Erzsebet City Center Hotel 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 9.710
9.3 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
9.7 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Erzsebet 3* atrodas Budapeštas centrā, 3 km attālumā no Keleti dzelzceļa stacijas, 24 km attālumā no lidostas. Viesnīca sastāv no 123 numuriem, no kuriem 7 vienvietīgi numuri, 74 savienojamie numuri, 29 divvietīgi numuri ar divguļamo gultu, 13 numuriņi ar papildu gultu, renovēta 2002. gadā.Vairāk →
аватар Opelauto
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta divatā ar draugu! Man ļ oti patika viesnī ca - ē rta atraš anā s vieta, ļ oti daudzveidī gs zviedru galds, pieklā jī gs personā ls, numuriņ i tiek uzkopti un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu!! ! Viss ir vienkā rš i … Tomēr ▾ Atpū ta divatā ar draugu! Man ļ oti patika viesnī ca - ē rta atraš anā s vieta, ļ oti daudzveidī gs zviedru galds, pieklā jī gs personā ls, numuriņ i tiek uzkopti un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu!! ! Viss ir vienkā rš i Super-ļ oti iesaku, nenož ē losit))))
аватар LaFifa
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca. Ideā li piemē rots tiem, kas plā no izpē tī t Budapeš tu kā jā m. Visi apskates objekti atrodas pastaigas attā lumā (15-20 minū tes), lī dz Varoņ u laukumam var aiziet 40 minū tē s, kā arī laba transporta apmaiņ a. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca. Ideā li piemē rots tiem, kas plā no izpē tī t Budapeš tu kā jā m. Visi apskates objekti atrodas pastaigas attā lumā (15-20 minū tes), lī dz Varoņ u laukumam var aiziet 40 minū tē s, kā arī laba transporta apmaiņ a. Ferenciek tere (200 m no viesnī cas) atrodas metro stacija un autobusu pietura. Viesnī ca atrodas klusā vienvirziena ielā . Netā lu no viesnī cas ir vairā ki diennakts pā rtikas lielveikali.
Dzī vojā m pē dē jā , 8. stā vā , 811. istabā . Istaba laba, plaš a ar divguļ amo gultu. Tā kā bijā m paš ā augš ā , no mū su loga pavē rā s skaists skats uz vecajiem Pestas jumtiem. Istabā : TV (ir Krievijas un pat Ukrainas (VOA) kanā li), minibā rs, kondicionieris (kas bija ļ oti parocī gs, jo gaisa temperatū ra sasniedza gandrī z +40 grā dus! ), Saliekams krē sls, divi krē sli, rakstā mgaldiņ i un kafijas galdiņ i. . Sā kumā aizslē gtā s durvis uz blakus istabu bija apkaunojamas, tač u kaimiņ us gandrī z nebija dzirdams un mē s drī z vien pā rstā jā m tam pievē rst uzmanī bu. Vannas istabā ir fē ns, š ķ idrā s ziepes. . . Ikdienas uzkopš ana. Dvieļ i tiek mainī ti, kad tie tiek izmesti uz grī das. Gulta tika mainī ta reizi 7 dienā s. Internets ir pieejams (Wi-Fi), bet par maksu. Ļ oti garš ī gas brokastis. Ir augļ i, karstie, konditorejas izstrā dā jumi, piens. Reģ istratū ra ir draudzī ga, pā rsvarā runā angliski. Viena no maiņ ā m ir jauns puisis, kurš nedaudz runā krieviski. Par to uzzinā jā m nejauš i, kad mans vī rs, nolauzis kurpju ragu, devā s uz reģ istratū ru pē c jaunas. Pa ceļ am no astotā stā va uz pirmo viņ š sacerē ja frā zi angļ u valodā , ko ar nevainojamu angļ u akcentu izdalī ja reģ istratū rā : "Ai distroed e was in a hurry device for my shoes, bat ai fogot sis was in a pasteidzies English Word! " : ))) Ungā rs minū ti padomā ja, bet tad jautā ja: "Vai tu vari pateikt krieviski? " : ))) Tā tad, dā rgie tautieš i, skatieties savu runu, lai pā rā k neizplū stu. , viņ i var tevi saprast; ) Seifu pakalpojumus varat izmantot bez papildu maksā jumiem. Seifs atrodas pirmajā stā vā , netā lu no reģ istratū ras ī paš ā telpā (mē s to neizmantojā m, es nezinu sī kā k). Viesnī cā var samainī t dolā rus un eiro pret forintiem, tač u kurss ir zems, tā pē c nesteidzies mainī t lielas summas. Man ļ oti patika viesnī ca. Š ī bija mū su otrā reize, un labprā t paliktu vē lreiz, ja radī sies tā da iespē ja.
Ресепшен мост Эржебет и статуя на ул. Ваци вблизи отеля Мост Эржебет Наш номер Вид из окна нашего номера Наш номер Наше окно :) Фасад отеля ночью
аватар LaFifa
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mans pā rskats bū s interesants tiem, kuri plā no apmeklē t Budapeš tu maija brī vdienā s. Ceļ ojuma datums 2009. gada 1. -5. maijs. Š ī bija mana otrā vizī te Ungā rijas galvaspilsē tā . Ja godī gi, pirmais brauciens (2008. gada maijā ) atstā ja tik spilgtus (negatī vus) iespaidus par Ungā riju kopumā un Budapeš tu jo ī paš i, ka negribē ju te braukt vē lreiz, bet vī rs ļ oti uzstā ja, viņ š , atš ķ irī bā no manis. … Tomēr ▾ Mans pā rskats bū s interesants tiem, kuri plā no apmeklē t Budapeš tu maija brī vdienā s. Ceļ ojuma datums 2009. gada 1. -5. maijs.
Š ī bija mana otrā vizī te Ungā rijas galvaspilsē tā . Ja godī gi, pirmais brauciens (2008. gada maijā ) atstā ja tik spilgtus (negatī vus) iespaidus par Ungā riju kopumā un Budapeš tu jo ī paš i, ka negribē ju te braukt vē lreiz, bet vī rs ļ oti uzstā ja, viņ š , atš ķ irī bā no manis. , aizrā va Budapeš ta un viņ š atkal gribē ja klī st pa tā s putekļ ainajā m plaš ajā m ielā m. Kā “morā lā kompensā cija” man tika solī ta ekskursija uz “ī sto Eiropu” – varoņ pilsē tu Vī ni.
1. maijā , stā vot Ungā rijas lidostas vestibilā , ar nepacietī bu gaidī ju grupas transfē ra “saldumu” un brī vprā tī gu-obligā tu “apskates tū ri” ar nebeidzamu “ziedojumu” vā kš anu “aizraujoš ā m ekskursijā m” no plkst. saimnieks...
Ī sti nezinu, vai krī ze ir skā rusi, vai mū su tū ristu interese par ungā ru daiļ avā m ir mazinā jusies, bet bez mana vī ra un manis, no Ukrainas, š ajā dienā uz Budapeš tu “uz maiju” lidoja vē l tikai viens pā ris - mā te un meita no Odesas. Iesē dā mies ē rtā maš ī nā un pē c 30 minū tē m jau saņ ē mā m atslē gas savas viesnī cas reģ istratū rā (pē dē jo reizi apmetnes vietā ieradā mies pē c aptuveni 6 stundā m).
Viesnī ca, kurā apmetā mies, saucas “Erzsebet” (Erzsebet), tā atrodas brī niš ķ ī gā vietā Pestas pusē , uz ielas. Karol Mihai, š ī iela iet paralē li ielai. Vaci (3 min gā jienā ). Netā lu atrodas diennakts pā rtikas lielveikals (Ferencisk ielā ), kā arī daž i veikali Vaci un tā s tuvumā . Starp citu, nomainiet naudu un iegā dā jieties pā rtikas preces uzreiz pē c ieraš anā s, jo 1. maijā pat “preč u” veikali strā dā lī dz 23:00, un lielā kā daļ a veikalu nestrā dā vispā r.
Mani ļ oti iepriecinā ja graciozā Erzsebet tilta tuvums - š is ir mans mī ļ ā kais tilts Budapeš tā : ). Viesnī ca atrodas rosī gā tū risma centrā , tā pē c tuvumā nav grū ti atrast daudzus restorā nus un ē stuves, kas ir atvē rtas vai nu lī dz pusnaktij, vai “lī dz pē dē jam klientam” (atš ķ irī bā no Barosa laukuma, kur atrodas Zelta parks, kur arī apmetā mies 2008, viss ir slē gts lī dz 22:00). Numuri ir mazi, bet mā jī gi un tī ri. Jaunas mē beles, kā rtī gs remonts. Diemž ē l istabiņ ā nav seifa - tas jā ī rē reģ istratū rā (reģ istratū rā zina tikai “sveiki” un “paldies” krieviski). Ikdienas uzkopš ana. Lai tos nomainī tu, dvieļ i ir jā met uz grī das. Brokastis ir tik un tā , bet izsalcis tu neiziesi. Starp citu, pati viesnī ca ir vē stures piemineklis – tā tika atklā ta 1873. gadā , Pestas, Budas un Obudas apvienoš anas gadā.
Tā savu nosaukumu ieguvusi par godu ungā riem sirdij dā rgajai karalienei Erž ebetei (Sissi), atļ auju viesnī cas nosaukumam devusi paš a Franč a Jā zepa sieva. 2002. gadā ē ka tika pilnī bā modernizē ta, un vienī gie atgā dinā jumi par krā š ņ o vē sturisko pagā tni ir reklā mas plakā ti viesnī cas liftos, kuros attē lota Sissi, un sena fotogrā fija ar pazuduš o viesnī cas fasā di kā fonu. Kopumā viesnī ca man patika - iesaku.
Budapeš ta ir labā kā vieta, kur svinē t 1. maiju, jo “Darba svē tki” ungā riem ir tikpat svē tki kā mums. Puse pilsē tnieku pamet pilsē tu, bet atlikuš ie iedzī votā ji un tū risti ļ aujas nevaldā mai jautrī bai. Uz ielā m skan mū zika, ir profesionā lu un ne pā rā k mū ziķ u priekš nesumi. Skanot ritmiskā m mū zikas skaņ ā m, vietē jie iedzī votā ji nekavē jas dejot.
1. -2. maijā Varoņ u laukumā un Varoš ligetas parkā notiek tautas svē tki un tradicionā lais tirdziņ š , kurā var iegā dā ties tradicionā los tautas amatnieku izstrā dā jumus (piemē ram, č uguna katlus gulaš am), kā arī iegā dā ties marcipā nus lī dz plkst. svars. Marcipā nu izvē le tirdziņ ā bija ļ oti liela, “marcipā na muzejs” Zvejnieku bastionā - nervozi kū p : ). Pē dē jā gada laikā Budapeš ta ir manā mi skaistā ka, ielas ir tī ras, neskatoties uz svē tkiem, ejā s nav ne smakas, un daudzas ē kas lepni rā dī ja tikko krā sotas fasā des. Iereibuš u bezpajumtnieku uz ielā m praktiski nebija (pē dē jo reizi gulē ja uz katra soļ a, kā rudenī krituš as lapas), vispā r pilsē tu neatpazī st. It kā pirms gada atbraucu uz kā du citu Budapeš tu : ).
Vē lē jā mies iegā dā ties ekskursiju uz Vī ni uz vietas, no host operatora, bet gide, kas mū s sagaidī ja viesnī cas vestibilā nā kamajā rī tā , teica, ka ekskursijas uz Vī ni nav un nav gaidā mas.
Redzot mū su vī luš ā s sejas, viņ a ieteica uz Vī ni doties paš iem, ieguvums no Budapeš tas uz Vī ni ir 3 stundas ar vilcienu. Biļ etes pirkā m Keleti stacijā , starptautiskā kase atrodas galvenā s ieejas kreisajā pusē . Ja jū s runā jat angļ u valodā vidusskolas 3. klases lī menī , tad jums nebū s grū ti iegā dā ties biļ eti: jums vienkā rš i jā pieliekas pie loga un jā pasaka lolotā frā ze: “Ay von e ticket tou Vienna ”, un pē c tam uzmanī gi klausieties vadoš os jautā jumus, ko kasieris atbild pē c vajadzī bas “jā ” vai “zinu”. Rezultā tā saņ ē mā m 2 turp un atpakaļ biļ etes, kuru cenā ietilpa brauciens ar sabiedrisko transportu Vī nes "100. zonā ". Biļ ete ir derī ga trī s dienas, to var atgriezt kasē tikai iegā des dienā.
Maksa par “prieku” ir 8640 forinti (apmē ram 40 dolā ri) par vienu biļ eti (autobusa tū re maksā tu 50 eiro degunā ), kasē s pieņ em kredī tkartes - ē rti. Kopā ar biļ eti jums jā iesniedz izdrukā ts vilciena kustī bas saraksts. Nez kā pē c mums neiedeva (iespē jams, papī ri beidzā s), tā vietā kasiere vā rdos pateica rī ta vilciena atieš anas laiku uz Vī ni un atpakaļ uz Budapeš tu. Brī numainā kā rtā vilcienā satikā m tautieš us, kuriem gadī jā s grafiks - tā mē s izglā bā mies, jo ungā ru grafikā velns lauž kā ju, un Austrijā , mū su izpratnē , nav saraksta. Nav tieš ā vilciena Budapeš ta - Vī ne, visi vilcieni brauc cauri. Piemē ram, mē s devā mies uz Vī ni ar vilcienu uz Minheni un atpakaļ ar vilcienu uz Sofiju. Jū s varat orientē ties tikai pē c vilciena atieš anas laika. Vilcienos nav konduktora, tā pē c nav kam jautā t.
Ungā ru konduktori iekā pj vilcienā nā kamajā pieturā , pā rbauda biļ etes un izkā pj uz robež as, tad vilcienā iekā pj austrieš u konduktori, viņ i arī pā rbauda biļ etes un izkā pj no vilciena. Biļ etē m nav noteikts izbraukš anas laiks, diena vai vieta. To visu izvē laties pats, pē c saviem ieskatiem, apsē dieties uz sev tī kamajiem tukš ajiem sē dekļ iem. Vilcieni, kas kustī bas sarakstā atzī mē ti ar RJ, pieder Austrijas dzelzceļ am, tie ir moderni, ē rti sliež u vilcieni, un tajos ceļ ot ir tikpat ē rti kā lidot ar lidmaš ī nu. Vagoni ir aprī koti ar digitā liem displejiem, kas norā da ieraš anā s staciju. Citi vilcieni ir daž ā du vecu treileru vagonu "dū ris", tie izskatā s biedē još i, bet brauc klusi un maigi. Starp citu, “nemodernie” vilcieni ir tikai par 30 minū tē m lē nā ki nekā “modī gie”. Jū su biļ ete ļ auj jums sē dē t visos š ajos vilcienos. Vī nē jums jā izkā pj pie Wien Westbahnhof (nejauciet to ar Wien Meidling).
No stacijas lī dz centram var aiziet kā jā m vai braukt ar metro, lai netē rē tu laiku, iesaku pē dē jo. Vī nes metro man š ķ ita netī rā ks par Stokholmas metro. Interesanti, ka vilciena durvis atveras manuā li un aizveras automā tiski. Mē ģ inā jā m tā s aizvē rt manuā li, kas noteikti uzjautrinā ja vietē jā s vecenes : )
Izbraucā m no Budapeš tas 7.10 un 10.08 jau bijā m Vī nē . Pagalmā bija svē tdiena, uz ielā m neviena nebija, nekas nestrā dā ja - rī ta dievkalpojumos lielā kā daļ a cilvē ku atradā s baznī cā s, bet pulksten 12 ielas kļ uva manā mi dzī vā kas. Es š eit nerunā š u par Vī nes apskates objektiem, teikš u tikai to, ka š ī pilsē ta jū s pā rsteigs, iespē jams, pievils un apburs vienlaikus. Un vē l viena lieta: Vī ne absolū ti nelī dzinā s Budapeš tai. Tieš i tā . Un pā rē jos secinā jumus izdariet paš i: nā ciet, paskatieties, izveidojiet savu viedokli.
Atgriež oties Budapeš tā , teikš u, ka biju ļ oti apmierinā ta ar braucienu. Kaut kā š oreiz viss izdevā s – sā kot ar viesnī cu, beidzot ar laikapstā kļ iem. Lai arī pē dē jā dienā uzlija neliels lietus, tas mums nesabojā ja garastā vokli. Gribu pateikties tū risma firmā m “Let’s relax”, “Accord-tour” un saimniekam “Pro Family Travel”, kas man ne tikai palī dzē ja iemī lē t Budapeš tu, bet arī veicinā ja viesnī cā aizmirstā s kameras atgrieš anos. uz manu dzimteni : )
Novē lu visiem patī kamus ceļ ojumus un spilgtus iespaidus! : )
Элегантный мост Эржебет в Будапеште Венгерское угощенье на народных майских гуляньях Схема Венского метрополитена Вена. Вагон метро Вена. Ст. метро Stubentor - трехэтажная. Платформы находятся на разных Переписанное нами расписание поездов (2009 г.) и схема венгерского международного ж/д - сообщения Так выглядят ж/д билеты в Вену и обратно Будапешт. Перрон вокзала Келети, отсюда уходят поезда в Вену. Международные кассы --слева


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Stefana bazilika
Novērtējums 9.0
Ungārija, Budapešta
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ungārijas parlamenta ēka
Novērtējums 8.8
Ungārija, Budapešta
Arhitektūra, Stats
Kafejnīca Ņujorkā
Novērtējums 9.5
Ungārija, Budapešta
Restorāni, kafejnīcas

Erzsebet 3* расположен в центре Будапешта, в 3 км от ж/д станции Keleti, в 24 км от аэропорта. Отель состоит из 123 номеров, из них 7 одноместных, 74 смежных, 29 двухместных номера с двуспальной кроватью, 13 номеров с дополнительной кроватью, реконструирован в 2002 году.

Viesnīcā

– общий сейф

– круглосуточная служба портье

– прокат автомобилей

– подарочный магазин

– цветной TV в номере

– канал фильмов

– телефон в номере

– кондиционер

– номера для некурящих

– разрешен ввод домашних животных

– автостоянка

– аренда автомобилей

– 3 банкетных зала (на 50-100 мест)

– бизнес-центр

– 3 конференц-зала (на 30-100 мест)

Adrese Károlyi utca 11-15., 1053 Budapest, Hungary
Tālruņi: +36-1-889-3700
FAQ