NEIESAKU.

Rakstīts: 19 novembris 2017
Ceļošanas laiks: 4 — 11 oktobris 2017
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 4.0
Mē s ar sievu dzī vojā m š ajā viesnī cā , ī paš i izvē loties to pē c principa: pē c iespē jas tuvā k pludmalē m, vē sturiskajam centram un autobusu pieturā m (mums patī k ceļ ot, apskatī t apskates vietas, izmantot sabiedrisko transportu). Tū lī t precizē š u: mē s esam nepretenciozi cilvē ki, mums nav vajadzī ga nekā da greznī ba, pilnvē rtī ga animā cija utt. Tač u, salī dzinot ar daudzā m citā m tā da paš a lī meņ a Grieķ ijas viesnī cā m, Venē ra atstā ja daudz sliktā ku iespaidu.
1. Istabā atradā s vecs un slikti funkcionē još s ledusskapis, kurš regulā ri "noplū da".
2. Neliela (nevar pat izvē lē ties citu vā rdu) vannas istaba radī ja daudz nepatikš anas. Kā dam subminiatū ram aziā tam, piemē ram, taizemietim vai vjetnamietim, viņ š varē tu bū t izdomā ts. Un augsta auguma un normā las miesasbū ves cilvē kam - ī stas mokas. Man tikko apnika tur ieiet, sperot kā jas pa duš as paliktni. Nemaz nerunā jot par pastā vī go nepatī kamo smaku no poda un izlietnes.

3. Lai š o vannas istabu "iegrū stu" istabas telpā , man bija jā upurē attā lums starp gultu galiem un sienu. Rezultā tā viesiem vienkā rš i ir "jā izspiež as" gar sienu.
4. Ļ oti š aurs balkons.
5. Ē diens ir vairā k nekā niecī gs. Es atkā rtoju: mē s esam nepretenciozi cilvē ki, bet tajā s paš ā s "deuces" Krē tā un Korfu viņ i baroja daudz labā k!
6. Infernā lais troksnis no nakts bā riem, kas atrodas netā lu no viesnī cas. Idioti - apmeklē tā ji (citā di pat grū ti viņ us nosaukt) kliedza pilnā balsī lī dz 3 - 4 no rī ta.
7. Pirmsū dens plū du lifts, kurā ar lielā m grū tī bā m var izmitinā t divus vidē jas uzbū ves cilvē kus. Teorē tiski ir iespē jams paņ emt lī dzi koferus, bet tas jau bū s lī dzī gs akrobā tiskajam skaitlim.
Pie plusiem papildus jau minē tajai ē rtajai atraš anā s vietai varu pievienot laipnu attieksmi, pieklā jī gi no personā la. Bet, diemž ē l, mī nusi ir lielā ki!
Ja gadā s vē lreiz atbraukt uz Rodu, paš i š ajā viesnī cā nepaliksim, un citiem ieteiksim to nedarī t.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu