Grecotel Casa Marron 4*– Atsauksmes

19
Novērtējums 8.110
№2 viesnīcas reitingā Peloponēsa
8.6 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.7 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Jonijas jūras pludmalē, Lakopetras kūrortpilsētā, 80 000 kvadrātmetru liela, ziedoša dārza vidū. Viesiem tiek piedāvāts plašs izklaides un atpūtas iespēju klāsts. Nomaļās atrašanās vietas dēļ viesnīca ir ideāli piemērota ērtai atpūtai visai ģimenei.Vairāk →
аватар selina25
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vispiemē rotā kā vieta ģ imenes atpū tai ir Grecotel Casa Marron (piem. Grecotel Lakopetra Beach). Gribu atgriezties š ajā vietā , tā pē c nopirkā m biļ etes uz š o viesnī cu jau otro reizi. Septembrī atpū tā mies, laiks bija labs, jū ra silta. … Tomēr ▾ Vispiemē rotā kā vieta ģ imenes atpū tai ir Grecotel Casa Marron (piem. Grecotel Lakopetra Beach). Gribu atgriezties š ajā vietā , tā pē c nopirkā m biļ etes uz š o viesnī cu jau otro reizi. Septembrī atpū tā mies, laiks bija labs, jū ra silta. Gandrī z visi atpū tnieki ir pā ri ar bē rniem. Rezervē ja bungalo. Istaba lieliska, daudz vietas, daudz gaismas, uzkopš ana ir perfekta. Pā rtika arī š eit nav problē ma. Laba ē dienu izvē le brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m, dienas laikā varat arī iekost bā rā , kas atrodas pludmalē . Viesnī cas restorā ns piedā vā daudz gaļ as ē dienu, jū ras veltes, zivis. Ir skaista jū ra un pludmale, jū s vienmē r varat atrast bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Bē rniem visu laiku ir pieejams bē rnu klubs. Katram atpū tniekam ir dota iespē ja vienu reizi atpū sties viesnī cas akvaparkā , tur ir ļ oti forš i! ! !
аватар verabryzhko
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma. Kopumā viesnī ca man patika. Es vē lē tos izcelt galvenos gan pozitī vos, gan negatī vos punktus. Personā ls: (+) vienmē r ļ oti draudzī gs Uzturs: (+) Ļ oti daudzveidī ga ē dienkarte brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atvaļ inā juma. Kopumā viesnī ca man patika. Es vē lē tos izcelt galvenos gan pozitī vos, gan negatī vos punktus.
Personā ls:
(+) vienmē r ļ oti draudzī gs
Uzturs:
(+) Ļ oti daudzveidī ga ē dienkarte brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m. Vienmē r ir bijuš i daž ā di gaļ as, zivju veidi, piedevas, uzkodas, deserti utt.
(-) Brokastu, pusdienu un vakariņ u starplaikos tika pasniegti regulā ri izgriezumi, vē lā pē cpusdienā tika pagatavotas ļ oti garš ī gas siera / š ķ iņ ķ a / š okolā des pankū kas. Tač u tā s tika dotas tikai neatlaidī gā kajiem (kas stā vē ja rindā ).
(+) Bā rs pie jū ras arī pasniedza ē dienu. Ja vē las, viņ a varē ja ieturē t pilnvē rtī gu maltī ti, neejot tā lu no pludmales. Tomē r ē dienkarte š eit ir pieticī gā ka.
(-) Lielā kais un tieš ā m bezierunu mī nuss ir a la carte. Mē s pasū tī jā m jē ru, bet tā vietā saņ ē mā m tikai jē ra kaulus, kas reizē m bija pā rklā ti ar taukiem. Tad viņ i interesē jā s par citiem atpū tniekiem, viņ i teica, ka viņ iem ir doti tā di paš i kauli...
(+) Ja dodaties ekskursijā , viesnī ca jums iedod pusdienu kastī ti ar sviestmaizē m, augļ iem, sulā m un ū deni.
Mū su ceļ ojumu grupā bija cilvē ki no citā m viesnī cā m. Š ā das pusdienu kastī tes bija tikai cilvē kiem no mū su viesnī cas. Tie ļ oti palī dzē ja, jo š ā dos izbraucienos laika uzkodā m praktiski nav.
Istaba: Mums bija istaba vecajā ē kā . Mazliet vecs, bet ļ oti glī ts, grieķ u stilā .
Viņ i saka, ka telpas jaunajā ē kā ir daudz labā kas.
Tī rī ba: Manuprā t, tas, kā darbinieki uztur Lakopetras tī rī bu, ir jā uzteic.
Istabas ir ļ oti tī ras. Istaba tiek uzkopta katru dienu, tiek mainī ti dvieļ i.
Teritorija tiek sakopta ar ne mazā ku rū pī bu. Ja agri ceļ as, var redzē t, kā viņ i no rī tiem laiza teritoriju. Nu, esiet ļ oti uzmanī gi.
Pludmale: Vē l viena no galvenajā m š ī s viesnī cas priekš rocī bā m, protams, ir pludmale un jū ra! Ļ OTI tī ra jū ra.
Turklā t, manuprā t, ar bē rniem tur ir ī paš i ē rti, jo ir daudz sekluma.
Baseini:
(-) Ū dens baseinos bija aukstā ks nekā jū rā .
Izklaide:
Š ī viesnī ca galvenokā rt ir paredzē ta bē rniem. Tā pē c, ja jū s neesat ģ imene ar bē rnu, visticamā k, jums tur bū s garlaicī gi.
80, ja ne visi 90% atpū tnieku ir ģ imenes ar bē rniem. Pā rē jais parasti ir 50+.
Nobeigumā : viesnī ca ir ļ oti laba savai klasei. Jū s vienmē r varat just viņ u rū pes un vē lmi padarī t jū su uzturē š anos pē c iespē jas ē rtā ku.
аватар nataliku93
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Grekotel, 4 *, š ī , protams, ir luksusa viesnī ca, tur ir grieķ u garš a) Reģ istratū rā viņ i gandrī z nerunā krieviski, tač u pilnī gi jebkurā jautā jumā mē s vē rsā mies pie mū su viesnī cas gides Anijas, un viņ a mums palī dzē ja visā . … Tomēr ▾ Grekotel, 4 *, š ī , protams, ir luksusa viesnī ca, tur ir grieķ u garš a) Reģ istratū rā viņ i gandrī z nerunā krieviski, tač u pilnī gi jebkurā jautā jumā mē s vē rsā mies pie mū su viesnī cas gides Anijas, un viņ a mums palī dzē ja visā . 30 reizes priecā jā mies, ka braucā m ar Mouzenī du, nevis ar citu kompā niju, jo organizā cija un ekskursijas, viss bija visaugstā kajā lī menī .
Kas attiecas uz ē dienu, manuprā t, tas bija izcils, daž i tautieš i teica, ka viņ iem ir maza izvē le, bet nevienam nebija sū dzī bu par ē diena kvalitā ti)))). Starp citu, netā lu no viesnī cas ir taverna, kā sauc Zorbas, tur parasti gatavo svaigas zivis.
Mē s ar draugu noī rē jā m velosipē dus, iznā ca tikai 10 eiro, aizbraucā m ar tiem lī dz Kato Achaia, tā lā k netikā m.
Kopumā bijā m apmierinā ti, svē tku euharistijas rī kotā ji! )
аватар petra1000
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
… Tomēr ▾
пляжный бар
аватар petra1000
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki! Teikš u uzreiz, ka uzrakstī š u vairā kas atsauksmes par viesnī cu, par operatoru un par pā rē jo, jo nevaru visu aprakstī t vienā atsauksmē ! Bildes ielikš u vē lā k... Par viesnī cu... Lieliska 4 zvaigž ņ u viesnī ca. … Tomēr ▾ Sveiki!
Teikš u uzreiz, ka uzrakstī š u vairā kas atsauksmes par viesnī cu, par operatoru un par pā rē jo, jo nevaru visu aprakstī t vienā atsauksmē ! Bildes ielikš u vē lā k...

Par viesnī cu...
Lieliska 4 zvaigž ņ u viesnī ca. Jū s pat varat teikt, ka ar pretenziju uz "pieci", salī dzinot ar citā m Grieķ ijas viesnī cā m.

Pā rtikas problē mu vispā r nav. Pā rtikas kvalitā te ir visaugstā kajā lī menī . Daudzveidī bas ziņ ā - man pietika un arī ģ imenei pietika. Gaļ a, zivis - nekā du problē mu. Lielapjoma dā rzeņ i. Un garš ī gi grieķ u kartupeļ i!

Saldumu bija maz. Arī augļ u nav daudz...

Alkohola ir maz. Lai gan ī paš u sū dzī bu nav.

Teritorija - ideā la zaļ a zā liena teritorijas daļ a ar veģ etā ciju, piemē ram, PALMA))). Jauki un cienī gi. Tī ri!
Otrā teritorijas daļ a, starp citu, ir tieš i tur, kur ē kas ar plastikā ta logiem ir tī rs neapdzī vots lauks.
Ir 3 lieli baseini un ir bē rnu baseini. Vietas pietika visiem!

Kalni sū dī gi. Pat mans mazulis noripoja tikai 3 reizes...
vairā k ne.

Pludmale ir lieliska! Veselī gs. Nav cieš i. Atpū tas krē slu š ahta. Arī lietussargi! Nav sū dzī bu vispā r!
Ieeja jū rā - 2 metri oļ i. Pē c tam smiltis. Ū dens bija kristā ldzidrs 7-8 dienas no 12. Vairā kas dienas bija neliela vē tra.

Starp citu, ja nejauš i iekoda "zivs" - nekavē joties sazinieties ar pirmā s palī dzī bas dienestu pludmalē....

Animā cija - tā -tā ! Š ogad grieķ i izlaida vairā kus mū su ukraiņ u puiš us, kas mums, krievvalodī gajiem, izrā dī jā s pozitī vs faktors))), lai gan viesnī ca bija par 70 procentiem noslogota ar ukraiņ iem, krieviem un baltkrieviem.
Vispā r neslikti, bet Turcija vē l ļ oti tā lu!

Istabas - mums paveicā s (lai gan mē s par to maksā jā m naudu pat pasū tot ekskursijas) - no mū su bungalo paveras skats uz jū ru! Viņ i tikko izgā ja jū rā ! Tas ir lieliski! Man tā nekad nav bijis! Tas ir lieliski! Es iesaku 622 un 623 numurus!
Neesiet skopi! Izvē loties biļ eti, norā diet š os skaitļ us – nedaudz pā rmaksā jiet un nenož ē losiet! Paš as telpas var bū t vecas, ar vecu fē nu un ne svaigu santehniku ​ ​ - bet tas viss ir muļ ķ ī bas! Katru rī tu pamodos un gā ju 20-30 soļ us jū rā . Š o bungalo atraš anā s vieta ir vienkā rš i lieliska!

Jū tu lī dzi tiem, kas izvē lē jā s svaigas telpas ar jaunu santehniku ​ ​ un plastikā ta logiem! Ē ka ar š ā diem numuriem atrodas tā lu no jū ras.

Izī rē t maš ī nu. Iesaku kaulē ties. Iesaku ņ emt auto ar pilnu apdroš inā š anu, tad nevar atstā t depozī tu. Ir jē ga ņ emt automaš ī nu uz trim dienā m.

Kamē r visi. Bildes ielikš u nedaudz vē lā k. Ja vē l ko atcerē š os, uzrakstī š u.
аватар nadia_serega
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es domā ju, ka nav daudz jā raksta par Grecotel) elegantu viesnī cu ar izcilu apkalpoš anu pē c noklusē juma! Viesnī cas teritorija ir liela, bet viss atrodas harmoniski. Dzī vojā m jaunā ē kā , viss vienmē r bija kā rtī gs un tī rs. … Tomēr ▾ Es domā ju, ka nav daudz jā raksta par Grecotel) elegantu viesnī cu ar izcilu apkalpoš anu pē c noklusē juma! Viesnī cas teritorija ir liela, bet viss atrodas harmoniski. Dzī vojā m jaunā ē kā , viss vienmē r bija kā rtī gs un tī rs. Mans dē ls un mans vī rs izmē ģ inā ja visas sporta aktivitā tes, sā kot no vē ja spē les lī dz loka š auš anai!! ! ) Bija daudz ģ imeņ u ar bē rniem, starp citu, viņ iem ir labs rotaļ u laukums. Kopumā domā ju, ka nā kamgad š eit atgriezī simies. Liels paldies visiem, kas piedalī jā s mū su svē tku organizē š anā . Ludmila
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Grekotel, 4 *, š ī , protams, ir luksusa viesnī ca, tur ir grieķ u garš a) Reģ istratū rā viņ i gandrī z nerunā krieviski, tač u pilnī gi jebkurā jautā jumā mē s vē rsā mies pie mū su viesnī cas gides Anijas, un viņ a mums palī dzē ja visā . … Tomēr ▾ Grekotel, 4 *, š ī , protams, ir luksusa viesnī ca, tur ir grieķ u garš a) Reģ istratū rā viņ i gandrī z nerunā krieviski, tač u pilnī gi jebkurā jautā jumā mē s vē rsā mies pie mū su viesnī cas gides Anijas, un viņ a mums palī dzē ja visā . Mē s 30 reizes priecā jā mies, ka braucā m ar Mouzenidi, nevis ar citu kompā niju, jo organizā cija un ekskursijas, viss bija visaugstā kajā lī menī . Par ē dienu, manuprā t, bija izcili, daž i tautieš i teica, ka viņ iem bija maz. izvē le, bet attiecī bā uz ē diena kvalitā ti nevienam nebija absolū ti nekā du sū dzī bu)))). Starp citu, pie viesnī cas ir krogs, saucas Zorbas, tur vispā r gatavo svaigas zivis. Mē s ar draugu ī rē jā m velosipē dus, maksā ja tikai 10 eiro, braucā m ar tiem lī dz Kato Achaia, tā lā k netikā m. . Kopumā bijā m apmierinā ti, svē tku euharistijas rī kotā ji! )
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki! Nesen mē s ar ģ imeni atpū tā mies Peloponē sas pussalā Grieķ ijā . Mē s apmetā mies Grecotel Lakopetra Beach viesnī cā . Lielisks variants ģ imenes brī vdienā m. Bungalo, kurā mē s palikā m, bija ļ oti glī ts un tī rs. … Tomēr ▾ Sveiki! Nesen mē s ar ģ imeni atpū tā mies Peloponē sas pussalā Grieķ ijā . Mē s apmetā mies Grecotel Lakopetra Beach viesnī cā . Lielisks variants ģ imenes brī vdienā m. Bungalo, kurā mē s palikā m, bija ļ oti glī ts un tī rs. Viesnī ca atrodas netā lu no jū ras, pludmale ir smilš aina. Atpū tā mies ar dē lu, un sā kotnē ji domā jā m, ka viņ am bū s garlaicī gi, bū s kaprī zs, bet sanā ca otrā di. Viesnī cā ir spē ļ u klubs, rotaļ u laukums ar bē rnu animatoriem – ļ oti uzmanī giem puiš iem. Tā tad mū su Ņ ikita bija apmierinā ta. Viesnī cas virtuve ir laba, daudzveidī ga, katrs vienmē r atradī s kaut ko sev tī kamu, tā pē c pat nav jā uztraucas par ē dienu. Liels paldies visiem par lielisko atpū tu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар e_lenin.yashik
