Labi. Lai gan es bieži redzu trūkumus, kur citi neredz.

Rakstīts: 26 jūnijs 2011
Ceļošanas laiks: 29 maijā — 12 jūnijs 2011
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 6.0
Mē s devā mies ar degoš u biļ eti. Pirms tam kā dai viesnī cai tū risma aģ entū rā s prasī ju, lai pieticī gs numuriņ š , netā lu no jū ras, bet labs ē diens, lai neslimotu un ir izvē le. Viss, kas tika piedā vā ts lē ti, pē c atsauksmē m, bija pilnī ga muļ ķ ī ba un es neriskē ju tur iet ar bē rnu. Tā nu es devos uz Krimu, ī rē ju dzī vokli. Un tad mums paveicā s ar š o degoš o. Atsauksmes i-nē arī izrā dī jā s normā las un devā mies. No trū kumiem - š aurs (mums istabā bija 3 gultas, ar divā m labā k bū tu), duš a (kaut kur ap 60 lī dz 60, sit ar elkoņ iem), visa vannas istaba ir š aurā ka. Mums nebija plaukta zem spoguļ a (birstes zobs bija uzlikts uz tualetes poda), draudzenei duš ā aizkaru nebija, bet plaukts bija. Mū su 515 ir lielisks skaitlis. Skats uz baseinu un jū ru. No tiem ir 321 - skats uz nedzirdī go aku - citas mā jas sienu. Ja kā dam ir skats uz ielu, tas ir briesmī gi. Satiksme ir aktī va visu diennakti. 515 - tas saucas 3. , bet tieš ā m 5. stā vs. Tajā s paš ā s telpā s, bet zemā k jū s vairs neredzē sit jū ru. Mū su istaba ir ļ oti forš a. ka saule uz balkona (nevis istabā ) riet tikai pē c vakariņ ā m. Vē jš pū š no jū ras. Vienreiz ieslē dzā m dzī vokli, pirms pē rkona negaisa bija ļ oti tveicī gs. Televizors noķ ē ra tikai ORT, š ķ iet, neieslē dzā m.
Ja pirmais stā vs (un otrais) ar balkonu uzreiz uz baseinu - visu dienu kliegš ana un cigareš u dū mi istabā . Vienkā rš i aizveriet un elpojiet. 22 tiek slē gta izeja uz baseinu. Klusums.
Uzmanī bu: koka grī da ap baseinu ir š ķ embu, lai gan jū s to nevarat pateikt. Zē ns tika vests ar taksometru, lai noņ emtu no kā jas trī s š ķ embas. Un vecā ki izvilka meiteni no rokas. BIEŽ I "ieejas" gadī jumi stiklā starp baseinu un ē damistabu. darbinieki, acī mredzot, prieka pē c, jo viņ i neko nedarī ja (vismaz pielī mē ja sloksnes ar necaurspī dī gu lī mlenti) pat pē c tam, kad meitene tika aizvesta apdroš inā š anā ar aizdomā m par smadzeņ u satricinā jumu un zilu bumbuli uz pieres. Dienu vē lā k meitene ar paplā ti iederē jā s, viss ē diens bija stikls uz stikla. Viesmī ļ i klusē dami noslaucī jā s.

Reģ istratū rā ir brī niš ķ ī ga meitene Agnija. Ļ oti patī kami, labi runā krieviski, palī dz visos jautā jumos (lī dz kā das markas eļ ļ u, ziepes pirkt, kura ekskursija vienkā rš ā ka paš iem, un kura labā k caur aģ entū ru). Tā pat kā citur, lē tā k ir iegā dā ties ceļ ojumu aģ entū rā s uz ielas. Visas aģ entū ras, veikali strā dā lī dz 23. Vakarā pē c vakariņ ā m viss tiek nopirkts un atrisinā ts bez problē mā m. Visur runā krieviski. Arī angļ u valodā . Un automaš ī nu nomā s, veikalos un ceļ ojumu aģ entū rā s.
Ē diens ir labs, bet nav piemē rots bē rniem. Kartupeļ i tur ir garš ī gi, bet tie ir taukainā (gardā ) mē rcē . Ja nomazgā ar verdoš u ū deni (var ņ emt lī dzā s maš ī nā ), tad var lietot arī mazuļ iem. Bet nav vā rī tas vai tvaicē tas gaļ as, nav liesas zivis. No zivī m visu laiku pangasijas, daž reiz panē ti zivju kociņ i. Gaļ a: cepta vista, cū kgaļ a, jē ra gaļ a, liellopa gaļ a. Daudz dā rzeņ u. Tiek cepti saldie pī rā gi, ž eleja, pudiņ i. Saldē jums par brī vu (bez garš as).
Bā rs no 10:00 lī dz 22:00. Kijevā man pietiek ar pusglā zi vī na, lai viegli apreibinā tu. Tur es izdzē ru glā zi vai divas un nekā . Vienkā rš i jauks baltvī ns. Un vietē jā s (ne lē tajā s) kafejnī cā s es arī nepiedzē ros. Tikai pē c divā m pilnā m glā zē m manā galvā bija mā jiens, ka es dzeru.
Dzelzs un fons, manuprā t, viens visai viesnī cai. Reiz prasī ju gludekli: bija aizņ emts. Saņ emts, kad tiek atbrī vots.
Kalpones ir draudzī gas. Krieviski gandrī z nerunā . Patieš ā m, es redzē ju, ka viņ i smē ķ ē pa gaiteni starp istabā m. Bet mū su istabā pat ne reizi pē c tā m nebija smirdē ja pē c cigaretē m.

Visas pludmales ir bezmaksas. Bet pludmalē pie viesnī cas nav tualetes, ģ ē rbtuvju, duš as. Lī dz pusdienā m staigā jā m plecu pie pleca ar saviem lietussargiem un gultasveļ u. Un pē c 17 bez lietussargiem devā mies uz Star Beach (10-15 minū tes). Tur ir burž uā ziskā sala : ) Ir daudz bē rnu baseinu ar slidkalniņ iem. Viss (izņ emot lielos slaidus) ir bez maksas. Maksas, kā visur, lietussargi un sauļ oš anā s krē sli.
Hersonisā visu laiku ir mierī gs, un Malijā (vairā kas reizes bijā m uz Ikaros Hotel) visu laiku ir viļ ņ i.
Kalni un jū ra Krē tā ir ļ oti skaisti. Jū ra vienmē r ir caurspī dī ga (Krimā tikai tad, kad ū dens ir ledus auksts). Uz akmeņ iem ir daudz ež u - esiet uzmanī gi.
Man ļ oti patika Hersonissos. Nakts dzī ve sā kas pē c 12. Vienos jau dejo. Pulksten 23 - pie bā ra tikai daž i cilvē ki, neviens nedejo.
Interesanti pa krastmalu aiziet lī dz bā kai, pie tā s pasē dē t.
Rakstiet, atbildē š u uz jautā jumiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu