Izcila viesnīca

Rakstīts: 1 oktobris 2021
Ceļošanas laiks: 21 — 28 septembris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Liels paldies viesnī cas personā lam par mū su brī vdienā m. No reģ istrē š anā s brī ž a viesnī cā lī dz pat pē dē jai atpū tas dienai bija pastā vī gas baž as par š ajā viesnī cā sniegto pakalpojumu kvalitā ti. Patī kami un draudzī gi darbinieki, gatavi ā tri palī dzē t ar visiem jautā jumiem. Reģ istrē š anā s ļ oti ā tra, istabiņ a 2. stā vā.208 ir lieliska, pat ar sā nskatu uz jū ru un Turcijas kalniem, lai gan viesnī ca atrodas pilsē tas centrā . Tī rī š ana, gultas veļ as maiņ a, tualetes kosmē tikas papildinā š ana katru dienu un kvalitatī vi, labi pastrā dā tas meitenes! Ikvienam rodas jautā jums, vai ir kā das problē mas.
Mē s paņ ē mā m pilnu pansiju. Brokastis ļ oti garš ī gas, izvē le ļ oti liela. Pusdienu un vakariņ u ē dienkarte un arī ļ oti garš ī gi un katru dienu daž ā di ē dieni. Ī paš s paldies darbiniekam Pedrosam, kurš mū s apkalpoja restorā nā , par lielisko apkalpoš anu, apkalpoš anas kvalitā ti, izcilo, cilvē cisko attieksmi. Tā diem cilvē kiem jā bū t visā s viesnī cā s, jā uzlā dē ar pozitī vo visu dienu. Jū ra ir pasakaina, debeszila, jū s pat nevarat nodot š o skaistumu. Viss atrodas netā lu, 5 minū tes lī dz Egejas jū rai un 10 minū tes lī dz Vidusjū rai ar kā jā m.
Vecpilsē ta ir burvī ga. Tuvumā ir daudz daž ā du veikalu un tavernu. Mē s braucā m 2 ekskursijā s ceļ ojumu aģ entū rā Rodā APHRODITE TOUR - salas apskate "Sekojot ē rgļ a un astes pē dā m" un jū ras ceļ ojums uz Symi salu. Tas bija brī niš ķ ī gi. Lenoč ka un Innoč ka, liels paldies no Nikolajeva par prieku, jū s esat profesionā lis! Es tieš ā m negribē ju pamest š o pasakaino salu un viesnī cu. Paldies ATLANTIS CITI un uz drī zu tikš anos. Mē s noteikti atgriezī simies š ajā viesnī cā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu