Super dzimšanas dienas ceļojums uz Krētu!

29 Jūnijs 2016 Ceļošanas laiks: no 09 Maija 2016 ieslēgts 15 Maija 2016
Reputācija: +30
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Laba diena visiem!

Š ā gada maijā ar draugu kompā niju apmeklē jā m Krē tas salu! Tas bija otrais brī vdienu vilnis, un mū su noskaņ ojums sā kotnē ji bija no pozitī vā kajā m emocijā m. Jau no paš a 9. maija rī ta zem "Slā vu atvadī š anā s" mū s izraidī ja smaidoš i muitnieki un sā kā s tā lā kais!

Ā tri lidojā m uz salu, mū s arī ļ oti ā tri ievietoja. Istaba viesnī cā "Marie Christine" Hersonisas centrā izrā dī jā s tī ra, kā rtī ga, ar atjauninā tu remontu. Tā kā tajā dienā bija mana dzimš anas diena, Four Mile darbinieki parū pē jā s, lai istabā mani sagaidī tu kompliments no viesnī cas! Vē lreiz paldies!

6 dienas salā paskrē ja vē ja spā rniem! Es padalī š os ar galveno:

Viesnī ca atrodas paš ā pilsē tas centrā - netā lu no pludmalē m, bā riem, kafejnī cā m, restorā niem un veikaliem, tas ir ļ oti ē rti.


Jū ra ir tī ra (lielā kā daļ a pludmaļ u ir apzī mē tas ar zilu karogu)! vienī gais brī dinā jums, ka nav tas siltā kais - ap 18 grā diem. Tač u peldē jā mies katru dienu, un ar katru dienu, laikam kļ ū stot siltā kam, jū ra iesila arvien vairā k.

Krē tieš i ir ļ oti draudzī gi cilvē ki. Ļ oti draudzī gs un pretimnā koš s. Katrā kafejnī cā un restorā nā tradicionā lā grieķ u alkoholiskā dzē riena - Raki piedā vā jums tiek uzskatī ts par komplimentu. Ļ oti iesaku apmeklē t kafejnī cu Soraya (Soraya) un tur nogarš ot jū ras veltes un noteikti jē ra gaļ u. Viesmī lis Raiko lieliski pā rvalda krievu valodu un patieš ā m ir savas jomas profesionā lis: gaidot ē dienus, viņ š kā vecs labs biedrs mū s izklaidē ja ar stā stiem par salu.

Es ļ oti iesaku apmeklē t Old Hersonissos. Esmu pā rliecinā ts, ka vecā s bruģ ē tā s ielas un vietē jie iedzī votā ji jū s neatstā s vienaldzī gus!

Nomā jiet arī skrejriteni vai kvadraciklu un vienkā rš i brauciet pa ceļ iem, apbrī nojiet jū ru no klinš u augstuma, tā ir ļ oti skaista!

Man ļ oti patika mū su ceļ ojuma organizā cija! Tik viegli un dabiski neesmu atpū tusies!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums