President Calella Hotel 3*– Atsauksmes

10
Novērtējums 7.610
№8 viesnīcas reitingā Kosta del Maresme
8.4 Numurs
8.8 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.4 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 500 metru attālumā no Kaleljas pludmales, Costa del Maresme. Netālu atrodas iepirkšanās centrs, daudzi veikali, restorāni un izklaides vietas. Viesnīca ir piemērota jebkuras kategorijas tūristiem.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es rakstu tikai tā pē c, ka, manuprā t, reitingi ir nedaudz nenovē rtē ti. Iespē jams, ka tā tas bija agrā k. Nepiekrī tu, ka apkā rtnē nav pienā cī gas vietas, kur paē st, bet iesaku paē st viesnī cā . Un tas ir lē tā k, un. … Tomēr ▾ Es rakstu tikai tā pē c, ka, manuprā t, reitingi ir nedaudz nenovē rtē ti. Iespē jams, ka tā tas bija agrā k. Nepiekrī tu, ka apkā rtnē nav pienā cī gas vietas, kur paē st, bet iesaku paē st viesnī cā . Un tas ir lē tā k, un...nav sū dzī bu par daudzveidī bu un kvalitā ti. Esiet gatavi tam, ka papildus brokastī m par visiem dzē rieniem ir jā maksā . Jā , ne pirmā rinda, bet gā jiens lī dz jū rai un atpakaļ nebija apgrū tinā jums. Netā lu ir arī autostā vvieta tū risma autobusiem. No rī ta, kad jā paspē j paē st brokastis un tikt lī dz autobusam patī kams pluss.
Mums patika, ka viesnī ca atrodas nevis pirmā s rindas burzmā . Netā lu no lielveikala. Uz vietas ir labi baseini. Viens no tiem ir paredzē ts bē rniem. Reģ istratū rā nav ticī bas, bet ir krievs - Volodja. Kaimiņ us nedzird. Tā kā bijā m septembrī , arī necietā m no bē rnu burbulī š a. Vakaros vestibilā ir izklaide (pā rsvarā tur iedegas pensionā ri vā cieš i, un viņ i ir lieliski). Ir, protams, daž i...ne pā rā k ē rti sī kumi, piemē ram, rokturu trū kums no balkona sā niem, bet tie nebojā kopē jo iespaidu. Kopumā tas ir diezgan pieklā jī gs.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Istabas ir mazas un vecas. Viens liels pluss – nav dzirdamī bas. It kā kaimiņ u nebija. Ē diens ļ oti vienmuļ š . No dienas uz dienu viens un tas pats. Lī dz jū rai 5-7 minū tes, lī dz stacijai 20-25 minū tes. … Tomēr ▾ Istabas ir mazas un vecas. Viens liels pluss – nav dzirdamī bas. It kā kaimiņ u nebija. Ē diens ļ oti vienmuļ š . No dienas uz dienu viens un tas pats. Lī dz jū rai 5-7 minū tes, lī dz stacijai 20-25 minū tes.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Akuji
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas pilsē tas augš ē jā kreisajā stū rī uz neliela uzkalniņ a, no tā s lī dz jū rai gā jiens aizņ em apmē ram 10-15 minū tes. Reģ istrē š anā s notika ā tri, reģ istratū rā paņ ē ma tikai vienu pasi uz dienu un izsniedza papī ru, kurā ir atzī mē ts ē diens. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas pilsē tas augš ē jā kreisajā stū rī uz neliela uzkalniņ a, no tā s lī dz jū rai gā jiens aizņ em apmē ram 10-15 minū tes. Reģ istrē š anā s notika ā tri, reģ istratū rā paņ ē ma tikai vienu pasi uz dienu un izsniedza papī ru, kurā ir atzī mē ts ē diens. Par uzturē š anos viesnī cā mums nodoklis netika iekasē ts, motivē jot to ar "dā vanu no viesnī cas" - jauki.

Mē s ieguvā m trī svietī gu istabu - ar divvietī gu un vienvietī gu gultu. Istaba "troikai" diezgan standarta: ir skapis ar pietiekamu skaitu pakaramo, pā ris krē sli, galds, liels spogulis, balkons, savukā rt, arī mē belē ts. Numurā ir televizors, gaisa kondicionieris un seifs (pē dē jais noteikti ir apmaksā ts, izmaksas nepateikš u, jo mē s neizmantojā m neko no iepriekš minē tā ). Vannas istaba ir parasta. Dvieļ u ir pietiekami, bet ar ziepē m, kā daž i rakstī ja, ir problē mas, jo tiek iedots neliels “viesnī cas tipa” gabaliņ š . Tā tad papildu gabals "dubultā ", paņ emts lī dzi, nebū s lieks.
Fē nu var aizņ emties reģ istratū rā , iemaksā jot 10 eiro. Dzelzs ir samaksā ts un istabā arī trū kst.

Atseviš ķ i es gribu teikt par piekļ uvi internetam. Reģ istratū rā pē c pieprasī juma tiek izsniegta lapiņ a ar viesnī cas Wi-Fi pieteikumvā rdu un paroli, ņ emiet vē rā - š ie dati ir derī gi tikai vienai ierī cei vienlaikus! Tas ir, nedarbosies tos izmantot paralē li, teiksim, tā lrunī un planš etdatorā . Turklā t, pirms ievadā t pieteikš anos citā ierī cē , vispirms ir jā izrakstā s no konta pirmajā ierī cē . Starp citu, ja viesnī cu tī kls neķ eras vienā vai otrā stā vā , tam nav nozī mes: pieteikš anā s ir piemē rota arī blakus esoš ā s Mar Blau viesnī cas tī klam, ko izmantojā m numurā . Vē l viena problē ma: pē c noteikta laika pē c pieslē gš anas jums vē lreiz jā ievada pieteikš anā s vā rds un parole - sistē ma to neatceras un parā da pieteikš anā s lapu visnepiemē rotā kajā brī dī.
Kopumā vietē jā mobilo sakaru operatora SIM karte var ietaupī t, bet ne gluž i: 1 GB trafika maksā Orange apmē ram 10 eiro, bet jū s nevarat izplatī t internetu uz citā m ierī cē m. Var bū t Vodafone, bet gigabaiti ir vē l dā rgā ki – aptuveni 15 eiro.

Istaba tiek uzkopta katru dienu, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, pē c vajadzī bas tiek nodroš inā tas ziepes, duš as ž eleja un š ampū ns.

Ē dienam: paņ ē mā m brokastis un vakariņ as, tā pē c par pusdienā m nevaru teikt. Tomē r pā rē jais ir stabils piecinieks. Apmeklē jot vairā kus Eiropas trijniekus, varu teikt, ka prezidentam ir lī dz š im labā kā ē dienu daudzveidī ba un kvalitā te, kā du esmu mē ģ inā jusi, un var pat konkurē t ar "č etriniekiem". Brokastī s salī dzinoš i liela daž ā dī ba: no brokastu pā rslā m un jogurtiem lī dz daž ā du š ķ irņ u desā m, desiņ ā m, sieriem, olu kulteni, omletē m un citā m lietā m. Ir arī dā rzeņ i un liels skaits augļ u (greipfrū ti, ananā si, melone, arbū zs utt. ), konditorejas izstrā dā jumi.
Kontingents pā rsvarā ir gados vecā ki cilvē ki, jaunieš i, acī mredzot, labprā tā k izklaidē jas pilsē tā.

Vislabā k ir ierasties jū rā lī dz pulksten 9 no rī ta - un ū dens ir tī rs, un jū s varat izvē lē ties pareizo vietu pludmalē . Pē cpusdienā piestā jas trokš ņ ainie Eiropas jaunieš i.

Paš ā Calella, papildus galvenajai ielai, iesaku apmeklē t parku, kā arī uzkā pt uz bā ku. Pa kreisi no vā rtiem, kas ved uz to, ir ceļ š uz klinti. No turienes paveras brī niš ķ ī gs skats uz visu pludmali, un jū s varat uzņ emt lieliskas fotogrā fijas.

Ekskursijas ņ ē mā m pie tū roperatora gida, jo cenas privā tajā s tū risma aģ entū rā s atš ķ ī rā s pā ris eiro robež ā s vienā vai otrā virzienā . Devā mies divu dienu ekskursijā uz Nicu/Monako, uz Karkasonu, Barselonas un Ž ironas/Figeresas apskates ekskursiju. Visvairā k mū s iespaidoja pirmā ekskursija, tā pē c iesaku to pietaupī t uz atvaļ inā juma beigā m, nevis izmantot sā kumā , kā to darī jā m mē s.
Paš i mē s devā mies tikai uz Barselonu, nā kamajā dienā pē c pilsē tas apskates ekskursijas. Biļ etes tiek pirktas dzelzceļ a stacijā , dež uranti runā angliski un varē s palī dzē t ar to iegā di. Ceļ š uz Barselonu aizņ em apmē ram 1:45, jū s ieradī sities Katalonijas laukumā .
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Iespaidi par uzturē š anos viesnī cā bija pozitī vi, vienī gais, ko negaidī jā m, bija tā s attā lums no pludmales! Mē s bijā m pā rliecinā ti, ka š ī ir pirmā rindiņ a, un š ī informā cija bija vietnē , faktiski š ī ir praktiski pē dē jā rindiņ a. … Tomēr ▾ Iespaidi par uzturē š anos viesnī cā bija pozitī vi, vienī gais, ko negaidī jā m, bija tā s attā lums no pludmales! Mē s bijā m pā rliecinā ti, ka š ī ir pirmā rindiņ a, un š ī informā cija bija vietnē , faktiski š ī ir praktiski pē dē jā rindiņ a. Ejiet uz pludmali apmē ram desmit minū tes, izmantojot trī s krustojumus un divas pazemes ejas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар lal-sv
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cas veiksmī gā atraš anā s vieta nomalē ļ auj jums iegū t diezgan lielu teritoriju, salī dzinot ar citā m, kas atrodas netā lu no dzelzceļ a stacijas un Kaleia centrā . Pie baseina ir daudz sauļ oš anā s krē slu - tie ir apaļ i divā s rindā s; ir vieta dejā m, rotaļ u laukums. … Tomēr ▾ Viesnī cas veiksmī gā atraš anā s vieta nomalē ļ auj jums iegū t diezgan lielu teritoriju, salī dzinot ar citā m, kas atrodas netā lu no dzelzceļ a stacijas un Kaleia centrā . Pie baseina ir daudz sauļ oš anā s krē slu - tie ir apaļ i divā s rindā s; ir vieta dejā m, rotaļ u laukums. Katras vakariņ as ir tematiskas, t. i. mainā s karsto ē dienu veidi; brokastis, lai arī ar vienā du produktu sortimentu, Eiropai ir ļ oti lielas, daž ā dī bu vari organizē t pats. Animā cijas programma no plkst. 21 lī dz 22 bē rniem, pē c tam lī dz plkst. 24.00 pieauguš ajiem. Tiem, kas vē las iet gulē t agri, trokš ņ aini. Reģ istratū rā strā dā draudzī gs personā ls, patī kama sieviete, kas nedaudz runā krieviski, runā arī angliski. Daž as oficiantes runā arī angliski, bet vienmē r var paskaidrot uz pirkstiem. : )))
Numuros nav fē na, to var ņ emt depozī tā reģ istratū rā . Arī izbraukš anas dienā depozī tā var paņ emt pludmales dvieli.
Lī dz pludmalei taisnā lī nijā min 5-7 un ja iet uz tā lā ko pludmali bā kā.15-20 min. Pilsē tā var staigā t visu nakti, tas nav bail. Naktī pludmalē daudz pā ru. Iepirkš anā s ielas atvē rtas lī dz 24:00, galvenokā rt koloniā lā s preces, vietē jie tirgotā ji aizveras ap 21-22. Siesta pē cpusdienā .
Dzelzceļ a stacija atrodas aptuveni 25 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas, pretē jā virzienā no bā kas. Stacijas lī menī ir lielveikalu ķ ē des: viens pa 1-2 ielā m, otrs uz galvenā s š osejas.
Maš ī nu pie viesnī cas nav kur likt, jo. apkalpojoš ais personā ls ierodas ar automaš ī nu. Ja atrodat vietu, jums veicas. Maš ī nu var atstā t nepareizā s vietā s tikai no 22.00 lī dz 9.00, tad bū s jā maksā liela soda nauda.
Labi atpū ties, nepilnī bas var atrast visur, bet labā k tos nepamanī t : )))
пляж за маяком пляж с видом на ряд гостиниц центральная площадь в 7 утра тематическое оформление ресторана улица вдоль ж/д перед входов отель остановка городского транспорта один из номеров вид на территорию отеля
аватар myachin
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Apmeklē jā m š o brī niš ķ ī go viesnī cu. Tikai bez komentā riem. Tī ri, ē rti. Numuri ir vienkā rš i, bet tur ir viss. Ē diens ir vienkā rš i neaprakstā mi garš ī gs. Serviss lī menī . Jū ra ir auksta. … Tomēr ▾ Apmeklē jā m š o brī niš ķ ī go viesnī cu. Tikai bez komentā riem. Tī ri, ē rti. Numuri ir vienkā rš i, bet tur ir viss. Ē diens ir vienkā rš i neaprakstā mi garš ī gs. Serviss lī menī . Jū ra ir auksta. Pakavē jā mies pie baseina, apmeklē jā m daudz ekskursiju. Spā nijas greznī ba. Mē s iesakā m š o viesnī cu ikvienam.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
viesnī ca apmē ram 4! ē diens lielisks, apkalpoš ana laba! tī rs! 2-3 reizes nedē ļ ā izklaides programmas - š ovi, mū zika, dziesmas un dejas! gā jiens lī dz jū rai apmē ram 10 minū tes! Krievvalodī gā sieviete Vera strā … Tomēr ▾ viesnī ca apmē ram 4! ē diens lielisks, apkalpoš ana laba! tī rs! 2-3 reizes nedē ļ ā izklaides programmas - š ovi, mū zika, dziesmas un dejas! gā jiens lī dz jū rai apmē ram 10 minū tes! Krievvalodī gā sieviete Vera strā dā š ajā viesnī cā ! Viņ a ir vienkā rš i lieliska! Viņ š tev visu izstā stī s un vienmē r palī dzē s! viesnī cā ir daudz broš ū ru krievu valodā par ekskursijā m un ekskursijā m!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар svetaa84
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska viesnī ca, garš ī gi ē dieni, laba atraš anā s vieta, 5 minū tes lī dz centram, 5 minū tes lī dz jū rai, blakus bā ka un tā lā kas pludmales, 15 minū tes lī dz dzelzceļ a stacijai. Labā k apmesties ar skatu uz ielu, baseins - pā rā k skaļ š . … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, garš ī gi ē dieni, laba atraš anā s vieta, 5 minū tes lī dz centram, 5 minū tes lī dz jū rai, blakus bā ka un tā lā kas pludmales, 15 minū tes lī dz dzelzceļ a stacijai. Labā k apmesties ar skatu uz ielu, baseins - pā rā k skaļ š . Raidī juma programma lī dz 12.00 ir ļ oti skaļ a, pā rsvarā izklaidē jas pensionā ri. Ja pē c ekskursijas esi noguris, tad pirms 12.00 neaizmigsi. Vispā r man ļ oti patika. Uz Barselonu ir ļ oti ē rti braukt... .
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Rudenī atpū ties Bija jau daž i tū risti man viss patika, ē diens super! Pilsē tā nav pieklā jī gu restorā nu - nopirkā m pilnu pansiju viesnī cā . Ļ oti kvalitatī va par mazu naudu, iesaku visiem ! ! ! … Tomēr ▾ Rudenī atpū ties Bija jau daž i tū risti man viss patika, ē diens super! Pilsē tā nav pieklā jī gu restorā nu - nopirkā m pilnu pansiju viesnī cā . Ļ oti kvalitatī va par mazu naudu, iesaku visiem ! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар elenary
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti laba viesnī ca. Es nezinu, kā pē c viesnī cai ir pieš ķ irtas zvaigznes, bet varu teikt, ka tā ir labā ka par daudzā m pieczvaigž ņ u viesnī cā m Turcijā . Atraš anā s vieta ir 10 minū tes lē nā solī no jū ras, Kaleljas nomalē zem kalna, tas nav mī nuss, bet pluss tiem, kam patī k naktī s gulē t. … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca. Es nezinu, kā pē c viesnī cai ir pieš ķ irtas zvaigznes, bet varu teikt, ka tā ir labā ka par daudzā m pieczvaigž ņ u viesnī cā m Turcijā .
Atraš anā s vieta ir 10 minū tes lē nā solī no jū ras, Kaleljas nomalē zem kalna, tas nav mī nuss, bet pluss tiem, kam patī k naktī s gulē t. Lī dz centram 10 minū tes, lī dz stacijai 20 , bet absolū ti nav kaitinoš i, jo pilsē tiņ a ir ļ oti skaista un pastaigā ties viņ am ir prieks. Otra iela no jū ras ir veikalu rinda, vienā dienā visu neapbrauksi, skaisti un lē ti spā ņ u apavi 10 -40 eiro, dž insi par 10 eiro ir labā ki par mū sē jiem par 500 UAH.
Istabiņ as mazas, ar balkonu, svaigi izremontē ts, labas mē beles, vē l vienu naktsgaldiņ u pietrū ka. Kondicionieris, seifs - 18 eiro par 7 dienā m, bez ledusskapja, bez fē na.
vannasistaba, bidē , wc pods, izlietne. Tev ir, bet krievu kanā lu nav. Tomē r mē s ar to necietā m, jo istabā bijā m tikai no 22. Ja ej uz animā ciju, tad tu tikai nakš ņ ot istabā .
Apkalpoš ana viss super! Pa dienu reģ istratū rā ir krieviski runā još a meitene, kas ļ oti palī dz situā cijā s pasū tot pusdienas ceļ ojumā , pā rplā nojot brokastis utt. . Uzkopš ana teritorijā un istabā ir kvalitatī va , dvieļ i tika mainī ti katru dienu, vispā r visur ļ oti tī rs, pilsē tā pā rejas un miskastes tiek mazgā tas ar š ampū nu, pludmalē smiltis sijā ar maš ī nā m katru dienu.
teritorija ir diezgan liela, salī dzinot ar daudzā m citā m viesnī cā m, 2 baseini. . Uz animā ciju negā jā m, nezinu, bet 1 reizi nedē ļ ā dzirdē jā m bē rnu, pieauguš o nacionā lā s dejas, dziesmas, flamenko
Ē diens izcils, augļ i brokastī s (melones, greipfrū ti, aprikozes, plū mes, ā boli, persiki, vī ns), musli, daž ā di jogurti, olu kultenis, olu kultenis, desiņ as, desiņ as, š ķ iņ ķ is, beka, siers, dā rzeņ i. . . pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r ir visu veidu gaļ a, zivis, jū ras veltes(milzī gas garneles, kalmā ri, mī dijas, austeres), kū kas, augļ i. Viss ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi. rī t.
Mē s paš i devā mies uz Barselonu, Figueresu ar elektriskajiem vilcieniem, kas ir ļ oti ē rti un lē ti (uz Barselonu trī s turp un atpakaļ apmē ram 25 eiro) Stacijā ir informā cijas stends, kur pilnī gi bez maksas visu izskaidros , sniedziet grafiku.
Es varu uzrakstī t vē l daudz. . Ī sā k sakot, viss bija lieliski!
пляж Калелья


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в 500 метрах от пляжа в городе Калелья на побережье Коста дель Маресме. Рядом находится торговый центр, множество магазинов, ресторанов и развлечений. Отель подойдёт для любой категории туристов.

Atrašanās vieta 56 км от аэропорта Барселоны. 67 км от аэропорта Жироны.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Ресторан на 300 мест; испанская, каталонская и международная кухня; тематические вечера. Кафе-бар.

3 открытых бассейна (один из них для детей) в саду площадью 2 000 кв.м.

Круглосуточная стойка регистрации, две багажные комнаты, факс/ксерокопирование.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • galda teniss
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 315 номеров в двух 7-этажных корпусах.

  • vanna/duša
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese C/ Valldebanador, 31-37 · 08370 Calella (Barcelona)
Tālruņi: Tel. 93 769 19 91,
Fax: 93 766 13 16
Tīmekļa vietne: President Calella Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.