Artemision 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 6.010
pamatā
1 atsaukt
6.0 Numurs
7.0 apkalpošana
6.0 Tīrība
6.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Atēnu centrā. Grieķijas Nacionālais teātris atrodas 400 metru attālumā, savukārt iepirkšanās iela Ermou ir 1,5 kilometru attālumā. Viesnīca ir piemērota budžeta brīvdienām.Vairāk →
аватар sugak70
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca bija rezervē ta iepriekš , apmē ram pā ris nedē ļ as iepriekš . Pē c ieraš anā s izrā dī jā s, ka viesnī cā ir parasts 3-ku, kā aprakstī ts vietnē s atsauksmē s, personā ls ir draudzī gs. … Tomēr ▾ Viesnī ca bija rezervē ta iepriekš , apmē ram pā ris nedē ļ as iepriekš . Pē c ieraš anā s izrā dī jā s, ka viesnī cā ir parasts 3-ku, kā aprakstī ts vietnē s atsauksmē s, personā ls ir draudzī gs. Ja kaut ko nevar uzstā dī t vai salauzt, pē c pirmā pieprasī juma tie nekavē joties atradī sies telpā . Duš a atrodas katrā stā vā , lai gan durvis uz to neaizveras. Vannas istaba ir tieš i tur. Remonts ir pamatī gs liekš ķ ere, par eiroremontu nevar bū t ne runas. Istabas, tā pat kā gandrī z visā s Grieķ ijas viesnī cā s, ir pā rā k dū makainas. Ļ oti atmosfē ra gan paš ā numurā , gan rajonā , kurā atrodas viesnī ca. Netā lu no viesnī cas ir daudz veikalu, un tepat aiz stū ra atrodas pā rtikas preč u lielveikals. Par manu naudu - 22 eiro 2 vietī ga istaba nav pat slikta. Tiesa, prusaki dzī vo istabā bez jums, jums tas ir jā saprot un jā pieņ em tā ds, kā ds tas ir. Mē beles ir diezgan vecas un nolietotas. Nenā ktu par ļ aunu to nomainī t pirms 10 gadiem. Tač u, ja kaut kas saplī st, vai tas bū tu televizors vai ledusskapis, tad tas nekavē joties tiks nomainī ts. Ja atrodaties telpā bez ledusskapja un jums tā ds ir nepiecieš ams, viņ i bez š aubā m tiks pā rvietoti uz citu ar ledusskapi (ja tas ir bez maksas). Lī dz metro stacijai ar kā jā m 2 minū tes. Viesnī ca atrodas gandrī z paš ā pilsē tas centrā . Secinā jums - skatiet Atē nas un dzī vojiet pa lē to - iesaku. Ja esi pieradis pie ē rtā kiem apstā kļ iem – meklē kaut ko pieklā jī gā ku.
 Видео обзор отеля


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Poseidona templis
Novērtējums 9.3
Grieķija, Atēnas
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Atēnu Akropole
Novērtējums 8.3
Grieķija, Atēnas
Arhitektūra, Pieminekļi un pieminekļi, Reliģija, Stats

Отель расположен в центре Афин. В 400 метрах находится Национальный театр Греции, в 1,5 километрах – торговая улица Эрму. Отель подойдёт для бюджетного отдыха.

Atrašanās vieta 32 км от аэропорта имени Элефтериоса Венизелоса.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, хранение багажа, факс/ксерокопирование, доставка еды и напитков в номер.

  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Одноместные, двухместные и трёхместные номера.

Istabās

Собственная или общая ванная комната, телефон, телевизор, терраса.

Adrese Veranzerou 20, Athina 104 32, Греция
Tālruņi: +30 21 0523 0036
Tīmekļa vietne: Artemision
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.