POP! Hotel Kuta Beach 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 4.010
pamatā
1 atsaukt
4.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
3.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca POP! atrodas 5 minūšu pastaigas attālumā no Kutas pludmales. Tā piedāvā mūsdienīgus, krāsainus numurus ar bezmaksas Wi-Fi. Šī viesnīca atrodas blakus populārajam Kutas mākslas tirgum un citiem tūrisma rajoniem, 10 minūšu pastaigas attālumā.Vairāk →
аватар zoromio
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s ar vī ru palikā m š ajā viesnī cā.7 dienas no 2013. gada 6. lī dz 15. aprī lim. Kā vē lā k uzzinā jā m, š ī viesnī cu ķ ē de sevi pozicionē kā studentu viesnī cu. Tas daudz ko precizē , bet ne visu. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru palikā m š ajā viesnī cā.7 dienas no 2013. gada 6. lī dz 15. aprī lim. Kā vē lā k uzzinā jā m, š ī viesnī cu ķ ē de sevi pozicionē kā studentu viesnī cu. Tas daudz ko precizē , bet ne visu. ) Arī š ī s ķ ē des viesnī cas ir ekoviesnī cas, vismaz apgalvo, ka viss ir no nekaitī giem materiā liem.
Mī nusi
Visi viesnī cas numuri ir vienā da standarta plā nojuma (platī ba ir maza), savukā rt ideja par š o plā nojumu man ir palikusi noslē pumā .
Pirmkā rt, istabā nav skapja! Pavisam! Kā arī naktsgaldiņ i vai jebkura cita mē bele, kurā var glabā t drē bes. Uz sienas pie ieejas ir vairā ki ā ķ i, uz kuriem, pē c dizaineres ieceres, š ķ ietami jā uzkar drē bes. Zem š iem ā ķ iem sā kas plaukts ar seifu, tā pē c pat manus sarafā nus virs ceļ galiem nevarē ja pakā rt, lai tie negulē tu plauktā , nemaz nerunā jot par garā m lietā m. Mē ģ inā ju reģ istratū rā paprasī t vismaz pakaramo, uz ko atbildē ja, ka nav (par laimi, vienu pakaramo paņ ē mu lī dzi no Krievijas). Varbū t ceļ otā jiem vī rieš iem tā nav problē ma, bet tomē r es domā ju, ka gan vī rieš i, gan sievietes pat pludmales kū rortā vē las izskatī ties vismaz nesaburzī ti.
Vē l nav skaidrs, ka visos numuros pē c noklusē juma ir papildu gulta, kas telpā aizņ em tik vē rtī gu vietu. Patiesī bā tieš i uz š ī s gultas tika izliktas lietas, tā pē c istabā visu laiku valdī ja nekā rtī ba. Istabas plā nojums ir tā ds, ka š ī s papildgultas dē ļ , tā lu ne visiem, kas bija vajadzī gas, nebija kur nolikt pat koferi. Tas vienkā rš i neiederē jā s š aurajā ejā starp gultu un logu (lai gan ne tik lielā ). Rezultā tā viņ š stā vē ja istabas vidū , un mē s pastā vī gi viņ am paklupa. Kamē r nakš ņ ojā m viesnī cā , skatī jā mies Ā zijas pā rus ar bē rniem un ar 2 un 3 č emodā niem ieč ekojoties, nevaru iedomā ties, kā tā dā istabā var izmitinā t visu ģ imeni.
Vē l viens man bū tisks mī nuss ir tas, ka viesnī cā netiek vaļ ā logi. Naktī un arī dienā bija ļ oti smacī gs, ļ oti gribē jā s atvē rt logu, izvē dinā t istabu, bet tā vietā nā cā s ieslē gt kondicionieri, tā pē c mē s ar vī ru stipri saaukstē jā mies. paš ā pirmajā naktī , lai gan kondicionieris strā dā ja ar minimā lu jaudu. Nā kamajā s naktī s viņ i centā s to neieslē gt, tā pē c bija ā rkā rtī gi neē rti gulē t aizlikts.
Vē l viens punkts - viesnī ca tika uzcelta ar burtu P. Mē s dabū jā m istabu ar skatu uz iekš telpu baseinu, un numuriņ u logi ir pretī . Attiecī gi bija nepiecieš ams pastā vī gi aizvē rt ž alū zijas, lai kaimiņ i neredzē tu, kas telpā notiek. Un ž alū zijas ir ļ oti biezas, tā s vispā r nelaiž iekš ā dienasgaismu, un aizverot ir jā ieslē dz gaisma gan pa dienu, gan vakarā un rodas sajū ta, ka esi mazā tumš s bunkurs. Tā pē c mē s centā mies pē c iespē jas mazā k laika pavadī t viesnī cā .
Treš ais bū tiskais trū kums ir tas, ka telpā nav vietas, kur ž ā vē t mitras lietas! Zem izlietnes ir tikai dvieļ u ž ā vē tā js, bet ar to nepietiek. Tā pē c pē c pludmales vai baseina mums nā cā s piekā rt slapjos peldkostī mus, pareo un citas lietas uz visiem izvirzī tajiem interjera priekš metiem - dzegas, durvju rokturi, durvju aizvē rē ji utt. Manuprā t, kū rortviesnī cai pilnī gi nepieņ emama neuzmanī ba.
Tualete un duš a (ar karsto ū deni) ir atseviš ķ a kabī ne, kas atrodas tieš i pie ieejas telpā , nedaudz atgā dinot tualeti lidmaš ī nā vai vilcienā . Viss jau bū tu labi, bet, ieslē dzot kabī nē gaismu, ieslē dzas arī ventilators, kas dā rd, maigi izsakoties, skaļ i. Ventilators tieš i apdullina to, kurš atrodas kabī nē , un ļ oti labi to dzird tas, kurš atrodas telpā . Salonā nav skaņ as izolā cijas, tā pē c, kad vī rs naktī piecē lā s, lai dotos uz tualeti, es pamodos no dū koņ a.
No vannas istabas piederumiem tikai nelielas ziepes un š ampū ns slē gtā maisiņ ā . Tā pē c ņ emiet visu lī dzi!
Brokastis viesnī cā vienmē r ir vienā das - rī si un ļ oti asas ceptas nū deles, viss tiek pasniegts palmu lapā + kafija. Pā ris reizes pamē ģ inā t š o ē dienu vē l bija labi, bet tik pikantu ē st katru agru rī tu negribē jā s, tā pē c brokastī m nā cā s tē rē t papildus naudu.
Un vē l viens mī nuss - samaksa par visu uzturē š anā s laiku tiek ņ emta ierodoties, un, ja pē kš ņ i nolemjat doties prom agrā k, nauda jums netiks atgriezta, jo. par rezervā cijas atcelš anu tiek piemē rota soda nauda 100% apmē rā . Tā nu mums ar vī ru nā cā s paciest neē rtī bas veselu nedē ļ u. Bali atpū tā mies 3 nedē ļ as, nomainī jā m 4 viesnī cas daž ā dos kū rortos, un gribu teikt, ka par 20-25 dolā riem dzī vojā m daudz ē rtā kos apstā kļ os nekā POP viesnī cā par 38.
plusi
Personā ls ļ oti pieklā jī gs, patī kams. Katrs viesnī cas darbinieks, ieraugot viesus, tiek novē rsts no biznesa, smaida no auss lī dz ausij un saka sveicienu, kas jū s tikai uzmundrina. )) Labi iztī riet telpas. Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, gultas veļ a ne.
Jauks, tī rs baseins ar jaukiem maziem mā kslī gā s rotangpalmas sauļ oš anā s krē sliem.
Ē rta atraš anā s vieta - 5-7 minū tes nesteidzī gā gā jienā lī dz pludmalei, 10 minū š u gā jienā lī dz galvenajai ielai, kur atrodas bā ri, naktsklubi, restorā ni.
Kopsavilkums: jū s varat palikt, bet pā ris dienas, ne vairā k. Ja istabā s, kas atveras, iztaisī tu logus, papildus gultas vietā ieliktu skapi, padomā tu lietu ž ā vē tā ju un izlabotu ē dienkarti, tad bū tu lieliska jautra viesnī ca!
шезлонги около бассейна бассейн вот и весь ванная кабинка сам номер


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель POP! находится в 5 минутах ходьбы от пляжа Кута Бич. К услугам гостей современные яркие номера с бесплатным Wi-Fi. Этот отель расположен рядом с популярным арт-рынком Кута и другими туристическими районами, до которых можно дойти за 10 минут.

Atrašanās vieta Отель находится также в 15 минутах ходьбы от торгового центра Discovery и тематического аквапарка Waterbom. Развлекательный район Легиана находится в 15 минутах ходьбы от отеля, а поездка до международного аэропорта Нгурах-Рай занимает 15 минут.
Viesnīcā
  • atklāts baseins
Telpu apraksts

Все номера в отеле POP! Kuta Beach оснащены кондиционером и телевизором с плоским экраном и спутниковыми каналами. В вашем распоряжении также сейф, гостиный уголок и ванная комната в номере. Для удобства гостей в номерах предоставляются бесплатные туалетно-косметические принадлежности и вода в бутылках.

FAQ