Grecian Fantasia Resort 2*– Atsauksmes

9
Novērtējums 4.810
№58 viesnīcas reitingā Rodas
5.0 Numurs
4.0 apkalpošana
3.9 Tīrība
4.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca tika uzcelta 1995. gadā un atjaunota 2009. gadā. To vada kanādiešu ģimene. Lielveikals un autobusu pietura atrodas 50 metru attālumā no viesnīcas ieejas, padarot pieejamu katru salas stūri. Netālu no viesnīcas atrodas slavenā Faliraki pludmale, kuras garums ir 7 km. Piemērots ekonomiskai ģimenes atpūtai.Vairāk →
аватар ladyromanova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pā rsteidzoš i, nevienā pā rskatā nevienā vietnē man personī gi nav pateikts kaut kas briesmī gs! Jū s atnā cā t atpū sties, š is ir pilnvē rtī gs 3 * (es neesmu sarkastisks), bet š eit jums ir jā jū tas kā viesmī lim! Vai esi kā dreiz nē sā jis paplā tes viesnī cā pē c ē š anas? ! Tad tu esi š eit! Ceļ oju kopš. … Tomēr ▾ Pā rsteidzoš i, nevienā pā rskatā nevienā vietnē man personī gi nav pateikts kaut kas briesmī gs! Jū s atnā cā t atpū sties, š is ir pilnvē rtī gs 3 * (es neesmu sarkastisks), bet š eit jums ir jā jū tas kā viesmī lim! Vai esi kā dreiz nē sā jis paplā tes viesnī cā pē c ē š anas? ! Tad tu esi š eit! Ceļ oju kopš.2001. gada, pē dē jos gadus - reizi mē nesī ! Un nekur, nevienā pasaules valstī , ne vienas zvaigznes, ne divzvaigž ņ u, ne bezzvaigznes viesnī cā nekur neesmu redzē jis tā du praksi! Viņ i skries pē c tevis, panā ks un piespiedī s uz paplā tes salikt traukus, kurus nesī si uz viņ u virtuvi! Es to neizdarī ju! ) Es sū dzē jos tikai gidei, kura pati bija š okē ta, ka š ī viesnī ca ir paš apkalpoš anā s - pirms manis neviens viņ ai nebija sū dzē jies! Un gids teica, tas ir atkarī gs no jums - Ja nevē laties, tad neizņ emiet! Pieklā jī bas labad visu var likt uz paplā tes un atstā t uz galda!
Ziniet, es salocī ju un 1. reizi pat mē ģ inā ju pacelt š o paplā ti, bet nesanā ca! Es, tā teikt, atpū tos (jo nemitī gi stresoju š ī s situā cijas dē ļ ) ar bē rniem biju š ajā viesnī cā ! Un skaidrs, ka izmantojā m vairā k par 1 š ķ ī vi! Viesnī cas ī paš nieka dē la sieva krieviete man par saš utumu teica, ka no noguruma nokritī s, ja vē l sakops pē c mums! Uz manu ierosinā jumu pieņ emt darbā darbinieku, kas notī rī s š ķ ī vjus no galdiem, kā tas notiek jebkurā pasaules viesnī cā , viņ a teica, ka nē , tas nenotiks! Un viņ a atbildē ja, ka pē c mums nesakops, lai vī rs, saimnieka dē ls, tad sakop – tā ir viņ as tieš ā runa. Nu lai! ES neiebilstu! Ja viņ i ir tik alkatī gi cilvē ki un viņ iem nekad nav bijis tik ī paš s personā ls! Vai jū s varat mazgā t š os traukus? Vai arī mazgā t grī das? Cienī jamie, š is nav dzī voklis, š ī ir 3* viesnī ca!
Un tam visam pa virsu jau atpakaļ pā rsē š anā s laikā uzzinu no ceļ a biedriem par bezmaksas kondicionē š anu! Reģ istratū rā viņ i ierodoties izsniedz tā lvadī bas pulti par depozī tu! Bet par to es uzzinā ju tikai aizbraucot. No š ī s apakš viesnī cas mani visi sakoda odi, tā pat kā savus bē rnus! Kā ds varē tu domā t, ka tā bija viņ u atriebī ba) Bet trauku tī rī š ana sā kā s daudz vē lā k nekā mū su izbraukš ana, tikai nā kamajā dienā ! Paņ ē mu lī dzi fumigatoru, gulē ju ar atvē rtu balkonu, fumigators izglā ba 1. nakti, tad vairs ne; Acī mredzot odi ir pielā gojuš ies! Dzē rienu cenas: ū dens 2€, glā ze vī na 3€ un bezalkoholiskie dzē rieni fantas skā rdenē s, kola 3€! Viss pā rē jais 4-5€! Un maksā t var tikai skaidrā naudā ! Ē diens vienmuļ š , nav garš ī gs! Uzraksti Nepatī kami visur krievu valodā piemē ram - neņ emiet lī dzi somas uz ē damistabu, atstā jiet tā s reģ istratū rā ! Neiesaku š o viesnī cu tikai saimnieku rupjī bas dē ļ !
аватар perfileva-1980
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā jū lija beigā s. Kopumā lielisks budž eta variants. Galvenā viesnī cas priekš rocī ba, protams, ir atraš anā s vieta. Paš ā Faliraki centrā , 7 minū š u gā jiena attā lumā no š ikā s smilš u pludmales, 2 minū š u attā lumā no ciemata galvenā s ielas (ar tā s veikaliem, tavernā m, kafejnī cā m un autobusu pieturā m), 10-15 minū š u attā lumā no liela pā rtikas lielveikala. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā jū lija beigā s. Kopumā lielisks budž eta variants. Galvenā viesnī cas priekš rocī ba, protams, ir atraš anā s vieta. Paš ā Faliraki centrā , 7 minū š u gā jiena attā lumā no š ikā s smilš u pludmales, 2 minū š u attā lumā no ciemata galvenā s ielas (ar tā s veikaliem, tavernā m, kafejnī cā m un autobusu pieturā m), 10-15 minū š u attā lumā no liela pā rtikas lielveikala.
Pludmale ir aprī kota. Ir duš as un ģ ē rbtuves, atkritumu tvertnes, pludmales bā rs; sauļ oš anā s krē sli, saulessargi par papildus samaksu 8 eiro (par komplektu). Skaidra jū ra un piekraste. Mē s biež i devā mies uz jū ru pusastoņ os no rī ta un katru reizi redzē jā m, ka pludmale ir tī rī ta un sakopta.
Ē dienam: paņ ē mā m puspansiju, bet ar brokastī m varē ja pietikt. Apkā rt ir tik daudz kā rdinā jumu (ē dinā š anas ziņ ā ), ka lī dz vakaram apetī te tiek pā rtraukta ar visā dā m ikdienas uzkodā m vai vakariņ ā m vietē jos tavernos.
Istabas: viņ u zvaigznē m ir ļ oti pienā cī gas. Mī nuss ir tas, ka nedaudz kaitinoš a ir piemaksu un depozī tu sistē ma par visa veida pakalpojumiem. . . piemē ram, piemē ram, tē jkanna tiek ī rē ta par papildu samaksu, depozī ts par tā lvadī bas pulti no gaisa kondicioniera un TV, utt. Š ķ iet, ka tā ir maza nauda, ​ ​ bet tas rada zinā mu diskomfortu. Tiesa, kā mums pastā stī ja mū su tū risma kompā nijas pā rstā ve, ja rezervē jat superior numuru, tad š ie mazie izdevumi jau ir iekļ auti dzī ves dā rdzī bā (piezī me par nā kotni))
Teritorijas praktiski nav. Tikai baseins iekš pagalmā un restorā ns. Viesnī ca vairā k izskatā s pē c pilsē tas tipa viesnī cas. Nav arī animā cijas, visas izklaides jā meklē Faliraki.
Vispā r iesaku kā budž eta variantu tiem, kas nesē ž viesnī cā un ir pieraduš i pie aktivitā tē m brī vā dabā , vai tiem, kas ceļ o tikai jū ras dē ļ - š eit ir lieliski.
аватар vladimirova_ann
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jos pē c cenas konkrē tiem datumiem. Mē s ļ oti ā tri iekā rtojā mies. Numuri tiek uzkopti katru dienu, veļ a un dvieļ i tiek mainī ti ik pē c 3 dienā m. Teritorija ir maza un mā jī ga. Ja nebū s ģ imeņ u ar bē rniem, kuras bū tī bā neiet uz jū ru, tad bū s klusi. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos pē c cenas konkrē tiem datumiem. Mē s ļ oti ā tri iekā rtojā mies. Numuri tiek uzkopti katru dienu, veļ a un dvieļ i tiek mainī ti ik pē c 3 dienā m. Teritorija ir maza un mā jī ga. Ja nebū s ģ imeņ u ar bē rniem, kuras bū tī bā neiet uz jū ru, tad bū s klusi. Citā di uzreiz pē c brokastī m un lī dz vakariņ ā m viņ i aktī vi atpū tī sies pie baseina, nepievē rš ot uzmanī bu apkā rtē jiem. Brokastis ir pieticī gas: siers, sagriezts š ķ iņ ķ is, gurķ i, tomā ti, feta, musli, graudaugi, ž ā vē ti augļ i, jogurts, ievā rī jumi, medus u. c. , arbū zs, apelsī ni, melone. Vakariņ as ir bagā tī gā kas un daudzveidī gā kas. Kurš ī rē s auto - vakariņ as iesaku neņ emt, labā k paē st jebkurā krodziņ ā ar skatu uz jū ru, nekā steigties vakariņ ā s. Lī dz jū rai mierī gi 8 minū tes. Pludmale ir lieliska, jū ra ir tī ra. Nekad nenož ē loju. Es saņ ē mu visu, ko gaidī ju no atvaļ inā juma!
аватар iunina09
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sliktā ku viesnī cu neesmu redzē jis! Ī paš i ē diens - trī s ē dienu bufete, tā ir gaļ a uz kauliem un kartupeļ i vienā formā , vienmē r dedzinā ti un sasmalcinā ti gurķ i. 14 dienas nebija zivju ē dienu, nebija ne smakas no augļ iem un arbū ziem, saldē jums tika samaksā ts. … Tomēr ▾ Sliktā ku viesnī cu neesmu redzē jis! Ī paš i ē diens - trī s ē dienu bufete, tā ir gaļ a uz kauliem un kartupeļ i vienā formā , vienmē r dedzinā ti un sasmalcinā ti gurķ i. 14 dienas nebija zivju ē dienu, nebija ne smakas no augļ iem un arbū ziem, saldē jums tika samaksā ts. Kondicionieris par maksu 7 eiro dienā , istabas tiek iztī rī tas slikti, ik pē c trim dienā m. duš as nodriskā ts aerosols nā k no š ļ ū tenes, kanalizā cija ir aizsē rē jusi. Ejot duš ā , jū s stā vat paplā tē lī dz potī tē m ū denī . NEIESAKU Š O VIESNĪ CU! ! !
аватар yunina
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sliktā k vienkā rš i neesmu redzē jis! VISS ir slikti, gan apkalpoš ana, gan ē diens. Piebaroja nekvalitatī vu un negarš ī gu pā rtiku, proti, ceptu speķ i un makaronus, vannasistaba netī ra, kanalizā cija nestrā dā un ejot duš ā jā stā v ū denī , ož pē c kanalizā cijas. … Tomēr ▾ Sliktā k vienkā rš i neesmu redzē jis! VISS ir slikti, gan apkalpoš ana, gan ē diens. Piebaroja nekvalitatī vu un negarš ī gu pā rtiku, proti, ceptu speķ i un makaronus, vannasistaba netī ra, kanalizā cija nestrā dā un ejot duš ā jā stā v ū denī , ož pē c kanalizā cijas. 14 dienu augļ u un zivju atpū tas laikā pie baseina nebija sauļ oš anā s krē slu, viss bija salū zis, un matrač i saplī suš i. Neiesaku š o viesnī cu! ! ! Netē rē jiet savu naudu un laiku! ! !
аватар lastik.04
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Nolē mā m doties atvaļ inā jumā spontā ni, saņ ē mā m 3 atteikumus, nomainī jā m vienu Grieķ ijas salu uz citu, laika nemaz nebija, aģ ents mums atrada š o viesnī cu ar “garantē tiem numuriņ iem” par pieņ emamu cenu. … Tomēr ▾ Nolē mā m doties atvaļ inā jumā spontā ni, saņ ē mā m 3 atteikumus, nomainī jā m vienu Grieķ ijas salu uz citu, laika nemaz nebija, aģ ents mums atrada š o viesnī cu ar “garantē tiem numuriņ iem” par pieņ emamu cenu.
Mū su tū roperators bija Tui. Viņ iem ir labi organizē ti lidojumi. Bet meitenei Alenai es pieš ķ irš u pirmo vietu savā personī gajā vē rtē jumā "sliktā kā tikš anā s ballī tes pā rstā ve". Viņ i ar skaudī bu skatī jā s uz citu firmu enerģ iskajiem pā rstā vjiem. Varbū t ir tā da joma, kuru Alena labi zina, bet mums neizdevā s to atrast)). Kad, cikos ir ekskursija un kas tur notiek, viņ a nezina (izņ emot tekstu reklā mas bukletā ), jautā ta par Faliraki apkā rtni atbild, ka š o apvidu nezina. Ja jū s uzdodat Alenai jautā jumu, viņ a, protams, neklusē , bet tas, ko viņ a saka, ir ne tikai tā lu no tā , kas tika uzdots, bet arī tā ds, piedodiet, stulbums, kas ir galī gi biedē još i)). Ar visu š o viņ a vienmē r ir ā rkā rtī gi aizņ emta. Izbraucot uzzinā jā m, ka viņ a nav redzē ta arī citā s viesnī cā s.
Viesnī cā ī paš nieks Filips rosā s ar cipariem. Maskavā pasū tā t Standarta numuru, tas ir visdā rgā kais, Superior numuri ir lē tā ki. Uz vietas vispirms piedā vā sliktā kas istabas, sakot, ka tā s ir Standarta, un tad piedā vā tavē jo, pasū tī to, bet sauc par Superior, un prasa par to samaksā t vē l 100 eiro. Viņ i samaksā ja, kad uzzinā ja, ka tā ir mā nī š ana, viņ i sā ka uzdot jautā jumus, Filips mums atbildē ja, ka aģ entū ras viņ am nav dekrē ts, un viņ am bija savi noteikumi, ī si sakot, viņ i izš ķ ī rā s.
Istaba ļ oti jauka, 3 stā vs. Liels balkons. Kondicionieris un seifs - papildus. maksa, tā pat kā sauļ oš anā s krē sli pludmalē . Viņ i nepaņ ē ma seifu, tas izdevā s - viņ i neko nenozaga. Š ķ iet, ka viņ iem ar to viss ir kā rtī bā . Pā rtika rada stresu. Salī dzinot ar citā m Grieķ ijas salā m, tas ir izsalcis. Es vienmē r domā ju, ka ē diens ir pē dē jais, kas mani uztrauc, es neē du daudz, bet kaut kā tas ir pilnī gi...Vakariņ ā s ir 4 pamatē dieni, un ir daž i mē rces uz 2 paplā tē m. Dā rzeņ i un augļ i, izņ emot arbū zu - pē c 2 dienā m, un gurķ i, tomā ti, ar zaļ umiem - nē . Brokastī s ir daudz pā rslu. Otrā s nedē ļ as beigā s viņ i vairs nevarē ja uz to visu skatī ties. Viņ i acī mredzot ietaupa uz pā rtiku, bet š ķ iet, ka viņ i ir arī slikti pavā ri - jo pat “no nekā ” var pagatavot garš ī gu.
Ļ oti slikti mazgā traukus, š ķ ī vjus-dakš iņ as noslaucī ja ar salvetē m - tas ir pretī gi. No bā ra tiek atnestas arī glā zes, it kā kā ds tikko no tā m bū tu iedzē ris.
Bezmaksas WiFi restorā nā . Tī rī š anai ī paš i nesekojā m, gulta mainī ta 2 reizes, dvieļ i 3 reizes.
аватар Taki-taki
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s pavadī jā m vienu nedē ļ u atvaļ inā jumu š ajā viesnī cā.2011. gada jū nijā un bijā m ļ oti apmierinā ti. Viesnī ca ir maza, saimnieko ģ imene, pasū tī ju tieš i, sarakstī jos ar Filipu, kurš kopā ar tē vu vada š o viesnī cu. … Tomēr ▾ Mē s pavadī jā m vienu nedē ļ u atvaļ inā jumu š ajā viesnī cā.2011. gada jū nijā un bijā m ļ oti apmierinā ti. Viesnī ca ir maza, saimnieko ģ imene, pasū tī ju tieš i, sarakstī jos ar Filipu, kurš kopā ar tē vu vada š o viesnī cu. Nebija nekā du problē mu, visi bija ļ oti draudzī gi. Mē s runā jā m angliski.
Mē s dzī vojā m divvietī gā istabā treš ajā stā vā . Istaba bija tī ra un svaigi izremontē ta. Istabu tī rī ja katru dienu, bet ne ī paš i rū pī gi. Pā rsvarā viesi no Č ehijas - 80%, Polijas, maz krievu atpū tā s.
Viesnī ca atrodas ļ oti ē rti, 10-15 minū š u gā jienā lī dz jū rai. Apmē ram 7-10 minū š u attā lumā atrodas autobusu pietura. Ē rts braucieniem uz Rodu un Lindosu. Faliraki centrs ar krogiem, diskotē kā m, restorā niem, kafejnī cā m un suvenī ru veikaliem atrodas aptuveni 15-20 minū š u pastaigas attā lumā .
Ē dinā š ana viesnī cā - puspansija bufetes veidā , tikko pagatavots ē diens bija garš ī gs. Brokastī s vienmē r bija vā rī tas olas, desa, daž reiz siers, gurķ i, tomā ti, musli, medus, ievā rī jums. No kafijas dzē rieniem "nesvarī gi" no aparā ta, tē jas. Vakariņ ā s vienmē r bija iespē ja izvē lē ties no 2-3 gaļ as ē dieniem vai zivī m. Dekorē ar rī siem, spageti, lazanju vai kartupeļ iem, 2-3 salā tiem, tai skaitā grieķ u, tzatziki, desertu. Bija ē dieni no grieķ u virtuves ar baklaž ā niem, pita giros. Ī paš s kā rums ir grieķ u jogurts, brokastī s ar medu, vakariņ ā s - tzatziki sastā vā ! Vakariņ as vienmē r bija garš ī gas.
Augļ u praktiski nebija, bet paš i pa ceļ am uz jū ru mazajos lielveikalos pirkā m arbū zus un persikus.
Viesnī cā bija baseins, bet mē s labā k devā mies uz jū ru. Pludmale skaista, smiltis, jū ra tī ra un silta. Divi sauļ oš anā s krē sli un lietussargs maksā ja 8 eiro, varē ja sē dē t arī uz sava dvieļ a, vietas ir daudz. Mē s bijā m ļ oti apmierinā ti un bū sim priecī gi atgriezties Rodā un Grecian Fantasia Resort vē lreiz!
Песочный пляж наш 2х-местный номер Бассейн Ресторан отеля наш 2х-местный номер
аватар elena94
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pagā juš ajā nedē ļ ā atpū tuš ies ar draugu, bijā m apmierinā ti : ) Laba 3 * viesnī ca, pilnī bā attaisno savas izmaksas. Reģ istrē joties esiet gatavi maksā t papildus: kondicionieris - 7 eiro dienā , seifs numurā - 3 eiro dienā . … Tomēr ▾ Pagā juš ajā nedē ļ ā atpū tuš ies ar draugu, bijā m apmierinā ti : )
Laba 3 * viesnī ca, pilnī bā attaisno savas izmaksas.
Reģ istrē joties esiet gatavi maksā t papildus: kondicionieris - 7 eiro dienā , seifs numurā - 3 eiro dienā .
Istaba laba, plaš a. TV, fē ns, liels skapis. Aizkars duš ā nemaz nebija apkaunojoš s, grī da taisī ta ar slī pumu, ū dens ļ oti ā tri izž ū st.
Ē dinā š ana – brokastis un vakariņ as bufete. Viss ir vienkā rš i, diezgan garš ī gi: brokastī s - muslis, olas, maize, siers, š ķ iņ ķ is, dā rzeņ i. Vakariņ ā s - lielā ka izvē le - 2-3 gaļ as ē dieni, rī si, spageti, dā rzeņ i, siers, deserts. Dzē rieni ir iekļ auti cenā tikai brokastī s, vakariņ ā s - par maksu. Tiem, kas neē d omā rus un melnos ikrus un kuriem katru rī tu mā jā s nepiedā vā.3 veidu omleti, ē diens ir diezgan apmierinoš s.
Mī nusi viesnī cā : veļ a tiek mainī ta tikai par 2 eiro dzeramnaudu un slikti iztī rī ta (tī rī š ana sastā v no atkritumu izmeš anas).
Viesnī ca atrodas ļ oti labi - netā lu no pludmales un 100m no galvenā s ielas ar disko klubiem un restorā niem. Derē s gan naktsdzī ves cienī tā jiem (tuvumā esoš ie klubi), gan mierī gā kiem (pati viesnī ca ir klusa).
Iesaku ī rē t auto – uz salas ir ļ oti daudz vietu, kur vajadzē tu doties. Viesnī cā var ī rē t, starp citu sanā k lē tā k nekā paskatī ties pa pilsē tu.
Atpū ta Rodā ir brī niš ķ ī ga, ja neplā nojat visu dienu palikt viesnī cā , bet lielā ko daļ u laika (un naudas) pavadā t, ceļ ojot pa salu un apmeklē jot senlietas, Grecian Fantasia Resort ir tieš i tas, kas jums nepiecieš ams!
Неплохой отель Неплохой отель Неплохой отель Неплохой отель Неплохой отель Неплохой отель
аватар lenon4ka
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ļ oti pieticī ga, maza, bet lē ta. Pie baseina ir neliels peldbaseins, bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un "š ū poles soliņ i", arī spē ļ u automā ti bē rniem (pie mums neviens nekad nav spē lē jis), 2 datori ar maksas internetu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti pieticī ga, maza, bet lē ta. Pie baseina ir neliels peldbaseins, bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un "š ū poles soliņ i", arī spē ļ u automā ti bē rniem (pie mums neviens nekad nav spē lē jis), 2 datori ar maksas internetu.
viesnī cas plusi: laba atraš anā s vieta (lī dz pludmalei 10 minū tes (celiņ š nemaz nav kaitinoš s), lī dz rosī gai centrā lajai ielai apmē ram tikpat. Bet atš ķ irī bā no citā m viesnī cā m, kas atrodas tuvā k "ballī tei", pati viesnī ca ir klusa, mierī gi!! !
Ē diens nav daudzveidī gs, bet garš ī gs. Tā kā viņ i tur tikai brokastoja un ik pa laikam paē da 2 nedē ļ u laikā , tad garlaicī gi nebija.
ir bezmaksas wi-fi.
Viesnī cā - auto noma, cenas pat par 1 eiro zemā kas nekā tuvē jos nomas birojos. Vienkā rš i rezervē jiet automaš ī nas iepriekš (tas attiecas uz visiem nomas punktiem), jo lē tas automaš ī nas tiek nekavē joties izjauktas.
Mī nusi: pati istaba (6A otrajā stā vā ) ir pieticī ga, vannasistaba man nepatika. Vannas vietā duš a ar aizkaru, kas nesniedzas lī dz grī dai. Viss ū dens ir uz grī das.
Manai mā sai un viņ as vī ram (viņ i ieradā s vē lā k) bija 9. istaba 3. stā vā . Debesis un zeme salī dzinā jumā ar mū sē jā m! Jauka vannas istaba ar vannu! mē beles, santehnika, kondicionieris. . daudz jaunā ks, ir tē jkanna! Lai gan numuru cenas bija vienā das. Tā pē c, reģ istrē joties, jautā jiet par labā ko numuru.
Veļ a un dvieļ i netika mainī ti 5 dienas, lī dz tika atstā ta dzeramnauda. Bet, kad viņ i sā ka atstā t katrs pa 2 eiro, viņ i mainī jā s katru dienu.
Ja istabene tajā laikā ierodas un jū s esat istabā , viņ a aiziet un tajā dienā neatgriež as.
Gaisa kondicionē tā js maksā.7 eiro dienā (((
Vakarā visi dzē rieni arī ir apmaksā ti (pat tī rs ū dens)!! !
Jū s varat sē dē t tikai savā istabā ar saviem ē dieniem un dzē rieniem! Redzot, kā uz kopē jiem galdiem dzeram sulu, kas pie viņ iem nebija pirkta, palū dza mū s aiziet. Tas bija nepatī kami.
Kopumā pā rē jais ir lielisks, viņ i paņ ē ma automaš ī nu un apceļ oja pusi salas.
mū su Faliraki pludmale peldē š anai ir labā kā ! smiltis, dzidrs ū dens, bez viļ ņ iem - ideā li. Vē ja (sky-) sē rfoš anai (nu kam patī k lē kā t pa viļ ņ iem) jā brauc uz Egejas jū ru, tur vē jš (joprojā m ļ oti skaists debeszils ū dens, bet sā ļ ā ks, dubļ ainā ks un saulriets visur oļ ains) !
sauļ oš anā s krē sli uz jū ras visur maksā ja 7 eiro par 2 sauļ oš anā s krē sliem un lietussargu.
ванна номер 6А часть номера


iemiesojums vladimirova_ann
Lidojam 13. jūlijā, kas ir obligāti!!! ņemt līdzi?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rodas osta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats, Transports
Rodas vecpilsēta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Arhitektūra, Stats

Отель был построен в 1995 году и реновирован в 2009. Управляется канадской семьей. В 50 м от входа в отель можно найти супермаркет и автобусную остановку, что делает доступным каждый уголок острова. Рядом с отелем находится известный пляж Фалираки протяженностью 7 км. Подойдет для экономичного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в районе Фалираки, в 15 км от аэропорта, в 12 км от столицы острова — г.Родос и в 200 м от центра Фалираки. Автобусная остановка — в 300 м.
Pludmales apraksts Пляж в 350 метрах от отеля, через дорогу.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

На территории отеля есть ресторан (сервируется завтрак и ужин), 2 бара, ТВ салон, открытый бассейн с пресной водой, интернет-уголок (платно), кинотеатр/конференц-зал, терраса. Доступны гладильные услуги, факс/ксерокопирование, упакованные ланчи, продажа билетов. Есть кондиционер, камера хранения. Курение на территории отеля запрещено, кроме специально отведенных мест.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Игровая комната (видеоигры — платно), караоке. Хоккей на траве, водные виды спорта на пляже, вечерняя анимационная программа.
  • velosipēdu noma
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 57 номеров. Есть семейные номера.

Istabās

индивидуальный кондиционер (платно), отопление, утюг, мини-кухня, холодильник, электрический чайник, телевизор, спутниковыми каналами, ванная комната с душем, фен, сейф (платно), звукоизоляция, балкон/терраса, Wifi, рабочий стол, уборка — 5 раз в неделю, смена белья — 2 раза в неделю

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi
  • virtuve / virtuvīte $
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese P. O. BOX 292 Faliraki Faliraki 85105 Rhodes Dodecanese Greece
Tālruņi: Telephone : +30 22410 87711
Fax : +30 22410 87260
Tīmekļa vietne: Grecian Fantasia Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.