Ibis Budapest Heroes Square 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
55 istabu viesnīca atrodas dažu soļu attālumā no Ungārijas tūkstošgades pieminekļa.Vairāk →
аватар mplev88
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atraš anā s vieta: atrodas netā lu no Varoņ u laukuma. Blakus ir veikali, kafejnī cas, autobusu pietura, velosipē du noma ...kur var izbraukt ar velosipē du. Netā lu no Secheny pirtī m. Netā lu atrodas arī ezers, kur ziemā tiek "nolaista" ū dens un tiek izbū vē ta atklā ta slidotava. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta: atrodas netā lu no Varoņ u laukuma. Blakus ir veikali, kafejnī cas, autobusu pietura, velosipē du noma ...kur var izbraukt ar velosipē du. Netā lu no Secheny pirtī m. Netā lu atrodas arī ezers, kur ziemā tiek "nolaista" ū dens un tiek izbū vē ta atklā ta slidotava. Ieeja cik atceros ir bez maksas, tikai slidu noma maksā , vai nā c ar savē jiem... tad brauc cik gribi.

Infrastruktū ra: Viesnī cā nav teritorijas kā tā das, un tas ir saprotams, jo viesnī ca ir pilsē tvide. Viesnī ca ir ļ oti mā jī ga, gaiš a, visur tī ra un sakopta, laipns personā ls (nav krieviski runā još a personā la) Wi-Fi ir bezmaksas.

Istaba Ļ oti, ļ oti laba. Sakopts, viss kā rtī gi. Tā kā bijā m ziemā - istabā bija silti. Vannas istaba ir ideā li tī ra (starp citu, mums bija duš a), nebija nekā du problē mu ar karstā un aukstā ū dens padevi. Ir pieejams fē ns. TV — bija vairā ki kanā li krievu valodā . Telpu uzkopš ana ir kvalitatī va.
Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka istabā nav balkona, bet man tas nav bū tiski. Un tas neietekmē viesnī cas vai atpū tas kvalitā ti.

Ē dinā š ana: ē dā m tikai brokastis. Par pā rtiku sū dzī bu nav. Ļ oti daudzveidī ga bufete: 3 veidu desiņ as, sieri, svaigi gurķ i, olī vas, eļ ļ a, musli, 2 veidu jogurti, medus, vairā ku veidu ievā rī jumi, piens, daž ā das olas, tē ja, kafija, sulas (ne yupi), ā boli , apelsī ni, greipfrū ti, viena veida bezkrā saini konditorejas izstrā dā jumi, marinē ti sī poli, paprika...mums bija vairā k nekā pietiekami, un galvenais, ka viss bija garš ī gi.

Ieteikums: ja nezinā t, kuru viesnī cu izvē lē ties apmesties Budapeš tā , tad bez vilcinā š anā s izvē lieties š o viesnī cu. Tas pilnī bā atbilst cenai un kvalitā tei. Lai visiem laba atpū ta un spilgtas zī lē š anas))))


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Stefana bazilika
Novērtējums 9.0
Ungārija, Budapešta
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ungārijas parlamenta ēka
Novērtējums 8.8
Ungārija, Budapešta
Arhitektūra, Stats
Kafejnīca Ņujorkā
Novērtējums 9.5
Ungārija, Budapešta
Restorāni, kafejnīcas

Отель на 55 номеров расположен в нескольких шагах от памятника тысячилетия Венгрии.

Viesnīcā

  • солярий

  • Adrese Dózsa György út 106., 1068 Будапешт, Венгрия
    FAQ