Pegasus Eilat Hotel 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.010
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca La Playa atrodas Eilatas ziemeļu piekrastes zonā, netālu no jahtu piestātnes. Viesnīca La Playa Eilat ir divstāvu ēka, kas celta 2000. gadā. Iekārtots elegantā austrumu stilā. Viesnīcas pagalmā, palmu ieskautā teritorijā, atrodas pieaugušo un bērnu baseini ar sauļošanās krēsliem.Vairāk →
аватар andrey_classic
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca La Playa atrodas 3 lī nijā s no jū ras, 10-15 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales. Uzreiz jā atzī mē , ka viesnī ca ir ļ oti labi uzturē ta, tī ra, sakopta. Interjers ir gaumī gi veidots, kas ekonomiskā s klases viesnī cā s ir diezgan reti sastopams. … Tomēr ▾ Viesnī ca La Playa atrodas 3 lī nijā s no jū ras, 10-15 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales. Uzreiz jā atzī mē , ka viesnī ca ir ļ oti labi uzturē ta, tī ra, sakopta. Interjers ir gaumī gi veidots, kas ekonomiskā s klases viesnī cā s ir diezgan reti sastopams.
Viesnī cas teritorijas bū tī bā nav (tā pat kā vairums Eilatas viesnī cu). Viesnī ca sastā v no vienas 3 stā vu U formas ē kas, kuras iekš pusē ir peldbaseins un aplī izvietoti sauļ oš anā s krē sli. Tā dē jā di tū ristus, kas atpū š as pie baseina, viesnī cas ē ka atdala no visiem apkā rtē jiem ceļ iem un lidostas. Tā pē c iekš pusē tas ir ļ oti mā jī gs un kluss, neskatoties uz pē dē jā s tuvumu.
Visi numuri ir standarta, mazi, bet pietiekami ē rti. Vannas istabā ir duš as kabī ne. Par skatu uz baseinu ir jā maksā papildus apm. 15 USD dienā . Istabā m pirmajā stā vā ir izeja tieš i uz baseinu, tač u tiem ir lielā ka piemaksa - apm. 30 $.
Ņ emot vē rā š ī s viesnī cas cenu, š obrī d š ī ir viena no labā kajā m izmitinā š anas iespē jā m cenas un kvalitā tes ziņ ā starp ekonomiskajā m 3 * Eilatā .
аватар Alex_classic
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Hotel La Playa ir viena no č etrā m viesnī cā m, kas ir daļ a no Holitel tī kla. Trī s no tiem atrodas Eilatā . Pakalpojums La Playa viesnī cā ir lī menī - tas ir diezgan atbilstoš s 3 * viesnī cai. Teritorija neliela - baseins iekš ē jā "pagalmā " un maz vietas ap to. … Tomēr ▾ Hotel La Playa ir viena no č etrā m viesnī cā m, kas ir daļ a no Holitel tī kla. Trī s no tiem atrodas Eilatā .
Pakalpojums La Playa viesnī cā ir lī menī - tas ir diezgan atbilstoš s 3 * viesnī cai. Teritorija neliela - baseins iekš ē jā "pagalmā " un maz vietas ap to. Tas ir tā lu no sliktā kā varianta - daž ā s viesnī cā s pat tā da nav. . . Viesnī ca atrodas 3. lī nijā - kā arī populā rā kā trī szvaigž ņ u viesnī ca Eilat Americana. Uz jū ru uz 10-12 minū tē m mierī gā solī .
Vestibils ir liels un pamatī gs. Animā cija kā citā s viesnī cā s - ebreju valodā un vā ja.
Ē diens ir labs. Numuri ir pieticī gi. Labā kais variants ir numuri ar skatu uz baseinu 2. -3. stā vā …


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель La Playa находится в северной прибрежной части города Эйлат, недалеко от пристани для яхт. Отель La Playa Eilat представляет собой двухэтажное здание, построенное в 2000 году. Оформлен в элегантном восточном стиле. Во внутреннем дворе отеля в окружении пальмовых деревьев находятся взрослый и детский бассейны с шезлонгами.

Pludmales apraksts Песчаный пляж находится в 10 минутах ходьбы от отеля. На пляже можно воспользоваться зонтиками, шезлонгами.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В ресторане подают полезные и питательные блюда. На ужин можно заказать различные блюда местной и международной кухни. К услугам гостей также детское меню.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • biljards
  • galda teniss
Telpu apraksts

К услугам гостей номера с кондиционером, ЖК-телевизором с кабельными каналами, мягким ковровым покрытием, принадлежностями для чая/кофе и холодильником. В каждом номере есть собственная ванная комната. Из некоторых номеров открывается вид на бассейн. В некоторых номерах есть собственная терраса.

Adrese 3 Kaman Street North Beach Eilat, Эйлат, 88270, Израиль
Tālruņi: +972-72-3922239
Tīmekļa vietne: Pegasus Eilat Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.