmale atrodas pā ri ceļ am, 30 sekunž u gā jiena attā lumā , tač u ir pieejami transporta pakalpojumi. Pludmalē ir saulessargi, sauļ oš anā s krē sli, krē sli, auksts dzeramais ū dens.
Par ē dienu var runā t bezgalī gi. Ļ oti plaš s ē dienu klā sts - gan brokastī m, gan vakariņ ā m. Karsti, salā ti, saldumi! Viss ir ļ oti garš ī gi. Es centos ņ emt ļ oti mazas porcijas, lai pē c iespē jas vairā k izmē ģ inā tu. Dzē rieni brokastī s - tē ja, kafija, sulas - bez maksas. Vakariņ ā s bez maksas ir pieejams tikai ū dens.
Istaba nav ī paš i plaš a, bet nav arī š aura. Liela gulta, ļ oti mī ksta un ē rta. Numurā ir LCD televizors, tē jas komplekts, seifs. Vannas istabā bija vanna, nevis duš a, š ampū nu ž elejas, fē ns. Es jutos ē rti un gandarī ts, atrodoties istabā . Ļ oti stilī ga krā su shē ma, kas bija acij tī kama.
Visai viesnī cai, kā arī numuriem ir ļ oti patī kama smarž a. Istaba tiek uzkopta katru dienu, ar uzkopš anu biju apmierinā ta.
SPA procedū ras nepasū tī ju, bet dzirdē ju citus tū ristus runā jam par labu apkalpoš anu. SPA kompleksā ir baseins ar Nā ves jū ras ū deni un dž akuzi. Cilvē ku vienmē r ir daudz, ī paš i vecā ka gadagā juma cilvē ki. Vispā r pie Nā ves jū ras jaunieš us redz reti, galu galā galvenais kontingents ir cilvē ki vecumā , kas dodas ā rstē ties un rehabilitē ties.

Rezumē jot, varu teikt, ka man viesnī cā viss patika! Esmu pā rliecinā ts, ka bū s tū risti, kuri paliks ar kaut ko neapmierinā ti. Esmu cilvē ks, kurš visā saskata pozitī vo. Un to novē lu visiem tū ristiem!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu