Prima Music Eilat 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 5.710
№24 viesnīcas reitingā Eilata
6.5 Numurs
7.5 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.0 Uzturs
4.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas piecu minūšu gājiena attālumā no Koraļļu pludmales. No numura paveras skats uz Sarkano jūru. Viesnīca ir iekārtota ar muzikālu tēmu, un to ieskauj labiekārtots dārzs ar palmām.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Plusi: labas brokastis un vakariņ as. Mī nusi: uzkopš ana atstā j daudz vē lamo, numurā nav balkona, viesnī cai piederoš ā pludmale ir maza, tā lu no pilsē tas. … Tomēr ▾ Plusi: labas brokastis un vakariņ as. Mī nusi: uzkopš ana atstā j daudz vē lamo, numurā nav balkona, viesnī cai piederoš ā pludmale ir maza, tā lu no pilsē tas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар dantist_tsht
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta koraļ ļ u pludmalē , lai tur bū tu zivis, koraļ ļ i. Un jā , viņ š to darī ja par cenu. Nokļ ū t no lidostas nav problē mu: taksometrs maksā.30 š ekeļ us, kas ir mazā k nekā.300 rubļ u! Lī dz ceļ am apmē ram 10 minū tes. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta koraļ ļ u pludmalē , lai tur bū tu zivis, koraļ ļ i. Un jā , viņ š to darī ja par cenu. Nokļ ū t no lidostas nav problē mu: taksometrs maksā.30 š ekeļ us, kas ir mazā k nekā.300 rubļ u! Lī dz ceļ am apmē ram 10 minū tes. . Tikā m brī niš ķ ī gi novietoti, reģ istratū rā ir krieviski runā još a meitene Nadija, viņ a visu ļ oti pieklā jī gi un skaidri izskaidro. Pati viesnī ca ir detalizē ti aprakstī ta iepriekš ē jā pā rskatā , viss ir tā . mierī gs, kluss, ē rts. Velosipē ds, teniss, trenaž ieru zā le, svaiga sula, viss bez maksas. Lai gan mē s paņ ē mā m puspansiju. Veikalā nopirkā m ū deni, pē dē jā dienā uzzinā jā m, ka visur ir dzesē tā ji, var ņ emt cik gribi, vienkā rš i mū su dzesē tā ji izskatā s savā dā k, tā pē c skatī jā mies ne reizi vien. Ē diens ir labs, ī paš i vakariņ ā s, bet tē ja ir tikai brokastī s, mums tas nav ē rti, bet Spā nijā bija tā pat. Brokastis lī dz 12.00. Var agri brokastot, un tad arī pusdienot. Gatavo ē dienu ir pietiekami daudz, pastā vī gi nes to, kas beidzies. Arī augļ i ir izvē le. nav rindu vai spiediena. Pā rsvarā atpū š as ā rzemnieki, maz krievu. Baseins ir auksts, neviens nepeldā s. Bet baseinā ir skaists zā liens ar spilveniem, matrač iem, teltī m, ar skatu uz jū ru! Krasotischa !!!!! ! ! blakus trenaž ieru zā lei arī pirts, tas pats par brī vu. wifi tikai vestibilā , ir mini klubs, vakarā animā cija pensionā riem un bē rniem. viesnī cas pludmale pā ri ceļ am, trī s sauļ oš anā s krē sli un krē sli! Neglī ts! Nā c iekš ā un ā rā ! Braucā m uz kaimiņ u pludmalē m, tur ir labā k, bet solā riji ir maksas. ieeja jū rā no krasta, nav pontonu, tā tad koraļ ļ u nav, pie krasta ir zivis, bet piebarotas, tā s uzpeld, ieejot ū denī . Kurš grib uz rifu, aizpeld tā lu, bet arī tur nav Š armas skaistuļ u! Ū dens auksts, nav vē lmes nirt! Blakus ir koraļ ļ u rezervā ts, ieeja ir 35 nis, bez solā rija, tas ir apmē ram 320 r no cilvē ka, sauļ oš anā s krē sls ir vē l 15 nis. Pludmale ir pamesta, maz cilvē ku to vē las. Nav pat salī dzinā juma ar Ē ģ iptes Sarkano jū ru! Esam bijuš i Ē ģ iptē daudzas reizes, vairs negribas tur braukt, bet jū ras dē ļ ir vē rts aizbraukt. Man patika viesnī ca, laba Eiropas trī s rubļ u banknote nepretencioziem tū ristiem. Pludmales ir neglī tas.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
No Maskavas 6 cilvē ku grupa Eilatā no 21. marta lī dz 31. martam apmaksā ja aviobiļ etes turp un atpakaļ . Darba dē ļ nokavē jos 2 dienas ar pā rsē š anos Stambulā . Ierodoties Eilatā , mū su galvenā grupa, kurā bija mana sieva un dē ls, tika pratinā ti un meklē ti 4 stundas. … Tomēr ▾ No Maskavas 6 cilvē ku grupa Eilatā no 21. marta lī dz 31. martam apmaksā ja aviobiļ etes turp un atpakaļ . Darba dē ļ nokavē jos 2 dienas ar pā rsē š anos Stambulā . Ierodoties Eilatā , mū su galvenā grupa, kurā bija mana sieva un dē ls, tika pratinā ti un meklē ti 4 stundas. Viesnī ca izrā dī jā s ļ oti netī ra, ar sapuvuš u smaku un niķ ī gu personā lu, lai gan pozicionē sevi kā.4 zvaigznes. Kad 23. martā ierados Telavivā , Ben Guriona lidostā , lai no turienes nokļ ū tu Eilatā pie ģ imenes un draugiem no darba, arī robež sargi sā ka mani cī tī gi pratinā t. Pratinā š ana turpinā jā s vairā k kā.3 stundas, pē c tam man tika veikta kratī š ana ar pilnī gu izģ ē rbš anos. Viņ i man atteica iebraukš anu, neticot, ka man Eilatā ir Prima Music viesnī ca, par kuru maksā ja no Krievijas un kur tajā brī dī atradā s mana sieva un dē ls. Pē c tam viņ i tika nogā dā ti lidostas cietuma kamerā , kas, spriež ot pē c uzrakstiem uz sienā m, bija paredzē ta galvenokā rt Krievijas un Ukrainas pilsoņ iem. Naktī mani iesē dinā ja lidmaš ī nā ar lidojumu uz Stambulu. Jaukā s un skaistā s turku stjuartes mani iekā rtoja biznesa klasē un ar lī dzjū tī bu nomierinā ja, cik spē ja, par ko viņ ā m liels paldies. Tā pē c, ja jums patī k ilgi gaidī tā atvaļ inā juma saviļ ņ ojums un vē laties pavadī t dienu cietuma kamerā , lai atvaļ inā jumā iztē rē tu 4000 eiro, laipni lū dzam ļ oti viesmī lī gajā Izraē las valstī ! P. S. Cienī jamie lī dzpilsoņ i! Lū dzam nosū tī t š o atsauksmi par ļ oti
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Irina0709
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pē dē jā atsauksme par š o viesnī cu ir ļ oti negatī va un vairs nav aktuā la, jo. viņ am ir 4 gadi, es mē ģ inā š u š o viesnī cu rehabilitē t, bet bū š u objektī vs. Novembra vidū atpū tā mies Eilatas viesnī cā Prima Music 4 *. … Tomēr ▾ Pē dē jā atsauksme par š o viesnī cu ir ļ oti negatī va un vairs nav aktuā la, jo. viņ am ir 4 gadi, es mē ģ inā š u š o viesnī cu rehabilitē t, bet bū š u objektī vs.
Novembra vidū atpū tā mies Eilatas viesnī cā Prima Music 4 *. Izrā dī jā s, ka aukstajā novembrī bija jā izvē las valsts, lai lidotu ne pā rā k ilgi, tač u tur bija silti, jo. Ē ģ ipte nekavē joties atkrita (man nepatī k arā bi), viņ i atcerē jā s Izraē lu un to nenož ē loja.
Izvē loties viesnī cu, vadī jā mies pē c informā cijas no interneta, vispirms izlē mā m par Eilatas rajonu, tad konkrē ti ar viesnī cu. Lielā kā daļ a viesnī cu atrodas pilsē tas centrā ziemeļ u pludmalē , tur ir tikai viena pludmale tik daudziem atpū tniekiem, ir arī jahtu stā vvietas, bet pludmale ir pilnī bā atbrī vota no koraļ ļ iem un ež iem, tur droš i vien ir ē rtā k peldē ties, bet kā pē c jā brauc uz Sarkano jū ru tikai peldē ties . Ir vē l viena pludmale, kas atrodas Eilatas nomalē , to sauc par Coral, gara piekrastes lī nija, tā nav attī rī ta no koraļ ļ iem un ež iem, ir akmeņ aina un oļ u ieeja ū denī un daudz jū ras dzī ves. Š ajā apgabalā ir tikai 6 vai 7 viesnī cas, starp kurā m Prima Music 4 * ir vislē tā kā .
Viesnī ca atrodas kalnā.200 metrus no jū ras, pludmale ir pā ri ceļ am, vē l viens trū kums ir balkonu trū kums, bet ar to arī mī nusi beidzas. No visiem numuriem paveras skats uz jū ru: viesnī ca atrodas perpendikulā ri jū rai, un piecstū ra numuri ar erkeru un visi istabu logi ir izvietoti paralē li jū rai, oriģ inā ls atradums, ļ oti ē rti, logi lieli, atvē rti kā nodalī jums. Mums bija standarta divvietī ga istaba, numuriņ i mazi, bet ļ oti ē rti, ir papildus dī vā ns, elektriskā tē jkanna ar tē jas-kafijas-cukura komplektu, kas tiek atjauninā ts katru dienu, liels skapis ar daudz pakaramiem un plauktiem, bezmaksas seifs, liels plazmas televizors ar duci (! ) krievu valodas kanā lu, mini bā rs. Vannas istabā ir viss nepiecieš amais: fē ns, š ampū ns, duš as ž eleja, ķ ermeņ a losjons, istabas uzkopš ana katru dienu ar dvieļ u maiņ u un viss, kas beidzies, pludmales dvieļ i tiek nodroš inā ti bez maksas un bez depozī ta.
Mē s baidī jā mies no ē diena, jo. Izraē lā tas ir koš ers, bet velti. Ē diens bija daudzveidī gs un garš ī gs, izrā dā s, ka brokastis bez gaļ as var bū t pat ļ oti garš ī gas ar milzī gu ē dienu skaitu, par gaļ u pat neatceries, vairā ku veidu gaļ as un zivju ē dienu vakariņ as, daudz garš ī gi deserti un augļ i, ne tikai jū ras veltes un cū kgaļ a, t . lī dz. uz tiem neattiecas koš era principi.
