Eben 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 5.510
6.3 Numurs
6.5 apkalpošana
6.8 Tīrība
7.3 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca Eben atrodas ekoloģiski tīrā Pestas rajonā, netālu no izstāžu centra. Viesnīcā var ātri nokļūt ar tramvaju vai metro. Tuvākā metro stacija atrodas 200 metru attālumā.Vairāk →
аватар sasha_griaznova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir lieliska, ņ emot vē rā tā s 3 zvaigznes. Istabas salī dzinoš i tī ras ar visu nepiecieš amo (dvieļ i, fē ns). Brokastis labas, izsalcis neaizies (zviedru galds). Personā ls ir ļ oti draudzī gs un gatavs palī dzē t. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska, ņ emot vē rā tā s 3 zvaigznes.
Istabas salī dzinoš i tī ras ar visu nepiecieš amo (dvieļ i, fē ns).
Brokastis labas, izsalcis neaizies (zviedru galds).
Personā ls ir ļ oti draudzī gs un gatavs palī dzē t.
Blakus metro, tramvaja pietura un liels iepirkš anā s centrs. Centrs ir aptuveni 25-30 minū š u metro brauciena attā lumā .
Bija Wi-Fi pā rtraukumi, tač u tas nav kritiski.
аватар n-natka-n
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Apstā dinā ja 30 cilvē ku grupa. Pē c nakts 2 cilvē kus sakoduš as blaktis. Es nezinā ju, ka tā s ir gultas blaktis, tā pē c es nekavē joties nesazinā jos ar administrā ciju. Viss mans ceļ ojums tika sabojā ts vienu nakti, istabas ir netī ras, ledusskapis nedarbojas, daž ā s istabā s nedarbojas kondicionieris. … Tomēr ▾ Apstā dinā ja 30 cilvē ku grupa. Pē c nakts 2 cilvē kus sakoduš as blaktis. Es nezinā ju, ka tā s ir gultas blaktis, tā pē c es nekavē joties nesazinā jos ar administrā ciju. Viss mans ceļ ojums tika sabojā ts vienu nakti, istabas ir netī ras, ledusskapis nedarbojas, daž ā s istabā s nedarbojas kondicionieris. Bet pats galvenais ir blaktis, visas rokas, mugura un kā jas ir sakosts. Briesmī ga viesnī ca!!! ! Es nevienam neiesaku.
Спасибо отелю за клопов! Теперь я знаю что это такое! Ужас!!! Вот такой хороший отель Eben в Будапеште.
аватар lvvas
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Nesen atbraucu no tū res pa Austrumeiropu, un pē dē jā valsts š ajā tū rē bija Ungā rija. Tā tad viss ir kā rtī bā . Braucā m laikā , kad Eiropā tika atceltas robež as un visi bija priecī gi (vietē jie) - nebija redzams neviens robež sargs (Č ehija, Slovā kija). … Tomēr ▾ Nesen atbraucu no tū res pa Austrumeiropu, un pē dē jā valsts š ajā tū rē bija Ungā rija.

Tā tad viss ir kā rtī bā . Braucā m laikā , kad Eiropā tika atceltas robež as un visi bija priecī gi (vietē jie) - nebija redzams neviens robež sargs (Č ehija, Slovā kija). Bet, kad nonā cā m pie Ungā rijas robež as, mē s ne tikai ieraudzī jā m robež sargu, bet pat viņ š mū s neielaida Ungā rijā - mums nebija nekā das kartes ceļ oš anai cauri Š engenas valstij. Ungā rija vē l nav Š engenā , bet tai ir vajadzī gas kartes. Paradokss.

Mē s apgriezā mies un braucā m lī dz nā kamajai robež š ķ ē rsoš anai un tur uzrā dī jā m, ka karte nebija vajadzī ga. Paradokss? Paradokss. Budapeš ta ir skaista pilsē ta, ī paš i naktī . Donava, ē ku apgaismojums, tilti ir ļ oti skaisti. Vienkā rš i pasaka. Iesaku izbraukt ar laivu vakara Donavā – neaizmirstams skats.

Tagad par viesnī cu. Apmetā mies viesnī cā Eben3*. Tas atrodas pilsē tas nomalē.
Viesnī ciņ a ir tik tā - numuriņ i mazi, ir ledusskapis ar ū deni (par maksu), vecs televizors, nestrā dā još s kondicionieris, fē ns, duš a, vā rdu sakot, viss ir kā jebkurā.3* viesnī ca.

Bet tas, kas mū s pā rsteidza, bija tikai apkalpojoš ā personā la niķ ī gā uzvedī ba. Mē s ieradā mies vē lu un gribē jā m ē st un lū dzā m pasū tī t picu. Reģ istratū rā kā ds vē dervē derains un bā rdains ungā rs atteica un teica, ka picu pasū tī t nevar, bet uz restorā nu var aiziet. Uzzinā jis, ka restorā ns ir slē gts, viņ š pasū tī ja mums picu. Tas ir, kad restorā ns ir atvē rts - picas nav, un, kad tas ir slē gts, ir pica.

Un vē l viena pica maksā ja 13 eiro un reģ istratū rā mums teica, ka 20.
Tī ra neregulā ri un negribī gi. Starp citu, neviens neizmeta picas kasti pirms mū su izbraukš anas. Brokastis tā das paš as kā visur citur - nekas netrū kst, nekas netiek ziņ ots. Sula ir tikai dzeltens ū dens. Kafija ir normā la, jo no automā ta. Vā rdu sakot, ja vari izvē lē ties, ņ em kaut ko labā ku.
Metro pie viesnī cas vienkā rš i mudž no č igā niem, bezpajumtniekiem un narkomā niem. Tā da sajū ta, ka visi, kas tur iet lejā , ir nodurti. Metro ir netī rs un nav salī dzinā ms ar Prā gu. Tramvajs nav labā ks.
аватар anka-pul
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es paliku tur pirms gada aprī ļ a sā kumā . Jā saka, cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā piemē rotā kais gada laiks, t. i. par "ziemas" cenu vidē jā temperatū ra bija 18-20 grā di. Nakš ņ oš ana - ne pilsē tas centrā , bet tas ir pluss - lē tā ka un ne tik trokš ņ aina. … Tomēr ▾ Es paliku tur pirms gada aprī ļ a sā kumā . Jā saka, cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā piemē rotā kais gada laiks, t. i. par "ziemas" cenu vidē jā temperatū ra bija 18-20 grā di. Nakš ņ oš ana - ne pilsē tas centrā , bet tas ir pluss - lē tā ka un ne tik trokš ņ aina. 150 m metro stacija ("Ors Weser Ter"). Iesaku pirkt biļ etes iepriekš pā rdoš anā un vairumā , piemē ram, uz nedē ļ u - ietaupi krietni + vari izmantot arī HEV ā trvilcienam, ja brauc uz Budas alā m.
Netā lu no viesnī cas ir liels iepirkš anā s centrs + lielveikals, tā pē c izsalcis neizbrauksi, lai gan viesnī cas 1. stā va restorā nā var ieturē t kā rtī gas pusdienas par 3500 forintiem (ap 350 rubļ iem) diviem, ieskaitot alu. .
Liels atklā jums man bija ē dienu daudzveidī ba brokastī s (!! ! ) 3 * tas ir pat ļ oti š iki - liela pā rslu izvē le, karsta (!! ! ) ar gaļ u (!! ! ), daž ā da veida olas , piena produkti, dzē rieni jebkurai gaumei. Iesaku nogarš ot "Budapest" tē ju, ja neesi viesnī cā , tad tirgo blakus esoš ajā tirdzniecī bas centrā - nož ē loju, ka nopirku tikai 200 gramus!
Telpas ir tī ras, uzkoptas katru dienu, personā ls ļ oti draudzī gs, uzmanī gs un tajā paš ā laikā neuzbā zī gs. Es nekad neesmu redzē jusi apkopē ju, bet istaba vienmē r bija tī ra! (Es apzinā ti atstā ju konfekš u papī rus - vai nu zem gultas, vai zem izlietnes : ) - katru reizi tī rī ja!! ! )
Tā pē c iesaku apmeklē t! Man ļ oti patika!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Stefana bazilika
Novērtējums 9.0
Ungārija, Budapešta
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ungārijas parlamenta ēka
Novērtējums 8.8
Ungārija, Budapešta
Arhitektūra, Stats
Kafejnīca Ņujorkā
Novērtējums 9.5
Ungārija, Budapešta
Restorāni, kafejnīcas

Отель Эбен расположен в экологически чистом районе Pest, неподалеку от ярмарочной площади. До отеля можно быстро доехать на трамвае или на метро. Ближайшая станция метро – 200 метров.

Viesnīcā

ресторан, кафе, бар, фитнесс-центр, обмен валюты, сауна, солярий, салон красоты, автостоянка.

Telpu apraksts

По желанию – размещение в номерах для некурящих. Условия для инвалидов.

Istabās

ванная комната, кондиционер, телефон, кабельное телевидение, мини-бар.

FAQ