Sayang Maha Mertha Hotel 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 3.010
pamatā
1 atsaukt
2.0 Numurs
6.0 apkalpošana
2.0 Tīrība
5.0 Uzturs
4.0 Infrastruktūra
Viesnīca Sayang Maha Mertha atrodas 100 metru attālumā no Kutas pludmales un 5 minūšu pastaigas attālumā no iepirkšanās rajona Legian. Tā piedāvā numurus par izdevīgu cenu, peldbaseinu un restorānu. Mājīgus numurus ar balkoniem ieskauj dabas ainavas.Vairāk →
аватар zoromio
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s ar vī ru palikā m viesnī cā no 2013. gada 24. marta lī dz 2. aprī lim. Š ī viesnī ca tika izvē lē ta kā viena no lē tā kajā m; gandrī z visā s atsauksmē s teikts - labā kā cenas un kvalitā tes kombinā cija. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru palikā m viesnī cā no 2013. gada 24. marta lī dz 2. aprī lim. Š ī viesnī ca tika izvē lē ta kā viena no lē tā kajā m; gandrī z visā s atsauksmē s teikts - labā kā cenas un kvalitā tes kombinā cija. BET, uzturoties Bali 3 nedē ļ as, pa š o laiku mainot 4 viesnī cas daž ā dos kū rortos daž ā dā s cenu kategorijā s, ar pā rliecī bu varu teikt, ka Sayang Maha Mertha ir tā lu no labā kā s izvē les.
Viesnī ca ir ļ oti veca, š ķ iet, ka celta pirms 30 gadiem, un acī mredzot kopš tā laika nav veikta nekā da remonta vai renovā cija. Viss viesnī cā - mē beles, iekā rtojums, interjers, eksterjers, maigi izsakoties, ir vairā k kā pieticī gs. Viss kaut kā nobruž ā ts, noplucis, lobā s, brū k.
Istabas ir mē belē tas lī dz minimumam - skapis, diezgan ē rta gulta un viens naktsgaldiņ š . Pirmoreiz reģ istrē joties, istabā bija skapis ar daž iem plauktiem, tajā nebija paredzē ti pakaramie, bet pē c mū su lū guma skapis mums tika operatī vi nomainī ts.
Duš as telpa diezgan tī ra, duš ā ir tikai auksts ū dens, bet patī kama temperatū ra. Arī ierodoties mū su duš a bija saplī susi, un tā arī mums ā tri tika salabota.
Viens no viesnī cas izvē les kritē rijiem bija peldbaseina klā tbū tne. Bildē s un video viņ š izskatī jā s ļ oti jauki. Bet patiesī bā mē s tajā peldē jā mies tikai vienu reizi. Baseins strā dā visu diennakti, tas netiek tī rī ts, un no rī ta tajā no liela maisa tiek iebē rts neticami daudz balinā tā ja, kas vietā m neš ķ ī st, bet guļ slī dkalniņ os baseina apakš ā . Pat neieejot baseinā ir jū tams š is "aromā ts".
Vē l viens mī nuss ir tas, ka viesnī cā ir daļ a numuru bez kondicioniera, un mē s saņ ē mā m tieš i š ā du istabu ar vienu ventilatoru. Ja godī gi, tad Bali š ajā gadalaikā bez kondicioniera bija ļ oti grū ti, ventilators neglā ba, pa nakti atvē ra durvis uz balkonu, logu, bet tas neko daudz nelī dzē ja. Daž kā rt viņ i pat naktī pamodā s no aizsmakuma un aizgā ja uz duš u, lai vismaz kaut kā atsvaidzinā tos.
Un vē l viena liela neē rtī ba - tieš i mū su logu priekš ā , mū su stā va lī menī , tika celta jauna ē ka, un strā dnieki jau no agra rī ta sā ka klauvē t, grabē t un tajā paš ā laikā skatī ties pa logiem. Tā pē c man bija jā aizveras un jā bū t aizliktam.
Par brokastī m - cik saprotam, tad daudzā s Bali viesnī cā s numura cenā ir iekļ autas minimā lā s brokastis - 2 grauzdiņ i ar ievā rī jumu, sulu vai maziem augļ u gabaliņ iem un kafiju. Nav bufetes kā Taizemē vai Vjetnamā . Skaidrs, ka katru dienu ar š iem tostiem nebū si pilns, un kafejnī cā jā pasū ta vē l kas. Lī dz ar to brokastis diviem mums izmaksā ja papildus 5-8 dolā rus.
Wi-fi viesnī cā ir tikai netā lu no reģ istratū ras, un kvalitā te ir pretī ga. Protams, atvaļ inā jumā interneta pieejamī ba nav galvenais kritē rijs viesnī cas izvē lei, bet, piemē ram, mums vajadzē ja rezervē t citu viesnī cu, es godī gi mē ģ inā ju to darī t 3 dienas, tad es nospļ ā vu un devos uz internetu kafejnī ca. Es parasti klusē ju par mē ģ inā jumiem runā t pa Skype.
Viesnī cas priekš rocī bas:
Istabā m ir balkoni, uz balkona ir galds, 2 krē sli un peldkostī mu ž ā vē tā js.
Viesnī ca atrodas 7 minū š u gā jiena attā lumā no jū ras.
Tas, iespē jams, arī viss, piebildī š u tikai vienu: atvaļ inā jumā es parasti fotografē ju viesnī cas numuriņ us, lai vē lā k varē tu parā dī t, kur atpū tā mies. Š ajā viesnī cā es neuzņ ē mu nevienu fotoattē lu, jo. Es nemaz negribu viņ u atcerē ties.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Sayang Maha Mertha находится в 100 метрах от пляжа Куты и в 5 минутах ходьбы от торгового района Легиана. В вашем распоряжении номера с хорошим соотношением цены и качества, бассейн и ресторан. Уютные номера с балконами расположены в окружении природных ландшафтов.

Atrašanās vieta Отель Sayang Maha Mertha находится в 15 минутах езды от Денпасара и в 10 минутах езды от международного аэропорта Нгурах-Рай.
Viesnīcā

В ресторане Sayang подают разнообразные блюда европейской, китайской и балийской кухни. Легкие закуски и освежающие коктейли можно заказать в баре у бассейна.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
Izklaide un sports
  • biljards
  • niršana
  • makšķerēšana
Adrese Jln. Melasti, Lebak Bene, Legian Klod, Kuta, 80361 Легиан
Tīmekļa vietne: Sayang Maha Mertha Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга.