Aegean Melathron Thalasso Spa Hotel 5*– Atsauksmes

48
Novērtējums 7.510
№12 viesnīcas reitingā Halkidiki — Kasandra
7.5 Numurs
7.6 apkalpošana
7.4 Tīrība
7.1 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas abās ceļa pusēs, ko savieno pazemes eja. Ideāli piemērots ērtai ekskluzīvai atpūtai. Telpās un vestibilā tika veikts kosmētiskais remonts 2013.gadā.Vairāk →
аватар aliona1969
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m, lī dz pirmajā dienā , ierodoties reģ istratū rā , nebija nevienas istabas, ko pasū tī jā m ar skatu uz baseinu, un viņ i reģ istratū rā sā ka iekā rtot ekonomiskā s klases numuru un mū s pā rliecinā ja, ka š is ir istaba, kuru mē s pasū tī jā m. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m, lī dz pirmajā dienā , ierodoties reģ istratū rā , nebija nevienas istabas, ko pasū tī jā m ar skatu uz baseinu, un viņ i reģ istratū rā sā ka iekā rtot ekonomiskā s klases numuru un mū s pā rliecinā ja, ka š is ir istaba, kuru mē s pasū tī jā m. Pē c 2 stundu izniekota laika mums iedeva istabiņ u ar stā stiem par to paš u briesmī go invalī diem, jā tā bija ar skatu uz baseinu, tikai invalī diem, nevis tā da tipa numuriņ u, kā du rezervē jā m. Par viesnī cu vē l neko nevaru pateikt, rakstī š u vē lā k, bet manipulā cijas ar numuriņ iem ir š ausmī gas, maksā par vienu numuriņ u, un tad arī pierā di, ka nepasū tī ji ne ekonomisku, ne invalī du istabu ar stā stiem, ka viss ir aizņ emts. Ja viesnī cā jau ir bijusi š ā da situā cija, tad saskaņ ā ar noteikumiem viesnī cai ir jā nodroš ina istaba ar augstā kas kategorijas atvainoš anos, un š eit tā ir pilnī ga blē ņ a.
Это ванная для инвалидов в убооом номере , который менеджмент отеля предоставил вместо оплаченного номера  с видом на бассейн , без извинений
аватар AlenaTt85
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Halkidiki ieradā mies septembra pirmajā pusē . Lieliska 5* viesnī ca, burvī gs skats pa logu uz jū ru, visas ē rtī bas numurā (dvieļ i, halā ti, č ī bas, ziepju piederumi) plus istabiņ ai bija neliels, bet patī kams kompliments no viesnī cas vī na veidā un augļ us. … Tomēr ▾ Halkidiki ieradā mies septembra pirmajā pusē .
Lieliska 5* viesnī ca, burvī gs skats pa logu uz jū ru, visas ē rtī bas numurā (dvieļ i, halā ti, č ī bas, ziepju piederumi) plus istabiņ ai bija neliels, bet patī kams kompliments no viesnī cas vī na veidā un augļ us. Pieklā jī gs un draudzī gs personā ls, kurš vienmē r bija gatavs palī dzē t ar visiem jautā jumiem. Brokastis un vakariņ as tikai viesnī cā , daudzveidī ga ē dienkarte katru dienu. Brokastī s bija pā rslas, putras, daž ā da veida desiņ as, olu kultenis, kastroļ i, milti, sulas, jogurti un daudz kas cits. Un vakariņ ā s katru dienu bija cita virtuve (pirmo reizi mē s izmē ģ inā jā m gliemež us š eit !! ! ) Vakariņ u laikā ir apģ ē rba kods, viņ i š ajā jautā jumā ir ļ oti stingri.
Teritorija liela, kopta, daudz zaļ umu un ziedu, ļ oti skaista, ir š ū puļ tī kli ar krā š ņ u skatu uz jū ru. Elektriskie rati staigā pa teritoriju, tas ir ē rti.
Pludmale smilš aina, tī ra katru dienu, gluda ieeja jū rā . Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi komplektu veidā . 2 sauļ oš anā s krē sli + 1 lietussargs smiltī s 8 eiro, zā lienā.5 eiro. Pludmales dvieļ i viesiem tiek izsniegti bez maksas, reģ istrē joties, tos var apmainī t pret tī ru bā ros pie peldbaseiniem. Pludmalē ir pā rģ ē rbš anā s kajī tes, duš as un sanitā rā s telpas. Bā rs, kurā var iegā dā ties bezalkoholiskos dzē rienus, saldē jumu un uzkodas.
Daudz baseinu ar jū ras ū deni, viens baseins ar dž akuzi. Ir arī atpū tas zona ar sauļ oš anā s krē sliem.
Turklā t ē kā , kur reģ istratū rā ir trenaž ieru zā le un turku pirts, man izdevā s pat vairā kas reizes apmeklē t (un cik jauki - tas ir bez maksas! )
Viesnī cas apakš ā ir spa centrs, reģ istrē joties mums izsniedza talonus uz 15 minū š u bezmaksas masā ž u, uz kuru uzreiz pierakstī jā mies un nenož ē lojā m! Meitenes Spa taisa ļ oti labu masā ž u, pē c tam pieteicā s vē l uz pilnu seansu.
Vakaros uz terases pie restorā na vienmē r skanē ja dzī vā mū zika.
No ekskursijā m apmeklē ja VIP-Olympus. Ļ oti krā sains grieķ u ciemats, muzejs-kaps vispā r ir kaut kas! Ī stas akmens durvis, zelta rotā jumi. Un neliela baznī ca - Paraskeva, kas atrodas aizā starp Olimpa kalna virsotnē m. Tā ds skaistums apkā rt! Iesakā m turp doties ikvienam, vienā braucienā redzē si un sajutī si visu Grieķ iju.
Peldē jā mies un sauļ ojā mies viesnī cas pludmalē , viss ir pastaigas attā lumā . Es negribē ju lidot mā jā s. Paldies par pā rē jo.
аватар lipatova.yekaterina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s mī lam š o viesnī cu, ar vī ru š eit atpū tā mies ne pirmo reizi, š ogad atbraucā m ar 6 mē neš us vecu bē rnu. Mazam bē rnam te labi, svaigs jū ras gaiss, var mierī gi pastaigā ties, skaista sakopta teritorija, daudz zaļ umu, priedes. … Tomēr ▾ Mē s mī lam š o viesnī cu, ar vī ru š eit atpū tā mies ne pirmo reizi, š ogad atbraucā m ar 6 mē neš us vecu bē rnu. Mazam bē rnam te labi, svaigs jū ras gaiss, var mierī gi pastaigā ties, skaista sakopta teritorija, daudz zaļ umu, priedes.
Viesnī ca ir klusa un mierī ga, no animā cijas skan dzī vā mū zika. Vecā kiem bē rniem te bū s garlaicī gi, tuvumā ir viesnī cas, kas ir paredzē tas ģ imenē m ar bē rniem, mē s devā mies uz turieni, lai iepazī tos ar nā kotni.
Š oreiz dzī vojā m bungalo, tur mierī gā ka atmosfē ra, paveicā s, kaimiņ i arī normā li. Ļ oti plaš s, ir kur apgriezties, istabas stā voklis labs, mē beles, santehnika, tehnika, viss darba kā rtī bā . Tī rī ts katru dienu labi un laicī gi. Nodroš iniet bē rnu gultiņ u.
Ē diens š ajā viesnī cā ir lielisks, bufetes un vī nu karte ir pieklā jī ga, patī kama atmosfē ra restorā nā , virtuves daudzveidī ba, svaigas jū ras veltes.
Viesnī ca atrodas netā lu no Kallithea ciemata, vakaros devā mies tur pastaigā ties. Arī š ajā vietā ir daudz klubu, kā dreiz mums patika tā dā s vietā s atpū sties, tagad dodam priekš roku cita veida atpū tai.
Devā mies uz pludmali pastaigā ties pa promenā di, jū ra vē l auksta. Un tā pē c š eit ir ļ oti laba pludmale, tī ra, sauļ oš anā s krē sli ir maksas, jū ra ir mierī ga, reti vē tras
аватар raneka
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mū su atvaļ inā jums ir beidzies, mē s ar mammu nolē mā m uzrakstī t par to atsauksmi. Es vienmē r pati pirms izvē les izlasu citu atsauksmes par viesnī cu. Tač u š oreiz sapratu, ka tagad apskats ir ļ oti tī ri subjektī vs viedoklis. … Tomēr ▾ Mū su atvaļ inā jums ir beidzies, mē s ar mammu nolē mā m uzrakstī t par to atsauksmi. Es vienmē r pati pirms izvē les izlasu citu atsauksmes par viesnī cu. Tač u š oreiz sapratu, ka tagad apskats ir ļ oti tī ri subjektī vs viedoklis. Atpū tnieki ir kļ uvuš i izlutinā ti, ka viņ i burtiski meklē attaisnojumu, lai kaut kas nepatiktu. Tā ar mums notika. Lasī ju daudz daž ā du viedokļ u, ka nezinā jā m, ko sagaidī t no pā rē jiem, bet viss izrā dī jā s vienkā rš i super.
Mē s izvē lē jā mies Agen Melatron Hotel - 5 zvaigž ņ u viesnī cu, kas atrodas Kasandras pussalā , Halkidiki reģ ionā . Viesnī cā ieradā mies pē c stundas ar privā tu transfē ru. Agri no rī ta mū s smaidot sagaidī ja Mouzenī da pā rstā vji un piedā vā ja doties brokastī s. Mē s bijā m ļ oti apmierinā ti. Par brokastī m: izvē le pieklā jī ga, par 5 zvaigznē m bija viss. Un uzreiz atcerē jā s, kā viņ i recenzijā s rakstī ja, ka ir vienmuļ i. Puiš i, ko jū s, paskatieties uz izvē li! Mums š ī sortimenta pietiek 2 nedē ļ ā m, lai katru rī tu izmē ģ inā tu ko jaunu.
Par laimi mē s nekavē joties tikā m sē dinā ti. Mē s esam pieredzē juš i ceļ otā ji un zinā m, ka sezonas kulminā cijā tik agri no rī ta nevar dabū t istabu, kad viesnī ca ir pilna, reģ istrē š anā s vienmē r ir standarta pē c noteikumiem pulksten 14:00. Mē s samaksā jā m par istabu dienu agrā k un saņ ē mā m to attiecī gi agrā k.
Mū su istaba bija ar skatu uz jū ru. Viesnī ca sastā v no divā m daļ ā m. Visi numuri ar skatu uz baseinu atrodas augš pusē un numuri ar skatu uz jū ru - apakš ā . Teritorijā atrodas pazemes tunelis un elektromobiļ i. Bijā m tuvu jū rai, tā pē c vienmē r gā jā m tikai kā jā m.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti kompakta un zaļ a. Ā rprā tī gi pā rsteidzoš a rož u un zaļ umu krā su kombinā cija. Mū su numurs bija "suite" numurs ar privā tu baseinu. Milzī gs numurs ar divā m vannas istabā m. Mē s ar mammu dzī vojā m kā princeses.
Pludmale un jū ra ir vienkā rš i pā rsteidzoš as. Neatkarī gi no tā , kā dā s valstī s mē s atpū tā mies, tā du jū ru mē s nekad neesam redzē juš i. Tas ir dzī vs un elpo. Kad ā rā ir 35 grā di, jū s vienkā rš i vē laties ienirt visu zilo krā su jū rā un noņ emt siltumu.
Mums ļ oti patika viesnī cas SPA, ī paš i antistresa masā ž a. Meitene, kas man to uztaisī ja, ir vienkā rš i gudra, viņ ai ir zelta rokas.
Patī kami pā rsteidza apģ ē rba koda klā tbū tne. Mē s par viņ u, protams, uzzinā jā m jau aģ entū rā . Bet viņ i nedomā ja, ka tas viss ir tik stingri. Tā pē c sagatavojieties jau iepriekš un paņ emiet lī dzi bikses un slē gtus apavus saviem vī rieš iem, sievietē m ir vieglā k.
Paldies draudzī gajam viesnī cas personā lam un mū su viesnī cas gidiem. Kopā viņ i padarī ja mū su brī vdienas par vislabā kajā m.
Ceru, ka mani vā rdi noderē s un uzliks uz pozitī va viļ ņ a atvaļ inā jumā .
аватар nastassia.sheren
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š odien atgriezā mies no brī niš ķ ī gā s atvaļ inā juma, ko pavadī jā m Grieķ ijā . Atpū tā mies kontinenta populā rā kajā vietā Halkidiki, pirmajā Kasandras pussalā . Egejas Melathron atrodas Kasandras pussalas vidū , ar skatu uz blakus esoš o Sitonijas pussalu. … Tomēr ▾ Š odien atgriezā mies no brī niš ķ ī gā s atvaļ inā juma, ko pavadī jā m Grieķ ijā . Atpū tā mies kontinenta populā rā kajā vietā Halkidiki, pirmajā Kasandras pussalā . Egejas Melathron atrodas Kasandras pussalas vidū , ar skatu uz blakus esoš o Sitonijas pussalu. Attā lums starp pussalā m nav lielā ks un starp tā m atrodas Toronikas lī cis. Š is lī cis nav dziļ š , tā pē c jū ra vienmē r ir mierī ga un silta. Nedaudz par viesnī cu, tā sastā v no divā m daļ ā m, kuras atdala ceļ š un savieno pazemes tunelis. Apkā rtne ir ļ oti skaista ziedu un apstā dī jumu dē ļ . Tā pē c tie, kam patī k baudī t patī kamu aromā tu, pā rvietojas pa teritoriju kā jā m, un slinkiem cilvē kiem, kā daž kā rt mē s, ir elektromobiļ i. Viesnī cas apakš ē jā daļ a ir tuvā k jū rai, tur bija mū su istaba ar skatu uz jū ru, panorā mas skats ir burvī gs. Istaba nav slikta, plaš a, gaiš a, mē beles nav jaunas, bet diezgan
labā stā voklī , kā saka, nekur nekas neč ī kst. Istaba tiek uzkopta katru dienu, un arī pā rē jā laikā nekā du sū dzī bu nebija.
Pilnī gi visi viesnī cas pakalpojumi ir vienlī dz pieejami abā s viesnī cas daļ ā s. Teritorijā ir tikai 8 baseini un visi ar jū ras ū deni. Apakš ē jā un augš ē jā daļ ā ir attiecī gi divi restorā ni. Virtuve ir identiska, mē s pā rbaudī jā m. Ē diens labs, ē dienu daž ā dī ba nav slikta, daudz augļ u, saldumu. Katru vakaru pie reģ istratū ras bā ra skanē ja dzī vā mū zika ar brī niš ķ ī gu dziedā š anu. Š is,
varbū t vienī gā vakara programma viesnī cā , bet patī kamā kā . Radī ja romantisku atmosfē ru, mieru un komfortu. Bet, tā kā mē s neesam trokš ņ ainu viesnī cu piekritē ji, š ī programma lieliski derē ja mums, grandiozu š ovu cienī tā jiem
vieta, ļ aujiet man jums pastā stī t. Milzī gi viesnī cas plusi: tā ir teritorija (liela, kopta un zaļ a), ē dieni restorā nā (garš ī gi, daudzveidī gi un vienmē r svaigi), mierī ga un klusa atmosfē ra, laba apkalpoš ana. Un, starp citu, lieliska pludmale, tī ras smiltis, debeszila jū ra, ē rta piekļ uve jū rai, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, kā paredzē ts, tomē r par maksu. Pludmales bā rs ir atvē rts
pasū tiet dzē rienus, saldē jumu, ā ra aktivitā š u cienī tā jiem par piemaksu ir pieejami arī daž ā di ū dens sporta veidi. Paldies par brī niš ķ ī go viesnī cu un brī vdienā m. Mē s noteikti atgriezī simies!
аватар morozovam.91
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Š ajā viesnī cā kopā ar mammu atpū tos 10 dienas jū nija beigā s. Viesnī ca man patika, teritorija liela, ļ oti skaista, kopta, zaļ a, daudz veģ etā cijas (ziedoš i krū mi, priedes, palmas, apgriezts zā liens), patī kami vakaros pastaigā ties un baudī t svaigo jū ras gaisu. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā kopā ar mammu atpū tos 10 dienas jū nija beigā s. Viesnī ca man patika, teritorija liela, ļ oti skaista, kopta, zaļ a, daudz veģ etā cijas (ziedoš i krū mi, priedes, palmas, apgriezts zā liens), patī kami vakaros pastaigā ties un baudī t svaigo jū ras gaisu. Pa teritoriju var pā rvietoties arī ar kluba automaš ī nā m, tikai zvaniet un zvaniet, š is pakalpojums ir bezmaksas. Vairā ki baseini ar jū ras ū deni, zonas ar sauļ oš anā s krē sliem un pā ris baseina bā ri.
Mazliet par viesnī cu. Pirmā lieta, uz ko vē los vē rst jū su uzmanī bu, ir personā ls. Viesmī lī gs, uzmanī gs pret viesiem, ir krieviski runā još s personā ls, reģ istratū rā , piemē ram, jauka krieviski runā još a meitene Sofija, tikko strā dā ja mū su reģ istrā cijas laikā .
Otrkā rt, viesnī ca ir diezgan mierī ga un klusa, ir ļ oti maz atvaļ inā jumu ģ imeņ u ar bē rniem, daudz eiropieš u, viņ iem arī paveicā s ar kaimiņ iem, viņ i bija mierī gi.
Mē s dzī vojā m viesnī cas apakš ē jā s daļ as galvenā s ē kas otrajā stā vā , tajā , kas atrodas tuvā k jū rai.
Superior divvietī gs numurs ar skatu uz jū ru. Istaba gaiš a, mā jī ga, vietas pietiek, interjers klasiskā stilā , mē beles nav sliktas, bet ne pirmais svaigums, to var redzē t. Istaba vienmē r tī ra, par uzkopš anu sū dzī bu nav, savu darbu dara apzinī gi un regulā ri, gultas veļ u mainī ja katru otro dienu. Skaists skats uz jū ru, uz balkona ir galds ar krē sliem, prieks sē dē t vakarā vai no rī ta un apbrī not š o skaistumu. Internets ir pieejams gan istabā , gan visā viesnī cā , kur signā ls ir labā ks, kur sliktā ks, bezmaksas.
Jū ra š eit ir forš a, brī ž iem bija 3 zilas krā sas, ē rta ieeja jū rā , tī ras smiltis, jū ra mierī ga, vē ja laikā bija nelieli viļ ņ i. Pludmale ir kopta, aprī kota (duš a, pā rģ ē rbš anā s kabī ne) ir bā rs, par papildus samaksu ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi (piemē ram, biež i atpū tā mies otrajā lī nijā , 2 sauļ oš anā s krē sli un lietussargs maksā apmē ram 8 eiro), jū s nav jā maksā uzreiz, varat rezervē t istabu un samaksā t pilnu summu izbraucot. Bezmaksas pludmales dvieļ i tiek izsniegti uzreiz pē c reģ istrē š anā s viesnī cā .
Arī ē dienu nevar neievē rot, tas ir izcils, vienkā rš i dieviš ķ i garš ī gi, ī paš i gaļ as ē dieni, jū ras veltes, daž ā das vietē jā s mē rces, zupas, un katru dienu vakariņ as tiek ieturē tas noteiktā tē mā (Ā zijas, Grieķ ijas, Itā lijas un citas pasaules virtuves) , ļ oti interesanti, jebkurā priekš metā jū s varat atrast kaut ko savu iecienī tā ko ē dienu pē c garš as. Skaists galda klā jums un bufete. Vakariņ ā s dzē rieni par papildus samaksu, brokastī s bez maksas. Brokastis bū tī bā ir vienā das, bet ē dienu izvē le nav slikta. Un vē l viens SVARĪ GS PUNKTS: restorā nā vakariņ ā s ir noteikts apģ ē rba kods, tikai tad, kad mē s tur bijā m, restorā nā neielaida vī rieti, kurš ieradā s š ortos, T-kreklā un č alē s, acī mredzot uzreiz pē c plkst. jū ra devā s vakariņ ā s. Labā k ir noskaidrot š o punktu reģ istratū rā .
Spa bijā m 2 reizes, pirmajā reizē devā mies “izmaksā t” sertifikā tu par 15 minū š u masā ž u, ko iedeva pie reģ istrā cijas. Un otro reizi pirms izbraukš anas nolē mā m savest kā rtī bā ā du pē c jū ras un sauļ oš anā s. Man patika, nav slikti par viesnī cas spa.
Animā cija viesnī cā ir viegla, mierī ga, vakaros pie bā ra skan dzī vā mū zika, tā pē c devā mies tur katru vakaru, lai vienkā rš i atpū sties, kaut ko iedzert, paklausī ties mū ziku, papļ ā pā t. Un tā pē c š ķ iet, ka ir Pilates, akva-zumba. Ja godī gi, es nekad tur neesmu bijis, tā pē c nevaru neko par to pateikt.
Arī mū su atvaļ inā jums bija viegls, rā ms, no rī ta un vakarā devā mies uz pludmali, vai atpū tā mies pie baseina, pā ris reizes bijā m spa un vakaros baudī jā m dzī vo mū ziku.
Tomē r kā du dienu spī dē ja ceļ ojums uz Meteoru. Neticami skaista vieta, elpu aizraujoš a, kad uzkā pjat klosteros, kas atrodas uz akmeņ iem. Plus piedevā m vienkā rš i apbrī nojams gids Panajotis, ar kuru tik garš ceļ ojums paskrē ja vienā mirklī , viņ u klausī ties ir prieks. Liels paldies, ekskursijas organizā cija ir lieliska. Un vienu dienu pavadī jā m pā ris stundas iepē rkoties, devā mies uz Enigma centru, vairā kas reizes dienā kursē bezmaksas marš ruta autobuss no blakus esoš ā s Athos Palace viesnī cas. Braucā m pusdienlaikā , 12:40 bija izbraukš ana, no rī ta paspē jā m aizbraukt lī dz jū rai nopeldē ties. Centrā mums tika dotas 3 stundas, ar to mums pilnī gi pietika, kamē r daž i tū risti uzkavē jā s ilgā k. Nopirkā m visu, ko gribē jā m, labu, varē tu teikt specializē tu centru, paē dā m arī zivju restorā nā pie tirdzniecī bas centra.
Mū su atvaļ inā jums, var teikt, paskrē ja nemanot. Priecā jamies, ka izvē lē jā mies š o viesnī cu, atpū tusies gan miesā , gan dvē selē , skaista vieta, lieliska apkalpoš ana, daudzveidī gs ē diens, animā cija, kopumā viss pieklā jī gā lī menī . Paldies par pā rē jo.
аватар evg.tatarenko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba diena visiem. Vē lamies pastā stī t par brī niš ķ ī go viesnī cu Agen Melatron, kurā kopā ar vī ru pavadī jā m neaizmirstamas brī vdienas. Mums ar vī ru ir ļ oti svarī gi, lai viesnī ca nebū tu ī paš i liela, mā jī ga un bū tu kur pirms gulē tieš anas izstaigā t teritoriju. … Tomēr ▾ Laba diena visiem. Vē lamies pastā stī t par brī niš ķ ī go viesnī cu Agen Melatron, kurā kopā ar vī ru pavadī jā m neaizmirstamas brī vdienas. Mums ar vī ru ir ļ oti svarī gi, lai viesnī ca nebū tu ī paš i liela, mā jī ga un bū tu kur pirms gulē tieš anas izstaigā t teritoriju.
Mū su viesnī ca mums bija pā rsteidzoš i piemē rota. Viesnī cas teritorija sastā v no divā m daļ ā m: augš ē jā s un apakš ē jā s, kuras no augš as atdala ceļ š , bet no apakš as savieno pazemes tunelis. Mē s palikā m augš ā , ļ oti klusā istabā ar skatu uz baseinu. Bija ē rti, ka mū s izvadā ja pa teritoriju ar elektromobili: pusdienā s a la carte tavernā pie jū ras vai iestā dē ar itā ļ u virtuvi, un, protams, uz pludmali. Pludmale ir tikai š ī s vietas izcilā kā vieta. Apbalvots ar zilo karogu par izcilo tī rī bu. Smiltis baltas, ieeja jū rā maiga, ū dens zils. Mē s ar vī ru paņ ē mā m 2 sauļ oš anā s krē slus un lietussargu par 8 eiro uz dienu. Bija ē rti, ka par tā m varē ja samaksā t atvaļ inā juma beigā s ar karti reģ istratū rā .
Katrā viesnī cas daļ ā ir savs restorā ns, kas ir ļ oti ē rti. Dzī vojā m ē kā praktiski netā lu no restorā na, tā pē c brokastī s un vakariņ ā s gā jā m kā jā m. Restorā na virtuve ir pā rsteidzoš a, katru dienu jauns. Tik daudz daž ā du ē dienu atvaļ inā jumā sen neesam redzē juš i. Jū ras veltes, gaļ as ē dieni, salā ti, sieri, saldumi, augļ i katrai gaumei. Viss vienmē r ir svaigs un ļ oti garš ī gs. Dzē rieni restorā nā par papildu samaksu. Mē s tos ņ ē mā m tikai vakariņ ā s. Pilnī gi saprā tī ga cena par ū deni un vī nu - apmē ram 15 eiro par diviem. Svaigi spiestas sulas, tē jas, kafija un ū dens brokastī s ir bez maksas.
Pastā stī š u nedaudz par viesnī cas teritoriju. Teritorijā ir daudz baseinu ar jū ras ū deni. Tā pē c baseini vienmē r bija gandrī z pustukš i un radī ja komfortablus apstā kļ us peldē š anai. Gandrī z katram baseinam ir savs bā rs. Viesnī cu ieskauj zaļ umi un ziedi. Ī paš i vakarā aromā ti pastiprinā jā s un bija prieks te staigā t.
Apkā rtnē atrodas Kallithea ciems ar daudzā m kafejnī cā m un krodziņ iem. Mē s tur bijā m pā ris reizes. Aizbraucā m arī uz nā kamo krā š ņ ā ko un senā ko ciematu Afytos. Tur katrs akmens dveš vē sturi.
Iepirkš anos sev organizē jā m t/c Enigma. Vajadzē ja suvenī rus un gardu vī nu. Ļ oti ē rti, ka katru dienu pē c grafika kursē bezmaksas autobuss turp un atpakaļ .
Esam ļ oti apmierinā ti ar saviem svē tkiem un novē lam visiem to paš u. Ieteicama viesnī ca Agen Melatron.
аватар filatova.zanna
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ar vī ru atpū tā mies Egejas Melatronā , Halkidiki pirmajā pirkstā , Kasandrā . Bē rni mums uzdā vinā ja kuponu mū su 50 gadu jubilejai, paldies viņ iem par š o neaizmirstamo ceļ ojumu. Es vē los dalī ties savā s emocijā s, cenš oties meklē t. … Tomēr ▾ Ar vī ru atpū tā mies Egejas Melatronā , Halkidiki pirmajā pirkstā , Kasandrā . Bē rni mums uzdā vinā ja kuponu mū su 50 gadu jubilejai, paldies viņ iem par š o neaizmirstamo ceļ ojumu. Es vē los dalī ties savā s emocijā s, cenš oties meklē t.
Tā kā maijā atpū tā mies, bijā m nedaudz nobaž ī juš ies, ka ejam ā rpus sezonas un jū ra bū s auksta, tač u mums par pā rsteigumu peldē jā mies un iedegā mies absolū ti ne sliktā k kā vasarā . Viesnī ca bija nesalī dzinā ma, š iks numurs ar skatu uz jū ru, reģ istrē joties mū s gaidī ja pudele vī na un augļ i, kā kompliments no viesnī cas.
Viesnī cas teritorija ir tikai pasaka, kopta un skaista, maijā viss zied un smarž o, nav iespē jams uzkā pt.
Restorā na ē diens ir brī niš ķ ī gs! Š efpavā rs ir vienkā rš i mī ļ š , komunicē ar visiem viesiem, bildē jas, ir tik patī kami redzē t, ka cilvē ki bauda savu darbu, restorā nā vienmē r vakariņ ā m bija tematiska ē dienkarte, atpū tas laikā izdevā s izmē ģ inā t visu, sā kot no jū ras veltē m un beidzot ar khinkali !! !
Pludmale pie viesnī cas ir lieliska, sauļ oš anā s krē sli bija par papildus samaksu, man ļ oti patika seifu klā tbū tne tieš i uz pludmales saulessargiem, viss ģ eniā lais ir vienkā rš s!
Atpū tas laikā piepildī jā s mans sapnis apmeklē t Grieķ ijas galvaspilsē tu Atē nas, pē c gida ieteikuma nolē mā m doties divu dienu ekskursijā Atē nas-Meteora un nemaz nenož ē lojā m, divas spilgtā kā s un iespaidī gā kie Grieķ ijas apskates objekti vienā atvaļ inā jumā , proti, divā s dienā s! Pat manu mī ļ oto vī ru, kurš nebija tas dedzī gā kais ekskursiju cienī tā js, ļ oti iespaidoja Meteora un, protams, Atē nu Akropole. Kopumā svē tki izvē rtā s lieliski, paldies visiem, kas tajos piedalī jā s, proti, mū su bē rniem, personā lam un viesnī cas Aegean Melatron vadī bai!
аватар yana-2709
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Lai atpū tniekiem, tā pat kā mums, tas nebū tu pā rsteigums, ar ko nā ksies saskarties un tas neaizē notu jū su atvaļ inā jumu, mē ģ inā š u aprakstī t sī kā k. Ī paš i tiem, kas pieraduš i pie servisa Grieķ ijas salā s, š eit viss ir savā dā k. … Tomēr ▾ Lai atpū tniekiem, tā pat kā mums, tas nebū tu pā rsteigums, ar ko nā ksies saskarties un tas neaizē notu jū su atvaļ inā jumu, mē ģ inā š u aprakstī t sī kā k. Ī paš i tiem, kas pieraduš i pie servisa Grieķ ijas salā s, š eit viss ir savā dā k. Pirmā s vakariņ as 26.06 top restorā nā : ko jū s gaidā t no vakariņ ā m uz jū ras zivī m un jū ras veltē m; ī stenī bā cū ka un vista, bezgarš ī ga dā rzeņ u zupa, niecī ga augļ u izvē le, un tas ir negatavs. Vakariņ ot gribē jā m nevis iekš telpā s, jo lapseņ u dē ļ bija jā iet uz zā li. Š ajā viesnī cā jū s jū taties kā pionieru nometnē ar vairā kiem ierobež ojumiem un aizliegumiem. Vakariņ ā s stingrs apģ ē rba kods, vasaras kurpes vī rieš iem nav atļ autas, neskatoties uz to, ka ir ļ oti karsts. Uz jautā jumu, ko darī t, visus apavus ar atvē rtiem purngaliem un 48. izmē ra apavus š eit iegā dā ties ir nereā li, atbilde ir nā c uz vakariņ ā m pē c 21:00, pē c slē gš anas. Tā tad jū s redzat š o vā rdu spē li, zeķ es zem sandalē m, sporta kedas zem baltā m vasaras biksē m. Cilvē kam jau ir apnicis biroja apģ ē rbs un apavi, un š eit viņ š atkal ir spiests uzvilkt apavus. Neskatoties uz to, ka pats restorā ns neievē ro deklarē to apģ ē rba kodu. Pirmā s brokastis atkal apmulsuš as. Brokastis ir kā standarta ceļ malas trijotne Eiropā . Konditorejas izstrā dā jumi ir nepietiekami izcepti, sazinoties ar vadī tā ju, ka kruasā ni nevar bū t balti un jē li iekš ā , un kā rtainā s ar rozī nē m staipā s, jo mī kla ir jē la, saņ ē ma atbildi, ka š is ir grieķ u mī klas izstrā dā jums un tam jā bū t, galvenais ka garoza uz puffiem , un kas nav cepts iekš ā ir norma. Bē rniem ļ oti garš o pankū kas, tā s š eit neē da, jo tā s ir kā "gumijas". Š ķ iet, ka viesnī ca ietaupa uz visu. Negatavi augļ i, bezgarš ī gi konditorejas izstrā dā jumi un tā tā lā k, cilvē ki neē d un nekā du izdevumu. No augļ iem brokastī s, sasmalcinā tu kivi, apelsī nu, greipfrū tu; ā boli un bumbieri. Uz jautā jumu: kur ir arbū zs, melone, atbilde ir tikai vakariņ ā s, tā da ir viesnī cas koncepcija. Tā ir viņ u standarta atbilde, raustiet plecus un sakiet, ka viņ iem tā da rutī na. Tā nu mē s devā mies uz tirgu pē c arbū ziem un augļ iem. Š ampanietis tikai svē tdienā s, par sā lī tā m sarkanā m zivī m brokastī s nesapņ ojiet, nekā das svaigas sulas, tikai iepakotas sulas. Mums vairā k patika restorā ns viesnī cas apakš ā , ē rtais plauktu izvietojums ar ē dieniem, veikli jaunieš u viesmī ļ i. Treš ajā uzturē š anā s dienā vakariņ ā s parā dī jā s ķ irš i un aprikozes. Divu nedē ļ u uzturē š anā s laikā prieku sagā dā ja tikai č etras vakariņ as: bija labas zivis un jū ras veltes. Kad restorā na darbinieks sagriež porcijā s zivi vai citu produktu, š ķ iet, ka viņ š "izrauj no sirds", zivs tiek tieš i nokasī ta no naž a, tā ds plā ns gabaliņ š . Ar alkoholu situā cija ir tā da pati, š ampanietis svē tdien brokastī s pie ieejas restorā nā ir viena treš daļ a glā zes. Bū tu labā k viņ u neapkaunotu un pilnī bā izslē gtu, nekā mē ģ inā tu visu viesnī cu pacienā t ar "vienu" pudeli. Un nebrī nieties, ja jums pie ieejas tiek prasī ts dzert un neienest restorā nā alkoholu, kā to darī ja augstā kā s klases restorā na Nikos menedž eris, pieprasot, lai mē s iedzeram sakē pie ieejas un tad ejiet garā m. Kad tu sā c aizvainot, viņ š it kā izdara labu un ļ auj tev paiet garā m. Ļ oti nepatī kams cilvē ks. Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka, ja jū su bē rns pē kš ņ i vē las paņ emt lī dzi vienu ā bolu vai bumbieri, viņ š jū s apturē s pie izejas un parā dī s ar pirkstu uz zī mi, ka pā rtiku nav atļ auts izņ emt. Un viņ i piespiedī s jū s atdot augļ us vai ē st tos restorā nā . Tas viss pazemojoš ā veidā . Tas pat neņ em vē rā , ka š ī s ir pirmā s vakariņ as un atpū tnieks nebija pazī stams ar š o noteikumu. Restorā nā vadī tā ji tā vietā , lai uzraudzī tu ē diena kvalitā ti, piemē ram, Cerberus, iztī ra acis, lai neviens nepaņ emtu lī dzi sviestmaizi. Mē s noskatī jā mies attē lu, kurā pusmū ž a vī rietis un sieviete paņ em ā bolu un banā nu, tā pē c vadī tā js viņ us dzenā ja cauri visam restorā nam, panā kot pie izejas un aizvedot augļ us. Ja tiek dota komanda stipri taupī t, tad pagatavo vakariņ as ē dienkartē kā ē damistabā : pirmais, otrais un "kompots", ā bols vienā rokā un ļ aujiet cilvē kam izlemt ē st to vakariņ ā s vai sā kt savu rī tu pludmalē pulksten 7:00 ar to. Vakarā viņ i gaidī ja bē rnus no mini kluba sauļ oš anā s krē slos pie baseina, viesnī cas strā dnieks ar ziedlapiņ u uz sejas, ar balinā tā ja spaini rokā s, tieš i mū su priekš ā viņ š ielē ja trī s glā zes baseins lielā veidā , kā rezultā tā vē jiņ š bija mū su virzienā , balinā tā js degunā : (. Un no rī ta bē rns nirstot izņ em no apakš as š o hloru, ar jautā jumu, vai tas ir sā ls . Recepcijā izskanē ja piezī me, jo pirmo reizi sastopamies ar to, ka hloru neatš ķ aidī tā veidā ielej baseinā un tad atpū tnieki to izš ķ ī dina ar kā jā m. Neskatoties uz to, ka baseins ir paredzē ts bē rniem un dziļ ums no mazā kā palielinā s lī dz 1.4m. Rezultā tā mū su komentā ri netika ņ emti vē rā , jo tas katru dienu gulē ja un gulē ja apakš ā . Pē c kā rtē jā aicinā juma un demonstrā cijas 10:00 par hlora pā rpilnī bu apakš ā , tas tika noņ emts no apakš as un atbildī gajam par baseiniem iemā cī ja to labā k izkliedē t un vē lams uz gaiš ā s daļ as, lai tas nebū tu pamanā ms. Pē c vairā kiem neveiksmī giem mē ģ inā jumiem mainī t mū su uzturē š anos š ajā viesnī cā uz labo pusi un rezultā tā uzlabot viesnī cas kvalitā ti (parastā s viesnī cā s viņ i vienmē r uzklausa atpū tnieku viedokļ us), š eit viņ iem ir attaisnojumi visam un jū su lū gumi un vē lmes nevienu neinteresē . Ja ikdienā jū su miegu netraucē satiksmes troksnis, tad viesnī cas augš daļ ā , trokš ņ a dē ļ jums tiks liegta iespē ja gulē t ar atvē rtu balkonu. Lai gan odu pā rbagā tī ba un tī klu trū kums uz logiem tik un tā neļ aus atvē rt. Miegs zem gaisa kondicionē tā ja trokš ņ a ir garantē ts. Odu atbaidī tā js bē rnam ir obligā ts, pirmajā vakarā nelietoja, bē rni visi sakosti. Ja jū su bē rns ir jaunā ks par 18 gadiem, ieeja sporta zā lē un iekš telpu baseinā ir aizliegta pat tad, ja jū s esat pavadī bā . Informā cijai, sauļ oš anā s krē sli pludmalē : 25 € (4 sauļ oš anā s krē sli un ā das spilvens; 2.3, 4 lī nija-8 € (2 sauļ oš anā s krē sli un lietussargs), zā lienā aiz krū miem -5 € (2 sauļ oš anā s krē sli un lietussargs ). neseko, putnu ekskrementi un barī bas traipi un citas lietas jā nomazgā paš iem. No plusiem š ī ir jū ra, š iki. Diezgan labs ģ imenes numurs, ar divā m vannasistabā m, veļ as maiņ a katru reizi. Citā dienā kā rtī ga tī rī š ana. Matrač a pā rvalks uz celofā na pamatnes, guļ kā uz eļ ļ as drā nas Š ausmī gi rupjš un nedraudzī gs darbinieks izrakstī š anā s laikā Aizmirsu pasū tī t agrā s brokastis, zvanī ja uz reģ istratū ru 24:00, saņ ē ma atbildi, ka ir par vē lu pasū tī t brokastis. Uz lū gumu pē c palī dzī bas ar bagā ž u 5:50- nav kas palī dz, darbs sā kas 7:00 Un kā gribi velc koferus no 2. stā va nevienam nerū p. Pirmajam laikam redzu, ka izejot no viesnī cas atbildē ja, galvu nepaceļ ot, izbā zot no viesnī cas ziepju maisu, pat nevē lot labus ceļ us un uzaicinā jumus ciemos vē lreiz. Grieķ ija ir ā rkā rtē ja, bet mē s nekad neatgriezī simies š ajā viesnī cā , ir pā rā k daudz negatī vo.
Хлор в детском бассейне вечером Тот же хлор  утром Круасаны, дожаренные на следующий день после жалобы, на их бледность и
аватар neda77.m
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pagā juš ajā gadā ar ģ imeni devā mies uz Grieķ iju. Mē s devā mies uz Halkidiki pussalu pē c Kasandras pirmā "pirksta". Bija pilnī bā sajū smā ! Lieliska daba, tī ra jū ra, silta saule, viss, kas nepiecieš ams neaizmirstamai atpū tai! Lidostā mū s sagaidī ja uzņ ē muma darbinieki, pavadī ja lī dz autobusam, meitenes pastā stī ja daudz interesantas un noderī gas informā cijas par valsti. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā gadā ar ģ imeni devā mies uz Grieķ iju. Mē s devā mies uz Halkidiki pussalu pē c Kasandras pirmā "pirksta". Bija pilnī bā sajū smā ! Lieliska daba, tī ra jū ra, silta saule, viss, kas nepiecieš ams neaizmirstamai atpū tai! Lidostā mū s sagaidī ja uzņ ē muma darbinieki, pavadī ja lī dz autobusam, meitenes pastā stī ja daudz interesantas un noderī gas informā cijas par valsti. Viesnī cā mū s sagaidī ja viesnī cas gidi, palī dzē ja reģ istrē ties, un visas brī vdienas bija ļ oti uzmanī gs pret mums! Paldies visiem par to! Tagad es jums nedaudz pastā stī š u par viesnī cu, kurā pavadī jā m atvaļ inā jumu. Mē s izvē lē jā mies Aegean Melathron Thalasso Spa viesnī cu. Lieliska viesnī ca ar lieliskā m ē rtī bā m. Numurs ir iekā rtots elegantā stilā , no kura paveras lielisks skats uz jū ru. Mū su numuru kategorija bija Double Superior Sea View. Numuri ir aprī koti ar visu nepiecieš amo: gaisa kondicionieris, fē ns, dvieļ i, satelī ta TV. Pati telpa ir plaš a un gaiš a. Viesnī cas teritorija ir krā š ņ a. Viesnī cā ir 9 peldbaseini, viss ū dens sportam, bē rnu klubs, restorā ni, bā ri, mini tirgus un daudz kas cits. . Skaistā kā zaļ ā zona un brī niš ķ ī gas ainavas, kas paveras jū su acī m no viesnī cas. Tī ra smilš u pludmale ar debeszilu, siltu ū deni. Pludmalē par papildus samaksu var izmantot sauļ oš anā s krē slus un saulessargus. Viesnī cas virtuve ir Vidusjū ras virtuve, un es jums pateikš u, ka tā ir ļ oti garš ī ga un daudzveidī ga. Ē dienu izvē le tieš ā m ir lieliska un katrs viesis varē s izvē lē ties ko sev tī kamu. Ē dā m pē c HB sistē mas, tas ir, brokastis un vakariņ as ir iekļ autas. Ļ oti biež i mē s pusdienojā m tuvē jā pilsē tiņ ā , ko sauc Kallithea. Š ajā pilsē tā ir krā š ņ i tradicionā li krodziņ i, kuros var ē st gan jū ras veltes, gan daž ā dus gaļ as ē dienus. Kopumā Kalithea ir diezgan dzī va tū ristu pilsē tiņ a. Kur var pastaigā ties gan dienā , gan vakarā , ir arī izklaides bē rniem. Ļ oti daudz daž ā du kafejnī cu, bā ru un daž ā du izklaides vietu. Mums ļ oti patika Kalithea! Vē los nedaudz pastā stī t par Spa centru, kas atrodas viesnī cā . Mē s ar vī ru devā mies uz spa, kamē r mū su bē rni izklaidē jā s bē rnu klubā . . Mums noteikti bija neaizmirstams piedzī vojums! Plaš s daž ā du programmu klā sts. Pieredzē juš i meistari ļ ā va mums atpū sties un iegū t jaunus spē kus! Mū su atvaļ inā jums izdevā s lieliski! ! ! Nā kamo atvaļ inā jumu noteikti pavadī sim Grieķ ijā !
Parādīt vairāk »


iemiesojums larisa28591
gribu iet
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums Tatiana_ua
Labdien! Pastāsti man, lūdzu, kāda ir ūdens un gaisa temperatūra 20. septembrī - oktobra sākumā. vai viesnīcā ir numuriņi ar virtuvi: vajag normālu ledusskapi ar nelielu sarmu.kameru un vēlams plīti. vai istabā ir iespējams izmitināt 4 pieaugušos un 2 bērnus līdz 3 gadu vecumam? Paldies!
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен по обе стороны дороги, соединяется подземным переходом. Идеально подойдет для комфортного эксклюзивного отдыха. Проведен косметический ремонт в номерах и в холле в 2013 году.

Atrašanās vieta П-ов Кассандра, в 3 км от курортного посёлка Каллифея, в 90 км от аэропорта «Македония» г. Салоники. Автобусная остановка в 30 м. Курсируют автобусы до Салоник и до Калифеи и Пальюри (8 раз в день).
Pludmales apraksts Пляж протяженностью 200 м.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На территории 9 открытых бассейнов (8 — с морской, один из них с джакузи и 1 — с пресной водой), крытый бассейн с подогревом (пресная вода), 3 конференц-зала, магазин, 2 лобби-бара и бар на пляже, 3 бара у бассейнов, 4 ресторана (1 а la сarte), мини-маркет, гостиная с ТВ, магазины. Есть камера хранения багажа, факс/ксерокс (платно), кондиционер, отопление. Стойка регистрации работает круглосуточно. Доступны гладильные услуги (платно), доставка прессы, еды и напитков. Есть русскоязычный персонал. По территории отеля курсируют электромобили.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Есть 2 детские площадки, 2 детских бассейна, детская анимация, мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports В отеле — игровая комната, дартс, уроки тенниса, снаряжение для тенниса (платно), каноэ (платно). Есть вечерняя программа..
  • galda teniss
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Роскошный отель состоит из 2-х центральных корпусов, двухэтажных и одноэтажных бунгало. В отеле 255 номеров.

Istabās

меблированный балкон или патио, кондиционер, бесплатный Wi-Fi, ЖК-телевизор со спутниковыми каналами, ежедневная уборка, чайник для приготовления чая или кофе, телефон, сейф, ванная комната с косметическим зеркалом, банными принадлежностями, феном и телефоном, холодильник

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese P.O Box 107, 63077 Kallithea Chalkidiki
Tālruņi: Tel: +30 2374020820 Fax: +30 2374020544
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой, йогой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).