Shine in Kobuleti 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 2.510
3.0 Numurs
3.5 apkalpošana
4.5 Tīrība
3.5 Uzturs
4.0 Infrastruktūra
Shine Resort Hotel atrodas Kobuleti, pāris minūšu gājiena attālumā no pludmales. 7 stāvu ēkā ir 56 ērti numuri ar skaistu skatu uz piekrasti. Ieteicams ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар kisa11062007
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ģ imenes brī vdienas 2019.  gada jū lijā . ATRAŠ ANĀ S VIETA Viesnī ca atrodas Kobuleti pilsē tā (vispā rī gi runā jot, pilsē ta, kurā.2 ielas no visā m izklaidē m iet uz tirgu un atrakciju parku). Tirgus atrodas 15 minū š u attā lumā . … Tomēr ▾ Ģ imenes brī vdienas 2019.  gada jū lijā .
ATRAŠ ANĀ S VIETA
Viesnī ca atrodas Kobuleti pilsē tā (vispā rī gi runā jot, pilsē ta, kurā.2 ielas no visā m izklaidē m iet uz tirgu un atrakciju parku). Tirgus atrodas 15 minū š u attā lumā . Jū ra ir tī ra, pludmale ir oļ u 3 minū š u attā lumā no viesnī cas.
SKATĪ T
Viesnī ca gan ā rē ji, gan iekš ē ji izskatā s reprezentabli. Pē c ieraš anā s mū s sagaidī ja reģ istratū rā un nekavē joties sē dinā ja. Jo bijā m trī s. Saņ ē mā m istabu ar 4 gultā m, lielu plaš u. Istabā ir kondicionieris, TV, ledusskapis, dvieļ u komplekts. Skats no balkona, protams, ir burvī gs, jū ru var redzē t pat no sā nu istabas. Galvenais trū kums ir tas, ka duš a un tualete ir savienotas, kamē r tā s nekā dā veidā nav atdalī tas viena no otras. Nav kabī ņ u, sienu, ž ogu, tas ir, duš ā kā ds nomazgā sies, viss bū s slapjš : sienas, durvis, grī da (nav paklā ju, lupatu, ar kurā m noslaucī t grī du). Kas ieiet tualetē , tas nonā ks purvā ))) Poga biež i iestrē gst tualetē s (mē s biež i redzē jā m š o problē mu uz ziņ ojumu dē ļ a).
UZTURS
Mums bija trī s ē dienreizes dienā . Visus ē dienus pasniedz viesnī cas personā ls. Pirmajā dienā mū s iepriecinā ja daudzveidī ba un zivis un vistas gaļ a un salā ti bija garš ī gi. Ļ oti garš ī gs konditorejas izstrā dā jums! Pagā ja trī s dienas, un viņ i sā ka pildī t mū s ar sautē tiem ceptiem dā rzeņ iem, ja vien tas bija iespē jams bez gaļ as. Arī zupas nav svarī gas. Viens buljons un zaļ umi. . Gurķ i, tomā ti, saldais krē jums, un jebkā das mē rces, maize bija brī vi pieejama (BET ja ņ emsi un neē dī si ko paņ ē mi, tad aizrā dī s kā skolnieku, kurš paņ ē ma vairā k nekā vajadzē ja un tagad tu bū s jā izmet). Bijā m liecinieki, kā viņ i aizrā dī ja mazu bē rnu, no personā la puses ir neglī ti to darī t visas ē damistabas priekš ā ar tā diem kliedzieniem. Ir tē ja, kafija, cukurs, iebiezinā tais piens, medus. Ē damzā lē ir ē dienkarte, kā mē s saprotam, tī ri gruzī nu ē dienus var pasū tī t atseviš ķ i, bet par cenu tie ir nedaudz dā rgā ki nekā krastmalas kafejnī cā s. Var nopirkt arī alkoholu, gribi licencē tu, gribi paš taisī tu. Bet par cenā m tas ir nedaudz dā rgā ks (garš a mums nepatika). Viens mī nuss ne vienmē r ir iespē jams atrast brī vu vietu ē damistabā , kur apsē sties ē st. Personā lam nav laika tī rī t galdus. Tā kā daž i dā rzeņ i mums bija apnikuš i, atpū tas beigā s palikā m izsalkuš i, sā kā m iet uz White Sail kafejnī cu krastmalā (kur var ļ oti garš ī gi, lē ti un sirsnī gi atpū sties).
TĪ RĪ Š ANA
Tī rī š ana istabā : ierakstiet reģ istratū rā savu numuru un uzkopš anas laiku. Viņ i ieradī sies noteiktajā laikā un iztī rī s istabu jū su klā tbū tnē . Tas pats par jebkuru remontu, par tualetes papī ru, jā atstā j pieprasī jums uz tā feles.
IZKLAIDE
Viesnī ca organizē arī ekskursijas. Uz tā feles uzrakstī ta ī paš a ekskursija un tā s cena. Nā c, pieraksties. Viens mī nus neviens nebrī dina, ka uz tā feles norā dī tā maksa ir tikai transfē rs uz ekskursijas vietu. Visi klusē par nepiecieš amī bu ņ emt naudu par ieejas biļ etē m. Viens pluss ir patī kamais š oferis Doni un atseviš ķ os braucienos š oferis sarī ko pikniku, pabaros ar sausajā m devā m un iebē rs č ač u.
PAR PERSONĀ LU
Neviens mums neteica, kad mums bija jā izreģ istrē jas un jā atbrī vo telpa, lī dz mū su grupa sā ka bezgalī gi staigā t uz reģ istratū ru un noskaidrot. Kā dam lika izrakstī ties pulksten 12, bet kā dam pulksten 3. Kā pē c tā da atš ķ irī ba nav skaidrs. Dodoties prom, esi gatavs tam, ka numuru nodosi viesnī cas administrā cijai. Proti, par palagu, dvieļ u klā tbū tni, un lai neko nesalauž un neņ em lī dzi. Mums tā notika pirmo reizi. Galu galā ieradā s 4 cilvē ki! pā rbaudiet, cik netī ri ir mū su dvieļ i, palagi. Viņ i noņ ē ma spilvendrā nu un pā rbaudī ja to gaismā , lai uz tā s nebū tu nevienas vietas. Arī dvieļ iem jā bū t tī riem. Ja tiem ir traipi no sulas, augļ iem, kosmē tikas, maksā s sodu, nevis mazu. Personā ls kliedza, bija rupjš , gandrī z piespieda iet un mazgā t š os dvieļ us! (Piezī mei, viņ i tos mazgā ar balinā tā ju) pagalmā ir kā.21. gadsimtā , un visus traipus var viegli nomazgā t, bet ne ar spī dumu. Man š ķ iet, ka tas runā par viesnī cas lī meni un viesnī cas personā la profesionalitā tes lī meni.
Galu galā viņ i ar tā du attieksmi pret viesiem sabojā ja visus svē tkus.
Interesantā kais bija tā lā k. Tiklī dz viesnī cas ī paš nieks aizgā ja, pats personā ls klusi piegā ja klā t un teica, ka saimnieki š eit ir neadekvā ti un lū dza uzrakstī t sū dzī bu, lai situā cija kaut kā mainī tos. Daž i cilvē ki no personā la, kuri novē roja visu š o situā ciju, tad atkal klusi, lai neviens viņ us neredzē tu, lū dza to neņ emt prā tā un atvainojā s saviem ī paš niekiem! tas ir normā li? ! Esam adekvā ti cilvē ki, nekad nekam vainu neatradā m (viens no mums strā dā viesnī cā ), kas atpū tā s daž ā dā s viesnī cā s: gan Turcijā , gan Krievijā un Baltkrievijā , bet tā du attieksmi no personā la puses nekur neesam redzē juš i.
аватар gans2409
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atpū tā mies š ajā viesnī cā no 18.06. 19. lī dz 27.06. 19.705. istabā ir pelē jums, balkona durvis slikti aizveras, negaisa laikā atveras durvis un lietus appludina istabu, viņ i ielika. naktsskapī tis, lai durvis neveras. Duš ā vienmē r ir ū dens (kuru vajag paš am tī ru), kas tiek pā rnests uz paklā ju istabā . … Tomēr ▾ Atpū tā mies š ajā viesnī cā no 18.06. 19. lī dz 27.06. 19.705. istabā ir pelē jums, balkona durvis slikti aizveras, negaisa laikā atveras durvis un lietus appludina istabu, viņ i ielika. naktsskapī tis, lai durvis neveras. Duš ā vienmē r ir ū dens (kuru vajag paš am tī ru), kas tiek pā rnests uz paklā ju istabā . Uz lū gumu mainī t istabu viesnī cas administrā cija sacī ja, ka klusumu ņ ē ma vē rā . Fotogrā fiju nodevā m tū risma aģ entū rai "SVELNA" (tū risma organizators) un septī tajā dienā parā dī jā s viesnī cas darbinieki, kuri apskatī ja istabu un neko nedarī ja. Kā kompensā cija, kā izrā dī jā s, mums ļ ā va palikt istabā lī dz 21.00 (autobusa ieraš anā s), nevis izrakstī ties 12.00, lai gan mē s to neprasī jā m.
Problē mas pē c cipariem ir uzrakstī tas uz problē mu tā feles, bet, lai tā s tiktu novē rstas, jā iet meklē t kadrus un pieprasī t. Kopumā jautri svē tki.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas

Курортный отель Shine расположен в Кобулети, в паре минут ходьбы от пляжа. В 7-этажном здании расположено 56 комфортабельных номеров, откуда открывается красивый вид на побережье. Рекомендован для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta 30 км до международного аэропорта Батуми, 69 км до международного аэропорта Кутаиси.
Pludmales apraksts Частная пляжная зона в 80 метрах от отеля, через дорогу. Песчаный пляж с галечными зонами.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование, услуга бронирования билетов, персонал говорит на русском.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская игровая зона.
Izklaide un sports
  • ūdens aktivitātes
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Двух- и трехместные номера (16-20 кв.м). Есть семейные номера.

Istabās

Центральный кондиционер, телевизор с плоским экраном и кабельным телевидением, телефон, мини-бар, мини-холодильник, ванная комната с феном, банные халаты и тапочки, бесплатный Wi-Fi, балкон, ежедневная уборка номера.

Adrese ул. Агмашенебели N355, Аджария, 6200, Грузия
Tālruņi: 995 558 77 75 60
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.