krāpšanās ar cipariem

Rakstīts: 17 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 15 — 25 augusts 2018
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 5.0
Izvē loties viesnī cu, galvenā s prasī bas bija:
-11 dienas/10 naktis
- istaba ne zemā k par otro stā vu,
- Obligā ts skats uz jū ru (jā maksā nekavē joties, lai pā rliecinā tos)
- brokastis un vakariņ as.

Patiesī bā mē s ieradā mies reģ istratū rā , gaidot vairā k nekā.4 stundas (reģ istrē š anā s pusdienlaikā , bez sū dzī bā m), vispirms viņ i teica pulksten 12, tad pulksten 13, tad pulksten 14. Viņ i iedeva istabu 1. stā vā ar skatu uz autostā vvieta. Un viņ i teica, ka citu istabu nav. Pē c ilgas strī dē š anā s ieradā s tikš anā s partijas priekš sē dē tā ja Ambotis, viņ ai par š o paš u jautā jumu zvanī ja citi lī dzī gi tū risti no Krievijas (vē lā k izrā dī jā s, ka katra tū ristu ieraš anā s no Krievijas iet pa to paš u), stā stī ja, ka tur nekur citur nebija tam piekrist vai mū s izš ķ irt , labā ko pē c 3 dienā m var pā rcelt uz augš ē jo stā vu ar tā du paš u skatu uz autostā vvietu.
Un tomē r, Brokastis nabagas, bet pacieš ami, bet vakariņ as ir loterija, nekad nevar zinā t, kas tiks pasniegts un kā ds ē diens bū s (izvē les nav).
Rakstī ju atsauksmes par viesnī cu 1. dienā TripAdvisor un Google maps, no rī ta
Pats saimnieks Kristoss tur atbildē ja. . . sarunā jieties ar tū roperatoru un uzrakstiet par viņ u atsauksmes. . . Daudzā m atsauksmē m viņ š atbild niķ ī gi.
Pē c istabā m visi sū dzas par aizkara trū kumu vannas istabā , kanalizā cijas smaku. Reģ istratū rā nav ne zvana, ne kartes, ne brokastu, vakariņ u grafika, nekur informā cijas, visu uzzinā siet paš i un caur tū ristiem. Seifs par naudu, bet slē dzene cilvē kiem nederē ja, dzī voklis par naudu, un pults salū za.
Š ī viesnī ca ir piemē rota tikai ā rzemniekiem, kuri dzer no rī ta lī dz vakaram un tē rē naudu.
Pludmale pie viesnī cas, no pirmā acu uzmetiena, nav slikta, bet patiesī bā tur pastā vī gi ir viļ ņ i un tuvumā ir daudz labā kas pludmales.
Attieksme, pē c pamatota preenziy, viesnī ca ir kļ uvusi vē l nē .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар