Bomo Bellagio Hotel 3*– Atsauksmes

26
Novērtējums 6.310
№35 viesnīcas reitingā Halkidiki — Kasandra
6.0 Numurs
6.4 apkalpošana
6.4 Tīrība
6.5 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Kasandras pussalā, ko ieskauj skaisti dārzi un priedes. Neliela viesnīca ar mājīgu zonu, pilnībā atjaunota 2013. gadā. Celta tradicionālā maķedoniešu stilā. Viesnīca ir ideāli piemērota ērtai ekonomiskai atpūtai.Vairāk →
аватар tsdzuga20191
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Neiesaku doties uz š o viesnī cu pat par nelielu cenu. "Viss iekļ auts" viesnī ca ir viss. Ietaupī jumi uz visu. Š ajā viesnī cā nav grieķ u viesmī lī bas. Telpas ir vecas un ļ oti mazas, grū ti nepamanī t viena otru. Santehnika ir veca un, ja atver krā nu savā vai blakus istabā , tad troksnis mostas pat naktī . … Tomēr ▾ Neiesaku doties uz š o viesnī cu pat par nelielu cenu. "Viss iekļ auts" viesnī ca ir viss.
Ietaupī jumi uz visu. Š ajā viesnī cā nav grieķ u viesmī lī bas.
Telpas ir vecas un ļ oti mazas, grū ti nepamanī t viena otru. Santehnika ir veca un, ja atver krā nu savā vai blakus istabā , tad troksnis mostas pat naktī . Gaisa kondicionieri dū ko un vibrē . Tā tad jū s nevarē siet gulē t š ajā viesnī cā .
Ē st bez gaisa kondicionē š anas un ē st joprojā m ir prieks.
Visi karstie ē dieni un kruasā ni vienmē r ir piedeguš i.
Esiet gatavi tam, ka vienmē r ieskatī sities š ķ ī vī un uz visiem laikiem aizliedzat kaut ko paņ emt. Ū deni nevar savā kt.
Mē s devā mies ekskursijā un vakarā brī dinā jā m, ka gribē sim agrā k paē st brokastis. Atnā cis - slē gts. Knapi tiku cauri un atvē rā m. Viņ i ielē ja tē ju un prasī ja pā ris maizes š ķ ē les. Pavā rs kļ uva saš utis un neko nedeva, lai gan siera un desas š ķ ē le bija uz galda. Pē c skandā la mums katram iedeva 1 maizes gabalu. Tā du alkatī bu nevienā citā viesnī cā neesam redzē juš i. Viņ i rakstī ja - viesnī cas ī paš nieks tiekas ar vī na pudeli un aizbrauc. Par ko tu runā ? Š eit jū s nevarat lū gt ū deni.
Dzē rieni viesnī cā ir pretī gi. Vī ns vakariņ ā s ir sliktas kvalitā tes. Otrajā dienā sā ka sā pē t nieres.
Grieķ ija ir lieliska, bet, ja vē laties labi atpū sties - izvē lieties citu viesnī cu.
аватар Ljudmila333064
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bija sezonas beigas, restorā ns neko jaunu nenopirka, restorā ns par 7 ballē m, viesnī ca par 8 ballē m. Baseins nekad netika tī rī ts, tas viss bija pā rslains. Varu ieteikt viesnī cu, bet uz turieni jā dodas nevis sezonas beigā s. Bija forš i un jū tams, ka restorā ns strā dā lī dz galam. … Tomēr ▾ Bija sezonas beigas, restorā ns neko jaunu nenopirka, restorā ns par 7 ballē m, viesnī ca par 8 ballē m. Baseins nekad netika tī rī ts, tas viss bija pā rslains. Varu ieteikt viesnī cu, bet uz turieni jā dodas nevis sezonas beigā s. Bija forš i un jū tams, ka restorā ns strā dā lī dz galam. Esam izlutinā ti ar Ē ģ ipti un principā mums grū ti novē rtē t Grieķ iju.
аватар beetle25juice
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s trī s atpū tā mies Bellagio viesnī cā . Pirms brauciena ilgi izvē lē jā mies, pē tī jā m atsauksmes, apzinā jā mies, ka viesnī ca ir tikai 3 zvaigznes. Istabas viesnī cā ir ļ oti š auras, nemaz nav paredzē tas trim cilvē kiem. … Tomēr ▾ Mē s trī s atpū tā mies Bellagio viesnī cā . Pirms brauciena ilgi izvē lē jā mies, pē tī jā m atsauksmes, apzinā jā mies, ka viesnī ca ir tikai 3 zvaigznes. Istabas viesnī cā ir ļ oti š auras, nemaz nav paredzē tas trim cilvē kiem. Kā ceļ ojumu aģ entū ras atļ aujas pā rdot istabu trim pieauguš ajiem ar š ā du platī bu, ir noslē pums. Mē beles vecas un beigtas, jaucē jkrā ns sarū sē jis, duš ā aizkars sapelē jis, ledusskapis tek, dvieļ i visi pelē ki no vecuma.
Wi-fi, kā norā dī ts, pā rdodot numuru, jā darbojas visā viesnī cā . Bet patiesī bā tas ir reģ istratū rā , kā arī telpā s, kas atrodas netā lu no reģ istratū ras. Citos š ī kompleksa stū ros WiFi ir vā jš vai vispā r nav.
Bet visbriesmī gā kais ir zvē rī gais ē diens, nemitī gi atkā rtojoš ais ē diens, nomelnuš as ā bolu š ķ ē les, saulē sadedzinā ts olu kultenis no rī ta un ž eleja deserta vietā . Trauki ar traipiem, kalpo kā cū ciņ a dzī vniekiem.
Vienī gais, kas atpū tu nesabojā ja, bija skaistā siltā jū ra. Tač u uzreiz brī dinu, ka pludmale nemaz nav aprī kota: nav atkritumu, pā rģ ē rbš anā s kabī ņ u, duš u un tualetes.
аватар semenuchkarina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vē los nedaudz pastā stī t par savu ī so uzturē š anos Grieķ ijā viesnī cā Bellagio. Kopumā viesnī ca ir ļ oti ē rta, personā ls draudzī gs, ē diens ir labs uz 3 zvaigznē m, vienī gais, kas ir par maz augļ u, manuprā t. … Tomēr ▾ Vē los nedaudz pastā stī t par savu ī so uzturē š anos Grieķ ijā viesnī cā Bellagio.
Kopumā viesnī ca ir ļ oti ē rta, personā ls draudzī gs, ē diens ir labs uz 3 zvaigznē m, vienī gais, kas ir par maz augļ u, manuprā t.
Atpū tā mies ar vī ru un meitu, pirmo reizi atbraucā m uz Halkidiki, ī sti neko nezinā jā m, bet vē lamies izteikt dziļ u pateicī bu mū su viesnī cas gidei Alī nai, kura detalizē ti stā stī ja par katru ekskursiju, kā arī palī dzē ja. ī rē t automaš ī nu, un ieteica, kur varat doties atpū sties kopā ar ģ imeni.
Tā pat nevar atstā t malā meiteņ u animā cijas komandu, liels paldies Annai un Poļ inai par noskaņ as dā vanu no paš a rī ta lī dz vakaram. No rī ta visi kopā devā s vingrot, pē c tam tuvē jā viesnī cā nodarbojā s ar ģ imenes spē lē m brī vā dabā , jo Bellagio teritorija to ī sti neatļ auj. Pē c pusdienā m Anija bē rniem turē ja ar rokā m darinā tus izstrā dā jumus, un Poļ ina nodarbojā s ar jogu kopā ar pieauguš ajiem, pē c tam visa ģ imene kopā devā s uz ū dens aerobiku un spē lē jā s baseinā , bija ļ oti jautri spē lē ties ar viesiem no citā m valstī m. Spē les laikā valda emocijas un arī kaislī bas. Bet pats galvenais, katru vakaru programmā valdī ja karstums tā dā ziņ ā , ka sā kumā bē rni tika apgleznoti un sarī koja mini diskotē ku, visi dejoja, gan pieauguš ie, gan bē rni.
Bija nenormā li jautri, paldies meitenē m par pavadī to laiku, ja ne jū s, atvaļ inā jums bū tu atstā jis nedaudz citu iespaidu.
аватар Nina61911
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo gribē jā m doties uz š o rajonu, turklā t, tā kā atpū tā mies ar bē rnu, š ī viesnī ca mums derē ja. Norē ķ ins bija normā ls, bet telpas sliktas, tur vajag taisī t remontu, jo ir sē nī te un mē beles vecas. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo gribē jā m doties uz š o rajonu, turklā t, tā kā atpū tā mies ar bē rnu, š ī viesnī ca mums derē ja. Norē ķ ins bija normā ls, bet telpas sliktas, tur vajag taisī t remontu, jo ir sē nī te un mē beles vecas. Istaba nebija ī paš i labi iztī rī ta, tač u tika mainī ti dvieļ i un gultas veļ a. Pā rtika š ai 3 * viesnī cai nav slikta. Teritorija: vidē ja, zaļ a, zā le, koki. Bija neliels baseins, bā rs, rotaļ u laukums. Lī dz pludmalei staigā t 5 minū tes viņ š bija pā ri ceļ am. 5 minū š u pastaigas attā lumā ir arī vairā ki lielveikali. Ekskursijas nopirkā m pie gides viesnī cā , bet organizā cija nepatika, jo cena augsta un ekskursijas programmas nav. Ekskursijas galveno daļ u aizņ ē ma ceļ š , kad ieradā mies - brī vais laiks. Gids kaut ko teica tikai uz ceļ a, autobusā . Respektī vi, paš u ekskursiju neviens nevadī ja, kad uz vietas izkā pā m no autobusa. Tā tika organizē tas visas ekskursijas.
аватар natalia201578
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man bija ģ imenes brī vdienas Bellagio viesnī cā augusta pirmajā pusē . Viesnī ca atstā jusi pozitī vu iespaidu. Viesnī ca maza, jauka sakopta teritorija. Viesnī cā valda patī kama mā jī ga atmosfē ra. Labs garš ī gs ē diens, trū kst tikai augļ u. … Tomēr ▾ Man bija ģ imenes brī vdienas Bellagio viesnī cā augusta pirmajā pusē . Viesnī ca atstā jusi pozitī vu iespaidu. Viesnī ca maza, jauka sakopta teritorija. Viesnī cā valda patī kama mā jī ga atmosfē ra. Labs garš ī gs ē diens, trū kst tikai augļ u.
Tī rs baseins. Pē c pusdienā m pie baseina vienmē r ir meitenes animatores, kas vada ū dens aerobiku un ū dens polo. Viņ i spē lē jas ar bē rniem. Veiciet jogu un rī ta vingrinā jumus. Vakarā mē s ar bē rniem devā mies uz diskotē ku, viņ iem tie bija ī sti svē tki.
Uz vietas bē rniem ir arī slidkalniņ š , š ū poles un bē rnu baseins. Draudzī gs un izpalī dzī gs gids pastā stī ja visu nepiecieš amo par Fourkas pilsē tu, valsti, interesantā m vietā m un piedā vā tajā m ekskursijā m.
Tā kā atpū tā mies ar diviem maziem bē rniem, tad izvē lē jā mies viņ iem vieglu ekskursiju - Paseidona trijnieku. Principā viss patika, brī niš ķ ī gi skati, skaista pludmale, labs kuģ is, animā cija bē rniem.
Paldies visiem par brī niš ķ ī gajiem svē tkiem. Grieķ ijā noteikti atgriezī simies vē l un vē l.
бассейн с горками территория отеля
аватар karimullin83
Mē s ar vī ru jau atpū tā mies pirms vairā kiem gadiem Halkidiki, mums ļ oti patika vietē jais klimats un jū ra, tā pē c nolē mā m š eit atbraukt vē lreiz. Izvē lē jā mies Bellagio viesnī cu, jo tur iepriekš bija atpū tuš ies mū su draugi, tā pē c uzklausī jā m viņ u padomus. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru jau atpū tā mies pirms vairā kiem gadiem Halkidiki, mums ļ oti patika vietē jais klimats un jū ra, tā pē c nolē mā m š eit atbraukt vē lreiz. Izvē lē jā mies Bellagio viesnī cu, jo tur iepriekš bija atpū tuš ies mū su draugi, tā pē c uzklausī jā m viņ u padomus.
Ceļ š no lidostas lī dz viesnī cai ilga aptuveni 1 stundu un 30 minū tes.
Viesnī ca izrā dī jā s ļ oti mā jī ga, ar skaistu, ziedoš u zonu. Mū s sagaidī ja viesnī cas gids un palī dzē ja ā tri iekā rtoties. Dzī vojā m centrā lajā ē kā , no turienes skaists skats uz dā rzu un daļ ē ji uz jū ru.
Istaba laba, gaiš a, mē beles nav sliktas, tī ras, istaba tika uzkopta katru dienu, gultas veļ a mainī ta 2x nedē ļ ā . Numurā ir naktsgaldiņ š , spogulis, televizors, gulta, drē bju skapis, ledusskapis un gaisa kondicionieris. Bezmaksas internets visā viesnī cā , bet signā ls brī ž iem nav ī paš i labs.
Starp citu, mē s vē lamies izteikt dziļ u pateicī bu Anastasijai, kura strā dā ja reģ istratū rā . Nastja ir iejū tī ga un laipna persona, kas atbildē ja uz katru mū su pieprasī jumu.
Ē diens ļ oti garš ī gs, š efpavā ri lieliski gudrinieki, kā arī darbinieki, kas strā dā restorā na zā lē . Vienmē r tī rs, kā rtī gs, ē diens ir karsts.
Teritorijā ir peldbaseins ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, bet mē s tur bijā m reti viesi, pā rsvarā atpū tā mies pie jū ras, tā dē ļ arī atbraucā m.
Lai nokļ ū tu pludmalē , jums jā iet cauri Fourka ciematam, jo ​ ​ pati viesnī ca atrodas neliela kalna pakā jē . Pludmale ir tī ra, aprī kota, sauļ oš anā s krē sli ir maksas. Ieeja jū rā ir smilš aina un akmeņ aina, bet visjaukā kā ieeja jū rā ir paš ā viesnī cas labajā pusē .
Pats ciemats ir mazs, bet viss nepiecieš amais ir, veikali, lielveikali, aptiekas, kafejnī cas, krodziņ i utt. Vakarā ir kur pastaigā ties, bet atmosfē ra klusa un mierī ga.
Nobeigumā vē los teikt, ka viesnī ca atbilst tā s zvaigž ņ u vē rtē jumam un cenas un kvalitā tes attiecī bai. Mē s vē lam viesnī cai arī turpmā ku labklā jī bu.
аватар Alina_Sun
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Otrajā lī nijā , bet tuvu pludmalei. Teritorija sakopta, telpas mā jī gas. Ģ imenes brī vdienas … Tomēr ▾ Otrajā lī nijā , bet tuvu pludmalei. Teritorija sakopta, telpas mā jī gas. Ģ imenes brī vdienas
аватар madden4
"Darbs nav vilks, tas mež ā neaizbē gs. " Tā ds bija mū su moto, saskaņ ā ar kuru nopirkā m tū ri uz Grieķ iju uz 10 dienā m. No putekļ ainā s, trokš ņ ainā s Maskavas gribē jā m atpū sties gan fiziski, gan garī gi. … Tomēr ▾ "Darbs nav vilks, tas mež ā neaizbē gs. " Tā ds bija mū su moto, saskaņ ā ar kuru nopirkā m tū ri uz Grieķ iju uz 10 dienā m. No putekļ ainā s, trokš ņ ainā s Maskavas gribē jā m atpū sties gan fiziski, gan garī gi. Tā pē c nolē mā m doties uz kā du klusu vietu, bet netā lu no reģ ionu centriem, lai nemaz nebū tu garlaicī gi. Un tā , mū su jautrā kompā nija - es, mana sieva un 20 gadus vecā meita devā mies mū su mazajā ceļ ojumā . Lidojā m no EllinAir, lidojums noritē ja labi, bez kavē š anā s. Mana meita sē dē ja pie loga un baudī ja panorā mu, un mē s ar sievu pavadī jā m ceļ u, skatoties filmu un glā zi vī na, ko mums uzdā vinā ja jaukā s stjuartes. Grieķ ija mū s sagaidī ja ar karstu, sā ļ u gaisu, neskatoties uz to, ka bija jau vakars. Iekā pā m autobusā un braucā m uz mū su mazo ciematiņ u Halkidiki pirmā pirksta vidū . Viesnī ca ar nosaukumu Bellagio Fourka ciematā jau gaidī ja mū su ieraš anos. Mū s ā tri piereģ istrē ja un ierā dī ja istabu. Tikko bija sā kuš ā s vakariņ as, kas mū s nevarē ja neiepriecinā t.
Ko teikt par viesnī cu? Viesnī ca ir jauka, mā jī ga, daž reiz pā rā k klusa, bet tas ir tieš i tas, ko mē s meklē jā m. Mē s redzē jā m un saņ ē mā m to, ko gaidī jā m. Skaista teritorija, garš ī gi ē dieni un ļ oti draudzī gs personā ls. Kas vē l vajadzī gs? Un mums bija arī jā redz valsts. Viesnī cas gids pastā stī ja par ekskursijā m, no kurā m mums patika Meteora, Jeep Safari. Mana sieva un meita nespē ja atturē ties no iepirkš anā s Kastorijā , un, lai nebū tu pā rā k garlaicī gi, nolē mu doties uz Aleksandra Lielā dzimteni. Mē s devā mies VIP ekskursijā uz Meteoru, lai apmeklē tu 2 klosterus. Š ī opcija ir ļ oti ē rta, jo ceļ š neaizņ em tik daudz laika un jums ir laiks redzē t vairā k. Un tieš ā m ir ko redzē t! Apmierinā tas bija arī Kastorijas meitenes. Man arī Pella patika, gida dē ļ vē l vairā k. Profesionā lis savā jomā . Un safari ir dvē selei, lai brauktu un atrautos. Kopumā pā rē jais bija 5+. Patī kama atmiņ a no ceļ ojuma bija vī ns, ko mums pasniedza izbraucot no viesnī cas. Autobuss brauca pa taisno uz reģ istratū ru, mū s sasē dinā ja un pa pazī stamo ceļ u atkal braucā m Saloniku virzienā , kur mū s jau gaidī ja lidmaš ī na un atgriež as lietainajā dzimtenē . Mē s esam ļ oti priecī gi, ka š eit apmeklē jā m. Ceram, ka drī z varē sim atgriezties. Paldies.
аватар lizochka.mikhay
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ovasar augustā ar diviem bē rniem devos uz Bellagio viesnī cu. Skatī jos, kā vienmē r, lai variants nebū tu ļ oti dā rgs, bet lai cenā tiktu iekļ auts maksimā li daudz pakalpojumu. Š ajā gadī jumā es nekļ ū dī jos. … Tomēr ▾ Š ovasar augustā ar diviem bē rniem devos uz Bellagio viesnī cu. Skatī jos, kā vienmē r, lai variants nebū tu ļ oti dā rgs, bet lai cenā tiktu iekļ auts maksimā li daudz pakalpojumu. Š ajā gadī jumā es nekļ ū dī jos. Man bija svarī gi, lai viesnī cā nebū tu jā domā , kur un kā pabarot bē rnus. Mē s nekur nedomā jā m iet. Man nav tiesī bu, un mans vī rs negā ja ar mums atvaļ inā jumā . Tā tad, š eit ir viss iekļ auts sistē ma. Tiesa, alkohola cienī tā jiem uzreiz teikš u, ka ne viss tiek izsniegts pē c š ī s sistē mas, bet tikai vī ns un alus. Bet abi ir ļ oti garš ī gi. Iesaku pamē ģ inā t. Mū su istaba atradā s pirmajā stā vā ar skatu uz jū ru. Es nevaru teikt, ka tas tieš ā m ir ļ oti tuvu, 400 metri, es domā ju. Ne mazā k. Ja kopā ar bē rniem, ejiet apmē ram 7 minū tes. Pludmale ir lieliska. Arī trokš ņ a un trokš ņ a tur nav daudz, jo viņ i nepiedā vā ne slidkalniņ us, ne laivas. Kopumā nav ū dens atrakciju. Tas ir labi. Ne bē rni ņ urdē ja, ne es uztraucos, ka kaut kas notiks. Bet ir sauļ oš anā s krē sli, bet jums ir jā maksā vai nu par dzē rienu, vai vienkā rš i nauda viesmī lim no pludmales bā ra. Nopirkā m sulu vai granī tu un diezgan lieliski atpū tā mies sauļ oš anā s krē slos. Pluss bē rniem ir rotaļ u laukums. Diezgan labi, bet pa dienu tur spē lē t nevar. Tur spī d saule un ē nas nav. Bet vakarā - tas tā . Ir daudz bē rnu. Es saprotu, ka viesnī ca ir paredzē ta ģ imenē m. Ē dienkarte ir arī diezgan pieņ emama par naudu, ko es samaksā ju. Ē dienu saimniece gatavoja pati. Ē š ana ir vienkā rš a. Sievietes vā rds ir Eleni. Viņ a labi runā krieviski. Viņ ai ir arī meita, kurai ir 10 vai 11 gadi. Ļ oti mī ļ a meitene. Bē rni spē lē jā s ar viņ u. Viņ a nerunā ļ oti labi krieviski, cik es saprotu, bet viņ a saprot visu. Kas attiecas uz internetu, tas ķ er visur, bet vislabā k joprojā m ir bā rā vai reģ istratū rā . Ar pā rē jo esmu apmierinā ta, arī bē rni. Tā pē c varu ieteikt š o viesnī cu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums 6997316
Sveiki, lūdzu, pastāstiet man, ka kaut kur tuvumā ir diskotēkas un ekskursijas, par cik aptuveni maksā un vai ir iespējams tās iegādāties viesnīcā
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums alina.mocya
Pastāstiet man, lūdzu, vai no viesnīcas vai no ciemata ir iespējams nokļūt Salonikos ar sabiedrisko transportu. Cik daudz ir jāiegādājas kaut kas, lai izmantotu sauļošanās krēslu pludmalē. Paldies.
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums svmagic
Sveiki! Sakiet, lūdzu, vai pludmalē ir pārģērbšanās kabīnes, tualetes un dušas?
10 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums 1ratata
Tūrisma aģentūrā man piedāvāja šo viesnīcu, domāju iet vai nē
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca

Отель расположен на полуострове Кассандра, в окружении живописных садов и сосновых деревьев. Небольшой отель с уютной территорией полностью обновлен в 2013 году. Построен в традиционном македонском стиле. Отель идеально подойдёт для комфортного экономичного отдыха.

Atrašanās vieta П-ов Кассандра, в 500 метрах от Скала Фурка, в 90 км от аэропорта «Македония» г. Салоники.
Pludmales apraksts Песчаный пляж в 400 метрах.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Гости могут попробовать блюда греческой и международной кухни в ресторане на территории отеля Bellagio, или посетить крытый бар с большой лаундж-зоной, где установлен телевизор с плоским экраном.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн с пресной водой.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports К услугам гостей большой бассейн с солнечной террасой, ресторан и теннисный корт.
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 84 номера: Doubles & Twins & Triples Ground Floor (~20 кв.м), Doubles & Twins & Triples Upper Floor (~20 кв.м), Family Room Upper Floor (~30-35 кв.м). Расположены в основном здании и пяти зданиях бунгало.

Istabās

Кондиционер с индивидуальным пультом регулирования температуры, телевизор с плоским экраном, телефон, спутниковое телевидение (российские каналы), мини-холодильник, душ, фен (по запросу, на рецепции), сейф (по запросу, за доплату), бесплатный Wi-Fi интернет, балкон/терраса.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Fourka Beach, Pieria, Fourka 630 77, Греция
Tālruņi: Tel: (+30)23740450-40, Fax: (+30)23740450-41
Tīmekļa vietne: Bomo Bellagio Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол, баскетбол. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.