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Augustā atpū tos ar sievu un diviem bē rniem 7 un 11 gadus veciem. Kopumā var teikt, ka ļ oti nekas nav apbē dinā ts tikai to, ka krievu valodā ir tikai pā ris kanā lu un interneta ā trums ir vā jš . Citā di bija apmierinā ti, bē rnu klubiņ ā ar bē rniem bija ko darī t, pat drī kst atstā t uzraudzī bā . … Tomēr ▾ Augustā atpū tos ar sievu un diviem bē rniem 7 un 11 gadus veciem. Kopumā var teikt, ka ļ oti nekas nav apbē dinā ts tikai to, ka krievu valodā ir tikai pā ris kanā lu un interneta ā trums ir vā jš . Citā di bija apmierinā ti, bē rnu klubiņ ā ar bē rniem bija ko darī t, pat drī kst atstā t uzraudzī bā . Mums š is bija noteicoš ais brī dis, un viesnī cu izvē lē jā mies nejauš i, jo nevarē jā m bē rnus atstā t mā jā s, bet te kaut kā paņ ē mā m lī dzi un kaut kā palikā m un atpū tā mies pie viņ iem) pabaro mū s no rī ta un vakarā un pusdienoja netā lu no viesnī cas krodziņ ā , par kapeiku var garš ī gi nogarš ot un ē st visi. Kopumā visa viesnī ca ir celta antī kā stilā kā senā s Grieķ ijas mā jas un ir interesanti vienkā rš i pastaigā ties pa teritoriju, tač u tā s nav mazas. Sieva bija sarū gtinā ta par to, ka lī dz brī vdienu beigā m bija labi pavadī ts laiks (tos nosvē ra lejā spa), bet kopumā visi labi atpū tā s un bē rni atgriezā s apmierinā ti, bē rni bija sajū smā un mums pietrū ka mū su prombū tnes laikā . un kamē r mē s viņ us atstā jā m klubā )
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Augustā atpū tos ar sievu un diviem bē rniem 7 un 11 gadus veciem. Kopumā var teikt, ka ļ oti nekas nav apbē dinā ts tikai to, ka krievu valodā ir tikai pā ris kanā lu un interneta ā trums ir vā jš . Citā di bija apmierinā ti, bē rnu klubiņ ā ar bē rniem bija ko darī t, pat drī kst atstā t uzraudzī bā . … Tomēr ▾ Augustā atpū tos ar sievu un diviem bē rniem 7 un 11 gadus veciem. Kopumā var teikt, ka ļ oti nekas nav apbē dinā ts tikai to, ka krievu valodā ir tikai pā ris kanā lu un interneta ā trums ir vā jš . Citā di bija apmierinā ti, bē rnu klubiņ ā ar bē rniem bija ko darī t, pat drī kst atstā t uzraudzī bā . Mums š is bija noteicoš ais brī dis, un viesnī cu izvē lē jā mies nejauš i, jo nevarē jā m bē rnus atstā t mā jā s, bet te kaut kā paņ ē mā m lī dzi un š ķ ita, ka esam vieni un no viņ iem atpū tā mies) viņ i mū s pabaro no rī tiem un vakariem un pusdienoja netā lu no viesnī cas krodziņ ā , par kapeiku var garš ī gi paē st visiem. Kopumā visa viesnī ca ir celta antī kā stilā kā senā s Grieķ ijas mā jas un ir interesanti vienkā rš i pastaigā ties pa teritoriju, tač u tā s nav mazas. Sieva bija sarū gtinā ta, ka lī dz atvaļ inā juma beigā m bija atguvusies (svē ra lejā spa), bet kopumā visi labi atpū tā s un bē rni atgriezā s apmierinā ti, bē rni bija sajū smā un mums pietrū ka mū su prombū tnes laikā un kamē r mē s viņ us atstā jā m klubā )
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums Egorushka6
Mēs dodamies uz šo viesnīcu ar 2 ģimenēm 2 + 1 pasakiet man, kuru bungalo numuru jautāt reģistratūrā, lai būtu tuvāk jūrai un labā stāvoklī
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums Nataliat73
Jau gandrīz mēnesi izvēlamies viesnīcu, kurp doties augustā. Pastāstiet, vai šī viesnīca ir piemērota trīs maziem 4 gadīgiem puikām, vai 16 gadus vecai skaistulei būs ko darīt, nu un kur vēl vecāki braukt tuvumā?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Senā Olimpija
Novērtējums 9.0
Grieķija, Peloponēsa
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Teātris Epidaurā
Novērtējums 8.0
Grieķija, Peloponēsa
Arhitektūra, Stats, Teātri un mūzika

Отель расположен на пляже Ионического моря в курортном местечке Лакопетра, посреди большого цветущего сада площадью 80 000 квадратных метров. Гостям предлагается широкий выбор развлечений и возможностей для разнообразного отдыха. Благодаря уединённому расположению отель идеально подойдёт для комфортного отдыха всей семьёй.

Atrašanās vieta 10 км от аэропорта Араксос. 35 км западнее морского порта Патры. 187 км от аэропорта Каламаты.
Pludmales apraksts Отель отмечен Голубым флагом.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Основной ресторан, греческая таверна (самообслуживание, вечером a la carte ресторан). Dress Code: днем в ресторанах и барах приветствуется свободный стиль одежды за исключением пляжной. Вечером в ресторанах и барах приветствуется элегантный свободный стиль. Шорты, спортивная и пляжная одежда не приветствуется.

Лаунж-бар (работает только в плохую погоду), бар у бассейна, бар на пляже.

Греческая таверна (самообслуживание, вечером ресторан a la carte).

2 бассейна с пресной водой (293 и 156 кв.м), Бассейн с водной горкой (247 кв.м), 1 крытый бассейн с пресной водой (72 кв.м) (подогревается апрель, октябрь).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • bezmaksas wi-fi
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна с пресной водой (57 и 25 кв.м), водные горки для детей. Детский клуб Grecoland (4-12 лет) – присмотр за детьми в опред. Время – 6 раз в неделю, соревнования, творческая деятельность, семейные шоу, дискотека и др. GrecoTeens (13-17 лет) мероприятия для подростков (только в высокий сезон). GrecoBaby предоставляет родителям возможность заказать все необходимое для их малыша до приезда в отель. Бесплатно: коляски (трость), приборы для подогревания бутылочек, радио-няня, детские кроватки, высокие стульчики для кормления (только в ресторанах), подставка для умывальника, стерилизатор для бутылочек, электрочайник, Платно: матрасы для пеленания, детские горшки и сидения, детские ванночки, переносное сиденье-люлька.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • vindsērfings
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в отеле 270 номеров, расположенных в двух зданиях и комплексе из 98 бунгало.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis
Adrese Lakopetra, Kato Achaia 252 00, Греция
Tālruņi: +30 26930 51713
Tīmekļa vietne: Grecotel Casa Marron
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, волейбол, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.