Laba viesnīca. Skaists skats.

Rakstīts: 17 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 8 — 18 septembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Mē s ar vī ru palikā m š ajā viesnī cā septembrī . No 7. istabas pavē rā s brī niš ķ ī gs skats uz jū ru. Saimnieki ir ļ oti jauka ģ imene. Mana sieva arī ir lieliska pavā re. Mē s biež i ē dā m paš ā viesnī cā (cenas ir nedaudz zemā kas par daudziem vietē jiem piedā vā jumiem). Vieta ir klusa. Tač u dzirdamī ba no citā m viesnī cas zonā m ir spē cī ga. Wi-Fi noķ erts pienā cī gi. Numurā ir virtuvī te: ledusskapis, plī ts un trauki. Jū tieties brī vi gatavot pats. Istabā ir visas ē rtī bas: tualete, duš a (starp citu, sā ns neļ auj piepildī t vannu. Istaba tiek tī rī ta katru otro dienu, gulta tiek mainī ta reizi nedē ļ ā , svaigi dvieļ i bija ik pē c divā m dienā m .
Saimnieki ir simpā tiski cilvē ki: vī rs savainoja kā ju, bija steidzami jā sazinā s ar apdroš inā š anas kompā nijas pā rstā vi, viesnī cas ī paš nieks pats palī dzē ja sastā dī t numuru un pē c tam atbildē ja uz zvaniem, kad mums zvanī ja pa fiksē to tā lruni. Kopumā esmu apmierinā ta ar istabu un saimniekiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар