Laba viesnīca, draudzīgs personāls, dārga sērfošana

Rakstīts: 30 augusts 2017
Ceļošanas laiks: 22 — 29 augusts 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
1) Viesnī ca tika izvē lē ta pē c š ā diem kritē rijiem: tuvums pilsē tai, zema cena.
2) Lidostā ieradā mies 16:20 - 16:30.17:00 jau bijā m iekā rtojuš ies. Istaba laba, televizora skaļ ums lika vilties (vidū ​ ​ ierobež ots), krievu programmas nevar dzirdē t guļ ot uz gultas, ja kā ds mazgā jas vannā . Dzirdamī ba ir ļ oti laba (plā nas sienas vai tikai to materiā ls), bet bū tī bā tas netraucē ja.
Mums iedeva istabiņ u galvenajā ē kā ar skatu uz jū ru un vē l vienu viesnī cu, tā pē c no mū su viesnī cas nebija nekā das animā cijas skaņ as (+ tiem, kas iet gulē t pirms 23:30), un arī š is skats bija labs, jo to darī ja saule. nespī dē ja istabas logos. Biezie aizkari ir pelnī juš i atseviš ķ u plusu (acī mredzot no spī doš ā s saules).

3) Viesnī cas teritorija nav ī paš i liela (esmu pieradusi pie 5-cam un klubiem), bet diezgan zaļ a. Sauļ oš anā s krē sli jū rā ir maksas, tač u nekas neliedz ieņ emt sauļ oš anā s krē slu pie baseina un doties uz jū ru tikai peldē ties. Daudz zaļ umu, kas ļ oti priecē (pē c akmens Maskavas), svaigs gaiss. Temperatū ra par 5 grā diem zemā ka nekā Vidusjū rā (milzī gs pluss augustā , nenosalsi, bet no karstuma nenomirsi).
4) Paņ ē mā m viesnī cu ar vakariņ ā m un brokastī m. Ļ oti iesaku neatteikt vakariņ as (neņ emt tikai ar brokastī m), jo tā s ir ļ oti garš ī gas, gaļ as ē dieni ne reizi nedē ļ ā nav atkā rtojuš ies (ļ oti pā rsteigti). Neē d pusdienas! Viesnī ca nav paredzē ta pusdienā m. Jū s varat pusdienot jebkurā kafejnī cā , kas ir pilna ap viesnī cu. Pē dē jā s nedē ļ as dienā s iepretim kafejnī cā dzē ru picu (atseviš ķ s plus kafejnī cas labajā internetā , par ko bū s runa vē lā k). Sī kā ka informā cija 6. punktā .
Brokastī s var dzert kafiju, tē ju, sulas (pulverveida, bet esmu pieradusi). Vakariņ ā s tiek apmaksā ti dzē rieni, kurus ne reizi vien izdevā s apbē dinā t. Jā , nesabojā jies (iespē jams), bet banā lo ū deni jau varē ja nodroš inā t bez maksas. Man patika, ka brokastī s un vakariņ ā s bija augļ i: kopumā atcerē jos apelsī nus, banā nus, ā bolus (š ķ ita, ka ir vē l kaut kas), bija arbū zi (nav fans, bet daudziem patika).
5) Wifi ir maksas. Cenas no galvas neatceros, atceros tikai to, ka 32 eiro par neierobež otu piekļ uvi uz nedē ļ u. Ja nepiecieš ams ā trs kvalitatī vs internets, var paņ emt, jo 80% viesnī cu apmeklē tā ju ir no Eiropas Savienī bas un viņ iem nav viesabonē š anas (tā rezultā tā viņ i nepē rk Wifi). Ja jums ir nepiecieš ams laiku pa laikam pā rbaudī t savu pastu, sociā lo tī klu. tī klus vai augš upielā dē t fotoattē lus Instagram, tad varat izmantot š ā du krodziņ u Wi-Fi: Time to Smile Bar ar paroli smile0123 (tā biež i noķ er tikai tad, kad sē ž at tajā iekš ā prom no ieejas, tieš i tajā ē dā t picu, ļ oti garš ī gi), Kostas Taverna (parole un pieteikš anā s tiek ievadī ta autorizā cijas veidlapā : attiecī gi 123 un 123) - to atradī si, ja pē c izbraukš anas no viesnī cas pa ceļ u dosies pa kreisi; ja dodaties nedaudz tā lā k, tas ir, CASA italia bezmaksas wifi bez paroles (vā rdu neatceros no galvas, es pieslē dzos caur Facebook).

6) Attiecī bā uz pusdienā m iesaku Time to Smile (pretī viesnī cai), Kostas Taverna (neņ em daudz, porcijas lielas, zupa gandrī z bez š ķ idruma), daudzi joprojā m iesaka PLaton (vistā lā k no viesnī cas , ejiet 7 minū tes pa to paš u ceļ u kā lī dz Kostam, vakarā vienmē r daudz cilvē ku)
7) Pakalpojumam kopumā nav pretenziju. Ja vien galvenā s ē kas apkopē jā m nav interesants grafiks, kuru nedē ļ u neatpazinu, bet viņ i nokļ uva mū su istabā (248) ap 14-16 stundā m (plaš ā izkliedē ), kas daž kā rt liedza gulē t pa dienu. (precī zā k, bija izvē le vai uzminē t, ko viņ i sakopa un iet gulē t, vai uzreiz iet gulē t un punktus par tī rī š anu). Dzē rieni brokastī s un vakariņ ā s tiek pasniegti pietiekami ā tri, jo cilvē ki biež i ē d pakā peniski (2.5 stundas brokastī m un vakariņ ā m), nevis viss pū lis, kā daž ā s viesnī cā s (piemē ram, club hotel turan prince).
8) Neskatoties uz to, ka lielā kā daļ a mī nusu jau ir apspriesti (ne ī paš i izcelti, jo man tie nav ī paš i svarī gi), jā saka sekojoš ais: sē rfoš ana 5 dienas diviem cilvē kiem izmaksā ja ap 500 eiro (teica krievu atpū tnieki), kas daudziem var bū t diezgan dā rgi; oļ u pludmale, man personī gi bija grū ti ieiet jū rā , jū lijā -augustā daudz viļ ņ u.
9) Mē s nonā cā m pie vissvarī gā kā : izklaides. Ne visiem patī k 24 stundas diennaktī (joks, bet 9 stundu reklā mas) gulē t uz sauļ oš anā s krē sla pie jū ras/baseina. Lī dz kā diem pulksten 10 nekas nenotiek, tad sā kas animā cija: boč a, vē l pirms tam volejbols, ū dens vingroš ana. Un tā lī dz pulksten 13:00. Turpinā jums pē c pusdienā m 15:00 vai 15:30. Ū denspolo (baseins sekls, tā pē c spē lē bē rni), galda teniss (nav turnī ru, kā Cesars Temple), bet gandrī z visu dienu ir bez maksas, ņ em raketes un spē lē , nezin kā pē c ir grafikā ; plkst. 16:30 atkal volejbols. Kopumā cilvē ki nā k spē lē t volejbolu no visā m viesnī cā m, ja viņ iem nav cilvē ku, tā pē c daž reiz viņ i spē lē.1, 5 stundu, nevis 0.5 stundu grafikā . Tajā paš ā laikā darbojas miniklubs, bet es ī sti nezinu, ko viņ i tur dara (minikluba vadī tā js krieviski nemā cā s, tā pē c krievu bē rniem tā ir apš aubā ma ideja)

10) Ko darī t vakarā ? Ē d, dzer (tikai joko) un dejo. 20:40 mini diskotē ka (standarta dziesmu komplekts no jebkuras 4-5 zvaigž ņ u viesnī cas) ar animatoriem; plkst. 21:40 izrā de. nedē ļ ai bija sekojoš as: karaoke, uguns š ovs, diskotē ka (ī stā ar visu aparatū ru un profesionā lu dī dž eju), sava veida diskotē ka (tikai sacensī bas, kurā s jā iet dejot pie sev tī kamas dziesmas, kā arī š ķ iro palagus, mē ģ inot uzminē t, kuras 3 dziesmas bū s vispopulā rā kā balva - 2 kokteiļ i par brī vu), bingo (nu kā bez tā ), sacensī bas starp vī rieš iem un sievietē m (jautri konkursi, bet bū tī bā arī nekas pā rsteidzoš s saistī bā ar citas 4-5 zvaigž ņ u viesnī cas) un brī va diena, kurā cilvē ki no ballī tē m (piemē ram, grieķ u nakts), vai vienkā rš i var nebū t nekā (visu dienu visas spē les un izklaides vakarā krī t uz atpū tniekiem).
11) Daž i personī gi iespaidi: daž reiz krievu ir daudz (lī dz 20% atpū tnieku), daž reiz maz, savukā rt daž i krievi nez kā pē c nemē ģ ina atrast tautieš us, domā jot, ka tas atrisinā sies pats par sevi (viņ i vienkā rš i aiziet vispā r atseviš ķ i). Man patika komunicē t ar ā rzemniekiem, tā pē c spriedzes nebija. Ja jums nav tik viegli izveidot iepazī š anos (ī paš i ar ā rzemniekiem), tad es neieteikš u š o viesnī cu: jums var palikt garlaicī gi. Tad jau vieglā k atrast viesnī cu, kur nā k vismaz 2 reizes vairā k krievvalodī go (vienai mentalitā tei biež ā kas diskusiju tē mas), jo 4 zvaigž ņ u viesnī cas nav paredzē tas diennakts izklaidei, vajadzē s draugus : )
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu