Porfi Beach Hotel 3*– Atsauksmes

15
Novērtējums 7.610
№8 viesnīcas reitingā Halkidiki — Sitonija
7.4 Numurs
8.2 apkalpošana
8.2 Tīrība
6.4 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Viesnīca Nikiti smilšu pludmalē pie Makria Lagada līča, un to ieskauj priežu mežs. Viesnīca celta 1991. gadā, pēdējā renovācija bija 2016.-17. Sastāv no galvenās ēkas un 4 papildu ēkām. Viesnīca ir lieliski piemērota ekonomiskai relaksējošai ģimenes atpūtai.Vairāk →
аватар nastusha1502
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar vī ru atpū tā mies 14 dienas š ajā viesnī cā Sithonia pussalā un bijā m apmierinā ti, viesnī ca ir iztē rē tā s naudas vē rta. Pirmais iespaids par viesnī cu labs, omulī gs pagalms, apkā rt priež u mež s, skaistums, recepcijā strā dā draudzī gi cilvē ki, uzreiz bijā m iekā rtojuš ies. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru atpū tā mies 14 dienas š ajā viesnī cā Sithonia pussalā un bijā m apmierinā ti, viesnī ca ir iztē rē tā s naudas vē rta.
Pirmais iespaids par viesnī cu labs, omulī gs pagalms, apkā rt priež u mež s, skaistums, recepcijā strā dā draudzī gi cilvē ki, uzreiz bijā m iekā rtojuš ies. Pati viesnī ca sastā v no divstā vu un trī s stā vu ē kā m, mē s dzī vojā m otrajā ē kā no jū ras, otrajā stā vā . Istabas pietiekami pieklā jī gas, tī ras, gaiš as, plaš as, bez volā niem, patī kamā s smilš u krā sā s, ar TV un kondicionieri, liela ē rta gulta. Labi iztī rī ju istabu, regulā ri mainī ju gultas veļ u.
Pludmale pā ris soļ u attā lumā , labi aprī kota ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, jū ra vienkā rš i pasakaina, kristā ldzidra, silta, mierī ga, smalkas smiltis, prieks. Arī laikapstā kļ i mū s priecē ja ar saulainā m dienā m, no rī tiem devā mies uz pludmali un pē c pusdienā m, dienā bija spē cī ga saule, baidī jā mies izdegt.
Ē dā m pē c puspensijas sistē mas, brokastī s un vakariņ ā s, par ē dienu sū dzī bu nebija, viss svaigs, garš ī gs, sortiments vidē js, bet ar to pietika, gaļ a, piedevas, salā ti, svaigi augļ i, saldumi .
Viesnī cā vē rsā mies pē c palī dzī bas pie viesnī cas gides Marijas, viņ a mums sniedza nelielu ekskursiju pa viesnī cu, noī rē jā m no viņ as auto un devā mies apskatī t tuvā ko ciematu apskates vietas.
Viesnī ca atrodas starp diviem ciematiem Nikiti un Metamorfosi, 7 minū š u braucienā , Nikiti ir skaista un romantiska promenā de no apskates objektiem, tā ir diezgan jauna un ir patī kami staigā t pa to vakarā , ir daudzas kafejnī cas un bā ri, kur var labi pavadī t laiku. Aizbraucā m arī uz Neos Marmaras ciemu, lī dz tam aiziet kā das 30 minū tes, ja ir iespē ja, iesaku aizbraukt, kā di pasakaini skati tur paveras! Smaragda lī č i, krā š ņ as pludmales, daudz suvenī ru veikalu, uzreiz ielū kojā mies grieķ u krodziņ ā , pabaroja mū s ar gardā m jū ras veltē m, nogarš oja kalmā rus mī klā , grilē tas zivis un mī dijas, cik garš ī gi!! !
Pā rē jā laikā peldē jā mies, sauļ ojā mies un baudī jā m Grieķ iju. Pirms doš anā s ceļ ā nolē mā m veikt ekskursiju un doties uz Salonikiem - Grieķ ijas ziemeļ u galvaspilsē tu, ļ oti patī kamu pilsē tiņ u ar skaistu arhitektū ru, promenā di, brī vajā laikā iepirkā mies, iegā dā jā mies suvenī rus lī dzi ņ emš anai. Paldies visiem, kas piedalī jā s mū su svē tku organizē š anā ! Nemaz nenož ē lojam, ka izvē lē jā mies š o viesnī cu!
аватар alina5.prokopen
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jū nija beigā s atpū tā mies, viesnī ca ir neprā tī gi zaļ a, smarž ī ga un labi kopta. Viesnī cas numuriņ i mā jī gi, mazi, uzkopti katru dienu. Ē diens bija labs, daudz un daudz daž ā du. Viesnī ca ir piemē rota ģ imenei, noslē gtai un lē tai atpū tai. … Tomēr ▾ Jū nija beigā s atpū tā mies, viesnī ca ir neprā tī gi zaļ a, smarž ī ga un labi kopta. Viesnī cas numuriņ i mā jī gi, mazi, uzkopti katru dienu.
Ē diens bija labs, daudz un daudz daž ā du. Viesnī ca ir piemē rota ģ imenei, noslē gtai un lē tai atpū tai.
Iesaku visiem!
аватар kshenyova
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tas laiks: 2013. gada 26. maijs - 5. jū nijs Kū rorts: Halkidiki, Sitonija Viesnī ca: Porfi Beach Hotel Vā rds: Polina Laba diena visiem! Nesen no saulainā s Grieķ ijas lidoju uz "skarbo" Č eļ abinsku un steidzos dalī ties iespaidos. Es centī š os pastā stī t par savu ceļ ojumu pē c iespē jas detalizē tā k, jo es pats uzzinā ju daudz noderī gas informā cijas no lī dzī gā m atsauksmē m (par ko liels paldies visiem, kas rakstī ja š ā das atsauksmes !! ! ) Tā pē c es sā ku rū pī gi gatavoties savā m "maija brī vdienā m": izlasī ju daudz informā cijas internetā un izvē lē jos Halkidiki pussalas kū rortus, lai iegū tu elegantus skujkoku mež us, smilš ainā s pludmales utt. … Tomēr ▾ Atpū tas laiks: 2013. gada 26. maijs - 5. jū nijs
Kū rorts: Halkidiki, Sitonija
Viesnī ca: Porfi Beach Hotel
Vā rds: Polina
Laba diena visiem! Nesen no saulainā s Grieķ ijas lidoju uz "skarbo" Č eļ abinsku un steidzos dalī ties iespaidos. Es centī š os pastā stī t par savu ceļ ojumu pē c iespē jas detalizē tā k, jo es pats uzzinā ju daudz noderī gas informā cijas no lī dzī gā m atsauksmē m (par ko liels paldies visiem, kas rakstī ja š ā das atsauksmes !! ! )
Tā pē c es sā ku rū pī gi gatavoties savā m "maija brī vdienā m": izlasī ju daudz informā cijas internetā un izvē lē jos Halkidiki pussalas kū rortus, lai iegū tu elegantus skujkoku mež us, smilš ainā s pludmales utt. Un, kā izrā dī jā s, es nekļ ū dī jos! Es izvē lē jos viesnī cu, ievē rojot savas prasī bas, proti:
1.3* vai 4*, jo budž ets ir ļ oti ierobež ots;
2) pludmales tuvums - ē dinā š ana ar bē rnu 1.5 gadu vecumā ;
3) viesnī cai jā atrodas apdzī votu vietu tuvumā .
Porfi Beach Hotel izrā dī jā s ideā ls kandidā ts nelielai paradī zei mū su uzņ ē mumam. Mē s bijā m č etri – es, mans dē ls, mana mamma un draugs.
Arī atpū tas laiks nav izvē lē ts nejauš i, pirms sezonas, jo. mē s mī lam klusas brī vdienas ar pē c iespē jas mazā k cilvē ku, ne karstu laiku (lai varē tu apmeklē t ekskursijas) un vē sos Egejas jū ras ū deņ us (tieš i aiz mū su Urā lu ezeriem! ).
Ekskursija tika apmaksā ta avansā , jau februā rī , tā izrā dī jā s lē tā ka. Par lidojumu un izmitinā š anu 10 dienas ar brokastī m un vakariņ ā m iznā ca 38 tr no cilvē ka, par bē rnu samaksā ja 4000 r.
Iepriekš uzzinā ju arī par visā m ekskursijā m un izklaidē m, visu atpū tas programmu sastā dī ju mā jā s. Beidzot ir pienā kusi ilgi gaidī tā diena. Naktī lidojā m no Č eļ abinskas lidostas uz Maķ edonijas lidostu Salonikos. Bē rns aizmiga maš ī nā , un droš i pā rgulē ja visu to traci ar bagā ž u un dokumentiem mazos ratiņ os, kurus mums paņ ē ma tieš i pirms iekā pš anas lidmaš ī nā , apejot bagā ž u, kas ir ļ oti ē rti teikt par rakstu : )
Lidojā m ar Grieķ ijas aviokompā niju Astra lidmaš ī nu 4.20min. Stjuartes, respektī vi, ir grieķ ietes, tā pē c krieviski praktiski nesaprot, izdari secinā jumus - nezinot angļ u valodu, komfortablu uzturē š anos nekur neredzē si!
Ieradā mies agri no rī ta, viss personā ls un tieš ā m grieķ u cilvē ki kopumā , kā izrā dī jā s, ir ļ oti draudzī gi, laipni un ļ oti, ļ oti mī l bē rnus. Tikā m ļ oti ā tri pā rbaudī ti, uzreiz tika izsniegta bagā ž a, pie durvī m mū s sagaidī ja Mouzenidis Travel pā rstā vji, pieveda lī dz autobusiem, izvietoja un vispā r viņ iem liels paldies par labi koordinē tu un profesionā lu darbu.
Uz viesnī cu braucā m kā du pusotru stundu, pa ceļ am piestā jā m vairā kā s viesnī cā s, izlaidā m tū ristus. Mū su viesnī cu gidi Iraida un Odiseja palī dzē ja lietas nogā dā t lī dz numuriņ am, viņ i paš i vienojā s par iekā rtoš anos.
Sā kumā mums piedā vā ja istabu otrajā stā vā , bet tā pē c vē lē jā mies uz pirmo ar izeju viesnī cas pagalmā , pē c pieprasī juma sagā dā jā m vē lamo. Pē c pusstundas istaba bija gatava, bija gultiņ a ar gultas veļ u.
Gidi ieteica papildu ekskursijas. Piestā jā m izbraucienā uz Meteoru, braucienu ar "pirā tu" laivu - "Blue Lagoon", un auto nomu uz 2 dienā m.
Viss, nokā rtojuš i formalitā tes 20 minū tē s, beidzot paskatā mies apkā rt un saprotam, ka esam PARADĪ ZĒ! ! ! Viesnī cas teritorija gluž i kā pasakā : maza, ļ oti kopta, viss ziedos, palmā s, ciedros un priedē s, zils baseins, un jū ra, kas redzama gandrī z no jebkuras vietas.
Istabā tika nomainī ti dvieļ i un tī rī ti katru dienu, gultas veļ a - pē c 3 dienā m (cietē ti palagi! ! ), dzeramnaudas atstā jā m uz galda, neņ ē mā m, pā ris reizes noķ ē rā m istabenes un iedevā m. viņ iem personī gi. Bija pieejami mazi iepakojumi ar š ampū nu, duš as ž eleju un ziepē m.
Komunikā cija - FACE karte, pirkt jebkurā lielveikalā , mums nopirka gidi, 10 eiro 2 stundas 30 minū tes zvanu uz mobilajiem tā lruņ iem - zvanī ja tieš i no istabas, pē c reģ istratū ras lū guma izbraukt uz starppilsē tu 0 - 807 - 9803 - 3 - pin (rakstī ts uz č eka) - 007 - š ū nas numurs. Varat arī skype reģ istratū rā , ja iegā dā jaties interneta karti.
Iepirkš anā s, suvenī ru iegā dei gā jā m pa mež a ceļ u 3 km, pusstundu, lī dz Metamorfosi ciemam, tur arī vienu reizi paē dā m tavernā Liana (32 eiro par trim, gaļ as ē dieni, salā ti, mā jas vī ns). Tavernas ī paš nieks, visticamā k, armē nis, ir ļ oti sabiedrisks!
Nikiti ciemā (4 km) braucā m ar taksi (6 eiro vienā virzienā ). Ļ oti skaista vecā daļ a (labā k ar auto), un arī jaunā ar pludmali ir laba! Ciematā ir pat 2 lielveikali, bet cenas tajos ir augstā kas nekā Metamorfosi veikalos, un tuvā k tiem ir pastaigas. Gandrī z katru dienu gā jā m pē c pā rtikas precē m un mā jas vī na. Vispā r viesnī cai ir savs minimā rkets, bet tā kā atpū tā mies nedaudz agrā k par sezonu, tad veikals bija slē gts, un atpū tnieku tikpat kā nebija.
Pludmalē ir tī ras rupjas smiltis, apakš ā sā kumā.2 metri oļ i, tad smiltis, starp akmeņ iem bija ež i, lai gan redzē jā m, ka tie tika izņ emti gandrī z katru dienu. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir maksas - 6 eiro 2 sauļ oš anā s krē sli un lietussargs, bet mū su atvaļ inā juma laikā izmantojā m tos bez maksas.
. Jū ras velš u cenas š eit ir zemā kas nekā citos krodziņ os, tā pē c cienā jā mies ar Egejas jū ras veltē m. Pē c tam peldē š anā s atklā tā jū rā netā lu no Bruņ urupuč u salas. Solī ja arī atvē lē t laiku pastaigai pa pilsē tiņ u, tač u tas neizdevā s, autobuss ieradā s agrā k. Uz kuģ a brauciena laikā vē jš un saule, tā pē c iesaku brā lim cepuri un vē jjaku. Man ļ oti patika brauciens ar kuģ ī ti, dē ls skatī jā s uz "dziļ i zilo jū ru" nepaceļ ot acis, iztē rē to naudu nenož ē lojā m! 45 eiro no cilvē ka, ieskaitot mazu bē rnu.
Pirmajā dienā devā mies uz Petralone alu un gar Kasandru. Izbraucā m no rī ta uzreiz pē c brokastī m. Mē s sasniedzā m alu, sekojot zī mē m. Maš ī nu nolikā m stā vvietā , un uz alu aizveda mazs vilcieniņ š , kas kursē ik pē c 20 minū tē m, maksā.2 eiro - biļ etes tiek pā rdotas kasē uz vietas, bet var arī kā du kilometru iet kā jā m. Ala interesanta, ja laiks atļ auj, to var apmeklē t, bet nedomā ju, ka ir vē rts speciā li iet. Viņ i teica, ka alā ir lē tā kie suvenī ri, bet, kā izrā dī jā s, Metamorfosi veikali ir lē tā ki.
Apciemojuš i Petraloni, devā mies Kasandras virzienā . Mē s devā mies uz daž ā m viesnī cā m vienkā rš i paskatī ties, apstā jā mies peldē ties pludmalē s, kas mums patika.
; OPOYPOGLOY - tur ir zemā kā s cenas suvenī riem, un arī ļ oti laipnas pā rdevē jas, kas nedaudz runā krieviski. Pē c tam lē nā m apbrauca Sithonia, apstā joties pie visā m skaistā kajā m pludmalē m, kuru ir ļ oti daudz. Starp citu, Vourvourou “slavinā tā s” pludmales mums nemaz nepatika, pirksta galā pludmales ir daudz greznā kas.
Tagad nedaudz par viesnī cu:
Brokastis (no 7 lī dz 10) - liela izvē le, katru dienu viens un tas pats produktu komplekts, bet viss svaigs un garš ī gs. Pienu un visus piena produktus nevar salī dzinā t ar mū sē jiem. No gaļ as - katru dienu ceptas desiņ as, speķ is, un olu kultenis, bet pē dē jā dienā , kad bija vairā k cilvē ku, gaļ as mums vairs nepietika. Tā pē c brokastu sezonā jā ceļ as agri! 
Vakariņ as (no 19 lī dz 21) ir daudzveidī gas - zivis, cū kgaļ a, liellopu gaļ a, nacionā lie ē dieni, daudz auksto uzkodu, salā ti, vienmē r vairā ki daž ā di gaļ as ē dieni, zupas. Desertā - saldē jums, pī rā gi, daž ā di augļ i, vienmē r bija citroni, apelsī ni, ā boli, kivi, ķ irš i, pā ris reizes arbū zs. Dzē rieni tiek apmaksā ti.
Kopumā mū su atvaļ inā jums izdevā s! ! ! laikapstā kļ i, daba, cilvē ki un vispā r viss apkā rt, sniedza tikai pozitī vas emocijas. Viesnī cas darbinieki bija sajū smā par mū su puiku, viesmī les uzklā ja bē rnu galdiņ u, viņ š ē d pats, kas viņ us ī paš i iespaidoja. Daž reiz viņ i paš i viņ am mainī ja traukus (saldē jumu desertā ). Bā ra viesmī le nedaudz runā ja krieviski.
Padomi: ņ emiet lī dzi aptieciņ u - pā ris reizes noderē ja - draugs uzkā pa uz ezī ti, bet bē rns uz kaut kā diem ē rkš ķ iem, izņ ē ma ar adatu un apstrā dā ja. Odu praktiski nebija, bet ī paš i jū tī gajiem iesaku paņ emt fumigatoru. Tas laikam arī viss, es ļ oti priecā š os, ja mans pā rskats kā dam noderē s.
Un paldies saulainajai Grieķ ijai par pasakainajā m brī vdienā m!
аватар LaFifa
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Porfi Beach Hotel liek iemī lē ties no pirmā acu uzmetiena: labiekā rtota, kompakta teritorija, ļ oti labiekā rtota: palmas, putni, ziedi, peldbaseins un pats galvenais, sava pieeja brī niš ķ ī gai plaš ajai pludmalei. Pludmale ir smilš aina, un, neskatoties uz to, ka paš ā ū dens malā ir š aura oļ u josla, tas nemaz neapgrū tina iekļ ū š anu ū denī . … Tomēr ▾ Porfi Beach Hotel liek iemī lē ties no pirmā acu uzmetiena: labiekā rtota, kompakta teritorija, ļ oti labiekā rtota: palmas, putni, ziedi, peldbaseins un pats galvenais, sava pieeja brī niš ķ ī gai plaš ajai pludmalei. Pludmale ir smilš aina, un, neskatoties uz to, ka paš ā ū dens malā ir š aura oļ u josla, tas nemaz neapgrū tina iekļ ū š anu ū denī . Diemž ē l pludmalē sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par papildus samaksu - 3 eiro sauļ oš anā s krē sls / 6 eiro "komplekts" (iekļ auta 2 sauļ oš anā s krē sli, lietussargs, matrač i un dvieļ i).
Viesnī cas numuri ir plaš i, gaiš i, ar jaunā m mē belē m un santehniku. Numurā ir TV (ar krievu kanā liem), ledusskapis, kondicionieris, fē ns, seifs - reģ istratū rā par papildu samaksu (4 eiro / dienā vai 21 eiro / nedē ļ ā ). Wi-Fi - "sabiedriskajā s zonā s" (bā rs, reģ istratū ra, restorā ns) par maksu. Istabas pirmajā stā vā ir nedaudz mitras, ja iespē jams, lū gums iekā rtoties otrajā stā vā . Tā pat ē rtai atpū tai bū tu jauki paņ emt lī dzi fumigatoru, jo daudzi atpū tnieki sū dzas par odu pā rpilnī bu.
Viesnī ca piedā vā brokastis un puspansijas pakalpojumus. Viesnī cas teritorijā ir krogs, kur var pusdienot (nedaudz dā rgi). Atpū tnieki dod priekš roku veldzē ties nelielā ceļ malas krodziņ ā "Sonya", kas atrodas netā lu. Tuvā kā s apmetnes Metamorphosis un Nikiti atrodas aptuveni 2-3 km attā lumā . Reģ istratū rā varat iznomā t automaš ī nu vai motociklu.
Kopumā viesnī ca ir lieliski piemē rota relaksē još ā m pludmales brī vdienā m.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tas laiks: no 2013. gada 26. maija lī dz 5. jū nijam Kū rorta vieta: Chalkidiki, SithoniaViesnī ca: Porfi Beach HotelNosaukums: PolinaLaba diena visiem! Nesen no saulainā s Grieķ ijas lidoju uz "skarbo" Č eļ abinsku un steidzos dalī ties iespaidos. Mē ģ inā š u jums pastā stī t par savu ceļ ojumu pē c iespē jas sī kā k, jo es pats uzzinā ju daudz noderī gas informā cijas no lī dzī gā m atsauksmē m (par ko liels paldies visiem, kas rakstī ja š ā das atsauksmes!! ! ) Tā tad, es sā ku rū pī gi gatavoties. … Tomēr ▾ Atpū tas laiks: no 2013. gada 26. maija lī dz 5. jū nijam Kū rorta vieta: Chalkidiki, SithoniaViesnī ca: Porfi Beach HotelNosaukums: PolinaLaba diena visiem! Nesen no saulainā s Grieķ ijas lidoju uz "skarbo" Č eļ abinsku un steidzos dalī ties iespaidos. Mē ģ inā š u jums pastā stī t par savu ceļ ojumu pē c iespē jas sī kā k, jo es pats uzzinā ju daudz noderī gas informā cijas no lī dzī gā m atsauksmē m (par ko liels paldies visiem, kas rakstī ja š ā das atsauksmes!! ! ) Tā tad, es sā ku rū pī gi gatavoties. savā m "maija brī vdienā m": es atkā rtoti izlasī ju tonnas informā cijas internetā un izvē lē jos Halkidiki pussalas kū rortus, par elegantiem skujkoku mež iem, smilš ainā m pludmalē m utt. , un, kā izrā dī jā s, es nekļ ū dī jos. ! Viesnī cu izvē lē jos, ievē rojot savas prasī bas, proti: 1.3 * vai 4 *, jo budž ets ir ļ oti ierobež ots; 2) pludmales tuvums - ē dinā š ana ar bē rnu 1.5 gadu vecumā ; 3) viesnī cai jā atrodas apdzī votu vietu tuvumā . Porfi Beach Hotel izrā dī jā s ideā ls kandidā ts nelielai paradī zei mū su uzņ ē mumam. Mē s bijā m č etri – es, mans dē ls, mana mamma un draugs. Arī atpū tas laiks netika izvē lē ts nejauš i, pirms sezonas, jo. mē s mī lam klusas brī vdienas ar pē c iespē jas mazā k cilvē ku, ne karstu laiku (lai varē tu apmeklē t ekskursijas) un vē sos Egejas jū ras ū deņ us (tieš i aiz mū su Urā lu ezeriem! ). Ekskursija tika apmaksā ta avansā , jau februā rī , tā izrā dī jā s lē tā ka. Par lidojumu un izmitinā š anu 10 dienas ar brokastī m un vakariņ ā m vienai personai iznā ca 38 tū kstoš i rubļ u. , par bē rnu viņ i samaksā ja 4000 r. Iepriekš uzzinā ju arī par visā m ekskursijā m un izklaidē m, visu atpū tas programmu sastā dī ju mā jā s. Beidzot ir pienā kusi ilgi gaidī tā diena. Naktī lidojā m no Č eļ abinskas lidostas uz Maķ edonijas lidostu Salonikos. Bē rns aizmiga maš ī nā , un droš i pā rgulē ja visu to traci ar bagā ž u un dokumentiem mazos ratiņ os, kurus mums paņ ē ma tieš i pirms iekā pš anas lidmaš ī nā , apejot bagā ž u, kas, raksta teikt, ir ļ oti ē rti : ) Mē s lidoja ar Astra Greek Airlines lidmaš ī nu 4 stundas 20 minū tes. Stjuartes, respektī vi, ir grieķ ietes, tā pē c praktiski nesaprot krievu valodu, izdara secinā jumus - nezinot angļ u valodu, komfortablu uzturē š anos nekur neredzē si! Ieradā mies agri no rī ta, viss personā ls, un tieš ā m grieķ u tauta, kā izrā dī jā s, ir ļ oti draudzī gi laipni un ļ oti, ļ oti mī l bē rnus. Tikā m ļ oti ā tri pā rbaudī ti, uzreiz tika izsniegta bagā ž a, pie durvī m mū s sagaidī ja Mouzenidis Travel pā rstā vji, pieveda lī dz autobusiem, izvietoja un vispā r viņ iem liels paldies par labi koordinē tu un profesionā lu darbu. Uz viesnī cu braucā m kā du pusotru stundu, pa ceļ am piestā jā m vairā kā s viesnī cā s, izlaidā m tū ristus. Mū su viesnī cu gidi Iraida un Odiseja palī dzē ja lietas nogā dā t lī dz numuriņ am, viņ i paš i vienojā s par iekā rtoš anos. Sā kumā mums piedā vā ja istabiņ u otrajā stā vā , bet tā kā vē lē jā mies pirmajā stā vā ar izeju uz viesnī cas pagalmu, tad pē c pieprasī juma sagā dā jā m sev vē lamo. Pē c pusstundas istaba bija gatava, bija gultiņ a ar gultas veļ u. Gidi ieteica papildu ekskursijas. Piestā jā m izbraucienā uz Meteoru, braucienu ar "pirā tu" laivu - "Blue Lagoon", un auto nomu uz 2 dienā m. Viss, nokā rtojuš i formalitā tes 20 minū tē s, beidzot paskatā mies apkā rt un saprotam, ka esam PARADĪ ZĒ! ! ! Viesnī cas teritorija gluž i kā pasakā : maza, ļ oti kopta, viss ziedos, palmā s, ciedros un priedē s, zils baseins, un jū ra, kas redzama gandrī z no jebkuras vietas. Istabā tika nomainī ti dvieļ i un tī rī ti katru dienu, gultas veļ a - pē c 3 dienā m (cietē ti palagi! ! ), dzeramnaudas atstā jā m uz galda, neņ ē mā m, pā ris reizes noķ ē rā m istabenes un iedevā m. viņ iem personī gi. Bija pieejami mazi iepakojumi ar š ampū nu, duš as ž eleju un ziepē m, tualetes papī ru. Komunikā cija - FACE karte, pirkt jebkurā lielveikalā , mums nopirka gidi, 10 eiro 2 stundas 30 minū tes zvanu uz mobilajiem tā lruņ iem - zvanī ja tieš i no istabas, pē c reģ istratū ras lū guma izbraukt uz starppilsē tu 0 - 807 - 9803 - 3 - pin (rakstī ts uz č eka) - 007 - š ū nas numurs. Varat arī skype reģ istratū rā , ja iegā dā jaties interneta karti. Tā kā mē s ieradā mies pirms sezonas atklā š anas, nebija animā cijas, bet vienmē r skanē ja grieķ u mū zika, un mē s atradā m izklaidi sev Iepirkš anā s, suvenī ru iegā dei gā jā m pa mež a ceļ u 3 km, pusstundu, lī dz Metamorfosi ciemam, tur arī vienu reizi paē dā m tavernā Liana (32 eiro par trim, gaļ as ē dieni, salā ti, mā jas vī ns). Tavernas ī paš nieks, visticamā k, armē nis, ir ļ oti sabiedrisks! Bijā m Sonya krodziņ ā - dodieties uz to kā das 10 minū tes pa mež a ceļ u uz Metamorfosi pusi. Klusa mierī ga vieta olī vu birzī , ā tri pasniegta, ir ē dienkarte krievu valodā , saprā tī gas cenas, garš ī ga virtuve. Nikiti ciemā (4 km) braucā m ar taksi (6 eiro vienā virzienā ). Ļ oti skaista vecā daļ a (labā k ar auto), un arī jaunā ar pludmali ir laba! Ciematā ir pat 2 lielveikali, bet cenas tajos ir augstā kas nekā Metamorfosi veikalos, un tuvā k tiem ir pastaigas. Gandrī z katru dienu gā jā m pē c pā rtikas precē m un mā jas vī na. Vispā r viesnī cai ir savs minimā rkets, bet tā kā atpū tā mies nedaudz agrā k par sezonu, tad veikals bija slē gts, un atpū tnieku tikpat kā nebija. Medu nopirkā m pā rbaudei vietē jā veikalā , visticamā k, tur tū ristiem pā rdod ne visai ī stu medu. Izmē ģ inā jā m mā jā s - salī dzinot ar mū sē jo, nav tik smarž ī gi, un arī viskozitā te nav tā da pati. Un sastapā mies ar dabisku, Sitonijas galā , kad braucā m ar maš ī nu, nopirkā m no vietē jā iedzī votā ja, sanā ca lē tā k nekā Nikiti veikalos. Viesnī cas pludmalē ir tī ras rupjas smiltis, apakš ā sā kumā.2 metri oļ i, tad smiltis, starp akmeņ iem bija ež i, lai gan redzē jā m, ka tie tika izņ emti gandrī z katru dienu. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir maksas - 6 eiro 2 sauļ oš anā s krē sli un lietussargs, bet mū su atvaļ inā juma laikā izmantojā m tos bez maksas. Ceļ ojums ar laivu. No rī ta mū s ar autobusu aizveda uz Neo Marmaras pilsē tu. Mazs "pirā tu" kuģ is mū s vispirms atveda uz mež onī gu pludmali ar zilu ū deni. Kapteinis visus pacienā ja ar arbū zu “uz mā jas rē ķ ina”, sī kums, bet jauki! Tad pusdienā s atnesa uz zvejnieku krogu - Ψ Α Ρ Ο Τ Α Β Ε Ρ Ν &# 913; ο π ά ν ο ς . Jū ras velš u cenas š eit ir zemā kas nekā citos krodziņ os, tā pē c cienā jā mies ar Egejas jū ras veltē m. Pē c tam peldē š anā s atklā tā jū rā netā lu no Bruņ urupuč u salas. Solī ja arī atvē lē t laiku pastaigai pa pilsē tiņ u, bet tas neizdevā s, autobuss ieradā s agrā k. Uz kuģ a brauciena laikā vē jš un saule, tā pē c iesaku brā lim cepuri un vē jjaku. Man ļ oti patika brauciens ar kuģ ī ti, dē ls skatī jā s uz "dziļ i zilo jū ru" nepaceļ ot acis, iztē rē to naudu nenož ē lojā m! 45 eiro no cilvē ka, ieskaitot mazu bē rnu. Pē dē jā s 2 dienas nolē mā m paš i braukt pa Halkidiki "pirkstiem". Maš ī na braukta iepriekš ē jā vakarā , Kia Picanto automā ts ar bē rnu sē deklī ti un apdroš inā š anu uz 2 dienā m mums izmaksā ja 124 eiro + 50 eiro benzī ns. Izī rē automaš ī nu "Space" +30-6932-723-259 Jurijs. Pirmajā dienā devā mies uz Petralone alu un gar Kasandru. Izbraucā m no rī ta uzreiz pē c brokastī m. Mē s sasniedzā m alu, sekojot zī mē m. Maš ī nu nolikā m stā vvietā , un uz alu aizveda mazs vilcieniņ š , kas kursē ik pē c 20 minū tē m, maksā.2 eiro - biļ etes tiek pā rdotas kasē uz vietas, bet var arī kā du kilometru iet kā jā m. Ala interesanta, ja laiks atļ auj, to var apmeklē t, bet nedomā ju, ka ir vē rts speciā li iet. Viņ i teica, ka alā ir lē tā kie suvenī ri, bet, kā izrā dī jā s, Metamorfosi veikali ir lē tā ki. Pē c Petralones apskates devā mies Kasandras virzienā . Mē s devā mies uz daž ā m viesnī cā m vienkā rš i paskatī ties, apstā jā mies peldē ties pludmalē s, kas mums patika. Otrā diena - no rī ta piestā jā m pē c suvenī riem lielveikalā , kas mums jau patika Metamorfosi -Ε Φ Χ Μ Ε Ρ Ι &# 916; &# 917; Σ Ρ Ε Ρ Ι Ο Δ Ι Κ Γ . T & # 931; OPOYPOGLOY - tur ir viszemā kā s cenas suvenī riem, kā arī ļ oti laipni pā rdevē ji, kas nedaudz runā krieviski. Pē c tam lē nā m apbrauca Sithonia, apstā joties pie visā m skaistā kajā m pludmalē m, kuru ir ļ oti daudz. Starp citu, Vourvourou “slavinā tā s” pludmales mums nemaz nepatika, pirksta galā pludmales ir daudz greznā kas. Tagad nedaudz par viesnī cu: Brokastis (no 7 lī dz 10) - liela izvē le, katru dienu viens un tas pats produktu komplekts, bet viss svaigs un garš ī gs. Pienu un visus piena produktus nevar salī dzinā t ar mū sē jiem. No gaļ as - katru dienu ceptas desiņ as, speķ is, un olu kultenis, bet pē dē jā dienā , kad bija vairā k cilvē ku, gaļ as mums vairs nepietika. Tā pē c brokastu sezonā jā ceļ as agri!  Vakariņ as (no 19 lī dz 21) daudzveidī gas - zivis, cū kgaļ a, liellopu gaļ a, nacionā lie ē dieni, daudz auksto uzkodu, salā ti, vienmē r vairā ki daž ā di gaļ as ē dieni, zupas. Desertā - saldē jums, pī rā gi, daž ā di augļ i, vienmē r bija citroni, apelsī ni, ā boli, kivi, ķ irš i, pā ris reizes arbū zs. Dzē rieni tiek apmaksā ti. Kopumā mū su atvaļ inā jums izdevā s! ! ! laikapstā kļ i, daba, cilvē ki un vispā r viss apkā rt, sniedza tikai pozitī vas emocijas. Viesnī cas darbinieki bija sajū smā par mū su puiku, viesmī les uzklā ja bē rnu galdiņ u, viņ š ē d pats, kas viņ us ī paš i iespaidoja. Daž reiz viņ i paš i viņ am mainī ja traukus (saldē jumu desertā ). Bā ra viesmī le nedaudz runā ja krieviski. Padomi: ņ emiet lī dzi aptieciņ u - pā ris reizes noderē ja - draugs uzkā pa uz ezī ti, un bē rns uzkā pa uz daž iem ē rkš ķ iem, paš i izņ ē ma un apstrā dā ja ar adatu. Odu praktiski nebija, bet ī paš i jū tī gajiem iesaku paņ emt fumigatoru. Tas laikam arī viss, es ļ oti priecā š os, ja mans pā rskats kā dam noderē s. Un paldies saulainajai Grieķ ijai par pasakainajā m brī vdienā m!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kā ž urkas, kas rakņ ā jas pa atkritumu kaudzi, vienlaikus dusmī gi š ņ ā c - asociā cijas ar cilvē kiem, kuri pievē rš uzmanī bu niekiem un nespē j pret tā dā m lietā m izturē ties ar humoru un ļ aujas aizē not savu atvaļ inā jumu. … Tomēr ▾ Kā ž urkas, kas rakņ ā jas pa atkritumu kaudzi, vienlaikus dusmī gi š ņ ā c - asociā cijas ar cilvē kiem, kuri pievē rš uzmanī bu niekiem un nespē j pret tā dā m lietā m izturē ties ar humoru un ļ aujas aizē not savu atvaļ inā jumu. TUR IR Ļ OTI FORŠ I! IR PARADĪ ZE! ))
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca atrodas starp diviem ciematiem Nikiti un Metamorfosi (attiecī gi 2 un 3 km). Tā pē c ir problē ma – kur nopirkt augļ us, ū deni. Pastaigas pa ciematiem karstā laikā ir nogurdinoš i. Ir tikai viena izeja - ī rē t automaš ī nu, tas ir labā k uz visu periodu. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas starp diviem ciematiem Nikiti un Metamorfosi (attiecī gi 2 un 3 km). Tā pē c ir problē ma – kur nopirkt augļ us, ū deni. Pastaigas pa ciematiem karstā laikā ir nogurdinoš i. Ir tikai viena izeja - ī rē t automaš ī nu, tas ir labā k uz visu periodu. Tajā paš ā laikā ir vē rts apbraukt visu Sithonia un atklā t skaistas pludmales. Tad atpū ta viesnī cā š ķ itī s normā la.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labu dienu visiem! ! Vē los padalī ties ar iespaidiem par savu atvaļ inā jumu Grieķ ijā Porfi Beach Hotel. 12 dienas atpū tā mies ar vī ru un 4 gadus vecu bē rnu. Paldies Mouzenidim, viņ i strā dā ja ā tri un efektī vi. Nav sū dzī bu. … Tomēr ▾ Labu dienu visiem! ! Vē los padalī ties ar iespaidiem par savu atvaļ inā jumu Grieķ ijā Porfi Beach Hotel. 12 dienas atpū tā mies ar vī ru un 4 gadus vecu bē rnu. Paldies Mouzenidim, viņ i strā dā ja ā tri un efektī vi. Nav sū dzī bu. Transfē rs no lidostas ē rtā autobusā laba gida pavadī bā . Ceļ š no lidostas lī dz viesnī cai ilgst 1.5 stundu, ņ emot vē rā to, ka daudzi cilvē ki nolaidā s citā s viesnī cā s (kas nevarē ja vien priecā ties). Bija neliels apmulsums ar reģ istrē š anos, tač u tā nebija viesnī cas vadī tā ju vaina, mē s vienkā rš i ieradā mies viesnī cā.9-00 no rī ta. Š ī ir mū su ceļ ojumu aģ entū ra aiz labiem nodomiem (lai nezaudē tu dienas), mums rezervē ja biļ etes lidojumam 4-55 no rī ta. Kopā ar mums viesnī cā ieradā s arī padzī vojis krievu pā ris. Reģ istrē š anā s sā kas pulksten 14:00. Kā dam vecā ka gadagā juma pā rim paveicā s – viņ u istabiņ a izrā dī jā s brī va, bet mū s lū dza atstā t mantas reģ istratū rā un pastaigā ties. Divreiz nedomā jot, nolē mā m doties uz Nikiti. Rezultā tā savā istabā nonā cā m tikai 14-30. Iesaku jums visiem lidot ā rā no Maskavas ne agrā k kā.9:00, lai pē c iespē jas mazā k laika bū tu jā gaida uz reģ istrē š anos. . Ieraš anā s viesnī cā aprē ķ ins ir aptuveni š ā ds: 3 stundas lidojums + 40 minū tes Saloniku lidostā + 1.5 stundas brauciens lī dz viesnī cai. Jā , un neaizmirstiet, ka viņ u laiks vasarā atpaliek no Maskavas par 1 stundu. Tagad par visu sī kā k. Viesnī ca un tā s atraš anā s vieta. Viesnī ca atrodas starp diviem ciematiem Nikiti un Metamorfosi (attiecī gi 2 un 3 km), pirmajā rindā . Man patika pati viesnī ca. Tī rs, vienkā rš s, bet tik mā jī gs. Kaut kā tas ir ļ oti dvē seliski. Lī dz galvenajam ceļ am apmē ram 50-70m, nav trokš ņ a. Teritorija ir iegrimusi zaļ umos, kas nevar vien priecā ties. Ļ oti neparasta kombinā cija: priedes un palmas! Gaiss ir vienkā rš i dievī gs. Lī dz jū rai 200m. Numurs. Telpu nav daudz. Mē s dzī vojā m 401, ar atseviš ķ u izeju uz iekš pagalmu. Manuprā t, š ie ir visveiksmī gā kie skaitļ i. Istabā viss ir vienkā rš i: gulta, dī vā ns bē rnam, ledusskapis, gaisa kondicionieris (tiem, kas saprot DAIKIN))), lai gan nav jauns, televizors (tikai pirmais kanā ls no mū su kanā liem), drē bju skapis, galds, spogulis, naktsgaldiņ š , fē ns. Man patika, ka bija liela vanna, nevis tikai duš a. Ledusskapis sasalst ar blī kš ķ i. Nav peldmē teļ u (mums pat nevajadzē ja), č ī bas arī (ja plā nojat visu dienu sē dē t istabā , ņ emiet lī dzi savas). Seifs reģ istratū rā , nedē ļ ā.17 eiro. Istabā tiek uzkopta katru dienu, arī dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, gultas veļ a ik pē c 3 dienā m. Kopumā viss ir diezgan pieklā jī gi! Tiesa, mans ieteikums jums ir ņ emt lī dzi š ampū nu, ziepes, duš as ž eleju, tur ir sī ki paraugu ņ emtā ji. Nu, pirmajā braucienā uz lielveikalu nopē rc gaisa atsvaidzinā tā ju, jo vanna ir kopā ar tualeti, bet viņ i kaut kā nedomā ja par smaku. ))) Nu labā k paķ ert arī tualetes papī ru, jo reiz mums to aizmirsa uzlikt. Labā k ir rezervē t) Ē dinā š ana viesnī cā . Viņ i paņ ē ma brokastis un vakariņ as. Ļ aujiet man jums pateikt, es nekad neesmu bijis brokastī s. Pā rā k slinks celties, un cilvē ku ir daudz. Bet vakariņ as. . . Godī gi sakot, es jums atzī stos, man patī k ē st. Un tas, kas bija vakariņ ā s, bija vairā k nekā pietiekami. Gaļ a, dā rzeņ i, 3 piedevu gabali, no kuriem izvē lē ties, augļ i (arbū zs, melone, persiki, kivi), zupa, deserti. Dzē rienu nebija. Ņ emot vē rā , ka mans vī rs ir Eiropas virtuves š efpavā rs, ē diens bija ļ oti labs!!!!! ! ! Garš ī gi! ! Tā pat, ja vē laties ē st vakarā , bet nekur iet, varat ē st arī viesnī cas restorā nā . Vienkā rš i nepasū tiet gaļ u tur, tā ir gandrī z 2 reizes dā rgā ka nekā Nikiti vai Metamorfosi krodziņ ā s. Cū kgaļ as filejas ar frī kartupeļ iem porcijas cena ir 11 eiro (ciema krodziņ ā s 6.5 eiro). Mani ieteikumi: makaroni, milzī ga porcija carbonara 7 eiro. Ir arī parastais 5. Vietē jais bā rs. Pussaldais sarkanvī ns 14 eiro pudele, pina colada kokteilis 8 eiro, alus 0.5-3.8 eiro, limonā de 3 eiro. Personā ls un serviss. Reģ istratū rā ir tikai viena krieviski runā još a vadī tā ja Milē na. Viņ as darba diena beidzas 16:30, tā pē c pē c š ī laika jums bū s jā skaidrojas angļ u valodā . Eleni bā rā zina krievu valodu. Liels paldies Milē nai par palī dzī bu. Jū s vienmē r varat viņ ai tuvoties un pajautā t visu, kas jū s interesē . Pā rē jie menedž eri Andrea un Kristijs (precī zi neatceros) arī ir labi, bet ar viņ iem ir grū tā k sazinā ties, jo mana angļ u valoda atstā j daudz ko vē lē ties))). Eleni ir vienkā rš i sirsnī gs cilvē ks, ļ oti laba attieksme pret visiem, laipna. Eleni, paldies par dā vanu! ! Vienī gais bija 2 mazs apmulsums ar tī rī š anu. Reiz (mū su pā rraudzī ba - aizmirsa uzlikt zī mi NETRAUCĒ T), istabene ienā ca mū su istabā.9-30 no rī ta. . Un mē s joprojā m gulē jā m, un otrreiz, pat tad, kad zī me karā jā s, viņ a joprojā m pieklauvē ja. Lai mē s pamostos, viņ ai ir jā kā pj ā rā . Diskomforts. Nu par veļ u veļ as mazgā tavā . Viena mazgā š anas reize maksā.10 eiro neatkarī gi no tā , vai esi savā cis veļ as maisu vai vienu vienī bu. Reģ istratū rā teica, ka salikto iepakojumu vienkā rš i noliek uz gultas un, kad istaba bū s iztī rī ta, istabene to paņ ems. Pirmajā reizē , kad tas notika, atveda 2 dienā s, lai gan teica, ka izmazgā ja dienā . Pirms izbraukš anas nolē mā m kā rtē jo reizi iedot izmazgā t mantas. Atstā jot mantas uz gultas maisā , kurā atnesa iepriekš ē jo mazgā š anu, vakarā , atnā kot uz istabu, savas mantas atradā m tieš i tur, kur tā s bija atstā juš as. Vī rs teica, ka domā juš i, ka neesam izpakojuš i iepriekš ē jā s lietas. Atstā ja lietas aiz muguras. rī ts vienkā rš ā somā no lielveikala, bet rezultā ts tā ds pats. Varbū t viņ i gribē ja naudu tē jai? Tas ir tas, ko es nesapratu! ES sekoš u. reizes, kas jā patur prā tā . Jū ra. Pludmale ir smilš aina. Pie ieejas jū rā neliela oļ u josla (kreisajā pludmales pusē.1, 5 m, labajā pusē.0, 5 m), tad smilš ains dibens. Solā riji ir maksas, 6 eiro dienā . 2 sauļ oš anā s krē sli, lietussargs, galda krē sls, 2 matrač i sauļ oš anā s krē sliem un 2 dvieļ i. Un tie, kuri nav apmierinā ti ar izmaksā m, var sē dē t uz sava dvieļ a vai paklā ja. Manuprā t, izmaksas ir mazas, jo ī paš i tā pē c, ka savus peldē š anas piederumus un dvieļ us var atstā t tur, un neviens tos pat neaiztiks ar pirkstu un neizmetī s. Gultas pietiek visiem. Ir arī pludmales bā rs. Pie baseina ir maz sauļ oš anā s krē slu, visiem nepietiek, bet tie ir bez maksas. Slī dkalniņ u nav, bet ir bē rnu sadaļ a. No rī ta jū ra ir klusa, silta un neticami skaidra. Apmē ram 20 metrus no krasta dibenā peld zivis. Nirš ana ar masku ir prieks. Vakarā viļ ņ i ceļ as, bet nelieli. Bet cik jauki ir braukt pa viļ ņ iem. . . Transports. Kaut kur lasī ju atsauksmi, ka taksi uz Porfi nebrauc - meli. Jā , brī vdienā s ir grū ti dabū t taksi, bet tikai tā pē c, ka tie ir tikai 3 uz 2 ciemiem un izbraucot dodas uz lidostu. Tā pē c plā nojiet pā rgā jienus nedē ļ as nogalē s. Un nedē ļ ā bez problē mā m atbrauc taksis. Uz lielveikalu Galaxy (vai Galesias) Nikiti 7 eiro, t. i. , 2 gali 14 eiro. Mē s nedevā mies uz Metamorfosi, jo mū su pastaigas tur iekrita nedē ļ as nogalē . Bet viņ i teica, ka ne vairā k kā.10 eiro vienā virzienā . Ir bezjē dzī gi gaidī t autobusus, apturē t arī maš ī nu (tajā brī dī viņ i skumji atcerē jā s Maskavu ar krosa mobilajiem). Bet Metamorfosi, š ķ iet, ka var noī rē t auto, apmē ram 30-50 eiro dienā . Tur rullē krievu tiesī bas. Nikiti un Metamorfosi. Uz abiem ciemiem ir vē rts vismaz vienu reizi aizstaigā t. Daba ir vienkā rš i pā rsteidzoš a. Un kā das bildes var taisī t. . . Š ū posies! ! ! Man Nikiti patika vairā k. Š is ciemats ir izstiepts gar ceļ u, atš ķ irī bā no "bedrainajiem" Metamorfosi. Nikiti ir pā rsteidzoš a osta. Ir pilsē tas pludmale, jahtas, laivas (varbū t, var sarunā t lī zingu, mē s to nenoskaidrojā m), daudzi veikali. Bet pagaidā m uzmanī bas vē rtas ir tikai 2 vietas (vismaz š ajā braucienā ): Suvenī ru veikals pa ceļ am uz ostu, ja uz jū ru, tad labajā pusē . Tur nopirkā m fotoalbumu no kaut kā da koka lapā m un pat lapas ir zaļ as un smarž o pē c kaut kā dā rzeņ a (9 eiro) un nopirkā m dekoratī vu tī klu ar gliemež vā kiem, kas karā jas pie sienas (mazais arī.9 eiro , tie arī karā jas vairā k, bet arī izmaksas ir lī dz 15 eiro). Ir daudz citu patī kamu nieciņ u un burvī ga pā rdevē ja. Lielveikalu Galaxy es neņ emu vē rā . Nu, burvī ga vieta iepretim lielveikalam ir krogs Λ Υ Δ Ι Α Ν Ο Σ . Metamorfosi kaut kā ļ oti veltī gi. Ja jū s ejat no viesnī cas kā jā m, tad pats pirmais lielveikals ir labā kā vieta, kur iegā dā ties ziepes, ikonas un visu veidu suvenī rus (gan pē c izvē les, gan pē c vē rtī bas). Tā lā k nā k Liā nas krogs, kur viņ i runā krieviski))). Un ē dienkarte ir arī krievu valodā . Tū ristu ir daudz (nepatī k! ), ir pat krievi, vienkā rš i Metamorfosi ir daudz viesnī cu. Nikitā kaut kā mierī gā k. Tavernas. Kā jau teicu, labā kā vieta pusdienā m ir Λ Υ Δ Ι Α Ν Ο Σ Ņ ikitijā . Ē dā m Metamorfosi Lianā , un Sofijā , 3 minū tes no viesnī cas (pa ceļ am uz Metamorfosi), bet nekur nav garš ī gā ka. Ignorē jiet zivju smaku pie ieejas - viņ iem ir arī svaigu zivju veikals. Labā k ir sē dē t tur uz verandas. Lielas porcijas, lieliska apkalpoš ana. Iesaku pasū tī t: uz divā m 1 porciju grieķ u salā tu (4.5 eiro), grilē ta maize, kas aplieta ar olī veļ ļ u un pā rkaisa ar oregano (1.5 eiro), cū kgaļ as fileja (nā k ar frī kartupeļ iem, pā rsteidzoš i ī sts, neatsaldē ts, 6 5 eiro ), un dzē riens pē c jū su gaumes. Vidē ji vakariņ as trim mums izmaksā ja 30 eiro. Viņ u zivis ir dā rgas, minimā lā s izmaksas ir 10 eiro par zivi. Lielisks viesmī lis Dž ordans. Nu saimniece Marija pati ir laipnī ba, mū s pat cienā ja ar nacionā lajiem ē dieniem, viens no tiem bija ar sautē tiem baklaž ā niem. Atstā jiet tē ju (5-10% no rē ķ ina), un pat par 3 eiro jū s redzē siet tā du pateicī bu, nevis kā smī kņ ā još us viesmī ļ us Maskavā . "Liā nā " cenas ir gandrī z vienā das, tikai tur galdi ir kaut kā tuvu viens otram, tas rada diskomforta un satraukuma sajū tu. Nu katram savs. Pē dē jais, ko apmeklē jā m un ļ oti priecā jamies, ka netē rē jā m laiku š ajā krodziņ ā , bija krogs Sonya. Apkalpoš ana nav ī paš i laba, ē diens normā ls, bet man nepatika, ka jā sē ž uz maizes un jā lej eļ ļ a un jā kaisa oregano ((. Jā , un cenas tur ir dā rgā kas nekā iepriekš ē jā s divā s krodziņ i. Labā k iztē rē t naudu par taksi un tikt uz ciemu. Kopumā jū s izlemjat, kur ē st. Suvenī ri un cenas veikalos. Kā jau teicu, vislabā kā vieta, kur iegā dā ties magnē tus, ziepes, garš vielas, ir pirmais lielveikals Metamorfosi (ja staigā jat), blakus kafejnī cai Liana. Parasta magnē ta izmaksas 1 eiro, ziepes 1 gab 1 eiro, komplekts kastī tē pa diviem gabaliem 3 eiro, daž ā das ikonas lī dz 20 eiro, garš vielas lī dz 5 eiro. Lielais garš vielu komplekts (ap 8 gab. ) + 0.25 olī veļ ļ as pudele maksā.11 eiro (lī dz dā vanā ir vienkā rš i super! ! ). Nopirku arī peldkostī mu par 17 eiro, plastikā ta koferi vidē ji 45 eiro (kvalitā te izcila! ), Bet var arī lē tā k (lielveikals Nikiti). Mans padoms jums ir nopirkt pienu. Litrs maksā.2, 5 eiro, pudelē . Domā ju, ka pē c tam vairs negribē sies dzert fasē tu Maskavas pienu. Tas ir tikai kaut kas. Ņ ammī gs! ! ! Tā pē c cenas ir ļ oti, ļ oti lī dzvē rtī gas. Aptieka. Mē s viņ u aptiekā saskā rā mies ar nelielu problē mu, viņ iem nav antiseptisku lī dzekļ u, piemē ram, mums ir streptocī ds. Viņ iem ir PULVO47 aerosols, un arī tad ne visā s aptiekā s, Metamorfosos aptiekas noteikti nav. Tā pē c, ja jū s gatavojaties lietot plā ksterus un pā rsē jus un streptocī du. Katram gadī jumam, pretē jā gadī jumā viņ iem biež i ir tapas, kas izceļ as no zemes. . Alkohols un cigaretes. Nu, visiem alkohola cienī tā jiem)) Viņ iem ir lielisks alus. Mskā es alu nedzeru vispā r, bet tur...Tas ir tik viegls, garš ī gs, nav tā alkohola rū gtuma, ko visi ir pieraduš i dzert Mskā . Veikals pā rsvarā pā rdod skā rdenes par 0.33, par 0.5 mazā k, Hoochie kokteiļ us nemanī ja, Jaguars - biju apmierinā ts, un arī pusotra un divu litru baklaž ā nus alus VISPĀ R neredzē ju. Bija tikai 2 enerģ ijas dzē rieni: Red Bull un kā ds vietē jais. Alus iepakojums no 6 skā rdenē m pa 0.33 katra maksā.3, 5 eiro. Bet smē ķ ē tā jiem tas bū s jā ņ em lī dzi un smē ķ ē taupī gi))) 25 Pall Mall cigareš u paciņ a Metamorfosi maksā.3 eiro un Nikiti lielveikalā.3, 60. Komunikā cija ar mā ju. Ak, tu nobruž ā tā Beeline. Nae. . kā meitene. Ierodoties tur ar 34 USD kontā un runā jot 10 minū tes. kopsummā (ko viņ i tur sola par 0622.69 rubļ i minū tē ar pvn? Piz. š š !! ! ), biju mī nusā par 18 dolā riem. Vispā r mans nā kamais ieteikums jums, ierodoties, iegā dā jieties lielveikalā SEJAS KARTI par 5 vai 10 eiro. Nopirku par 10 eiro par 10 eiro))) Uz mobilajiem telefoniem var zvanī t 3 stundas, uz fiksē tajiem numuriem 6 stundas. Es jums pastā stī š u, kā zvanī t pē c Maskavas laika, jo man vajadzē ja piezvanī t, bet neviens man nevarē ja pateikt, kā sastā dī t numuru (Milena jau bija aizgā jusi). Sastā di 8072003, tad vē lreiz 3, sā c runā t krieviski, prasi ievadī t PIN) uz č eka ar lieliem burtiem rakstī ts (š ī sejas karte izskatā s pē c č eka no bankomā ta) un nospiež #, tad saka, ka ir 11. eiro kontā un lū gt ievadī t tā lruņ a numuru. Sastā diet 007 un pē c tam numuru, ja pilsē tas, tad 495-…-. . -. . , un attiecī gi arī uz mobilajiem telefoniem, pē c 007 kodu (903), (915) un numuru. BEZ NODOKĻ A. Nezinu, kā ir citā s valstī s, bet, lidojot uz Grieķ iju, pat nebrauciet uz Dutiku ar alkoholu. Mē s nopirkā m Asti Martini Dutikā par 10 eiro, nu, mū suprā t, tas ir lē ts, mums Maskavas centrā veikalā ir pudele ar 0.75 rubļ iem par 920 rubļ iem...Un pat tas ir bez nodokļ a. . Š EIT MĒ S ESAM SŪ TĀ JI!! ! ! Iebraucot tajā paš ā Galaxy Nikiti, ieraudzī jā m pudeli Asti 0.75 par 10 eiro (nodoklis vai 13% vai 23, precī zi neatceros! ! ). Tā pē c nenoslogojiet roku muskuļ us un brauciet tukš ā ))) KOPĀ . Kopumā apkoposim. Olinkus mī ļ otā ji š eit nepieder, un Thurland mī ļ otā ji arī (jums bū s garlaicī gi, e-mans). Š ie svē tki ir paredzē ti cilvē kiem, kuri ir noguruš i no pilsē tas steigas un burzmas. Tiem, kas vē las vismaz mazliet padzī vot, nerē ķ inoties ar laiku. Ģ imenē m ar bē rniem (mazā kas baž as, ka bē rns nokritī s un sasitī s galvu kalnā , ka jū rā nav katamarā nu un laivu, atkal droš i bē rniem). Cilvē kiem, kuriem apnikuš i "krievu" dzē rā ji, kas lej š ņ abi. Neticiet, visas 12 dienas mē s neredzē jā m NEVIENU dzē rā ju! ! ! Jā , tur visi dzer, bet ne lī dz usrai. ki. Vakarā visi viesnī cā arī sē ž kafejnī cā pie baseina, pļ ā pā un dzer alu vai vī nu. Bet viņ iem nav mū su dimidrola alus, kas no 2 pudelē m padara traku! Kā ds bija saš utis, ka nav krievvalodī go? Mā cies valodu! ! ! Pē dē jais laiks saprast, ka bez angļ u valodas nekur. Lai apē stu vakardienas ē dienu, ir vajadzī gas rī tasvā rki, č ī bas un jā laiž as uz Turciju vai Ē ģ ipti. Vē l gribu teikt, ka bez naudas vienkā rš i sē dē t viesnī cā bū s garlaicī gi! Vajag elementā ru naudu, lai aizietu uz ciemiem pastaigā ties un paē st. Un bezmaksas krā vē ji, kuri ir pieraduš i justies kā dievi ar 1.000 rubļ iem kabatā , lū dzu neejiet uz š o viesnī cu, lai vē lā k nerakstī tu atsauksmes, ka tur viss ir slikti, personā ls ir sū dī gs, č ī bas nav, un tas ir dā rgi. ē st ! ! ! Ar to mans stā sts beidzas! Priecā š os, ja kā ds palī dzē tu ar padomu. Nu mē s sekojam. mē s tur vē l atgriezī simies! ! ! Porfi gaidiet mū s)
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ovasar atpū tā mies "Porfi". Š ī ir mā jī ga neliela viesnī ca ar ļ oti draudzī gu personā lu, gardiem gardumiem un mā jī gu atmosfē ru. Š ajā viesnī cā ļ oti patī k vā cieš i, krievu ir ļ oti maz. … Tomēr ▾ Š ovasar atpū tā mies "Porfi". Š ī ir mā jī ga neliela viesnī ca ar ļ oti draudzī gu personā lu, gardiem gardumiem un mā jī gu atmosfē ru. Š ajā viesnī cā ļ oti patī k vā cieš i, krievu ir ļ oti maz. Viesnī ca ir aprakta priedē s, tā pē c gaiss tur ir satriecoš s! Pa teritoriju skraida vā veres, lido bezdelī gas, viņ u ir vienkā rš i milzī gs daudzums! Viss ir kompakts un ē rts. Brokastis tiek pasniegtas augš ē jā verandā , vakariņ as tiek pasniegtas apakš ē jā restorā nā , pa dienu pie baseina ir atvē rts restorā ns, bet vakarā – bā rs. Blakus viesnī cai ir tenisa korts. Reģ istratū rā , tā pat kā citur, varat pasū tī t velosipē dus, automaš ī nas, mopē dus un, protams, ekskursijas. Netā lu (5 minū š u brauciena attā lumā ) atrodas Nikiti pilsē ta ar daudzā m kafejnī cā m un suvenī ru veikaliem. Un, ja dodaties tā lā k gar krastu....var redzē t daudz skaistuma. . . un savvaļ as pludmales ar medū zā m un astoņ kā jiem, un rezervē to Porto Carras, un. . . "Porfi" ir viesnī ca tiem, kam nav vajadzī gi animatori izklaidei, trokš ņ ainas putu diskotē kas vakaros, daudz cilvē ku atpū š as apkā rt. . . Ja vē laties atpū sties no burzmas, klausī ties bezdelī gu č ivinā š anu, vienkā rš i klī st pa bezgalī gajā m pludmalē m, vakarā atgriež oties omulī gā grieķ u stila istabā , tad dodieties uz "Porfi", nenož ē losiet tas!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mans pā rskats ir nestandarta. vairā k glā bš ana nekā atpū ta. Bē rns slimoja visu pavasari un vasaras sā kumu. ORZ. Mē s ieradā mies š ajā viesnī cā un lielveikalā atradā m lielu medus un medus produktu izvē li, piemē ram, ziedputekš ņ us un š ū nā m. … Tomēr ▾ Mans pā rskats ir nestandarta. vairā k glā bš ana nekā atpū ta. Bē rns slimoja visu pavasari un vasaras sā kumu. ORZ. Mē s ieradā mies š ajā viesnī cā un lielveikalā atradā m lielu medus un medus produktu izvē li, piemē ram, ziedputekš ņ us un š ū nā m. un te pludmale super tī ra un pa dienu jū ra, medus un medus ar medu pirms gulē tieš anas un neticē siet, bet viņ a atveda bē rnu uz Maskavu bez akū tu elpceļ u infekciju pazī mē m vispā r un pah pah a mē nesis pagā jis, visi apkā rt š ķ audā s un mē s uz to š ķ audā m. Paldies Mouzenidis Travel, kas mums ieteica doties uz š o viesnī cu. Un apkā rt ir priež u mež i, kas mums bija svarī gi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Karidi pludmale
Novērtējums 6.0
Grieķija, Halkidiki — Sitonija
Daba, Pludmales
Neos Marmaras ciems
Novērtējums 4.0
Grieķija, Halkidiki — Sitonija
Arhitektūra, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti

Отель на песчаном пляже залива Макрия-Лагада в Никити и окружён сосновым лесом. Отель построен в 1991 году, последняя реновация была в 2016-17 годах. Состоит из главного здания и 4-х дополнительных корпусов. Отель отлично подойдёт для экономичного спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель в 98 км от аэропорта г. Салоники, в 3 км от поселков Метаморфоси и Никити, на берегу моря.
Pludmales apraksts Пляж при отеле, вход в море с одной стороны каменистый, с другой песчано-галечный.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Завтрак сервируется в светлом обеденном зале с видом на Эгейское море. В отеле работает главный ресторан Sithonia и традиционная таверна Athos, где подаются разнообразные блюда местной и интернациональной кухни. У бассейна и в пляжном баре сервируется кофе и коктейли.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн с пресной водой. Для маленьких гостей предусмотрена игровая площадка.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports В игровой комнате можно поиграть в бильярд и настольный теннис.
  • basketbola laukums
  • velosipēdu noma
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 97 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Nikiti, Sithonia, Halkidiki, 63088, Hellas
Tālruņi: Telephone: +30 23750 22980,
Fax: +30 23750 22983
Tīmekļa vietne: Porfi Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.