Anthemus Sea Beach Hotel & Spa 5*– Atsauksmes

30
Novērtējums 8.610
№1 viesnīcas reitingā Halkidiki — Sitonija
8.1 Numurs
8.4 apkalpošana
8.7 Tīrība
7.9 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Elhas krasta pašā jūras krastā, nelielā līcī, dažu minūšu gājiena attālumā no lieliskās smilšu pludmales. Atrodas 7 km no Neos Marmaras, 12 km no Nikiti. Autobusa pietura 100 m Viesnīca piemērota gan ģimenēm ar bērniem, gan jauniešiem.Vairāk →
аватар Iryna_mm
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atbilst 5 zvaigznē m, ī paš i gribu izcelt SPA. Jū ras piekraste pie viesnī cas ir vairā k piemē rota ģ imenē m ar maziem bē rniem (sekla un droš a, vienmē r ir glā bē ja uzraudzī ba). Daba ir neticami skaista. Numuri ir ē rti, un kopumā viesnī ca bija patī kama. … Tomēr ▾ Viesnī ca atbilst 5 zvaigznē m, ī paš i gribu izcelt SPA. Jū ras piekraste pie viesnī cas ir vairā k piemē rota ģ imenē m ar maziem bē rniem (sekla un droš a, vienmē r ir glā bē ja uzraudzī ba). Daba ir neticami skaista. Numuri ir ē rti, un kopumā viesnī ca bija patī kama. Ē diens ir visaugstā kajā lī menī , kā arī var doties uz krogu paš ā jū ras krastā , kuras ē dienkartē ir lieliska virtuve un svaigi nozvejotas zivis. Netā lu no mazā s pilsē tiņ as Neos Marmaras, kur katru stundu kursē bezmaksas transfē rs tieš i no viesnī cas. Labi attī stī ta infrastruktū ra. Uz vietas jū s varat iznomā t automaš ī nu vai iznomā t laivu pastaigai pa jū ru. Katru vakaru viesnī cā (tā sauktajā brī vdabas amfiteā trī ) notiek animatoru teatralizē ti priekš nesumi citā stilā , kas ir interesanti gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Ir liels tenisa korts, rotaļ u laukums, daudzi veikali, 2 peldbaseini un 2 bā ri. Bija brī niš ķ ī gi iespaidi un atmiņ as par svē tkiem. Iesaku visiem!
аватар PAlexandra
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jau 2 gadus pē c kā rtas savai vasaras atpū tai izvē lamies viesnī cu Anthemus Sea. Vieta ļ oti laba, katru reizi priecē ar savu komfortu un draudzī gumu. Es vē los pateikt milzī gu paldies š ī s viesnī cas personā lam par kvalitatī vu apkalpoš anu un tū lī tē ju atbildi uz daž iem pieprasī jumiem. … Tomēr ▾ Jau 2 gadus pē c kā rtas savai vasaras atpū tai izvē lamies viesnī cu Anthemus Sea. Vieta ļ oti laba, katru reizi priecē ar savu komfortu un draudzī gumu. Es vē los pateikt milzī gu paldies š ī s viesnī cas personā lam par kvalitatī vu apkalpoš anu un tū lī tē ju atbildi uz daž iem pieprasī jumiem. Reģ istratū rā ir krieviski runā još a meitene - Daniela, vai arī varat sazinā ties ar viesnī cas gidu, kas palī dzē s jebkurā jautā jumā , pat iztulkos informā ciju cilvē kiem, kuri nerunā sveš valodu. Restorā nā ir arī krieviski runā još a meitene - Diā na. Ē diens izcils, daudzveidī ga ē dienkarte, katru dienu kaut kas jauns bufetē . Braucā m atvaļ inā jumā kā ģ imene, mums ir divi bē rni, vienam 6, otram 13. Braucot izdomā jā m, ka bū tu problemā tiski atpū sties paš iem, jo ​ ​ vajag bē rnus pieskatī t, bijā m. patī kami pā rsteigts, ka viesnī cas teritorijā strā dā animatoru grupa, kas aizrauj bē rnus daž ā dā s spē lē s.
Tā pat mū su viesnī cas gids stā stī ja par vasaras nometni bē rniem Grieķ ijā ar angļ u aizspriedumiem - dienas nometni, kurā bē rni ne tikai izklaidē jas, bet arī mā cā s, un ieteica tur pierakstī t bē rnus. Lai maksimā li izmantotu laiku gan viņ iem, gan mums, viņ i to arī darī ja. Bē rni devā s uz nometni divas dienas, un mē s no mū su pā rstā vja devā mies ekskursijā uz Atē nā m. Garais ceļ š mū s nemaz nebiedē ja, viss noritē ja gludi un apbrī nojot ekskursiju, mē s ar vī ru ieradā mies viesnī cā un pat, kas nav mazsvarī gi, bija laiks vakariņ ā m.

Mums bija lieliskas ģ imenes brī vdienas, visi bija apmierinā ti.
аватар julia.uralgirl
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska klusa vieta ar š iki sakoptu teritoriju, kas paredzē ta ģ imenē m ar bē rniem – to visu var teikt par Anthemus Sea viesnī cu. Kalni, jū ra, priedes, olī vas. Apdzī votu vietu tuvumā nav. No lidostas lī dz viesnī cai jā brauc apmē ram 2 stundas, bet ē rtā autobusā š ī ir kā papildus ekskursija pa Grieķ ijas skaistumiem. … Tomēr ▾ Lieliska klusa vieta ar š iki sakoptu teritoriju, kas paredzē ta ģ imenē m ar bē rniem – to visu var teikt par Anthemus Sea viesnī cu. Kalni, jū ra, priedes, olī vas. Apdzī votu vietu tuvumā nav. No lidostas lī dz viesnī cai jā brauc apmē ram 2 stundas, bet ē rtā autobusā š ī ir kā papildus ekskursija pa Grieķ ijas skaistumiem.
Jauka strū klaka, nopļ auti zā lieni, palmas un mandarī ni vairoja prieku par ieraš anos Grieķ ijā un pareizo izvē li par viesnī cas iegā di. Personā ls reģ istratū rā ir ļ oti produktī vs, mani ā tri ievietoja plaš ā tī rā telpā ar skatu uz jū ru (ir arī citas telpas ar skatu uz baseinu). Grieķ u stils bija arī istabā (lakonisks, vienkā rš s, mā jī gs), bet man vissvarī gā kais bija, lai istaba bū tu tī ra un vannas istaba arī .
Izlasot neglaimojoš as atsauksmes par ē dienu š ajā viesnī cā , baidī jos apstiprinā t lasī to, bet par laimi velti. Visa ir daudz un viss ir garš ī gs. Vē lā k kļ uva skaidrs, ka ē dienkarte ir diezgan vienmuļ a, bet nolē mu ē st katru dienu, vienu no piedā vā tajā m, un sanā ca garš ī gi un daudzveidī gi. Dzē rieni tač u ir apmaksā ti. Es pusdienoju krodziņ ā , kas atrodas teritorijā . Tas tur ir garš ī gi!
Pludmale lieliska, smilš aina, bet nav liela, bet mā jī ga, kā jau viss š ajā viesnī cā . Jū ra silta un skaidra, var redzē t zivis.
Vakaros skanē ja klusa mū zika, bija sarī koti grieķ u vakari, viss patika, nebija garlaicī gi. Viesnī cas klusā , mē renā , nesteidzī gā atmosfē ra jau ir relaksā cija.
Tuvā kā pilsē ta Neos - Marmaras ar autobusu var sasniegt 15 minū š u laikā , arī izklaide, burvī ga pilsē ta.
Lielā kais iespaids palicis no ekskursijas uz Meteoru. Lieliska vieta, ļ oti interesanta, iesaku. Biju arī uz Salonikiem un kruī zā "St. Athos''. Neticami, iesaku visiem!
Kopumā svē tki bija izdevuš ies. Maksa par visu gadu.
вид с балкона ванная
аватар m.vanushkina
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ar vī ru un meitu atpū tā mies maija beigā s viesnī cā Anthemus Sea. Cik ā tri dienas paskrē ja. . . Pirmkā rt, novē rtē jā m apstā kļ us bē rniem, ļ oti labus, ī paš i animā ciju vakaros. Katru dienu jauna izrā de amfiteā trī neticami mā jī gā atmosfē rā . … Tomēr ▾ Ar vī ru un meitu atpū tā mies maija beigā s viesnī cā Anthemus Sea. Cik ā tri dienas paskrē ja. . .
Pirmkā rt, novē rtē jā m apstā kļ us bē rniem, ļ oti labus, ī paš i animā ciju vakaros. Katru dienu jauna izrā de amfiteā trī neticami mā jī gā atmosfē rā . Arī visas dienas garumā bē rni spē lē jā s vai nu pludmalē , vai arī bē rnu istabā ar animatoriem. Mū sē jie (4 un 6 gadi) pat piedalī jā s gleznu tapš anā , kas pē c tam mī ļ i rotā bē rnu istabu.
Mums ar vī ru ļ oti patika viesnī ca, un pē c mū su prasī bā m tā pilnī bā iederē jā s - klusa un relaksē još a atpū ta mums un maksimā la uzmanī ba mū su meitenē m, lai nav garlaicī gi. Pievē rš os arī ē dienam galvenajā restorā nā "ELIA".
Virtuve visaugstā kajā lī menī . No rī tiem ir 2 veidu svaigas sulas, bē rniem ir siltas pā rslas ar pienu, liela augļ u izvē le brokastī m un vakariņ ā m. Restorā nā ir arī ī paš a sadaļ a, kurā varat izvē lē ties diē tisko ē dienu.
Teritorija ir kā botā niskais dā rzs, viss apkā rt zied un smarž o, daudz zaļ umu un ziedu. Mans vī rs uz vienu dienu ī rē ja maš ī nu, mē s apbraukā jā m visu Sitoniju un Kasandru, kasē mums iedeva bē rnu sē deklī š us. Grieķ ija ir neticami skaista valsts! Esam pā rliecinā ti, ka š eit vē l atgriezī simies.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
No 15. lī dz 26. jū nijam atvaļ inā jumu ar vī ru Grieķ ijā , viņ i jau sen sapņ oja doties atvaļ inā jumā un otro medusmē nesi, bet tas nebija iespē jams, un tad beidzot tā da iespē ja radā s. Viesnī cu izvē lē jā mies ilgi, gribē jā m viesnī cu ar labu SPA un gā jiena attā lumā lī dz jū rai, aģ entū ra mums ieteica Anthemus Sea 5 zvaigznes, vispirms paskatī jos internetā atsauksmes par viesnī cā m, un nolē mu rezervē t. … Tomēr ▾ No 15. lī dz 26. jū nijam atvaļ inā jumu ar vī ru Grieķ ijā , viņ i jau sen sapņ oja doties atvaļ inā jumā un otro medusmē nesi, bet tas nebija iespē jams, un tad beidzot tā da iespē ja radā s. Viesnī cu izvē lē jā mies ilgi, gribē jā m viesnī cu ar labu SPA un gā jiena attā lumā lī dz jū rai, aģ entū ra mums ieteica Anthemus Sea 5 zvaigznes, vispirms paskatī jos internetā atsauksmes par viesnī cā m, un nolē mu rezervē t. Lidostā mū s sagaidī ja ļ oti labi, ceļ ā uz viesnī cu pavadī jā m 1 stundu 40 minū tes, pa ceļ am stā stī ja sengrieķ u mī tus, tā dus variantus vē l neesmu dzirdē jis. Viesnī ca man uzreiz ļ oti iepatikā s, plaš a zaļ ā zona, grezna smilš u pludmale, no viesnī cas 2 reizes dienā kursē mikroautobuss uz ciemu. Neos Marmaras. Š ajā pilsē tiņ ā bijā m pā ris reizes, ē dā m jū ras veltes tavernā jū ras krastā , virtuve ļ oti garš ī ga, man vispā r ļ oti garš o jū ras veltes, jo tā s tiek gatavotas Grieķ ijā . No izklaides viesnī cā bija dzī vā mū zika, latī ņ u mū zikas vakari, nokļ uva grieķ u vakarā . Vispā r nav garlaicī gi. Viesnī cā ir lielisks SPA centrs: ir iekš telpu apsildā ms baseins, dž akuzi, sauna, hammam, bezmaksas trenaž ieru zā le, masā ž as un sejas un ķ ermeņ a kopš anas procedū ras, relaksē još as vannas, viss, kas mums meitenē m nepiecieš ams. Izmē ģ inā ju Indijas galvas masā ž u un biju ļ oti apmierinā ta. Numurs bija "Superior" numurs ar skatu uz jū ru. Istabā ir visas ē rtī bas: personī gais kondicionieris, ledusskapis, bezmaksas Wi-Fi, kas mums, ī paš i vī ram, bija svarī gi, darbs pat atvaļ inā jumā lika par sevi manī t, droš s, fē ns, kafijas un tē jas komplekts, halā ti un č ī bas. Istaba tika tī rī ta katru dienu. Kopumā otrais medusmē nesis bija veiksmī gs, tagad plā nojam treš o)
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien! Vē los padalī ties ar iespaidiem par maijā pavadī tajā m brī vdienā m Anthemus Sea Hotel. Tā s bija neaizmirstamas divas paradī zes nedē ļ as! Mē s ar vī ru ilgi izvē lē jā mies viesnī cu medusmē nesim un kad nonā cā m Antemusā sapratā m, ka nekļ ū dī jā mies! viesnī ca, uz akmeņ iem, ziedos var uzņ emt satriecoš as fotogrā fijas. … Tomēr ▾ Labdien! Vē los padalī ties ar iespaidiem par maijā pavadī tajā m brī vdienā m Anthemus Sea Hotel. Tā s bija neaizmirstamas divas paradī zes nedē ļ as! Mē s ar vī ru ilgi izvē lē jā mies viesnī cu medusmē nesim un kad nonā cā m Antemusā sapratā m, ka nekļ ū dī jā mies! viesnī ca, uz akmeņ iem, ziedos var uzņ emt satriecoš as fotogrā fijas. Mē s rezervē jā m labsajū tas komplektu ar privā tu baseinu. Katru rī tu pamodos no putnu dziesmas zem loga un kafijas aromā ta (istabā ir kafijas automā ts), ko vī rs uzvā rī ja, viņ š ir mans romantiķ is. Mū su ceļ ojums sakrita ar manu dzimš anas dienu un bija ļ oti jauki, kad, atnā kuš i vakariņ ot uz restorā nu, man dā vanā no viesnī cas atnesa kū ku. . Par restorā nu runā jot : ) Viesnī cā ir garš ī ga virtuve, mums stā stī ja, ka š efpavā rs divas nedē ļ as divas reizes gadā pavada Atē nā s, apmeklē jot kvalifikā cijas celš anas kursus pie Michelin zvaigznē m saņ ē muš iem š efpavā riem un restorā nā Antemus pē c tam sagatavo ē dienkarti, ko piedā vā š ie visvairā k. slaveni pavā ri! ! Daudz laika pavadī jā m SPA, mums reizē ar vī ram tika veikta masā ž a. Tā ir pā rsteidzoš a sajū ta, kad tavs ķ ermenis atslā bst un tu zini, ka arī tavs dvē seles palī gs jū tas labi. Vakaros biež i pavadī jā m laiku bā rā ar dzī vo mū ziku pie glā zes laba grieķ u vī na. Kā ds varbū t teiks, ka viņ iem viesnī cā ir pā rā k mierī ga, izsvē rta atmosfē ra, bet pē c ilgas nogurdinoš as gatavoš anā s kā zā m tas ir tieš i tas, kas mums bija vajadzī gs. Paldies Antemus komandai par rū pē m par mū su pā ri! Esam jau rezervē juš i nedē ļ u septembrī , lai atzī mē tu mū su kā zu gadadienu : )
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар 75cdzaz9
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vienkā rš i brī niš ķ ī ga viesnī ca. Ļ oti tī rs. Liela un skaista teritorija. Visur ir daudz ziedu un koku. Ziedu smarž a ir visur. Tā pē c viesnī ca nav piemē rota alerģ iskiem cilvē kiem. Bet apgabals man ļ oti patika. Ļ oti labs pludmales bā rs. … Tomēr ▾ Vienkā rš i brī niš ķ ī ga viesnī ca. Ļ oti tī rs. Liela un skaista teritorija. Visur ir daudz ziedu un koku. Ziedu smarž a ir visur. Tā pē c viesnī ca nav piemē rota alerģ iskiem cilvē kiem. Bet apgabals man ļ oti patika.
Ļ oti labs pludmales bā rs. Pludmale atrodas tieš i blakus viesnī cai. Ļ oti sekla ieeja jū rā , lielisks variants bē rniem. Restorā nā ir stikla virtuve, un var redzē t, kā š efpavā ri gatavojas. Restorā ns ir ļ oti labs - tā vidū aug dzī vs koks. Ļ oti ē rtas mē beles. Laba atmosfē ra. Ir patī kami atrasties š ā dā restorā nā .
Telpu dizains parasti ir atseviš ķ s jautā jums. Š ķ iet, ka te katrā istabā tika ielikts gabaliņ š dvē seles. Ļ oti skaistas mē beles. Pie sienā m karā jas bildes, tu jū ties kā mā jā s. Ir pat numuri ar televizoru un privā tu ģ ē rbtuvi.
номер номер ванная бассейн номер номер номер номер
аватар Irina_MiaTravel
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika viesnī ca! Apciemoja viņ u reklā mas tū rē . Maiga ieeja jū rā , kas ir ļ oti ē rta bē rniem, bet ne ī paš i piemē rota pieauguš ajiem. jums jā iet dziļ i. Jū ra ir krā š ņ a. Teritorija ļ oti zaļ a, viss ziedos, man arī patika arhitektū ra! Istabas: mā jī gas, gaiš as, plaš as! Ē dinā š ana - brokastis + vakariņ as pē c "zviedru galda" sistē mas, bagā tī ga ē dienu izvē le. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca!
Apciemoja viņ u reklā mas tū rē .
Maiga ieeja jū rā , kas ir ļ oti ē rta bē rniem, bet ne ī paš i piemē rota pieauguš ajiem. jums jā iet dziļ i. Jū ra ir krā š ņ a.
Teritorija ļ oti zaļ a, viss ziedos, man arī patika arhitektū ra!
Istabas: mā jī gas, gaiš as, plaš as!
Ē dinā š ana - brokastis + vakariņ as pē c "zviedru galda" sistē mas, bagā tī ga ē dienu izvē le. Pē c atpū tnieku atsauksmē m: ē diens izcils, personā ls pieklā jī gs un smaidī gs!
SPA centrs!
Izgatavots austrumnieciskā stilā . Tiek piedā vā tas daudzas daž ā das procedū ras.
Es jū s brī dinu, tiem, kas vē las ballī ti, tad jū s š eit neesat,
tā kā viesnī cā animā cijas praktiski nav, tad arī izklaides nav. Tikai bē rniem vakaros ir diskotē ka!
Iesaku viesnī cu klusai, cienī jamai atpū tai pā riem un ģ imenē m ar bē rniem.
аватар venezianka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es pats rezervē ju viesnī cu. Nedē ļ u pavadī jā m Thassos un otro nedē ļ u bijā m "pieķ ē ruš ies" draugu izvē lei. Un viņ i izvē lē jā s š o viesnī cu ar ceļ ojumu aģ entū ras starpniecī bu. Viesnī cas vietnē es rezervē ju luksusa numuru ar skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Es pats rezervē ju viesnī cu. Nedē ļ u pavadī jā m Thassos un otro nedē ļ u bijā m "pieķ ē ruš ies" draugu izvē lei. Un viņ i izvē lē jā s š o viesnī cu ar ceļ ojumu aģ entū ras starpniecī bu. Viesnī cas vietnē es rezervē ju luksusa numuru ar skatu uz jū ru. Es prasī ju istabu ar terasi un lielā ku platī bu. Biju patī kami pā rsteigts, kad man atzvanī ja no Kijevas viesnī cas un noskaidroja manas vē lmes.
Viesnī cas teritorija pē c Eiropas viesnī cu standartiem nav ļ oti maza, bet pē c daudzu grieķ u "5" standartiem - maza. Ļ oti kopts. Viņ u dā rznieks ir jauns. Bet nerē ķ inieties ar ē nas klā tbū tni, tā ir skaidri redzama vietnē . Bet viss ir ļ oti glī ti.
Istaba ir lielā kā vilš anā s. Divstā vu mā ja. Plaš s, funkcionā ls. Bija. Var bū t. Pirms pā ris gadiem. 515. kab. Puse no atvilktnē m skapjos nefunkcionē , ​ ​ mē beles izgatavotas no lē ta MDF. Telpa 4 personā m, no traukiem - 3 glā zes, 3 tases. Ne vienu karoti. Vienai personai gultā ir viens spilvens. Tas ir, pieczvaigž ņ u viesnī cā nav nodroš inā ta spilvenu izvē le. Gultas pā rklā js uz gultas viss ir milzī gos traipos. Santehnika ar kaļ ķ i. Vannas istabā ir hidromasā ž as duš as panelis, mē s to neizmantojā m. Ir liela akrila vanna, bet nebija iespē jams nomazgā ties - kanalizā cijas problē mu dē ļ ū dens nā ca no bedres grī dā un ielē ja istabā . Uz griestiem ir daž i ģ ipš a traipi. Viss nav kritisks, pacieš ami. Bet mē s nesaņ ē mā m nekā du š armu, komfortu vai š armu no š ī s telpas. Luksusa apartamentiem viss ir kaut kā "tī rs un nabadzī gs".
Apkalpoš ana. Visi ir ļ oti pieklā jī gi, bet. . . bet ar to arī viss beidzas. Pē c problē mā m ar kanalizā ciju viņ a lū gusi izsaukt meistaru. Uzreiz ieradā s tehniķ is un visu salaboja. Tajā paš ā laikā viņ a prasī ja pā ris spilvenus un vē l vienu krū zi un glā zi. Lī dz vakaram, to visu nesagaidot, atgā dinā ju reģ istratū rā . Spilvenus atnesa, bet bez glā zes un krū zī tes bē rnam nodzī voja lī dz svē tku beigā m. Pirkts lielveikalā , nav lielas lietas. Notraipī tais gultas pā rklā js tika mainī ts treš ajā dienā , lai gan es to nepieminē ju.
Pludmale. Pē c kaimiņ u pludmaļ u smiltī m š ī s pludmales akmens skaidas lika vilties. Bet tas ir tikai lī dz ū dens malai. Tā lā k ir Halkidiki zelta smiltis. Jū ra ir brī niš ķ ī ga, mierī ga, silta. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi tiek apmaksā ti. No rī ta viņ i maksā ja pie bā ra pludmalē , tad viesmī lis atlaida no ķ ē dē m un slē dzenes lietussargu un sauļ oš anā s krē slu un - uz priekš u!
Restorā ns. Ē diens normā ls, neapmeloš u. Vienmē r ir izvē le. Mums patika aiziet par savu naudu uz krogu un restorā nu uz jumta. Mums bija apmaksā ta puspansija un uz š ī m vietā m var braukt, tad no č eka par pā rtiku tiks atskaitī ti 10 eiro par pieauguš o un 6 par bē rnu. Mums tur patika vairā k. Kluss, mierī gs, a la carte. Taverna bija ļ oti garš ī ga, restorā ns uz jumta - garš ī gs un radoš s : ), tā ds grieķ u fusion. Un nav š ī briesmī gā ē dnī cas trokš ņ a, gaidot, kad uzklā s galdu. Galvenais restorā ns ir ļ oti trokš ņ ains, un viesmī ļ i ir braukti. Kā du vakaru mē s vienkā rš i negā jā m vakariņ ā s, devā mies uz Neos Marmaras uz krogu. Man nav sū dzī bu par viesnī cas ē diena kvalitā ti. Kā ds rakstī ja par svaigā m sulā m brokastī s. . Tā s nav svaigas sulas. Tie ir vitamī nu kokteiļ i : ). Jupi sajauc ar svaigu sulu un svaigiem augļ iem un ogā m. Rezultā ts ir yupi ar mī kstumu : ). Es paņ ē mu ū deni.
Atmosfē ra. Viesnī ca nav ī paš i, bet trokš ņ aina. Troksnis ir ierasts fons visur – pludmalē , restorā nā , vakarā . Daž kā rt tiek pļ auti zā lieni, un arī tā ir skaņ a. Jū s to nevarat nogriezt - tur ir daudz zaļ umu : ). Visa viesnī cas dvē sele tika ieguldī ta zā lē , reģ istratū rā un koridorā .
Rezultā ts - viesnī ca ir parasta "č etriniece", bez lī kloč iem. Piemē rots bē rniem, ī paš i ar vecmā miņ ā m. Es negribē tu tur atgriezties otrreiz. Grieķ ijā esmu 19. reizi un noteikti zinu, ka š ī nav mana labā kā izvē le. Bet arī ne sliktā kais. Var redzē t, ka viesnī cai kaut kur trū kst finansē juma, kaut kur apsaimniekoš anas. Katrai telpai ir savas "ī paš ā s" problē mas. Draugiem trī s bija 4 krū zes, bet arī bez karotes. Domā ju, ka vadī bai vairā k jā pievē rš uzmanī ba sī kumiem, niekiem. . . Un viss izdosies. Antemus ir luksusa viesnī cai : ), bet ļ oti maza. Asni ir zā les un koridora formā . Un jumta restorā ns. Mums tur ļ oti patika : )
аватар katerina_T
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vasarā ar draugu izvē lē jā mies, kurp doties, un galu galā devā mies uz Halkidiki uz Anthemus Sea Beach Hotel & Spa, kas atrodas Sitonijas otrajā pirkstā . Par š o viesnī cu bija gandrī z visas labas atsauksmes, un tieš i Sitonija ir slavena ar savā m krā š ņ ajā m pludmalē m. … Tomēr ▾ Vasarā ar draugu izvē lē jā mies, kurp doties, un galu galā devā mies uz Halkidiki uz Anthemus Sea Beach Hotel & Spa, kas atrodas Sitonijas otrajā pirkstā . Par š o viesnī cu bija gandrī z visas labas atsauksmes, un tieš i Sitonija ir slavena ar savā m krā š ņ ajā m pludmalē m. Ceļ š no lidostas bija diezgan garš - pusotra stunda, bet diezgan pacieš ams: autobusi labi, kondicionieris, internets, arī pavadoš ā meitene kaut ko stā stī ja. Godī gi sakot, mē s bijā m noguruš i, tā pē c ī sti neklausī jā mies. Mū s iekā rtoja uzreiz, istaba bija pirmajā stā vā , un tū risti visu dienu vienkā rš i gā ja garā m, bet no otras puses, mums nebija jā iet pa garo gaiteni, lai izietu ā rā , mē s gā jā m pa taisno pa balkonu. , kas likā s ļ oti ē rti . Istaba plaš a, omulī ga, gultas ē rtas, kondicionieri savu darbu dara perfekti, televizora pults nestrā dā ja, bet viesnī cas personā ls momentā ni visu salaboja, vispā r, ja kaut kas neder, uzreiz visu izdarī ja. lai mū su atvaļ inā jums izdotos! Tī rī š ana istabā bija kvalitatī va, dvieļ i un veļ a tika mainī ta ik pē c 2 dienā m. Ē diens vienkā rš i izcils, ē dienu izvē le vienkā rš i reiba, galdā bija viss: zivis, visdaž ā dā kā gaļ a, putnu gaļ a un vienkā rš i pā rpilnī ba visā du labumu un augļ u. Dzē rieni protams tika apmaksā ti, bet cenas absolū ti adekvā tas! Man ļ oti patika a la carte restorā ns, tur ir garš ī gi omā ri, iesaku! Pludmale ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga, smiltis, sekla jū ra (vienmē r silta un labi iesildī ta), tā ir sekla un diezgan gara ir ideā la vieta ģ imenē m ar bē rniem. Pieauguš ajiem animā cijas viesnī cā praktiski nav, tač u tā nebija problē ma: viesnī cas autobuss katru dienu kursē ja uz tuvē jiem Neos Marmaras un Nikiti ciemiem - tas aizņ em apmē ram 5-7, nu, maksimums 10 minū tes. viņ iem (ar taksometru vē l ā trā k). Tur ir ļ oti skaisti, ir daudz tavernu, veikalu - ir kur pastaigā ties un izklaidē ties. Netā lu no viesnī cas atradā s Porto Carras osta - ļ oti skaista vieta, vietē jā s tavernas piedā vā ļ oti garš ī gus ē dienus, bet esiet uzmanī gi - viņ iem vienkā rš i ir milzī gas porcijas. Arī Porto Carras ir golfa nū ja, ja kā dam tas patī k. Tā pē c mē s absolū ti nebijā m vī luš ies viesnī cā un pat pievienojamies brī niš ķ ī gajā m atsauksmē m par to))) Š is tieš ā m ir augstas kvalitā tes 5, sā kot no lieliskā interjera un ē diena un beidzot ar draudzī gu personā lu, kas dara visu iespē jamo, lai jū s to darī tu. nav jā domā par neko un vienkā rš i jā izbauda atvaļ inā jums. Es domā ju, ka nā kamreiz atkal š eit!
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Karidi pludmale
Novērtējums 6.0
Grieķija, Halkidiki — Sitonija
Daba, Pludmales
Neos Marmaras ciems
Novērtējums 4.0
Grieķija, Halkidiki — Sitonija
Arhitektūra, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti

Отель расположен прямо на берегу моря побережья Элья, в небольшом заливе, в нескольких минутах ходьбы от превосходного песчаного пляжа. Находится в 7 км от Неос Мармарас, в 12 км от Никити. Автобусная остановка в 100 м. Отель подойдёт как для семейного отдыха с детьми, так и для молодёжи.

Atrašanās vieta Отель расположен в 95 км от аэропорта «Македония» г. Салоники.
Pludmales apraksts Пляж отмечен Голубым флагом ЕС. Вход в море пологий.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Детское меню и специальное меню для страдающих диабетом. Мини-маркет, ювелирный магазин, фото-магазин, 3 бутика с брендовой продукцией. Круглосуточная стойка регистрации. Экскурсионное бюро.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Lotus Oriental Spa-центр, сауна, хаммам, гидротерапия, массаж, процедуры для лица и тела: пилинг, скраб, расслабляющие ванны, компрессы, Thalgo био-морское лечение, экзотические ритуалы и др.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 200 номеров: 4 Standard Rooms, 55 Superior Rooms, 86 Junior Suites, 50 Deluxe Suites, 5 Wellness Suites.

Istabās

В номерах: Wi-fi, кондиционер, телефон, фен, сейф, ТВ,душ, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, халат и тапочки, мини-бар, холодильник, балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Nikiti, Halkidiki, Greece (Elia Beach)
Tālruņi: Tel: +30 2375072001
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.