Par pludmali un jū ru. Mē s devā mies uz Reef Hotel pludmali, kas ir pretī mū su viesnī cai, bū tu jā maksā , bet mē s nekad nemaksā jā m, ja jū s peldat pa labi, ir vē l vairā k koraļ ļ u. Novembra vidū Sarkanajā jū rā Eilatā bija silts un mierī gs, ū dens temperatū ra +25, gaisa +30. Š ā ds laiks ļ ā va stundā m ilgi snorkelē t, skatoties uz jū ras dzī vi, iespaidi vispozitī vā kie, zivis visā da izmē ra un krā sas, skaistums! Tiem, kas vē las doties dziļ ā k, visā piekrastē ir nirš anas skolas.
Devā mies ekskursijā s uz Jeruzalemi un Betlē mi, ļ oti garš , bet notikumiem bagā ts brauciens, izbraucā m 5 no rī ta, atgriezā mies pē c 23:00, iekļ uvā m kā rtē jā Palestī nas-Izraē las konflikta saasinā š anā s periodā , notika autobusa papildu pā rbaudes daž ā dos kontrolpunktos. , varbū t citreiz viss bū tu pagā jis ā trā k. Ainavas aiz loga savdabī gas: tuksnesis, smilš akmens, zaļ umi tikai mā kslī gi iestā dī ti, nepietika ar tik patī kamu acij Vidusjū ras krā su. Iesaku apmeklē t okeanā riju un jū ras zemū dens observatoriju, kas atrodas netā lu no viesnī cas koraļ ļ u pludmalē .
Lī dz Eilatas centram var nokļ ū t ar bezmaksas autobusu (viesnī ca dod ī paš us kuponus), bet tā kā tas kursē reizi stundā , tad parastais autobuss nemaz nav dā rgs (apmē ram 5 š ekeļ i jeb 40 rubļ i). Neskatoties uz sarež ģ ī to politisko situā ciju valsts ziemeļ os, Eilatā viss bija ļ oti mierī gi, tumš ajos siltajos vakaros bez bailē m staigā jā m pa krastmalu un apbrī nojā m Jordā nijas spilgtā s gaismas otrpus Eilatas lī cim.
Kopumā Izraē la patika, ī paš i jū ra, iesaku viesnī cu, bet ģ imenes bez maziem bē rniem pludmales dē ļ , ebreji atstā ja labu iespaidu, domā ju, ka atgriezī simies š ajā valstī .
Вид из номера отеля. Подводная обсерватория. Перед отелем. Подводная обсерватория. Номер. Вид с моря.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
MĒ S IESAKAM Š O Omulī go VIESNĪ CU VISIEM TŪ RISTIEM NO KRIEVIJAS.... NO JŪ RAS Ļ OTI TUVU.... NU Ļ OTI SKAISTA ISTABA UN IZCILS Ē DIENS. … Tomēr ▾ MĒ S IESAKAM Š O Omulī go VIESNĪ CU VISIEM TŪ RISTIEM NO KRIEVIJAS....
NO JŪ RAS Ļ OTI TUVU....
NU Ļ OTI SKAISTA ISTABA UN IZCILS Ē DIENS.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар gtrbytc
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sā ksim ar to, ka viesnī ca nav Eilatā , bet 5 km. no pilsē tas tur vajag nokļ ū t ar autobusu(kursē reizi stundā ), vai ar taksi. Attiecī gi blakus ir 2 kafejnī cas un 1 veikals un viss. par sauļ oš anā s krē sliem jā maksā . bet vieta ļ oti neomulī ga , ī paš i tiem, kam ir bē rni. … Tomēr ▾ Sā ksim ar to, ka viesnī ca nav Eilatā , bet 5 km. no pilsē tas tur vajag nokļ ū t ar autobusu(kursē reizi stundā ), vai ar taksi. Attiecī gi blakus ir 2 kafejnī cas un 1 veikals un viss. par sauļ oš anā s krē sliem jā maksā . bet vieta ļ oti neomulī ga , ī paš i tiem, kam ir bē rni. Viesnī cas teritorija nepiekļ aujas pludmalei. Tā pē c teritorijas nav vispā r. 2. stā vā (pā reja caur liftu) ir kalnā iecirsta terase uz kuras atrodas baseins. (Tur bija vē l bē rnu, mazs, bet neviens nepū lē jā s pildī t). nekas nedarbojā s, nekā di pakalpojumi, restorā ni, bā ri, animā cijas. Viņ i paskaidroja, ka nav sezona (decembris), lai gan viss bija kā rtī bā pretī viesnī cā ar " sezona".
Istabas ļ oti mazas, nav 2 istabu, un pats nepatī kamā kais ir bez balkoniem!!! ! Maza slē gta telpa. Nevar bū t ne runas par kā dā m 4 zvaigznē m, ar lielu 3 izstiepumu, bet ž ē l dot viņ iem.
Personā ls 99% runā krieviski, š ajā ziņ ā tas ir ē rti, bet Eilatā tā ir visur.
аватар ef
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī viesnī ca atrodas blakus Ambassador, netā lu no koraļ ļ u rifa, tač u tā ir daudz lē tā ka, jo tā nepretendē uz zvaigž ņ u izplaukumu... Ē dieni - bija brokastis un vakariņ as, lieliski. . Ir baseins, tā ds zemniecisks, jo tas ir uz ielas, kalnā ar skatu uz jū ru un ar lielu zā lienu. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca atrodas blakus Ambassador, netā lu no koraļ ļ u rifa, tač u tā ir daudz lē tā ka, jo tā nepretendē uz zvaigž ņ u izplaukumu...
Ē dieni - bija brokastis un vakariņ as, lieliski. . Ir baseins, tā ds zemniecisks, jo tas ir uz ielas, kalnā ar skatu uz jū ru un ar lielu zā lienu. .
Iesaku istabas virs 3. stā va . . Blakus mini tirgus . . 200m lī dz pludmalei . .


iemiesojums kolesnikovana
lidojam uz Eilatu aprīļa beigās-maija sākumā, Izraēlā būsim pirmo reizi.Ja godīgi, atsauksmes par lidostu Uvdā ir biedējošas.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в пяти минутах ходьбы от пляжа Корал-Бич. Из его окон открывается вид на Красное море. Отель оформлен в музыкальной тематике и окружён ландшафтным садом с пальмами.

Atrašanās vieta 5 км от аэропорта г. Эйлат.
Pludmales apraksts Пляж в 350 метрах от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Завтрак: 7:00 – 12:00. Ужин: 18:30 – 21:00.

Синагога (без свитки Торы).

Доставка еды и напитков в номер, круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, доставка прессы, магазины на территории.

Курение на всей территории запрещено.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • droši  FREE 
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu klubs
  • aukle
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • basketbola laukums
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 144 номера в 6-этажном здании отеля. Каждый номер выполнен в отдельном музыкальном жанре.

Istabās

Бесплатный набор для приготовления чая и кофе, мини-холодильник, многоканальное телевидение, сейф, CD-плеер, беспроводной Интернет.

Adrese Almog Beach, Эйлат, 88000, Израиль
Tālruņi: Тел.: +972-8-638-8555, Факс: +972-8-634-1961
Tīmekļa vietne: Prima Music Eilat
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, баскетбол. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.